duminică, 31 iulie 2016

Despre A Da și A Primi și Teoria Singularității


Din ciclul De ale mele

Ceea ce guvernează, aș vrea să pot spune guverna dar forma de trecut nu este încă valabilă pentru atât de mulți încât să o pot folosi, realitatea noastră este, dincolo de orice alte iluzii, iluzia singularității. Iluzia că suntem singuri, fără nici o legătură cu ceea și, mai ales, cu cei ce ne înconjoară/sunt în preajma noastră, sau nu.

Această iluzie a fost necesară pentru a experimenta individualitatea, dar vremea ei a trecut, pentru că vremurile sunt altele: a sosit vremea să ne întoarcem la unitatea și unimea din care provenim și pe care nu am părăsit-o niciodată, de fapt. Face și acest pas parte din trezirea la un alt nivel. Mulți veți spune, ”Da, știm asta. Nu-i nimic nou aici.”

Într-adevăr, nu-i nimic nou aici. În afara faptului că există un mic pas, unul cuantic i-aș spune, trecerea de la cunoașterea intelectuală, acel bla, bla, bla ... la a ȘTI/SIMȚI adevărul, și nu numai, acestor cuvinte. NU este suficient să ai cunoașterea intelectuală a acestui adevăr, asta nu te duce departe. Ceea ce este important este să TRĂIEȘTI acest adevăr în fiecare clipă a vieții tale. Dar și acesta este un pas în întoarcerea conștientă la Unime.

Nu am de gând să tratez subiectul singularității, ci un aspect mai apropiat nouă și anume legătura dintre a da și a primi privită din perspectiva teoriei singularității. Atunci când te consideri separat/singular, trăiești tot timpul în paradigma ”eu și restul lumii” și ți se pare că dai altcuiva ceva și primești de la altcineva ceva și ești preocupat de respectarea echilibrului dintre a da și a primi.

Acest lucru este foarte corect privit din perspectiva menținerii echilibrului într-o paradigmă bazată pe separare. Te ajută să te menții echilibrat în raport cu ”ceilalți”. Eviți să fii ”măgarul sifonarului”, să tot dai și să dai și să fii frustrat că nu primești cât ai dat sau să te epuizezi inutil. Foarte corect într-o astfel de paradigmă.

Dar dacă treci dincolo de teoria singularității și începi să cochetezi, la început, cu teoria unității, apoi a unimii, lucrurile încep să se schimbe. Nu vă imaginați că gata, am hotărât să schimb paradigma și hop, iată-mă acolo, într-o altă lume în care totul e legat cu totul. Nu așa funcționează.

Este nevoie ca o anumită acumulare de cunoaștere intelectuală a noțiunii de unitate și unime să existe, pentru că altfel riști să te trezești ca peștele pe uscat. Nu este ușor să accepți unitatea și unimea dintr-o clipă în alta și asta nu pentru că ar fi imposibil, ci pentru că noi suntem un întreg și dacă dorim să experimentăm cu adevărat ceva, este nevoie să o experimentăm cu TOT ceea ce suntem, inclusiv cu mintea noastră.

Și aici ne confruntăm cu cea mai spinoasă problemă: barierele propriei noastre minți care nu știe cum să fie altfel decât singulară/separată. Este nevoie să o luăm încetișor, să-i facem cunoscute aceste noțiuni, să i le face accesibile ca ”materie de studiat”, să o lăsăm și susținem în căutările ei, pentru că mintea noastră umană are un atribut extraordinar: curiozitatea.

Dacă ne folosim de acest minunat atribut al minții, o putem ajuta să-și depășească propriile bariere și să nu se mai opună ideii de unitate și unime. La un moment dat va fi chiar ea tentată să-și lărgească baza de date și va trebui puțin strunită pentru că este nevoie ca și suportul ei material, creierul, să ajungă la nivelul la care să poată suporta și susține legături energetice mai subtile și mai înalt vibraționale.

Adică, vibrația corpului nostru să fie suficient de ridicată pentru a permite ca astfel de legături să poată avea loc ca să nu ne prăjim creierul. După cum vedeți deja, totul este legat cu totul și pentru un bun mers înainte este nevoie ca TOATE componentele sistemului nostru să fie în aliniere.

În momentul în care am atins acest punct ne putem apropia dintr-o altă perspectivă de unitate și unime. Dintr-o dată înțelegi că nu există nici un ”altul” sau ”ceilalți”, dar această înțelegere este mai mult decât o simplă afirmație. O simți în tine și ea este VIE. Începi să vezi și să respecți Divinitatea din TOT ceea ce te înconjoară și nu îți mai faci probleme nici cât dai și nici cât primești pentru că vezi curgerea continuă și deja știi cum să o ”reglezi” în așa fel încât să și rămâi în ea.

Pentru că în momentul în care vezi/simți/trăiești Unitatea și implicit Unimea, ȘTII că nu dai nimănui și nici nu primești de la cineva, ci TU ești cel care îți reglezi fluxul intrării prin ceea ce dai/lași să curgă prin tine și al ieșrii prin ceea ce primești/lași să intre în tine. Acest ”tine” nu mai are legătură însă cu sinele tău fizic, ci cu un Sine cu mult mai înalt, mai conștient de cine EȘTI CU ADEVĂRAT.

Cu cât mai mult dai/lași să treacă prin tine cu atât mai mult primești/curge prin tine. În această curgere însă nu ești doar un simplu canal prin care energiile trec. Nu. Energia este informație și acea informație nu numai că trece prin, ci și rămâne atât cât poți tu cuprinde cu mintea ta în acel moment. Menționez că nici mintea nu este separată sau în afara curgerii pentru a nu mai fi văzută ca un depozit de cunoștințe statice și imuabile.

În momentul în care cazi din acea curgere, distragerile vieții 3D, dai mai puțin și, în consecință, primești mai puțin. Nu vă imaginați că există cineva care vă dă ca o contrapartidă la ce ați dat voi, sau că sunt mecanisme sofisticate care să măsoare cât ați dat pentru a vă recompensa la mili-mili-...-gram (ceva gen ocaua mică) prin ceea ce primiți. Nu dragilor, voi sunteți cei care reglați ”debitul”, nimeni altcineva.

De ce? Pentru că nu dați nimănui altcuiva, VOUĂ vă dați. Ați uitat? Suntem în Unime! NU este vorba de bunuri materiale, este vorba de mult cu mult mai mult. Este vorba de energie/informație/cunoaștere/vibrație și tot restul ce mai există, pentru că nimic nu este separat de nimic. Acest adevăr funcționează la toate nivelele vibraționale fie că îl conștientizăm, fie că nu. Doar că atunci când îl conștientizezi, devii responsabil de ceea ce alegi să conduci prin tine însuți/însăți.

Când se adună oameni care și-au însușit acest adevăr dincolo de cunoașterea lui intelectuală pentru îndeplinirea unui scop, ei sunt în stare să-și dirijeze în mod unificat energiile pe cale le conduc prin ei înșiși pur și simplu prin unitatea intenției lor, generând un câmp de energie atât de puternic încât pot modifica absolut orice. Importantă este însă unitatea intenției și concentrarea ei în aceiași direcție.

Acesta este motivul pentru care meditațiile globale pentru pace au un efect atât de mare asupra rețelei magnetice a Pământului. Suntem ființe foarte puternice care pe măsură ce ne trezim tot mai mult la acest adevăr vom descoperi cum să ne schimbăm lumea fără a fi nevoie de nici un act de violență sau vibrație joasă.

Cel mai mare ”dușman” al nostru în îndeplinirea și manifestarea acestui obiectiv suntem noi înșine (doar suntem în Unime, nu-i așa?). De ce? Lipsa de răbdare, inconsecvența, lipsa de perseverență și faptul că ne plictisim foarte repede – lipsa de maturitate spirituală – ne ”sabotează” încă cu succes. Căutăm motivații pentru a face ceea ce facem, sau nu facem,  fără să vedem acest simplu adevăr al Unimii: NU EXISTĂ DECÂT UNUL!

Vrei bucurie, dă-ți bucurie; vrei iubire, iubește-te pe tine însuți/însăți; vrei pace, oferă-i sufletului pacea de care ai nevoie; vrei abundență, dă-i din abundență sufletului tău ceea ce ai nevoie pentru că nu lucrurile materiale sunt cele pe care sufletul le dorește; onorează-te, respectă-te, apreciază-te pe tine însuți/însăți și vei vedea că asta se va ”naște” și în jurul tău. Întotdeauna interiorul se reflectă pe sine în exterior pentru că nu există interior și nu există exterior, pentru că nu există nici o separare.

Aceste adevăruri vor face pentru mulți saltul cuantic de la cunoașterea intelectuală la experimentare. Deschideți-vă lor. Este următorul pas. Cad văluri după văluri și nevăzătorii încep să vadă. Dar nu-i concurs, totul, absolut TOTUL își are mecanismele sale de funcționare. Când masa necesară de Ființe Umane care experimentează efectiv Unimea va fi atinsă, Unimea va deveni un fapt, o realitate. Pregătiți-vă pentru ea, pentru că VINE!

Namaste!


Monica Poka

Presupuneri


Această canalizare în direct a fost oferită în San Antonio, Texas
În data de 24 Ianuarie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Încă o dată, este nevoie să existe un timp de ajustare pentru cei din fața mea. Ajustarea este în realitatea voastră, discernământ și pentru paradigma existenței voastre. Chiar și pentru voi cei atât de treziți și de conștienți, acesta este doar un om care stă pe un scaun în fața voastră. Vocea este aceiași ca și cu un moment în urmă, dar aceia dintre voi care pot discerne știu că energia nu este aceiași.

Partenerul meu știe că este o energie plină de compasiune, binevoitoare care îl străbate și îi arată că a sosit momentul să-și părăsească corpul, și o face. Se dă la o parte într-un mod care este dificil de descris. El nu stă aici – nu chiar. Procesul său a curățat calea, nu pentru o preluare, ci pentru un parteneriat. Obișnuia să lucreze cu asta – a lucrat chiar prea din greu pentru asta – și apoi a învățat să dea drumul, iar în acel moment, mesajele au început să curgă.

La fel se întâmplă cu întreaga omenire. Partenerul meu a vorbit astăzi și ieri despre modul în care folosește sincronicitatea și nu logica pentru a-și ghida viața. Aici este inginerul care vă spune să nu folosiți logica!Este cu adevărat o combinație de procese, nu-i așa? Este logica supraviețuirii bazată pe bunul simț spiritual și o logică care spune că Spiritul cunoaște o imagine de ansamblu pe care voi nu o cunoașteți. Prin urmare, dacă puteți învăța să aveți încredere în Spirit, vă este disponibilă o imagine de ansamblu pe care nu ați fi putut-o avea niciodată de unul singur. Deci, în loc să vă luați după ceea ce știți, vă luați după ceea ce nu știți dar simțiți că este disponibil. Asta este sincronicitatea. Este un proces de a apela la un domeniu pe care îl aveți cu toții, dar greu de realizat – chiar greu. Trebuie să pășiți dincolo de ceea ce vă este confortabil și care a funcționat pentru voi toată viața.

Timpul de ajustare s-a încheiat, iar unii dintre voi îl simțiți. Aș vrea să stați o clipă și să respirați. Iată întrebarea ”Ar putea acest lucru să fie într-adevăr adevărat?” Chiar acum, acesta nu este doar un mesaj de la un om, ci este mai degrabă un Creator binevoitor din care faceți și voi parte, iar acest Creator începe să vă vorbească în limba voastră și într-un mod care crează o mare energie în această încăpere și pentru ascultători și care este cu mult mai mult decât cuvinte.

Aceste canalizări nu sunt despre informații. Ele sunt canalizări meditative în care eu doar stau și vă iubesc și, da, sunt și cei care ascultă și care simt și ei. Sunt și cei care vor fi pe un plan cu totul diferit decât sunteți voi chiar acum, o atitudine diferită de cea pe care o aveți voi și într-o paradigmă la un moment mai târziu, ascultând ceea ce numiți o înregistrare. Și ei o vor primi, la rândul lor, pentru că așa este Spiritul – atemporal.

Dar este mai mult. Dacă v-aș spune că Spiritul cunoaște potențialele celor care auziți asta vi s-ar părea prea ciudat? Spiritul cunoaște potențialele pentru cine are necazuri chiar acum. Zile de acum încolo, alții vor sta și vor asculta acest lucru și vor simți iubirea lui Dumnezeu. Este și asta prea ciudat? Și dacă v-aș spune că chiar ăsta a fost cazul, ați înțelege cât de aproape sunteți de Spirit chiar acum și câtă grijă vă este purtată?

Există un proces de care trebuie să fiți conștienți. V-am spus din nou și din nou că Ființa Umană care doar stă acolo așteptându-l pe Dumnezeu va sta mult și bine. S-ar putea să fiți conștienți de Spirit, de Marea Sursă Centrală și s-ar putea să fiți un credincios. S-ar putea să fiți un suflet bătrân care spune ”Da, îl simt; Îl cunosc!” Cu toate acestea s-ar putea să fiți frustrați că nu se întâmplă nimic și vreau să vă spun ce v-am mai spus și înainte: Trebuie să puneți mâna pe clanță și să deschideți ușa înainte ca ceva să se întâmple.

”Kryon, nu ne-ai spus tu să dăm drumul și să încetăm să încercăm din greu? Acum spui să trecem la acțiune. Care este asta?” Dragilor, să nu confundăm lucrurile! Ceea ce vă spunem este că trebuie să dați drumul propriilor voastre dispozitive și să aveți încredere în partea voastră Dumnezeu care nu folosește o paradigmă logică. Așa că sunteți implicați în mod activ în a da drumul!

Dar trebuie să o credeți. Credința este cheia. Trebuie să fiți într-un loc, poate chiar în genunchi, unde întrebați ”Dragă Spirit, spune-mi ce este ceea ce trebuie să știu. Sunt frustrat!” Apoi începe. Apoi încep soluțiile să apară. Acum, unii dintre voi au spus ”Ei bine, am făcut asta. Dar tot este un mister pentru mine ceea ce se întâmplă.” Da, într-adevăr, este un mister pentru că ați deschis ușa unui loc despre care nu știți nimic. Paradigma este diferită de ceea ce v-ați așteptat – încotro o luați când deschideți ușa. Trebuie să vă aruncați așteptările. Trebuie să vă aruncați logica. Aceasta este o acțiune dură pe care să o faceți, să dați drumul la ceea cu ce sunteți obișnuiți.

Trebuie să vă simțiți confortabil să deschideți ușa, să intrați și să spuneți ”Acesta este locul de care eu aparțin. Nu înțeleg nimic din el, dar doamne cât de bine mă simt!” Sunteți mai mult decât ați observat, dragilor. Noi mergem alături de voi tot timpul, dar în momentul în care voi spuneți ”Sunt aici, sunt pregătit, intru pe ușă” începe să se dezvolte un parteneriat care nu a existat înainte. Asta este numită liberă alegere.

Noua Paradigmă este Aici

Este interesant că în această nouă energie mai mulți oameni încep să se uite în jur. Sunt din ce în ce mai mulți care nu înțeleg metafizica sau canalizarea, dar totuși vin într-un loc ca acesta ca să-l audă pe Kryon oferind acest mesaj. Acest lucru crează apoi o energie, nu neapărat o înțelegere, dar o energie care spune ”În sfârșit, știu că pot deschide ușa fără frică!” S-ar putea să plece numai cu asta, dar asta este tot ceea ce ei au nevoie – asigurarea că Spiritul este o energie iubitoare a bunăvoinței și care care grijă de tot. Dar aș vrea să merg dincolo de deschiderea ușii la credință. Vedeți voi, în această energie există mai mult – cu mult mai mult. Am să folosesc o metaforă, o poveste.

Povestea Nevăzătorului

Un nevăzător a deschis ușa din față a noii sale vieți și a intrat. Nu poate să vadă nimic, dar știe că se află într-un loc special și face ceea ce face un nevăzător: Explorează încet, cu atenție. Își ia note mentale: aici se află ușa; aici este fereastra; aici este o cale de evacuare dacă am nevoie de ea; voi număra pașii; voi asculta cum sună; voi găsi bucătăria pentru hrană; voi localiza toate lucrurile de care am nevoie pentru supraviețuire, confort și a trăi. Voi explora și le voi găsi una după alta și voi ști unde se află totul. Voi muta lucrurile, dacă va fi nevoie, în imediata mea apropiere.

Odată ce nevăzătorul face acest lucru, se gândește ”Acum pot trăi aici. Deschid ușa și sunt în camera mea. Se simte bine; am găsit bucătăria; am găsit dormitorul și acum am tot ceea ce am nevoie pentru existență.” Apoi se așează și trăiește acolo timp de o lună, un an, o viață. Se simte confortabil în mediul său pentru că știe totul despre el. Va merge la mai multe întâlniri metafizice și va vorbi despre experiențele sale cu Spiritul. Va mărturisi că știe că îl are pe Dumnezeu în interiorul lui și va spune ”Eu sunt un suflet bătrân. Mă simt bine și văd mici schimbări în viața mea.” Dar mai sunt multe de venit.

Începe să audă despre instrumente noi care ar putea fi descoperite și se gândește la ele ”Am explorat fiecare crăpătură din zona mea – toate camerele din casa mea. Nu am găsit nimic nou.” Apare o mică frustrare pentru nevăzător. El vrea mai mult. În mod intuitiv știe că există, într-adevăr, mai mult. Se duce la o altă întâlnire unde se discută multe. I se spune ”Du-te caută.” Se uită din nou și nu găsește cu nimic mai mult decât a găsit înainte.

Apoi este vizitat de o persoană care nu este nevăzătoare, o persoană care poate vedea mult mai bine decât poate el. Această persoană era conștientă de lucruri de care el nu era. Vorbesc una alta și nevăzătorul îi spune celui care poate vedea ”Am căutat peste tot. Mă poți ajuta să găsesc ceva ce eu am ratat?” Cel care vede ascultă întrebarea și se uită prin cameră. El spune ”Ai găsit vreodată ascensorul? Este chiar în celălalt capăt al camerei.”

”Am crezut că era o fereastră. De ce ar fi acolo un ascensor?”

”Nu știai? Trăiești într-o clădire de 80 de etaje!”

Nevăzătorul și-a dat seama că și-a petrecut întreaga sa viață într-o micuță zonă a unei clădiri enorme. Mai târziu, când este singur, apasă butonul ascensorului și acesta se deschide. Este începutul unei personalități ascensionate. [Râsete] Sunt atât de multe de explorat! Ce l-a împiedicat să găsească ascensorul?

Presupunerile noastre sunt Limitările noastre

În primul rând, deși a explorat totul, el a făcut-o presupunând ceea ce este disponibil și ceea ce ar fi putut să găsească. Nu știa că i-ar fi fost disponibil un ascensor, așa că tot ceea ce a atins și a simțit s-a bazat pe conceptul a ceea ce ar trebui să fie. Ascensorul l-a simțit, în creierul care nu putea vedea, ca pe o fereastră. Era o fereastră pe care nu o putea deschide, dar pentru că creierul său se aștepta la o fereastră, asta este ceea ce a primit.

Să intru în asta? Ce este ceea la ce nu vă așteptați? Ce este ceea ce nu știți despre sau poate v-ați pus în minte că este acolo sau nu este acolo? Vreau să vă spun tuturor ceva: Iubirea lui Dumnezeu nu este limitată la o singură cameră în care locuiți. Asta este o metaforă. Cum ar trebui să arate camera ta, nevăzătorule? Spun asta pentru că omul nu are imediat a doua vedere. Nu v-ați născut folosind ceea ce voi numiți putere intuitivă. Aveți mai degrabă tendința de a vă construi mintea bazându-vă pe faptul că numai ceea ce percepeți trebuie să fie real. Ce este real și ce nu este? Realitatea este diferită pentru nevăzător față de cei care pot vedea. Metafizic este același lucru. Ce dimensiune credeți că are clădirea în care locuiți?

Există răspunsuri și soluții pentru fiecare problemă pe care ați adus-o aici. Au numele vostru pe ele, iar unele dintre ele se află la etajul al doilea, al treilea, al patrulea. Vreau să plecați de aici știind că există un ascensor! Desigur, aceasta este o metaforă. Voi știți cu exactitate despre ce vorbesc. Ce este ceea ce nu ați făcut, la ce nu v-ați gândit sau ceea ce nu credeți că puteți face?

 Realitatea: O Paradigmă Diferită?

Știați că voi stați unul în Merkaba celuilat? [Câmpuri spirituale] Știați acest lucru? Merkaba, care este câmpul sacru al Ființei Umane, are o lățime de 26 de picioare  (opt metri). Asta înseamnă că fiecare dintre voi stați în câmpul altcuiva. Poate că acoperă două, trei, patru sau chiar cinci persoane? Aș vrea să vă întreb ceva: V-ați gândit vreodată la asta? Dacă ați făcut-o, înseamnă asta ceva pentru voi?

Când nu sunteți singuri, ci în preajma altor suflete bătrâne, sunteți conștienți de ascensor? Știați că o conștiință colectivă este mult mai puternică intuitiv? Știați că o Akasha colectivă poate fi o paradigmă pe care nu ați luat-o în considerare până acum? Imaginați-vă ce puteți face cu un grup de oameni care împărtășesc aceleași convingeri atunci când toate acele câmpuri de energie sacre sunt împletite împreună! Știați că ați putea schimba chiar și vremea? Știați cât de mari sunteți? Aceasta este o informație străveche pe care ați avut-o întotdeauna aproape în fiecare sistem de credință de la Umanii inițiali care au umblat pe Pământ. Acum îi cunoașteți mecanica.

Cu toate acestea vă simțiți singuri, nu-i așa, și probabil izolați, nu-i așa? Asta se datorează prejudecății singularității a omenirii. Fiecare corp care ascultă este singur cu el însăși. Fiecare are un nume și un sistem celular închis și se deplasează singur dintr-un loc în altul. Gândiți așa și din cauza faptului că totul este ”un lucru” care lucrează împreună sau separat cu alte ”unele lucruri”. Aș vrea să ieșiți afară din cutia singularității. Clădirea în care ”trăiți” este mai mare decât credeți.

Dragilor, da, există un ascensor în casa voastră și, da, acesta este ascuns celor mai mulți. Atunci când stați lângă un alt suflet bătrân într-o întâlnire ca aceasta, aveți atât de multe în jurul vostru pe care nici măcar nu le luați în considerare. Practic, într-o prejudecată a singularității vă uitați la altcineva și spuneți ”Bună, ce mai faci?” Asta este. Nu există o înțelegere instantanee și intuitivă a legăturii la o uimitoare cantitate de putere plină de compasiune, binevoitoare. Este exponențial ceea ce puteți face atunci când vă adunați împreună! Saluturile voastre ar trebui să includă și vederea lui Dumnezeu în toți ceilalți precum și conexiunile pe care le puteți împărtăși.

Cei din Vechime știau acest lucru. Atunci când își aveau întâlnirile lor și se adunau împreună, la un anumit nivel, ei știau acest lucru. Și încă o știu! Au așteptat-o și au făcut-o să funcționeze pentru ei. Când n-au avut suficientă mâncare, s-au adunat împreună și au creat-o. Ce părere aveți despre asta? Sunt unele povești din vechime și vă întrebați dacă sunt credibile, deoarece cei mai mulți dintre voi v-ați pierdut conexiunea intuitivă cu Gaia. Indigenii s-au adunat de multe ori împreună știind că puterea pe care o aveau împreună le-ar fi putut schimba situația. Ei efectiv puteau modifica natura, anumite părți ale ei, și stăteau acolo nemișcați, uniți în scop și așteptau și așteptau – apoi bivolul venea în prezența lor, se așeza și își dădea viața – chiar în fața lor! Se desfătau timp de o săptămână și foloseau toate părțile pentru a le ține de căldură și sănătoși. Aș vrea să-mi explicați acest sistem folosind liniaritatea. Nu puteți. Dragilor, aceasta este puterea conștiinței colective Umane, care este aliniată cu natura, care este, de asemenea, parte din voi.

Există o bunăvoință universală magnifică care este de partea voastră. Aceasta este Sursa Creatoare care știe cine sunteți voi. Să nu îndrăzniți să plecați de aici și să credeți că sunteți singuri sau că nimănui nu-i pasă. Este un anturaj care se plimbă împreună cu voi, dar acesta este la etajul doi sau mai sus, iar voi nici măcar nu știți că există un al doilea etaj! Vreau să găsiți ascensorul – o metaforă care înseamnă că aici există mai mult decât credeți voi, cu mult mai mult decât credeți.

Suflet bătrân, asta este ceea ce ai așteptat! Unii dintre voi sunteți aici pentru asta și abia acum începe să vi se dezvăluie. Tot ceea ce vrem să spunem este că este cu mult mai mult pentru fiecare dintre voi decât v-ați gândit vreodată și este mult, mult mai mult decât orice ce v-a fost predat astăzi. Sunt lucruri de explorat metafizic, ezoteric și spiritual în voi care vor face ca lucrurile să fie larg deschise.

Cu ani în urmă, inginerul, care este omul din fața voastră, stătea într-un scaun și a devenit curios. Cine este Kryon? Ce era Kryon? Ar durea? Ar fi rău? O întrebare corectă, nu-i așa? Ar fi ceva care i-ar lua în stăpânire mintea și i-ar ruina viața sau sufletul? Este o întrebare corectă, nu-i așa? Toate aceste întrebări se bazau pe frică, dar asta este conștiința supraviețuirii pe care o aveți cu toții. Există chiar și ”conștiința spirituală a supraviețuirii” din moment ce vi se spune că Dumnezeu este Iubire, până când faceți ceva greșit. Apoi iubirea lui Dumnezeu vă va pedepsi sufletul pentru totdeauna. Acest lucru este atât de exagerat de departe de orice ce vine din iubirea pură încât urlă că a venit de la om, nu de la Dumnezeu.

Sunt cei care ascultă aceste lucruri și pun aceleași întrebări legate de supraviețuire și au paradigme care au loc chiar acum cu ei și de care se tem. Ce se va întâmpla? Îi va durea? Este corect?

Creatorul care se află în voi este parte din voi și este binevoitor. Parteneriatul cu voi este plin de compasiune și iubire. Nu va durea. A fost nevoie de o lungă perioadă de timp pentru ca partenerul meu să-și dea seama că de fiecare dată când se așeza pe scaun, ceea ce el simțea era iubire. Era ciudat, pentru că nu era ceea cu ce el era obișnuit. A fost un început. Prejudecata sa de multe ori i-a apărut în cale. Era corect pentru el? Era corect pentru sufletul său? Din nou și din nou el a pus aceste întrebări și tot ceea ce noi am făcut a fost să-i oferim iubire. Apoi a venit o zi în care el a știut că era în regulă și și-a dat seama că a găsit ascensorul – ceva ce a fost ascuns întreaga lui viață, chiar și în gândirea lui spirituală. Întotdeauna i s-a spus că exista un Dumnezeu, dar oamenii trăiau pe Pământ, punct. Nimeni nu i-a spus că întreaga clădire îi aparținea lui și că el era co-proprietarul ei.

Asta este ceea ce vă învățăm, nu ca să puteți canaliza așa cum face partenerul meu, dar astfel încât să vă puteți întâlni Sinele Mai Înalt și să puteți începeți o călătorie pe care nici măcar nu ați luat-o în considerare încă. Vă va oferi pace chiar și în cele mai mari probleme pe care credeți că le aveți. Nu va rezolva totul mâine sau în ziua următoare sau luna viitoare, dar veți fi capabili să respirați și să vă simțiți eliberați, pentru că știți că asta se află în viitorul vostru și că vine.

Relaxați-vă. Sistemul lui Dumnezeu face parte din voi și atunci când ciclul este corect, soluțiile vor fi acolo. Spiritul nu este un Spirit care judecă. Creatorul Universului are semințe în voi. Voi întotdeauna veți fi și întotdeauna ați fost. Aceasta este o frază care înseamnă că conștientizarea sufletului vostru este eternă. Moartea este un fenomen Uman, nu unul spiritual. Sufletul este veșnic. El întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. ”Numele tău merge aici” va trăi pentru totdeauna. ”Numele tău merge aici” a fost întotdeauna. Ceea ce țineți atât de sacru și care este esența  voastră, chiar conștiința care este vie în voi și are numele vostru pe ea, este energia pe care o cunoaștem și o iubim. Ea este veșnică. Voi nu muriți niciodată – nu acea parte – și întotdeauna veți fi conștienți, chiar și când părăsiți această planetă pentru următoarea aventură. Acesta este mesajul. Este unul bun, nu-i așa? Este plin de promisiuni și frumusețe, de la cel mai bun prieten de la etajul doi.

Găsiți ascensorul.

Și așa este!

Kryon              Traducere Monica Poka 

sâmbătă, 30 iulie 2016

Schimbarea Liniei Temporale: Al Treilea Val al lui 2016


De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Energiile pentru valul din Septembrie, a treia noastră amplificare pentru 2016, sosesc deja. Să recapitulăm: Primul val (ultima parte a lunii Decembrie 2015 – Ianuarie 2016) a avut drept scop dizolvarea programelor de învârtire în cerc care interferau cu percepția Umană a Schimbării în conștiință. Aceste programe care i-au obligat pe oameni să facă aceleași lucruri, să aibă aceleași gânduri și să repete aceleași credințe au fost demontate. Ca întotdeauna, colectivul recrează vechile tipare din obișnuință astfel încât există un decalaj între ceea ce se întâmplă și ceea ce colectivul poate percepe din cauza faptului că noi experimentăm timpul liniar. Aceasta este alegerea liberului arbitru al Oamenilor Creator-în-carnat, cu ADN puternic, care sunt capabili ca în mod colectiv să creeze realități.

Al doilea Val (Martie – Aprilie) a avut ca scop umbra; ființele necomplementare, programele, formele gând, emoțiile și credințele care sunt profund înrădăcinate în subconștientul colectiv. Acest nivel de lumină a fost (și este) un pic chinuitor pentru ființele dezarmonioase, atât Umane cât și non-Umane. Mulți Lucrători în Lumină simt impactul acestei curățări globale a lipsei de armonie, deoarece efectele ei se aplică fiecărei ființe de pe această planetă. Nici o piatră nu rămâne neîntoarsă în timpul unei schimbări dimensionale. Mulțumiri Lucrătorilor în Lumină care au avut viziunea și intuiția de a se pregăti pentru această fază. Aveți instrumentele, compasiunea și înțelegerea de a sta în propria voastră putere, nu contează cât de greu este să asiști și să experimentezi această curățare a conștientului colectiv.

Amintiți-vă că aceste valuri au un scop foarte profund în pregătirea și lansarea noastră în Nou. Aceste energii sunt o frecvență mai pură a luminii fotonice; frecvențe care sunt în mod obișnuit experimentate de realitățile mai înalte. Realitățile se bazează pe lățimi de bandă ale vibrațiilor. Rezonanța voastră vă determină realitatea pe care o proiectați în exterior – realitatea voastră personală, precum și cea colectivă. (Vibrație = vibrație) Lumina fotonică care are drept scop dizolvarea lățimilor de bandă ce nu mai servesc Voința Divină (rescrierea Universală) continuă să penetreze Sistemul nostru Solar, Gaia și conștiința noastră individuală.

Rezultatul Progresului Nostru: Tărâmurile Mai Înalte Doresc să se Conecteze cu Noi

Corpurile voastre încearcă încă să susțină o conștiință uriașă într-o formă minusculă. Acest lucru poate fi dureros, inconfortabil, obositor, stimulator ... tot ceea ce este necesar pentru a ancora acest nou nivel de lumină în conștiința colectivă. Acesta este motivul pentru care a fost făcută atât de multă pregătire în curățarea și îmbunătățirea corpului și susținerea lui în transformarea sa cristalină. Mențineți-vă vehiculul corp curat și în mișcare, curgere în acest flux nou de Lumină.

Nu uitați să raportați toate efectele nivelelor voastre Mai Înalte. Verificarea de seară cu Echipa voastră și ajutorul primit în revizuire ajută prin ajustări făcute în perioada de somn (această metodă a funcționat bine pentru mine timp de câțiva ani buni, încercați-o). O reamintire că sunteți monitorizați atât individual cât și ca și colectiv. Plângerile legate de simptomele exterioare sau interioare încetinesc procesul colectiv. Suntem pe deplin capabili de această evoluție, Dragilor. Pe măsură ce întruparea și contactele se intensifică (sau încep) pentru mulți, împletirea câmpurilor de energie poate face ca corpurile să se simtă electrificate, spulberate, într-o stare de extaz sau non-existente.

Unii se simt ne-auziți, izolați sau singuri în această călătorie. Lăsați în urmă acele noțiuni de separare, iubiților. Noua experiență este străină nivelelor mai joase (minte, ego, emoții). Purtați-vă părintește cu ele, învățați-le să aibă răbdare cu transformarea. Echipele Mai Înalte aud totul, iubiților. Toate emoțiile, gândurile și cuvintele voastre intră în colectiv sortând cine-poate-gestiona-ce și când. Așa că, dacă dorim deplina accelerare posibilă pentru aceste valuri, este nevoie să fim Maeștri Umani – acum. Aceasta nu este o poziție de control, este una de grație, de compasiune și acceptare a rolului de Arătător de cale.

Chiar și cu intensa căldură interioară, senzațiile de a fi electrificat, activările nervului vagus (în curând un articol despre acest subiect) și dezvoltarea noilor glande pentru a putea gestiona această tranziție, noi persistăm în grație. Respirația Creatorului: Inspirăm și expirăm Pace, pentru a echilibra profunda neliniște care clocotește în populația globului.

August: Inventarierea Sănătății, Muncii în Lumină, Creativității

Al treilea nostru val începe să sosească deja. Potrivirea vibrațională va deveni mai vizibilă pe măsură ce Tribul de Vibrație Înaltă ancorează frecvențele libertății. Ați simțit acest lucru de ceva vreme; libertatea, încheierea, eliberarea treptată a realității mai joase. Și totuși spiritul vostru continuă să se expansioneze în vehiculul corp. De aici termenul de *întrupare*. Lăsați Lumina să intre, lăsați Sinele Mai Înalt să pășească în față. Creați atât de multă libertate câtă puteți în ceea ce privește rutina; va fi nevoie să vă jucați în fiecare moment cu acest nou nivel de lumină.

Conștientizarea multidimensională se intensifică în August, împreună cu claritatea, direcția și creativitatea după epurarea adusă de ultimul val. Folosiți ceea ce ați învățat, nu ignorați noua direcție. Mulți dintre voi veți fi relocați, veți călători pentru a pregăti valul din Septembrie. Folosiți impulsul dat de această fază pentru a înainta și a păși dincolo de vechiul vostru Sine. Pășiți dincolo de încă un alt nivel al vechii realități. Rezistența poate aduce depresie, confuzie și lipsă de armonie în corp. Urmați ghidarea Sinelui Mai Înalt; aveți încredere în inima voastră pe măsură ce aceasta fuzionează cu starea de conștiință Christică. Observați cum vă simțiți din ce în ce mai mult ca Adevăratul vostru Sine. Zâmbiți, respirați, totul este bine.

Vibrația joasă este ceea ce ea este; lăsați-o să-și aibă propria ei experiență. Ceea ce se joacă pe mica scenă a realității mai joase nu are nici un impact asupra misiunii globale a Ascensiunii. Sunt multe surprize care stau în fața realității mai joase, precum și a celei mai înalte. Trib de Vibrație Înaltă, voi știți ce este pe cale să se manifeste. Aveți încredere în ghidarea interioară în ceea ce privește călătoria voastră personală. Rămâneți în Serviciul Iubirii Divine. Luați parte la activități creatoare, jucăușe, de curățare, sănătoase pe măsură ce energiile se schimbă în luna August. Celebrați locul mai plin de ușurință, mai strălucitor și mai fericit din inima radiantă.

Punctul de cotitură: Pregătirile din August, Schimbarea din Septembrie

Unitatea este cheia în Conștiința Unității. Aceasta se aplică gândurilor, câmpurilor de energie și emoțiilor mai mult decât mediului fizic înconjurător. Mulți dintre voi va fi nevoie să-i susțineți și să fiți plini de compasiune față de alții în timpul acestei faze. Meditațiile Unității de Miercuri vă stau la dispoziție pentru a vă conecta eteric la Tribul Luminii și Tărâmurile Mai Înalte. Ne conectăm în acest fel din mai multe motive: Pentru a experimenta adevăratul/noul nivel de Pace Christică, pentru a ne simți puterea colectivă, pentru a vindeca colectivul și pe noi înșine, pentru a ajuta întruparea, pentru a ridica vibrația rețelei Inimii Umane și pentru a ne conecta unii cu ceilalți în timp ce ne împărtășim preocupările legate de locația fizică sau epuizarea fizică adusă de noul nivel de lumină. Este o activitate extrem de susținătoare; dacă nu participați, aruncați o privire motivului pentru care opuneți rezistență la a vă conecta cu alți Lucrători în Lumină în acest fel.

Declanșatoarele care vin

Sunt multe lucruri care se întâmplă în acest moment pentru a schimba vibrația înainte de a intra valul următor. Se pare că am avut o trecere dură în cel de-al doilea val, cu toate acestea vom crea o platformă mult mai înaltă pe care să stăm în luna August. Arătători de cale, urmați-vă direcționarea personală în ceea ce privește locația, alinierile și co-creația. O mare parte din acest val va fi resimțită ca un nou val de trezire – chiar și pentru Tribul Luminii – pe măsură ce Sinele Mai Înalt intră (ca întrupare mai deplină). Există un pic de reorganizare, amestecare a locațiilor și sarcini care se prezintă. Acordați atenție noii direcții, obiectivul nostru este să avem un influx foarte puternic pentru a aduce Omenirea în aliniere cu inima sa.

Poarta Leului (8 August) și 21 August sunt declanșatoarele noastre colective în această lună. Valul din Septembrie începe în jurul datei de  9 – 11 Septembrie cu maximumul curgerii valului în 26 – 29 Septembrie. Recunoștință pentru că mai suportați, inimi dragi. Sunteți recunoscuți, sunteți prețuiți. Așteptați-vă la strălucire, preaiubiților.

În Iubire, Lumină și Serviciu,

Sandra


Traducere Monica Poka

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XIX


Capitolul XIX
Scara Interioară spre Acasă
Pleiadeenii prin Suzanne Lie

Sunt Sharman. M-am întors din ultima mea vizită pe Pământ ca și ”om normal”. Am învățat multe și am dorit să împărtășesc cu voi ceea ce am descoperit. Desigur, mulți dintre voi cei de pe Pământ sunteți familiarizați cu ceea ce voi spune.

Cu toate acestea, sper ca percepțiile mele asupra realității voastre actuale pot, într-o oarecare măsură, să vă ajute în multele provocări cu care vă confruntați în prezent în versiunile realității voastre trei/patru dimensionale.

Au loc schimbări masive în corpul dragei de Gaia precum și în inimile și mințile multora dintre oamenii Ei. Pe de altă parte, sunt mulți alți oameni care par a cădea înapoi în frică, minciuni și înșelăciune în loc să meargă înainte în iubirea necondiționată și adevărul cosmic.

Acest lucru este ceva destul de comun ca o realitate aflată pe punctul transmutării să experimenteze această formă de realitate duală. Ceea ce se întâmplă este că locuitorii lui Gaia decid dacă sunt pregătiți să privească adânc în interior pentru a se curăța de PROPRIILE lor frici vechi.

Din momentul în care propriile lor frici sunt recunoscute în mod conștient și iertate, ei pot mai bine întâmpina noile versiuni ale realității care se bazează pe iubire și unitate. Pe perioada acestei tranziții energetice în următoarea octavă a conștiinței voastre, ”versiunea principală a realității voastre” se va schimba de la o zi la alta.

Uneori realitatea voastră va simți această schimbare de mai multe ori pe zi sau de la oră la oră. De multe ori vor exista nenumărate ”viziuni ale altor realități” care vor pluti prin conștientizarea voastră mai repede decât le puteți interpreta. Prin urmare, va fi nevoie să vă amintiți să intrați în ”Spațiul vostru Interior”.

Cei care nu sunt pregătiți să facă trecerea în următoarea Octavă a Conștiinței și Octavă a Realității, devin conștienți de acest fapt. Pe de altă parte, cei care sunt pregătiți pentru tranziție intră din ce în ce mai profund în ”simțirea” următoarei octave de rezonanță.  

Pe măsură ce vă continuați călătoria, veți descoperi că realitatea voastră exterioară este o expresie a propriei voastre realități interioare. Pentru că ați ales să fiți printre ”pionierii” acestei realități colective cinci dimensionale, v-ați plasat și sinele pe ”calea ascensiunii”.

Multe dintre realitățile voastre de pe Pământ trei și patru dimensionale se bazează pe găsirea individualității voastre, în timp ce a trebuit, de asemenea, să învățați cum să co-operați unii cu ceilalți pe o planetă foarte diversă. În acest fel, ați învățat din experiențele voastre și sunteți pregătiți să vă mutați în AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni.

Pământul cinci dimensional este o realitate foarte specială pentru că ea este creată de către colectivul celor care și-au centrat viețile pe asistarea Ascensiunii Planetare. Cu toții aveți fețe și nume diferite și trăiți în culturi și expresii colective ale realității foarte diverse.

Pe măsură ce intrați în această schimbare de octavă, conștiința voastră va arunca câte o ocheadă în și afară din ACUM-ul cinci dimensional. Prin intermediul acestei ”ocheade” vă veți da seama că părăsiți ”viața așa cum ați știut-o în TOATE încarnările voastre fizice”.

Voi facerți parte dintre ”Deschizătorii” care și-au luat multe încarnări pe Gaia ca să-i pregătească pe alții să se mute în următoarea ”octavă a realității”. Prima dimensiune este o ”octavă a realității”. Dimensiunea a doua este o ”octavă a realității”. Dimensiunea a treia/patra este o ”octavă a realității”, iar dimensiunea a cincea este mai mult un fel de ”Octavă Maestru”.

O Octavă Maestru este una în care veți intra într-un Sistem de Operare total diferit. Cu toții v-ați inițiat propria călătorie în dimensiunile mai înalte și fiecare dintre voi aveți povestea voastră despre cum v-ați coborât frecvența suficient de mult pentru a vă ocupa vehiculul trei dimensional. Când eu, Sharman, am intrat pentru prima dată într-un vehicul fizic, m-am simțit de parcă m-aș fi lovit de o piatră.

Voi, ”Deschizătorii” v-ați oferit voluntar să:
Vă amintiți expresia mai înaltă a SINELUI,
Vă conectați conștient cu acea rezonanță a SINELUI vostru Multidimensional și
Să deschideți portaluri cinci dimensionale de Lumină
În timp ce, totodată, le împământați în miezul lui Gaia.

Ceea ce voi ”deschideți” de fapt sunt portalurile de frecvență care curg între expresiile mai înalt dimensionale ale lui Gaia și în miezul planetei Ei trei dimensionale. În timp ce faceți acest serviciu pentru Gaia, vă veți oferi și vouă înșivă aceiași experiență.

Voi sunteți pregătiți pentru ”saltul de octavă” din sistemul vostru de operare al ”timpului și spațiului” de la unu până la patru  dimensional în sistemul de operare cinci dimensional al ”aici și acum”-ului. Voi simțiți această schimbare în rezonanță prin experimentarea unei cunoașteri că ceva, și s-ar putea să nu știți ce, este într-o uriașă schimbare.

S-ar putea să nu înțelegeți cu exactitate ce se schimbă sau cum se va schimba, dar mulți dintre voi sunteți pregătiți să urmați acea curgere de schimbări în continuă expansiune în frecvențe din ce în ce mai înalte de rezonanță.

Unii dintre voi nu v-ați dat încă seama că sunteți ființe multidimensionale, totuși sunteți determinați să vă expansionați conștiința dincolo de brasajul furtunii de haos care precede toate schimbările.

Voi, curajoșii deschizători de portaluri, sunteți pregătiți să experimentați pe deplin haosul de montură care însoțește întotdeauna o schimbare în frecvență, cum ar fi tranziția pe care Gaia o experimentează acum.

Prin urmare, aș vrea să vă ajut să vă refaceți călătoria de la SINELE vostru Mai Înalt în vehiculul pământesc pe care îl purtați acum. Vă rog să vă amintiți că voi ”vă întoarceți la început pentru a descoperi exact unde vă aflați ACUM”.

Pe măsură ce treceți prin acest proces, veți începe să vă amintiți propria și personala voastră ”Scară Interioară”. Această scară nu este făcută din lemn, cărămidă, piatră sau orice altă materie fizică. Această scară este construită din PROPRIILE voastre stări de conștiință.

Ați folosit această Scară Interioară de fiecare dată când v-ați născut și de fiecare dată când v-ați întors la sinele vostru mai înalt dimensional.

Această ”Scară Interioară” începe din capătul de sus al scării atunci când v-ați început lunga voastră călătorie în jos în NAȘTERE ...

Haideți să începem din ACUM-ul în care v-ați luat actualul Vehicul Pământesc.COBORÂREA ÎN FORMĂ ÎNAINTEA ASCENSIUNII VOASTRE ÎNAPOI ÎN LUMINĂ

Scara voastră Interioară începe în Chakra voastră Coroană și se termină atunci când sunteți pe deplin împământați în Prima voastră Chakră precum și în corpul planetei Pământ a lui Gaia.

Cea de-a șaptea chakră – Chakra Coroană
MINTEA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați început călătoria voastră Inter-dimensională în forma fizică, Mintea voastră Multidimensională v-a dezvăluit Scara voastră Interioară pentru întoarcerea Acasă.

Cea de-a șasea chakră – Chakra Frunții
CEL DE-AL TREILEA OCHI INTERDIMENSIONAL
Pe măsură ce conștiința voastră multidimensională a intrat în cel de-al Treilea Ochi al vostru, Percepțiile voastre Multidimensionale v-au ghidat să vă alegeți realitatea voastră prezentă.

Cea de-a cincea chakră – Chakra Gâtului
EXPRIMAREA CREATIVĂ INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați trezit pe deplin Chakra Gâtului, comunicările voastre inter-dimensionale v-au ghidat pe parcursul călătoriei voastre în expresia voastră trei dimensională a SINELUI.

Cea de-a patra chakră – Chakra Inimii
IUBIREA ȘI VINDECAREA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce i-ați permis Chakrei Inimii voastre să vă ghideze, v-ați putut aminti marea putere de vindecare a Iubirii Necondiționate.
  
Cea de-a treia chakră – Chakra Plexului Solar
PUTEREA INTERIOARĂ TREI/PATRU DIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați acceptat pe deplin puterea voastră multidimensională, puterile voastre trei, patru și cinci dimensionale au intrat online pentru a vă conduce vehiculul vostru pământesc.

Cea de-a doua chakră – Chakra Sacrală
NAȘTEREA ȘI RENAȘTEREA
În timp ce ați intrat în pântecele mamei pe care ați ales-o să vă creeze vehiculul pământesc, v-ați amintit legile inter-dimensionale ale nașterii și renașterii.

Prima chakră – Chakra Rădăcină
CONEXIUNEA CU PLANETA VOASTRĂ MAMĂ
Pe măsură ce v-ați amintit promisiunea voastră de dinainte de naștere de a vă lega de Gaia, ați promis să o protejați pe Mama Voastră Planeta Pământ.

Din nefericire,
Undeva în procesul de ”maturizare”,
Mulți dintre voi v-ați uitat adevăratul SINE și ați devenit ”doar” oameni!

Noi, vă reamintim ACUM, fericiți și cu mândrie, că v-ați ales actualul vehicul pământesc astfel încât să vă puteți conecta din nou cu adevăratul vostru SINE astfel încât să o puteți ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Prin marea cunoaștere inter-dimensională a Minții voastre Multidimensionale, voi ați luat această decizie ca să puteți participa mult mai îndeaproape la procesul ascensiunii planetare.

V-ați pregătit pentru participarea voastră la ascensiunea planetară a lui Gaia luându-vă multe încarnări pe corpul lui Gaia pentru a o ajuta pe parcursul multelor Ei provocări din momentul căderii Atlantidei. Unii dintre voi ați lucrat să o ajutați pe Gaia în timpul marii provocări a căderii Atlantidei luându-vă un vehicul pământesc în Atlantida în timpul acelei ere.

Desigur, mulți dintre voi cei care ați ales să vă luați un corp în acel ACUM al Căderii Atlantidei, experimentaserăți deja multe încarnări acolo. De fapt, cei mai mulți dintre voi cei care ați ales să vă încarnați în Atlantida avuseserăți deja (asta este, în gândirea bazată pe timp) cel puțin o încarnare în Lemuria.

Pentru a fi mai exacți, cei mai mulți dintre voi cei care ați ales să ajutați în acest ACUM al ascensiunii planetare ați participat și în realitățile timpurii ale Lemuriei, în ceea ce numiți acum Oceanul Pacific precum și în Atlantida, în ceea ce este numit acum Oceanul Atlantic.

Mulți dintre voi ați intrat pe Gaia în timpul societăților Ei timpurii formate de către Pleiadeeni, Siriusieni și Andromedani. Unii din familia noastră Arcturiană mai purtau încă o formă atunci și am experimentat și noi viața pe Pământ în timpul erelor timpurii ale lui Gaia în care Ea a fost locuibilă numai pentru ființele patru/cinci dimensionale.

Când am venit prima dată, ”Mantaua” înconjura încă planeta ca un imens ”acvariu”. În timp ce Mantaua era încă intactă, Pământul era foarte sigur, iar temperatura era controlată întotdeauna ca să se potrivească cu nevoile locuitorilor ei.

În acel ACUM, diferiți locuitori au ales diferite zone și au creat un sistem climatic care era în concordanță cu Lumea lor Natală și/sau Nava Mamă. Cele mai multe Nave Mamă au rămas pe o orbită îndepărtată, astfel încât exploratorii timpurii pe Pământ să poată să-și viziteze casa lor de pe Navă oricând ar fi dorit.

Aceste ființe erau toate în deplinul control al propriei lor Minți Multidimensionale și funcționau în mod continuu din ceea ce ați numi acum cea de-a Șaptea Chakră, Chakra Coroană. Deoarece funcționau prin intermediul Minții lor Multidimensionale, ele puteau să-și amintească în mod conștient, să perceapă, să comunice și să interfațeze cu multe realități.

Ele aveau această abilitate pentru că conștiința lor era pe deplin multidimensională și puteau comunica în mod conștient cu TOATE expresiile dimensionale ale SINELUI lor în ACUM-ul lui UNU. Datorită multidimensionalității conștiinței lor, ele puteau experimenta nenumărate realități în același ACUM.

Mulți dintre voi faceți parte dintre CEI care au populat prima dată Gaia și mulți sunteți relativ noi pentru viața de pe planeta Pământ. Unii dintre voi v-ați întors pe Gaia pentru că știați că Ea are nevoie de voi pe perioada ACUM-ului ei de transmutare în următoarea Ei octavă a realității.

Unii dintre voi ați venit să experimentați o planetă aflată pe punctul transmutării în următoarea octavă, dar TOȚI ați venit ca să o ajutați pe Gaia. Unii dintre voi v-ați uitat contractul de dinainte de naștere de a ajuta la ascensiunea planetară, dar cei mai mulți dintre voi v-ați amintit acordul vostru viață după viață, după viață, ...

Acum sunteți dornici să o ajutați pe Gaia, deoarece ”durerile renașterii” au început. Ați putut vedea că acea realitate de pe Pământul trei/patru dimensional este într-o mare curgere și ați dorit să vă întoarceți pentru a-i ajuta pe locuitorii lui Gaia să-și creeze propria lor ”Scară Interioară spre Acasă”.

Pe măsură ce fiecare dintre voi își amintește ”cele șapte trepte ale ascensiunii”, vă veți aminti modul în care ați promis să ajutați la Ascensiunea Planetară a lui Gaia.

În timp ce vă îndepliniți promisiunea făcută lui Gaia, vă veți îndeplini și promisiunea pe care i-ați făcut-o sinelui vostru de a vă aminti SINELE și a vă aminti MOTIVUL acestei încarnări. Sunteți onorați să fiți în măsură să o ajutați pe Gaia în acest moment măreț, iar Gaia este onorată să aibă ajutorul vostru.

Din momentul în care contractul vostru de dinainte de naștere este îndeplinit,
Vă veți alătura lui Gaia în timp ce Ea transmută în Corpul Ei Planetă de Lumină cinci dimensional!

Noi, Pleiadeenii, Arcturienii precum și alți nenumărați membri ai Familiei voastre Galactice, vă trimitem Iubire Necondiționată și Foc Violet pentru a vă ajuta în timpul ”măreței voastre călătorii ACASĂ”.

Binecuvântări tuturor,
Sharman și Familia voastră Celestă și GalacticăTraducere Monica Poka

vineri, 29 iulie 2016

Tiparele Cuantice


Această canalizare în direct a fost oferită în San Antonio, Texas
În data de 23 Ianuarie 2016 de către Lee Carroll pentru Kryon

Salutări, dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Acesta este momentul în care partenerul meu se dă la o parte. Vă spunem din nou, astfel încât să știți că el nu face parte din conștiința mesajului. Canalizarea s-ar putea să vi se pară misterioasă și ciudată pentru că ea folosește intelectul, educația, vocea, maturitatea și înțelepciunea Ființei Umane, dar mesajele vin de undeva din altă parte. Partenerul meu îl numește un flux constant de grupuri de gânduri intuitive. Partenerul meu este aici, dar nu este aici. Când spun ”se dă la o parte” el își deschide efectiv acest vehicul [corp] și prin glanda pineală și Sinele său Mai Înalt vin mesajele pe care le auziți. Vă spun acest lucru pentru ca să știți că nu el vorbește.

Peste tot în jurul vostru există energie și în jurul vostru există lucruri invizibile. În această dimineață v-am vorbit despre ”Anturajul Kryon”, iar acesta este încă aici. El nu este numărabil, deoarece este energie pură. Atât de mult din ceea ce vedeți în jurul vostru, simțiți în jurul vostru, este energie. Energia vine în multe, multe forme și nu toată este documentată ca și energie. Pentru ca voi să credeți acest mesaj legat de energie, adeseori Oamenii au nevoie să o cuantifice și să o califice. Vreți să-i măsurați atributele vibraționale, iar uneori nu puteți. Motivul pentru care nu puteți este că știința voastră nu a juns încă până acolo. Nu este o critică la adresa științei, ci o simplă constatare că încă mai sunt multe de învățat. Sunetul a apărut fără ca urechile să-l audă, iar lumina este acolo fără ca ochii să o vadă.

Prejudecățile Științei

Este o întrebare pentru Kryon care mi-a fost pusă înainte: ”Este lumea ezoterică ceva despre care vom ști într-o bună zi mai multe prin intermediul științei?” Și răspunsul este da. În acest moment, din cauza unui pământ care nu a ajuns încă în el însuși, sunt încă multe lucruri care sunt separate și liniarizate care ar fi mult mai bine înțelese dacă nu ar fi. Am mai vorbit despre asta înainte – cele mai înalte universități și colegii educaționale de pe planetă au decis să separe toate studiile pe categorii. Acest lucru este făcut pentru specializare și eficiență, dar își are prețul său.

Fizica, chimia, biologia și medicina sunt abordate ca și cum ar fi științe de sine stătătoare. Bineînțeles că ele sunt legate, dar nu există nici un loc în campusurile educaționale unde să existe o ”clădire de integrare” pentru a le aduna pe toate împreună. Va fi cineva care va spune ”Ei bine, este nevoie să facem așa pentru că fiecare își are propriul său plan de studiu. Nu există pur și simplu nici un mod în care să le putem pune împreună, deoarece ele trebuie studiate în mod independent fiecare. Sunt mult prea multe de știut despre fiecare.” Dă-mi voie să-ți spun ceva, Om drag: Există într-adevăr o cale de a le pune pe toate împreună. Doar că nu v-ați gândit încă la ea și nu ați luat în considerare faza ”integrării” acestui puzzle. Dacă ați fi cunoscut profunzimea relației pe care totul o are cu toate, ați fi înțeles imediat că este necesară o schimbare. Puteți avea ”pași de integrare” sau revizuiri. Dar chiar și acestea lipsesc.

Un lucru duce la altul și descoperirile apar. Dar odată ce voi studiați proprietățile izolate ale unui domeniu al științei, descoperirile adeseori dezvoltă numai o știință. Chimia duce la mai multă chimie, etc. și numai chimiștii sunt implicați. În fiecare studiu independent există adevărate puzzle-uri care pot fi rezolvate numai prin integrarea în celelalte. Dar adesori ele rămân pur și puzzle-uri deoarece nimeni ”nu se uită în jur” la alte domenii de studiu. Știați că doar acum recent știința a postulat ideea că câmpul magnetic al planetei este necesar ca viața să existe?  Eu v-am spus acest lucru în 1993, dar nu există încă nici o știință cu greutate care să-l demonstreze, chiar și cu toate instrumentele pe care le aveți. Prejudecata separării științelor v-au lăsat nedezvăluite multe lucruri. Pur și simplu nu ați vrut să puneți fizica împreună cu biologia.

Există multe modalități de integrare a tuturor, în special chimia și fizica. Când începeți să faceți acest lucru dragilor, el vă va duce la o mare descoperire, dar acest lucru nu se va întâmpla atâta timp cât ele sunt separate. Aveți specialiști într-un domeniu și specialiști într-un alt domeniu. Uneori se adună și se distrează împreună dar cam atât. Nu se adună ca să discute cu adevărat despre ceea în ce sunt specializați. Cum puteți separa aceste lucruri și să fiți un om de știință complet?

V-a luat mai mult de 20 de ani ca să descoperiți că mai mult de 90% din ADN-ul vostru conține date, nu o chimie care să conțină coduri. În tot acest timp el a fost numit ”deșeu” pentru că voi l-ați diagnosticat greșit. A fost nevoie să fie descoperit de lingviști. Ei au văzut tiparul limbajului, nu tiparul chimic. Asta este ceea ce este în neregulă cu a avea numai chimiști și biologi care să se uite la un puzzle complex și necunoscut de chimie. Presupunerile și prejudecățile voastre v-au împiedicat să descoperiți această frumoasă informație timp de decenii.

Venirea Integrării Științei

Deci, prima prezicere pe care v-o oferim este una academică. Vine o nouă conștiință și cu ea vine și o nouă înțelepciune. Vor exista unii cu un ”bun simț științific” care vor vedea incredibila valoare a alinierii acestor confluențe de studiu care de obicei erau separate. Asta este tot ce vă pot spune, nu vă pot da detalii.

Cu toate acestea, este atât de evident că trebuie să fie în acest fel, încât va veni o zi în care veți privi înapoi și veți spune ”Oare la ce ne-am gândit?” Vă puteți imagina o lume în care alimentele n-au fost niciodată amestecate pentru a face o mâncare, iar apoi dintr-o dată se adună bucătari specializați și fac descoperiri culinare foarte importante? Ingrediente de mare anvergură sunt puse laolaltă și fac mai bună mâncarea. Ce concept!

Vă puteți imagina cum ar fi comunicațiile dacă ați încerca să învățați o limbă și ar trebui să vă raportați la construirea verbului, apoi la departamentul de adjective și în cele din urmă la pavilionul substantivului? Nimeni nu ar fi în stare să vorbească limba, ar discuta-o numai ca ceea ce ”puzzle-ul părților” conține. Limbajul fizicii va fi văzut și vă va aduce unele revelații legate de biologie, chimie și conștiință.

Canalizarea de astăzi este despre noua conștiință care vine și de modul în care va schimba ea lucrurile. Sunt câteva lucruri noi pe care vrem să vi le spunem și câteva lucruri pe care dorim să le discutăm cu voi. Ne place să vorbim despre viitorul omenirii și despre potențialele care vă stau în față.

Vasta Lume Invizibilă care se află în Fața Voastră

Ce știți despre lucrurile invizibile? Mai întâi haideți să discutăm despre lucrurile invizibile care nu sunt ezoterice. Haideți să vorbim despre lucrurile care sunt reale pentru voi și în același timp invizibile. Haideți să vorbim despre ceea ce voi numiți alămurile de invizibilitate. În jurul vostru sunt energii multiple, fizice, profunde și puternice care interferează cu voi în fiecare zi, dar care vă sunt complet și total invizibile ca și Ființe Umane. Cu toate acestea, le acceptați și lucrați cu ele și spuneți ”Ei bine, sunt invizibile dar așa stau lucrurile. Asta nu mă deranjează.”

Gravitatea. Toată lumea de pe Pământ este afectată de gravitate! Dar ea este invizibilă! V-am oferit multe canalizări despre fizica gravitației și v-am spus că ea este variabilă și controlabilă și în cele din urmă veți ști și de ce. V-am spus că nu este legată în mod necesar de masă în modul empiric în care voi gândiți. De fapt, o puteți regla la cât vreți dacă ați ști un pic mai multe despre cum să schimbați masa obiectelor. Este doar o chestiune de timp și de descoperire, iar ceea ce va urma va fi foarte rezonabil și foarte logic din punct de vedere științific. Un lucru duce la altul și duce la altul și în cele din urmă vor exista descoperiri care vă vor îngădui să faceți lucruri care în trecut păreau ridicole din punct de vedere științific. Într-o bună zi gravitatea va putea fi văzută și măsurată cu instrumentele pe care mai trebuie doar să le descoperiți. Atunci când știți mai multe despre fizica gravității, atunci veți ști cum să o vedeți în toată splendoarea ei. Și vine.

Știința a orice devine mai reală pentru voi atunci când îi puteți vedea tiparul fizic. Apropo, atunci când în cele din urmă veți putea vedea tiparul gravității, veți înțelege un pic mai multe despre modul în care o puteți modifica. Vor fi dezvăluite secrete în tiparele pe care nu le puteți vedea în acest moment. Lucrurile cuantice nu există într-un mod în care să le puteți vedea așa cum sunteți obișnuiți să o faceți în 3D. Acest lucru va necesita descoperirile care vin, care vor fi științifice și dezvoltate cu o nouă înțelegere și conștiință. Și asta este doar una.*

Tiparele care vin

Partenerul meu vorbește în mod constant despre câmpul magnetic. Știți că este acolo pentru că busolele voastre arată partea de sus a sa. Ceva este fizic acolo și este invizibil. Această canapea a conștiinței pe care stați, și care este literalmente legată la forța de viață de pe planetă, este complet și total invizibilă. Dar totuși va veni o vreme în care nu va fi. Ochii voștri nu o vor vedea, dragilor, dar instrumentele care vor fi descoperite o vor face. Vă imaginați să vedeți gravitatea? Vă imaginați să vedeți câmpul magnetic? Cum vor arăta? Ce vă vor spune instrumentele cum sunt culorile și vibrațiile? Vor exista tipare sau va fi doar o masă turbionară de energie?

Dați-mi voie să vă spun un secret care nu este secret pentru nici un fizician sau biolog. Totul are tipare – totul. Fractalii sunt mereu acolo. Cel mare la cel mic, cel mic la cel mare și chiar modelele tiparelor și schițele la tot ceea ce vedeți sunt literalmente copia fidelă a ceea ce le-a creat. Acest lucru vă va conduce la următorul pas. Veți înțelege de ce rețeaua magnetică face ceea ce face și veți înțelege cum se aliază cu biologia și gândirea Umană. S-ar putea chiar să fiți în stare să vă acordați ușor la ea pentru vindecare! Toate aceste lucruri vin. Va fi știință, nu va fi nimic ezoteric, dar vor duce la  frumoase descoperiri ezoterice.

V-am spus din nou și din nou că va veni un timp în care chiar aceste instrumente vor fi îndreptate către Ființele Umane și că în știință va avea loc o revelație. Va fi revelat în mod clar că Ființele Umane au un fel de cuanticitate în jurul lor. Pe măsură ce instrumentele devin din ce în ce mai bine puse la punct, vor exista modalități de a vedea și măsura tiparele din jurul Ființei Umane. Dragilor, aceasta este fizica sacră a Omului – Merkaba.

Mai bine puneți aceste lucruri laolaltă cât mai curând pentru că dacă stați în cutii și compartimente, nu veți primi răspunsuri. Nu veți înțelege corelațiile și confluențele și modul în care ele lucrează una cu cealaltă. Oameni de știință, este momentul să gândiți în afara cutiei specializării. Aceasta este o abordare liniară pentru rezolvarea unor probleme care sunt circulare.

Prezicerile Viitorului

Toate aceste lucruri de mai sus eu le prezic. Pot prezice aceste lucruri pentru că potențialele sunt aici. Aceste potențiale identice au fost văzute înainte în alte societăți care au ajuns și ele în punctul în care vă aflați și voi, cu o știință similară cu cea a voastră. Pot să prezic acest lucru pentru că s-a mai întâmplat, iar unii din această încăpere vor înțelege că mingea se rostogolește [învățătură despre realitate din seminar]. Este inevitabil. Sunt oameni de știință pe planetă care chiar acum primesc intuiții care vor conduce tocmai la aceste descoperiri în viitor. Toate vin în drumul vostru. Există o progresie logică în gândire și înțelepciune. Umblați înainte de a alerga, prin urmare, vă pot vorbi despre aceste lucruri care vin.

Dați-mi voie acum să vă spun câteva lucruri despre această încăpere în care vă aflați – nu vă temeți [Kryon fiind amuzat]. Știați că în această încăpere sunt lucruri invizibile care sunt periculoase? Știați că chiar acum în această încăpere sunt lucruri invizibile care stau la pândă și care pot duce la boală dacă nu aveți grijă? Știați asta? Sunt aici cu voi! Suflați! Nu vă fie teamă, nu vă fie teamă pentru că aceștia sunt – microbii!

Acum, dacă aș fi spus acest lucru acum 100 de ani, nu aș fi fost crezut. ”Oh, asta este doar o poveste ezoterică, nici un astfel de lucru nu poate fi real.” Mulți ar fi râs de această idee. Dar știința a făcut ca acest lucru să fie real pentru voi. Atunci când ați dezvoltat instrumentele care pot vedea atributele mici, microscopice ale vieții, vi s-a deschis o lume cu totul nouă. V-a fost ascunsă tot timpul, dar dintr-o dată știința a făcut-o reală. Vedeți unde vrem să ajungem cu asta? Dragilor, este moștenirea voastră să ajungeți în punctul în care știința voastră și fizica voastră și cunoașterea voastră încep să se alieze cu confluența unei conștiințe noi, mai înțelepte. Veți avea invenții noi și acestea vor deschide mai multe domenii de un imens ajutor pentru voi.

Aceste invenții vă vor da atât de multă apă cât veți avea vreodată nevoie pentru a crește lucruri, și să beți, aproape peste tot pe Pământ. Sarea din oceanele voastre va fi cu ușurință îndepărtată în timp real, cu ajutorul unor invenții care folosesc magnetismul. Energia va fi mult mai ușor de obținut și va fi produsă în abundență cu o căldură liberă și abundentă. Creșterea populației nu va mai fi o problemă, deoarece o conștiință mai înaltă va crea înțelepciunea de a ști când și dacă să aveți copii (așa cum indigenii au făcut-o de mii de ani). Veți privi în urmă într-o bună zi și veți spune ”Am fost proști. N-am știut nimic despre nimic, este chiar uimitor că am supraviețuit.” Vă spun acest lucru din cauza a ceea ce vine. Acest lucru mă face să vă vorbesc despre conștiința Umană.

Conștiința Umană

Ce credeți că este conștiința? ”Ei bine, Kryon, este gândire. Este modul în care oamenii gândesc. S-ar putea spune că conștiința este descrierea paradigmei de gândire.” Într-adevăr, este! Dar ați lăsat pe dinafară partea de evaluare de gândire înaltă și de gândire joasă. Ce s-ar putea întâmpla dacă ați putea dezvolta instrumente fizice care ar putea vedea conștiința? ”Kryon, vrei să spui că este vizibilă?” Desigur, este fizică! Ce se întâmplă când sunteți frustrați și vă blocați computerul sau descărcați o baterie? Nu este aceasta o interferare cu lucrurile fizice? O descoperire majoră, folosind sateliții meteo, a arătat corelarea continuă dintre variațiile în putere ale câmpului magnetic și conștiința de masă a compasiunii Umane. Cu alte cuvinte, contrar tuturor cunoștințelor prevalente, câmpul magnetic reacționează la dezastrele și la sărbătoririle internaționale!** Conștiința este legată de fizică. Cu echipamentul potrivit veți vedea într-o bună zi tiparele. Vine.

Tiparele Omenirii care Vin

Ceea ce vreau să fac este să dezvălui ceva ce nu am mai dezvăluit înainte și este despre felul în care vor arăta tiparele conștiinței Umane. Acum, am stabilit premiza că fizica multidimensională are potențialul de a dezvălui multe tipare ale unor lucruri invizibile până acum. Aproape tot ceea ce implică energia cuantică va avea tipare vizibile. Asta nu este o surpriză. Cum credeți că vor arăta tiparele dacă veți putea vedea conștiința unei persoane? Acum, asta este conștiința individuală, spre deosebire de conștiința de masă. Acest tipar va fi fizic, individual și va avea un câmp. Datorită acestui fapt, în cele din urmă, acesta va fi măsurabil și va avea diferite modele – ”modelul vostru personal”.

Credeți că acest lucru este prea îndepărtat? Dacă simple descoperiri și experimente au ridicat fizica schimbării conștiinței de masă, de ce v-ați îndoi că aceasta nu va fi rafinată în viitor? Cum va arăta? Am să vă dau două exemple. Cele mai mari două producătoare de energie ale conștiinței Umane sunt perechi: frica și ura, iubirea și compasiunea. Ele se află la cele două capete ale spectrului și amândouă sunt puternice, extrem de puternice. Pot declanșa alarme; vă pot distruge computerul; vă pot înmuia inima; vă pot afecta chimia corpului și pot face aceste lucruri în toată camera sau pe toată planeta. Ați stat vreodată într-o încăpere în care cineva a fost furios și voi ați știut acest lucru? Este palpabilă; o puteți simți. Când acest lucru se întâmplă, nu vreți să stați acolo. Ați dori să plecați. Când cineva este furios sau plin de ură, spuneți ”Este un nor întunecat aici.” Voi simțiți energia și tiparul ei specific. Ar fi fost o energie diferită dacă acea persoană ar fi fost un maestru și ar fi trimis iubire? Da! Atunci ați spune ”Îmi place acest loc! Vreau să rămân aici și să mă bucur de această senzație.” Tocmai ați definit tiparul conștiinței!

Toată energia, oriunde în Univers, are moduri de a fi măsurată și văzută. Vor fi moduri de a vedea tiparele în tot. Ar putea începe ca simple unde, dar în cele din urmă, cu instrumente mai performante vor fi văzute tipare elegante. Cei care au stat într-o încăpere cu marii maeștri ai acestei planete au simțit iubirea copleșitoare și compasiunea sursei creatoare și acestea vin în valuri de euforie. Vă face să plângeți de bucurie pentru că sunteți conectați cu totul. Asta este energia! Vedeți despre ce vorbesc? Puteți măsura iubirea? Da! Are un tipar și îl puteți vedea. O lume pe de-a-ntregul nouă vi se va deschide în cele din urmă. Dați-mi voie să vă arăt ce sunt tiparele.

Tiparele – JOASE

Acum, acestea sunt preziceri. Dar ele sunt preziceri datorită potențialelor care vin. Este un potențial atât de puternic încât este certitudine. Va veni o zi în care aceste tipare vor putea fi văzute. Atunci când sunt tipare ale conștiinței Umane veți vedea ceva foarte interesant. Tiparele pe care am de gând să vi le dau chiar acum vor fi validate atunci când se vor produce. Această canalizare va fi auzită de mii de oameni, așa că va fi ușor de găsit ca punct de referință.

Mai întâi să vorbim despre ce este conștiința cea mai joasă, dar foarte puternică. Înțelegeți că conștiința joasă poartă o incredibilă putere și la fel face și conștiința înaltă. Cu toate acestea, joasă sau înaltă nu este o măsură a puterii lor efective, ci este mai degrabă doar o măsură a vibrației. Să nu o amestecați cu frecvența, pentru că tehnologia acesteia nu este liniară. Ceea ce este văzut în tipar este vibrația gândului și încotro poate sau nu acesta să meargă, sau cât de restrictiv sau expansiv este. Puterea, sau forța, este foarte profundă. Acest lucru îl știți deja. Puterea urii crează răul și frica și este foarte puternică. Puterea fricii poate înrobi națiuni dacă acestea nu sunt atente. Îi cunoașteți puterea din trecut. Așa că haideți să vorbim despre tiparul specific pe care îl va crea pe un instrument care va veni, măsurând-o pe un individ care are acest atribut.

Conștiința joasă va crea tipare de bază și extrem de simple. Aceste tipare crează sau emană un cerc puternic – o confluență a energiei care se va uni pentru a forma o barieră în fața altor energii mai înalte. Va apărea ca un cerc în jurul individului sau a energiei conștiinței pe care individul o crează. Cercul este ca un tipar închisoare sau un fractal de bază care nu se repetă. Acesta se deține pe sine în sine, iar tiparul nu va fi conștient de nimic ce se află în afara propriului său cerc. Puterea vine din faptul că este atât de puternic încât alții pot fi influențați de el și să i se alăture cu ușurință pentru a forma un cerc mai puternic. Cercul va deveni apoi mai larg și mai mare în acapararea conștiinței din jurul lui, creând un cerc chiar și mai mare, dar numai un cerc.

Acum, credeți că vorbesc într-un limbaj pe care nu-l înțelegeți? Poate, dar aici există un punct: este simplu. Acesta este un recipient care este un cerc și el nu poate vedea în afara lui însuși. El se vede doar pe el însuși și își cunoaște doar propriul său rău. Emite judecăți și decizii bazate numai pe ceea ce el cunoaște în el însuși. Este conștiința joasă. Programul lui este el însuși și nu vede nimic altceva. Cercul îi poate înrobi pe cei care gândesc la fel. Poate deveni un cerc mai mare dar nu poate ieși niciodată din el însuși. Nu poate vedea dincolo de ceea ce știe. Nu există tipare în afara cercului care să aparțină cercului. Este restrictiv. Acest tipar va fi profund evident: simplu, de vibrație joasă, supraviețuirea de bază.

Tiparele – ÎNALT

Acum haideți să vorbim despre celălalt. Acesta este o conștiință mai înaltă a iubirii, compasiunii, gândirii dintr-o minte mai înaltă, integrității și interesului (în sensul său pozitiv n.t.). Cum arată acesta? Așteptați, nu vă pot spune eu totul. Acesta crează fractali multipli. Crează o confluență de energie care crează apoi mai mult din ea însăși în modul armonicilor din ea însăși [mai mulți fractali de frecvență mai înaltă care sunt multipli specifici ai originalului]. Aceste unde fractale emană spre exterior, sporind ceea ce se află în jurul ei într-un ciclu fără sfârșit. Este expansivă; prinde repede [aditivă]; este structurată într-un mod complex, iar armonicile crează alți fractali mult dincolo de propria sa sferă de acțiune. Are o influență asupra altor materii peste tot.

Deci, de la cea mai simplă la cea mai complexă, care vedeți că este diferența reală între tipare? Una este restrictivă și puternică prin singularitatea sa. Cealaltă este expansivă și puternică prin multipla sa expansivitate. Până în acest moment, dragilor, pe această planetă conștiința Umană a tins să se încercuiască pe ea însăși în cea mai joasă vibrație posibilă. Ură, război, atitudini argumentative, grosolănie, lipsa de delicatețe – pentru că toate astea au însemnat supraviețuire. Victoria/reușita a fost singurul lucru în interiorul cercului. Acesta este modul în care Oamenii au supraviețuit! Acesta a devenit apoi grup contra grup, țară contra țară, cerc contra cerc, asta este ceea ce ați primit de la acest tipar. A creat moarte în masă și o durere incredibilă. Om contra Om este ceea ce ați obținut și tiparul cercului a fost unul din care conștiința nu s-a putut expansiona. Așa că tot ceea ce a făcut a fost să se repete pe sine, să se repete pe sine, să se repete pe sine. Bine ați venit la istoria planetei.

Nu au existat armonici care să fie trimise în afară și nu a existat expansivitate. Nu a existat creștere numai stagnare, și aceasta s-a repetat pe sine. Nu avea unde să meargă, deoarece nu putea să ”vadă” nimic mai înalt decât pe sine însăși.

Dragilor, energia de pe această planetă va schimba vechile tipare. Tiparele conștiinței stau în atributele rețelei magnetice ale planetei, așa cum este ea alterată de heliosfera Soarelui. Această rețea, combinată cu noul loc în care vă aflați în spațiu [încotro se îndreaptă sistemul vostru solar], va modifica tiparele ambelor exemple de conștiință și o vor face pe cea care este cea mai complexă, cu fractali, cu mult mai puternică decât cea bazată pe supraviețuire. Ați înțeles asta? Noua energie schimbă modul în care omenirea reacționează la alți fractali Umani! Este timpul maturizării, iar conștiința Umană va evolua și nu va mai exista o balanță între lumină și întuneric ca și balanța dreptății pentru că răul va avea o influență cu mult mai puțin puternică decât vibrațiile armonice complexe și pline de compasiune. Lumina va depăși pur și simplu tiparele simpliste ale răului pe planetă cu o marjă uriașă.

Întunericul nu poate vedea dincolo de sine însuși

Aș vrea să vă ofer din nou dovada unui lucru neobișnuit și foarte elocvent despre modul în care funcționează vibrațiile joase. În prima canalizare din acest an, 2016, am vorbit despre tânărul conducător Nord Corean. Am să o fac din nou. Am să o fac din nou ca un exemplu profund a modului în care conștiința joasă nu poate vedea mai sus de sine însăși. Asta înseamnă că ea poate lucra numai cu ceea ce vede și știe. Atât de puternică, atât de deșteaptă, atât de inteligentă cât crede că este, ea nu poate ieși din propriul ei cerc.

Fostul conducător al Coreei de Nord a fost un egocentric clasic. Când a murit, fiul săi i-a urmat și ar fi putut să facă tot ce ar fi dorit. Acest băiat și-a privit tatăl timp de decenii și știa că-i va lua locul într-o bună zi. În mod normal el a moștenit atributele pe care tatăl său i le-a predat legate de importanța de sine și a devenit și el de un egoism dus la maxim. Când a preluat puterea, el a avut posibilitatea de a face schimbările care i-ar fi permis să fie chiar mai măreț decât tatăl său. El a dorit ceva care i-ar fi ridicat numele și poziția la cel mai înalt nivel egotic imaginabil. Tatăl său i-a fost model, iar acum el ar fi putut face orice și-ar fi dorit pentru a fi și mai faimos. Ceea ce s-a întâmplat este clasic. A ratat complet cea mai mare oportunitate pe care a avut-o pentru a deveni cea mai faimoasă și iubită persoană de pe pământ. Nu i-a venit niciodată această idee. Chiar dacă a fost educat în lumea occidentală, a ratat-o.

Dacă ar fi luat în considerare calea mai înaltă și ar fi inclus pământul în loc de populația restrânsă a țării sale, ar fi putut fi cel mai faimos și iubit lider de pe Pământ, întreaga sa viață. În momentul în care a preluat conducerea, tot ceea ce trebuia să facă era să gândească dincolo de cercul său. Se afla în poziția unică de a fi ”jolly jokerul” și de a face ceva uimitor – să unească Coreea de Nord și Coreea de Sud, să abandoneze zona morții care exista între aceste două țări, să unească familiile după generații de despărțire, să oprească problemele nucleare de care nu a avut niciodată nevoie decât ca să pară important și, prin aceasta, să-i ofere poporului său abundență, hrană pentru toți și pace în regiunea sa. Toată Coreea l-ar fi venerat și întreg Pământul ar fi oftat de ușurare mulțumindu-i pentru înțelepciunea și curajul său.

S-ar fi ridicat în picioare să-l ovaționeze la intrarea în marea sală de la Națiunile Unite și s-ar fi plecat în fața lui și i-ar fi oferit cele mai înalte premii pentru pace. Ego-ul lui ar fi fost mângâiat și mângâiat și mângâiat și mângâiat și ar fi fost cu mult mai măreț decât a fost vreodată tatăl său. Dar acest lucru nu i s-a întâmplat. În schimb, a perpetuat cutia întunecată pe care a moștenit-o și acum prezidează cea mai joasă energie posibilă reprezentând energia renegată cea mai periculoasă de pe planetă. Cu prețul menținerii poporului său în sărăcie și împovărare și creării instabilității în regiunea sa, el a ajuns să fie o persoană puternică și faimoasă pentru un moment din timp și pentru o populație mică. Nu o va face pentru mult timp. Nu poate vedea că ceea ce face nu găsește susținere în majoritatea populației planetei și va pierde totul. Nu este interesant cât de puternic este cercul care menține o vibrație joasă jos. Toate acestea încep să se schimbe, dragilor. Dacă examinați oamenii individual și modul în care ei acționează, veți vedea această schimbare venind. O veți recunoaște.

Indivizii

Un individ vine la tine și este furios. Este grosolan și lipsit de amabilitate. Tot ceea ce-i iese pe gură este grosolan și plin de ură, iar voi vă îndepărtați de acea experiență gândind ”Ce-i în neregulă cu acest om?” Vreau să vă spun că: nu este nimic în neregulă cu el. Este pur și simplu acordat la supraviețuire. Lipsa de amabilitate și grosolănia va atrage atenția și va pregăti scena pentru a fi observată. Ea poartă o energie, deși nu este una care să vă placă, care cere atenție și poate chiar autoritatea prin frică. Din nou, s-ar putea să nu vă placă, dar asta este ceva ce-i place cuiva care supraviețuiește, și sunt mulți așa. Într-o energie veche, aceasta a funcționat pentru ei și nu este altceva ce ei să poată vedea pentru a pune în locul ei. Pentru ei, acest lucru înseamnă că ei vor supraviețui într-o lume în care toată lumea dorește ceea ce au ei. De fapt, există culturi astăzi, chiar și astăzi, care sunt acordate la grosolănie deoarece pentru ele compasiunea și blândețea sunt echivalate cu slăbiciunea. Ele gândesc ”Nu vei cuceri pe nimeni cu compasiune și blândețe. Asta este pentru oamenii slabi de pe planetă.” Din perspectiva lor ei nu pot vedea dincolo de cercul supraviețuirii, astfel încât și în ziua de astăzi ei vin spre voi cu energia joasă a forței, grosolănie și lipsă de amabilitate. Habar nu au că există ceva mai bun.

Atunci când vedeți acest lucru în ziua de azi, începe să vă miroasă a ceva ce nu vă doriți. Cea mai mare parte a Pământului este obosită de această abordare și caută un mod mult mai elegant de a fi. O persoană plină de compasiune nu este deloc o persoană slabă. Energia din jurul unei persoane pline de compasiune vă atrage. Energia din jurul unei persoane grosolane vă face să simțiți respingere. Vedeți diferența despre care vorbim? Pe care ați prefera să o aveți?

Eu doar v-am dat tiparele. Iată ce vă spun: Conștiința umană începe să se ridice deasupra a ceea ce a fost, pentru că ceea ce constituie raportul dintre lumină și întuneric s-a schimbat și lumina începe să câștige. Asta înseamnă că compasiunea, integritatea și blândețea strălucesc o lumină atât de puternică încât oamenii o vor vedea mult mai repede și mai ușor decât vor vedea lipsa de amabilitate și forța. Grosolănia și lipsa de amabilitate vor fi văzute în cele din urmă drept un comportament disfuncțional și vă veți îndepărta de acele persoane care-l manifestă. Vă va spune foarte multe despre energia acelei persoane și despre unde se află și ceea ce crede. Este vechi, pentru mulți este supraviețuire, dar noua supraviețuire va fi lumina și o conștiință mai înaltă și mulți vor începe să vadă acest lucru.

Cei cu atribute mai înalte vor trăi mai mult. În cele din urmă ei vor fi conducătorii voștri și asta este ceea ce vă doriți. Din această cauză alegerile se vor schimba, afacerile se vor schimba din această cauză, iar voi veți vedea mai multă lumină, mai multă compasiune și mai multe soluții reale datorită efectului de undă în care armonicile fractalilor merg peste tot. Atunci când sunteți plini de compasiune, toată lumea va simți acest lucru. Știați că o persoană plină de compasiune este văzută drept sigură? Sigură! ”Hai să fiu cu această persoană pentru că ascultă și este plăcut să stai lângă ea. Ați simțit energia din jurul ei? Nu-i așa că-i foarte bună?”

Este sigur să fii în preajma unor persoane echilibrate. Nu te vor răni. Nu vor concura cu tine sau spune lucruri neplăcute sau lipsite de sensibilitate. Te vor asculta și te vor iubi. Veți dori acest lucru în afaceri, nu-i așa? Este acest lucru prea ciudat pentru voi? Este prea ciudat să vă gândiți că veți avea acest lucru ca și o stare de normalitate în viitor? Veți fi în stare să o vedeți și să o măsurați și veți ști și chiar de ce funcționează. Va schimba planeta.

Asta nu este numai știință, dragilor. Conștiința Umană va ieși în cele din urmă din supraviețuire. Va ieși din întuneric într-un fel de supraviețuire mai elegant – un sistem în care cei care supraviețuiesc vor fi capabili să pună lucrurile împreună într-un mod elegant în loc să concureze și să despartă lucrurile. Aceștia vor fi oameni obișnuiți care vor privi dincolo de judecată și vor privi dincolo de diferențele dintre sistemele de credință. Aceștia sunt cei care îl vor vedea pe Dumnezeu peste tot, în toate sistemele și se așteaptă în primul rând la lucruri bune. Ei vor vedea diferențele dintre sistemele de credință în același fel ca și pe diferențele între preferințele alimentare. Acesta este Omul înțelept care este echilibrat.

Este ceea ce vine și o parte din ea este deja aici. Asta este tot ceea ce am vrut să vă spun în acest mesaj. Unde vă aflați voi? Care este tiparul vostru? Începeți să simțiți realitatea acestuia? Începe să fie sigur, dragilor. Este sigur să vă relaxați și să lăsați garda un pic mai jos, să priviți în jur și să fiți mai plini de compasiune și mai blânzi. Unii dintre voi se mai așteaptă încă la ceva rău de la câmpul lăsat în urmă. Este ca și cum ați fi ieșit din peșteră dar nu sunteți siguri încă că tigrul Bengalez a plecat. Tigrii sunt vechea energie și fug în toate direcțiile. Rămășițele acestei energii vechi, răul și întunericul, pierd teren peste tot. Realitatea acestui întuneric în scădere este peste tot și începe să se arate, să se focalizeze pe ea însăși și știe că zilele îi sunt numărate. Când vedeți această luptă să știți că aduce vești bune. Înseamnă că sfârșitul acestei vechi conștiințe a lumii se apropie.

Dacă ați făcut un sondaj al națiunilor pe planetă al bărbaților și femeilor care au familii, ei vor pace! Ei nu vor să se lupte unul cu celălalt și nu vor conducători care să facă acest lucru. Ei nu vor să se anihileze unii pe alții din cauza resurselor limitate sau doar pentru a fi puternici. Vălul s-a schimbat și conștiința planetei dorește cu o covârșitoare majoritate ceea ce fiecare mamă și tată dorește pentru copiii săi. Este începutul în care sute de țări se vor aduna la un loc și vor planifica moduri în care să creeze o pace echilibrată și o unitate – pentru a merge împreună. Diferențele culturale vor exista întotdeauna. Dar compasiunea și echilibrul sunt atribute Umane comune. Aveți foarte multe lucruri în comun pe care noua înțelepciune vi le va arăta.

Nu ați avut acest echilibru în urmă cu o 100 de ani. Asta este ceea ce este diferit astăzi și ce este diferit pentru viitorul vostru. Veți înceta să repetați trecutul și veți crește mai degrabă în maturitatea și înțelepciunea frumoșilor fractali și armonici ale compasiunii.

Bine ați venit pe Noul Pământ. Vine.

Și așa este.

Kryon


*Această canalizare a fost oferită cu zile înaintea descoperirii undelor gravitaționale de către Colaborarea Științifică LIGO în 11 Februarie. Considerată ca una dintre cele mai mari descoperiri în fizică, ea a ajutat la demonstrarea ideilor originale ale lui Einstein date acum aproximativ exact 100 de ani în 1916.


Sursa

Traducere Monica Poka