Pagini

marți, 27 decembrie 2016

Valul Ascensiunii, Războiul Transdimensional, Zilele Ce Vin


De James Gilliland

În urmă cu aproximativ 4 săptămâni am vorbit despre un val masiv de energie care va lovi planeta. El este acum aici, este măsurabil și se pare că toată lumea încearcă să-ți dea seama despre ce este vorba. El face parte din ciclul de trezire și vindecare a omenirii și a Pământului și ceva mult așteptat. Acesta este sfârșitul Rețelei Draconiene sau Archonice. Acest val are totul de-a face și cu sosirea ființelor 13 dimensionale precum și a Andromedanilor ale căror nave pot bloca întregul cer estic și atunci când sunt pornite pot fi la fel de strălucitoare ca și 10.000 de sori. Acesta poate fi un indiciu cu privire la soarele observat de NASA care vine în drumul nostru și care continuă să-și schimbe viteza. Cum va afecta acest lucru Pământul? Totul are de-a face cu frecvența. Cei care se mai agață de trecut, vechile atitudini și emoții de ranchiună, mai ales ceea ce ține de frecvența tiraniei și de aroganța separării nu este o frecvență specifică acestui val. Aceștia nu se vor descurca bine. Toate măștile cad. Aceasta este o energie de vindecare dar totuși împreună cu ea vine și programul Legii Universale. Principiile necesare pentru o societate sănătoasă și un mediu înconjurător cunoscut în principal ca Pace Universală, Iubire de Frate/Soră, Libertate Individuală și Prosperitate pentru Toți. Acest val este un indiciu al Sursei spunând ”Destul, s-a terminat”.

Acest lucru se manifestă în fizic ca eliberatorii versus controlorii și cu implozia controlorilor. Omenirea se trezește și la fel și platforma ei pentru viață, Mama Pământ, Gaia Sophia, sau orice alt nume ați vrea să-i dați. Această schimbare include și alte dimensiuni. Controlorii, reprezentați cel mai bine de către Illuminati, bancheri, profitorii din războaie și boli, sunt controlați de către ființe transdimensionale, Annunaki căzuți, Reptilieni, Ființe de formă Șerpească și ceea ce cei mai mulți numesc forțe demonice. Ei au suprimat și înrobit omenirea cu mult timp înainte de Dinastiile Egiptene. Așadar, voi vedeți cum polaritățile devin din ce în ce mai puternice. Dacă vreți să știți cine este cine, urmăriți banii. Cine este marele deținător de bani? Asta este tot ceea ce trebuie să faceți. Cei mai mulți politicieni sunt controlați de către bancheri, bancherii sunt controlați de către Illuminati, extrem de bogați dintre care majoritatea au făcut sacrificii de sânge care includ și copii și acte atât de decadente și de diabolice încât cei mai mulți nu le-ar putea înțelege. În vremurile trecute ceremoniile era ținute numai în cele mai înalte nivele, acum ele sunt ținute în cele mai joase nivele, lucru care este descoperit chiar în timp ce vorbim. Asta nu este conspirație, acesta este un FAPT despre care nu veți auzi în știrile oloage distribuite de către Media Corporatistă Deținută de către aceștia. Pentru că acestea au fost denumite ”știri false”.

Dacă înțelegeți declarația misiunii Illuminaților, veți înțelege cât de adânc merge această problemă și de ce este atât de greu de dezrădăcinat. Scopul lor este să-și pună oamenii lor în pozițiile de putere, să-i mituiască și șantajeze pe cei aflați în poziții de putere, să-și facă jocul până când dețin dominarea totală a lumii. Dacă nu joci de partea lor, nu ai succes în urcarea scării puterii și bogăției. Dacă te întorci împotriva lor, pierzi totul: viața ta și a familiei tale. Cei cărora vă adresați pentru a cere ajutor, agențiile de aplicare a legii sunt deținute de către participanții la multe dintre aceste ritualuri satanice sau prinși în operațiuni de șantaj oala cu miere unii cu femei minore îmbrăcate în așa fel încât să arate mai în vârstă. Eu însumi am făcut obiectul unor încercări de atragere în capcană dar ghidarea mea interioară m-a avertizat foarte clar să nu mă duc acolo. Este cu adevărat atât de întunecat și de decadent. Ei au și candidați Manciurieni, bărbați și femei frumoase care sunt foarte pricepuți în folosirea energiilor lor sexuale pentru a controla și sabota lucrătorii în lumină.

Acest val de ascensiune este soluția. Este activatorul sufletului, inițierea și susținerea lucrătorilor în lumină și a războinicilor care au venit pe Pământ pentru a elibera planeta și locuitorii ei. Deși cei mai mulți sunt inconștienți, există o agitare interioară la unii de la o vârstă foarte fragedă, unii s-au trezit acum că lucrurile nu sunt și nu au fost în regulă de ceva vreme. Mulți nu pot ascunde sub covor atrocitățile făcute omenirii și Pământului, precum și ceea ce poate fi considerat pur și simplu un comportament criminal al conducătorilor, șefilor, prietenilor sau familiei lor. Acest val scoate totul la suprafață, măștile cad și totul va fi dezvăluit. Armaghedonul este definit ca și marea dezvăluire, nici o piatră nu va rămâne neîntoarsă. Este o mișcare interioară a conștiinței și a energiei care își va găsi exprimarea în exterior. Totul în această dimensiune își datorează existența dimensiunii următoare de deasupra sa deoarece este vorba despre o scară vibrațională. Cele mai joase nivele ale dimensiunii a patra au căzut, annunaki, reptilienii, ființele sub formă de șarpe, cei gri și alte suflete demonice și căzute. Aceste nivele sunt curățate. Păpușile își pierd păpușarii. Dimensiunea a patra mai înaltă este plină de ghizi, șamani, învățători și vindecători care sunt totuși legați încă de credințele lor religioase sau culturale, care îi țin pe roata reîncarnării. Pentru cei care cred că acest lucru este necreștinesc, îi rog să-mi explice citatul ”Nimeni nu vine pe Pământ, dar el cel care a venit din cer sau Ioan Botezătorul este Elisa care urma să vină.” Biblia cu apocrife are încă multe teze despre reincarnare deși ele au fost scoase de către Consiliul de la Niceea.

Există dimensiuni dincolo de dimensiunea a patra cu civilizații întregi existând pe/în ele. Și acestea sunt menționate în biblie. Fiii lui Arcturus, Consiliul de Lumină Orion, Pleiadeenii, toți ridică acest val de ascensiune adăugându-și conștiința, energia și talentele acestui proces. Sunt Siriusienii, protectorii Zeilor, Andromedanii cunoscuți în mitologie ca și Arhangheli datorită corpurilor lor de lumină magnetizate. Sunt și Annunaki 6 și 9 dimensionali care vin să-i cheme la trezire pe cei căzuți și să corecteze o greșeală străveche. Acest val masiv, inclusiv Ființele mai înalt dimensionale și Pământul însuși în procesul ei de ascensiune au presat puternic inimile celor întunecați și de sus și de jos. Ceea ce veți vedea este că cei care evoluează, adaptându-se noilor energii, vor continua. Cei care opun rezistență, nu o vor face. Zilele tiranilor s-au încheiat. Ei nu au frecvența specifică evoluției omenirii și a Pământului. Măștile cad și voi îi veți vedea cine și ce sunt.

Un mic indiciu pe care vi-l dau este că unii nu sunt oameni, actele inumane sunt adeseori executate de către ființe care nu sunt umane împreună cu cei pe care i-au tras pe sfoară și înșelat să le facă voia. Au folosit programarea socială, programarea religioasă, programarea electronică și programarea ceremonială, mita și șantajul pentru a-i manipula și a-i prinde în capcană pe cei care în multe cazuri erau oameni buni. Și acest lucru va fi dezvăluit și vraja va fi ruptă. Mulți vor trece prin noaptea întunecată a sufletului pe măsură ce își recapătă adevărata conștiință și sufletul pășește în față. Fiecare dintre noi într-o anumită măsură avem de dat drumul anumitor lucruri, reparări de făcut, avem de eliberat trecutul amintindu-ne cine suntem și să stăm drept în propria noastră Divinitate. Iertarea Creatorului este nelimitată însă cererea trebuie să fie făcută din toată inima și sufletul și însoțită de dorința de a îndrepta orice nedreptăți care au fost făcute. Unii vor spune cu aroganță că nu există corect sau greșit, ceea ce dovedește ego spiritual. Ei nu sunt ascensionați sau dincolo de karma, acestea sunt doar vorbe goale. Nu mai avem luxul de a trăi în negare, să ne ascundem în spatele unor aforisme spirituale și să nu fim autentici și să nu ne însușim propriile noastre chestii. Trebuie să transcendem toate granițele culturale și religioase, să ne aliniem cu Conștiința Unității și să trăim în acord cu Legea Universală …

Creatorul este Omniprezent în toată Creația. Există căzuți și creații greșite care trebuie abordate dar această abordare este nevoie să fie făcută din Dumnezeul interior. Este momentul ca fiecare și toată lumea să-și facă propria conexiune cu Dumnezeu, Creatorul, Marele Spirit nu cu gelosul, mâniosul, războinicul zeu sau zeii bărboși ai trecutului cunoscuți drept Annunaki dintre care unii au fost binevoitori și alții nu. Religiile voastre se trag din comportamentul acestor zei. Conectați-vă la Atot Iubitorul, Atot Iertătorul, Dumnezeul Iubirii din interior. Nu a fost scris ”Voi sunteți Dumnezei, copii ai celui mai înalt”? Nu a fost scris că templul este în interior? Nu este acest lucru în fiecare cultură? Să devii una cu conștiința care cuprinde toate conștiințele din toate planurile și dimensiunile din întregul multivers? Nu este Iubirea liantul cosmic, puterea supremă în Univers? Nu uitați că a fi iluminat nu înseamnă să fii un ștergător de picioare. Iluminarea înseamnă să fii în cunoașterea a tot ceea ce este, ambele părți ale monedei și tot ce se află între ele. Ea cere și acțiune, iar acest val de ascensiune vă va împinge în acea direcție. Învățați să vă conduceți din propria voastră inimă și din propriul vostru suflet.

Placa de surf sus!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.