vineri, 20 ianuarie 2017

Actualizare Energetică – Consiliul Venusian


Prin Jenny Schiltz

Noi suntem Consiliul Venusian. Venim la voi pentru a vă oferi informații despre ceea ce se întâmplă pe planeta voastră. Energiile s-au schimbat, este și un reflux și o curgere a lor care nu se potrivește cu nimic din ceea ce ați primit înainte. Înțelegeți că voi ați mai fost aici înainte, mulți dintre voi. Cei care ați trăit aici în perioada Atlantă vă amintiți la nivel celular acest spațiu. Voi știți în adâncul vostru că ați mai fost aici înainte, pe unii dintre voi acest lucru vă face să simțiți frică și discordie. Altora le aduce entuziasm. Dorim ca voi să înțelegeți că voi nu sunteți memoria voastră celulară și dacă a fost benefic ca de-a lungul multor vieți să păstrați aceste înregistrări, acum nu mai este. Cei care simt frică, care se tem că în prezent este vorba de osândă și de decese iminente, simțiți așa pentru că voi ați mai fost aici înainte. Au existat multe încercări, unele reușite, pentru ca omul să ascensioneze, să meargă pe calea îngustă care duce la alte dimensiuni, alte frecvențe. Sunt cei care au simțit aceste energii înainte și care nu au fost în stare să-și ducă la bun sfârșit sarcina. Pentru ei, aceste energii sunt amintiri dureroase. Cu toate acestea, trebuie să știți că de această dată nu vor exista greșeli. În timp ce vor exista schimbări, care sunt rezultatul frecvenței crescute de pe planeta voastră, să știți că omenirea nu va fi condamnată. Nu va exista o resetare.

Așa că vă cerem să vedeți energiile noastre, să le simțiți ca și pe un semn că sunteți pe calea voastră; că omenirea, ca și întreg, se schimbă. Veți ajunge într-un punct în care veți simți o schimbare în interior, iar frica va dispărea, pentru că celulele voastre nu vor mai avea un punct de referință din acel moment. Acesta este punctul din care veți umbla în pantofii creatorului. Acesta va fi punctul din care va fi alegerea voastră cum să simțiți, cum să acționați și cum să primiți. Vă recomandăm să le vorbiți celulelor voastre, formei voastre. Explicați-le că înțelegeți de unde vin sentimentele, dar că forma voastră este în siguranță. Aceia dintre voi care simțiți furie, vinovăție, remușcări și frustrare, vă cerem să abordați aceste energii și să le eliberați. Să știți că în perioada Atlantidei a existat multă discordie, a existat multă frustrare, asemănător modului în care mulți dintre voi ați simțit în această perioadă. Cu toate acestea, lucrurile au fost așezate la locul lor pentru a nu permite anihilarea rasei umane.

Așa că, trebuie să aveți încredere că de data aceasta lucrurile vor fi diferite. Aveți de ales pe măsură ce aceste energii inundă din ce în ce mai mult planeta voastră, deoarece copiii voștri se nasc purtând aceste energii, aveți șansa de a alege să îmbrățișați iubirea care vă este oferită. Speranța care vă este oferită sau pe care ar trebui să o alegeți, este că vă puteți da voie să vă scufundați în ceea ce a fost. Îngăduiți-i inimii voastre să se deschidă, lăsați-o să fie plină. Dați-le voie ochilor voștri să vadă posibilități noi, pentru că ele sunt peste tot în jurul vostru. Este important să ancorați aceste energii în și prin voi, acest lucru poate fi făcut foarte ușor prin intenție. Intenționați să aduceți aceste energii prin forma voastră adânc în miezul pământului, fără frică, ci cu bucurie și recunoștință. Pentru că acest lucru marchează o fază foarte importantă în dezvoltarea omului ascendent. Pentru că aceste frecvențe care vă înconjoară planeta, pe măsură ce se ancorează și schimbă tot ceea ce este, crează o mai mare posibilitate pentru ca sufletul vostru să coboare în voi. Considerați asta ca pe un teren de întâlnire, pentru că pe măsură ce voi vă ridicați pentru a atinge aceste frecvențe, și sufletul vostru este capabil să și le reducă pe ale sale pentru a vă potrivi. Aceasta este o uniune binecuvântată și este ceea ce va schimba totul.

Facem apel la voi să vă deschideți inimile, să simțiți frecvențele și să intrați în bucuria care vă înconjoară și care este a voastră.

Până ne vom întâlni din nou.

Mesaj personal de la Jenny

Bună! Doresc să vorbesc cu voi despre energii și cum acționează asupra noastră la diferitele nivele - fizic și emoțional. Aceste energii, în special cele care au început să vină încă din a treia săptămână a lunii decembrie, se acumulează, deci nu pleacă nicăieri așa că trebuie să ne adaptăm la această frecvență nouă. Ieri m-am trezit și aveam lucruri de făcut, clienți, și am simțit această constrângere și chiar este o constrângere de a canaliza și eram oarecum decisă să aștept până la următoarea pauză, dar e amuzant deoarece vorbeam cu un prieten de-al meu care este foarte intuitiv și care mi-a spus că ceva e ciudat, m-a întrebat cine sunt toate aceste ființe din spatele meu? Ele așteptau cu răbdare așa că, ieri seara am reușit să canalizez un mesaj de la Consiliul Venusian și este un mesaj bun, are multă însemnătate, dar ce este și mai incredibil este că seara am avut un client care a perfecționat mesajul pentru ca eu să văd cu adevărat ce se întâmpla în colectiv. Mesajul, în principiu, este despre Atlantida. Noi am mai fost aici așa că atunci când cultura Atlantidei era în dezvoltare și ei ascensionau, au atins această parte și ei, adică energiile veneau de la Venus. Minunat, ele ne ajutau, ne deschideau inimile. Sunt energii mai bune pentru noi, pentru a ne simți cu adevărat sufletul și pentru a simți ce trebuie să se schimbe în interiorul nostru. Dar ultima dată când energiile au venit, lucrurile nu s-au petrecut atât de bine. Știm că a avut loc o completă anihilare, dar ceea ce trebuie să înțelegem este că, chiar dacă a avut loc anihilarea, nu este ca și cum întreaga lume s-a sfârșit într-un singur moment. Au fost grupuri de oameni care au ascensionat, dar s-au întâmplat și lucruri neplăcute. Am lucrat cu o clientă care integra viața ei din Atlantida și în special această parte este traumatizantă. Ea trebuie să fie foarte atentă și să iubească și să aducă în conștientizarea ei cât de mult poate fără a intra în frica acestui moment particular.

Aseară, clienta mea mi-a spus că din a treia săptămână a lunii decembrie a simțit o constantă anxietate, frică, rușine, doar energii greu de gestionat și aceasta nu era starea ei naturală așa că nu înțelegea ce se întâmplă. A făcut meditații și ce i-a apărut după meditații au fost canalizări din această viață din Atlantida, deoarece are abilitățile necesare, dar avea nevoie de ajutorul meu pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat. Noi am fost aici înainte, am simțit aceste energii și, deoarece lucrurile nu au mers bine, pentru noi, în ADN-ul nostru, în interiorul nostru există o parte care spune: Off *** ce se va întâmpla acum? Avem din nou necazuri? Suntem plini cu aceste speranțe și promisiuni pentru continuarea acestei căi vibraționale doar ca să fim complet anihilați?

E ca și cum ați urmări filmul ”Fălci” și ați auzi muzica antrenantă care anunță sosirea rechinului, ei bine aceste frecvențe sunt la fel pentru noi. Unii dintre noi au ascensionat în perioada Atlantidei deoarece au fost grupuri de oameni care au ascensionat așa că pentru ei aceste energii sunt precum: Daaa, sunt aici, e minunat!!! Dar pentru cei care simt că au fost lăsați în urmă sau nu au realizat nivelul energetic necesar înaintea anihilării, aceste energii le ridică anumite probleme. Ni se cere să vorbim cu corpul nostru. Dacă simțiți frică și anxietate și nu aveți nici un motiv să simțiți astfel în acest moment, începeți să vorbiți cu corpul vostru. Spuneți că știți, că ați fost aici înainte și nu s-a sfârșit bine pentru noi și este înfricoșător dar suntem bine iar de data aceasta lucrurile vor merge bine. Așa că trebuie să lucrați cu corpul vostru, să vă conectați cu el, să intrați în meditație, să chemați în fața voastră sinele vostru din Atlantida, vorbiți cu el sau ea, conectați-vă și descoperiți informațiile pe care le are deoarece vă poate oferi o perspectivă diferită, iar pe măsură ce faceți acest lucru nu veți vindeca doar acel aspect, ci și pe voi în această viață deoarece totul este despre integrare, trebuie să aducem toate aceste bucățele acasă. Dacă nu suntem întregi, nu ne putem ține sufletul în totalitate. Este important să fim sinceri și implicați în ceea ce are loc.

Fizic, uau! Mulți dintre noi trecem prin procese, prin dureri ale corpului și aici cel mai puternic simt stomacul. Înțelegeți că menținem foarte multă densitate în sistemul nostru digestiv. Cunoaștem oameni care au probeleme emoționale, ei le mențin în stomac așa că acest loc este spațiul unde ținem multă densitate stagnantă și energii negative. Uitați-vă la ficat, face parte din sistemul digestiv, este locul în care stocăm furia. Mulți oameni trec prin aceste probleme digestive. Copilul meu tocmai a trecut prin așa ceva, a durat 12 ore fără să exagerez plus 10 ore pentru că nu gestionează bine boala și, din fericire, este foarte rar bolnavă. Cerea ajutorul chircindu-se pe podea, dar nu aveam ce să facem deoarece trebuia să-i lăsăm corpul să proceseze totul prin vomă și diaree și febră și apoi s-a terminat totul în 12 ore. După toate acestea s-a simțit foarte bine. Diferența dintre un proces energetic și o răceală este că atunci când s-a terminat, pur și simplu s-a terminat, nu sunteți epuizați simțindu-vă că mai trebuie 2 săptămâni ca să reintrați în ritmul vostru. Energetic, atunci când s-a terminat și v-ați rehidratat (și asta e cheia) când v-ați rehidratat sunteți în regulă și vă simțiți clari. Asta este diferența, acesta este un mod prin care vă puteți da seama. Văd asta, și o văd de fapt în mulți oameni, pentru că intru pe Facebook și văd postările și văd cât de mulți oameni sunt răciți, dar ce sperăm noi e ca totul să se termine repede și misiunea să fie îndeplinită. Așa că atunci când sunteți în mijlocul exploziilor și neplăcerilor, fiți recunoscători. Știu că sună bizar, dar fiți recunoscători pentru că ajută la îndepărtarea densității din corpul vostru și dacă nu atașați o etichetă negativă de tristețe sau boală sau ceva negativ, totul se poate mișca mult mai repede prin sistemul vostru. Am avut o răceală în piept incipientă, și parcă începea și tusea și mă întrebam ce este. Ei mi-au spus foarte clar că atunci când apare ceva și tușești, fii recunoscătoare. S-a terminat în 48 de ore. Nu s-a răspândit mai profund în plămâni, nu s-a întâmplat nimic altceva în afară de puțină tuse care venea de undeva de la baza gâtului. Cum apărea îi mulțumeam pentru că știam că plămânii mei sunt cei care mențin emoțiile mele, tristețea mea și știam că acestea vor pleca.

Deci, schimbați-vă percepția asupra modului în care vedeți lucrurile și nu le priviți într-un mod atât de negativ că lipsiți de la lucru, că e ceva neplăcut ș.a. priviți ca și o oportunitate pentru voi de a vă odihni și pentru a vă curăța cu adevărat sistemul. Vom vorbi mai multe despre aceste energii pe măsură ce vin, dar acum doresc să ascultați transmisia și nu am făcut-o în mod direct, filmându-mă, pentru că nu sunt încă pregătită pentru așa ceva. Dar vreau să experimentați frecvențele care vin atunci când transmiteți. Este un moment propice pentru a vă așeza și a vă pregăti pentru a o asculta. Deschideți-vă chakra inimii, inima mai înaltă și chakra coroană și apoi stabiliți-vă intenția de a primi toate frecvențele pe care ei le trimit, deoarece chiar au trimis destul de multe în această transmisie. Până data viitoare: Vă mulțumesc și vă doresc o zi minunată!



Traducere Nora Trifan și Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.