duminică, 11 decembrie 2016

Un Mesaj de la Arhanghelul Zadkiel


Deschideți-vă Spiritul Iubirii Necondiționate

Prin Suzanne Lie

Binecuvântări, Eu Sunt Arhanghelul Zadkiel,
Vin astăzi la voi prin cel de-al Treilea Ochi al vostru și prin Inima voastră Înaltă pentru a vă reaminti tuturor că al Treilea Ochi și Inima voastră Înaltă pot vedea și identifica FIECARE ”alarmă falsă” și ”iluzie proiectată” trei dimensională.

Pe măsură ce Cei Întunecați devin din ce în ce mai disperați, nu se vor abține de la nimic pentru a-și menține Puterea Asupra Altora pe care au câștigat-o prin frica pe care au creat-o prin puterea iluziilor înfricoșătoare pe care ei le-au creat.

Cu toate acestea, ceea de ce Cei Întunecați nu-și pot da seama este că mulți dintre cei care au fost cândva prinși în ghearele iluziilor lor înfricoșătoare și-au expansionat suficient de mult conștiința pentru a fi capabili să facă diferența între o iluzie și o realitate reală.

Eu, Zadkiel, vă voi împărtăși ACUM cum conștiința voastră expansionată vă permite să faceți diferența între ceea ce este o proiecție holografică și ceea ce este o realitate trei, patru și/sau cinci dimensională care a fost creată de către conștiința colectivă, unificată a membrilor fiecăreia dintre frecvențele realității.

Mai întâi vă voi reaminti că, de fapt, există două versiuni ale Pământului. Una este Matricea 3D în care grupurile ”Putere Asupra Altora” sunt limitate, iar cealaltă versiune a Pământului este actualul corp planetar al lui Gaia care poate fi perceput numai de către cei care trăiesc după legile ”Puterea Interioară a SINELUI”.

Puterea interioară a SINELUI cuiva este un concept patru înalt și cinci dimensional pe care cei care trăiesc prin intermediul ”puterii asupra altora” îl cred a fi o idee prostească. ”Cum am putea să-i controlăm pe cei care și-au găsit puterea interioară?” întreabă grupul Putere Asupra Altora.

Răspunsul la această întrebare este că ei nu pot să-i controleze pe cei care și-au găsit puterea lor interioară înnăscută. Acesta este motivul pentru care ”cei pierduți/Illuminati” au creat multe proiecții holografice care par să fie pe de-a-ntregul reale vederii celor care sunt limitați încă la percepțiile lor trei dimensionale.

Cei care și-au menținut și/sau amintit conștiința lor patru dimensională vor fi în stare să-și ”amintească visele în care întunericul încearcă să domine lumina”. Ei pot, de asemenea, primi informații în timpul meditațiilor lor care le reamintesc că, chiar dacă versiunile trei/patru dimensionale ale ”vieții pe Pământ” continuă să se desfășoare, există o altă realitate care clipește la marginea conștientizării lor. În această ”altă” realitate, Pământul transmută în expresia Ei cinci dimensională.

Cei care mai sunt încă legați la Matricea 3D, care a servit ca și rețea de frecvență pentru a limita conștiința planetară a lui Gaia la dimensiunile trei/patru, nu sunt capabili să conceapă măcar că orice realitate poate rezona la dimensiunea a cincea în care spațiul/timpul este depășit și întreaga viață rezonează la conștiința lui AICI și ACUM.

Din fericire, din ce în ce mai mulți oameni își expansionează conștiința, și prin urmare câmpul perceptual, pentru a include capacitatea de a face diferența dintre o proiecție holografică și o realitate reală, vie, în care Elementalii Pământului, Aerului, Focului și Apei au fuzionat pentru a crea forme de viață care pot accepta Lumina Spiritului.

Principala diferență dintre o realitate reală și o realitate holografică este Spiritul. O hologramă este ca o păpușă. O păpușă pare a fi reală, dar dacă observați acea păpușă prin cel de-al Treilea Ochi și/sau Inima Înaltă, veți ști că acea ”păpușă” NU are Spirit.

În același fel, o proiecție holografică nu are spirit. La fel ca o păpușă, o proiecție holografică are un ”maestru păpușar” care îi spune păpușii ce să facă sau ce să spună. În același fel, Cei Întunecați sunt ghidați de către invizibilul lor ”maestru păpușar” care le spune ce să facă și când să facă acel lucru.

Unul dintre lucrurile pe care Cei Întunecați l-au făcut a fost să creeze proiecții holografice care se întrepătrund cu realitatea fizică trei dimensională. Unele componente ale dezastrului din 9/11 sunt exemple ale acestui tip de întrepătrundere.

Pierduții, unii pot să le spună cei întunecați, nu pot face diferența dintre o proiecție holografică și o realitate reală pentru că ei și-au negat lor înșiși integrarea propriului lor spirit.

De aceea, ei habar nu au că sunt oameni care își pot folosi puterile spirituale înnăscute pentru a face diferența dintre o realitate holografică și una adevărată. Deoarece acești pierduți nu au spirit în ei înșiși, ei nu pot percepe spiritul în alte ființe sau măcar în alte realități.

Pe de altă parte, voluntarii noștri pe Pământ, adică aceia dintre voi care v-ați oferit voluntari să vă părăsiți Nava Stelară sau Lumea Natală mai înalt dimensională pentru a vă lua un vehicul pământesc pe Pământul trei/patru dimensional, pot percepe cu ușurință frecvența oamenilor și situațiilor observând procentul de spirit care curge în și prin fiecare persoană, loc sau lucru.

Eu, Zadkiel, vă invit să vă folosiți memoria în continuă expansiune pentru a vă aminti un moment în care ați perceput un avion plin cu oameni zburând. Amintiți-vă că în acest caz ”spirit” nu înseamnă ”spiritual”. ”Spiritul” despre care eu vorbesc aici este ”forța de viață a spiritului” care a fost prima suflare a fiecărui om atunci când s-a născut.

Mulți dintre voi, împământații noștri, ați fost în stare să mențineți acel sentiment de ghidare spirituală pe tot parcursul vieții voastre. Acum, folosiți-vă imaginația, care este gândire cinci dimensională, pentru a percepe incidentele de tipul ”alarmă falsă” care au avut loc în ultimele decenii.

Mulți dintre voi v-ați întrebat de ce v-ați îndoit de faptul că aceste evenimente au fost ”reale”. Cu toate acestea, nu ați îndrăznit să vorbiți cu prea mulți oameni despre îndoielile voastre pentru că v-ați temut că v-ar crede ”ciudați”.

Cu toate acestea, faptul că sunteți ciudați, stranii, bizari și/sau deosebiți vă permite să faceți diferența dintre situațiile reale care sunt pline de spiritul ființelor umane care le-au experimentat și situațiile de proiecție holografică de tipul ”alarmă falsă” care sunt lipsite de orice ”senzație de spirit”.

Cei Întunecați, care au creat aceste proiecții holografice înfricoșătoare, și-au pierdut propriul spirit din cauza vieților lor de ”putere asupra altora” și ”serviciu pentru sine”. Prin urmare, ei nu pot face diferența dintre o proiecție holografică și o realitate adevărată căreia i-a fost dată viață prin ”prima suflare a spiritului”.

Eu, Arhanghelul Zadkiel, am fost ales să vă informez că Cei Pierduți planifică să creeze mai multe proiecții holografice cu intenția de a crea mai multă frică. Cei Pierduți, cunoscuți și drept Illuminati, sunt foarte îngrijorați pentru că își pierd controlul chiar asupra Matricii 3D, rețeaua de frecvență trei dimensională, pe care ei au creat-o.

Ei au creat o Matrice 3D care servește ca și rețea de frecvență pentru a-i ajuta să-și proiecteze iluziile pline de frică în realitatea trei și patru joasă dimensională a oamenilor de pe Pământ. Din nefericire pentru Cei Pierduți, din ce în ce mai mulți oameni se ”deconectează” de la Matricea 3D și își expansionează conștiința pentru a cuprinde ”Spiritul” cinci dimensional al lui Gaia.

”Cum ne deconectăm?” vă aud întrebând. Răspunsul este că VOI, oamenii ascendenți, ați ales conștient, sau inconștient, să vă fuzionați conștiința cu Gaia pentru a vă împărtăși mai bine esența voastră spirituală cu Mama Pământ.

Cel mai bine vă puteți împărtăși spiritul vostru uman cu Gaia trimițându-i Iubire Necondiționată. Gaia îmbrățișează și va îmbrățișa spiritul vostru uman și va folosi plină de recunoștință puterea spiritului vostru pentru a-și vindeca planeta Ei extrem de vătămată.

Datorită angajamentului vostru de a vă împărtăși Spiritul în continuă expansiune cu Elementalii Pământului, Aerului, Focului și Apei lui Gaia, voi vă deconectați de la Matricea 3D și vă împărtășiți forța de viață spirituală cu corpul fizic al Pământului lui Gaia.

Datorită marii voastre contribuții, nu numai că Gaia este în măsură să-și vindece multele răni pe care omenirea le-a pricinuit corpului Ei planetar, dar Ea devine suficient de puternică pentru a elimina Matricea 3D din corpul Ei planetar.

Apoi, așa cum o frunză uscată nu poate supraviețui flăcării unui foc, Matricea 3D nu poate supraviețui frecvenței spiritului în expansiune al lui Gaia. Prin urmare, Matricea 3D este eliberată de pe Pământul lui Gaia și este mutată într-o locație mai jos dimensională pentru a-i găzdui pe cei care mai rezonează încă la frecvența dimensiunii a treia.

Cei Pierduți încep să-și dea seama că dacă doresc să aibă un format de care să-și poată atașa forța lor de viață ofilită, ei vor trebui să se ”ridice” împreună cu Matricea 3D. Matricea este ridicată de pe corpul lui Gaia și este dusă să fie atașată la o altă planetă, lună sau asteroid de o frecvență mai joasă.

Această informație ar putea să pară foarte neobișnuită multora dintre voi, dar din ce în ce mai mulți dintre locuitorii umani ai lui Gaia își dau seama că ceva este foarte diferit. Animalele, păsările, insectele, peștii și alți membrii ai Pământului lui Gaia sunt conștienți de marea schimbare care are loc.

Comunicarea prin intermediul cuvintelor separate care sunt adunate laolaltă pentru a crea o comunicare nu-i îngreunează pe acești membri non-umani ai Pământului. În schimb, ființele non-umane ale Pământului nu s-au conceput niciodată ca fiind ”separate” de Pământ. Prin urmare, ”spiritul” lor animal se află într-o constantă comunicare cu spiritul planetar al lui Gaia.

Din fericire, din ce în ce mai mulți oameni se ”întorc la țară” și trăiesc din ceea ce ei cultivă. Această tendință aflată în expansiune are loc datorită Sistemului de Operare 3D, care a fost în mare măsură creat și folosit de către Întârziați, Cei Întunecați și/sau Illuminati, care și-au făcut propria lor lume nelocuibilă și au venit pe Pământ cu mult timp în urmă.

Pentru eoni acești pierduți au guvernat Pământul lui Gaia, dar ACUM Spiritul Luminii Mai Înalte curge în planeta lui Gaia. Această Lumină Mai Înaltă trezește omenirea având ca rezultat faptul că din ce în ce mai mulți oameni își amintesc adevăratul lor SINE Multidimensional.

Pe măsură ce oamenii își amintesc că esența lor NU este limitată la vehiculul lor pământesc trei dimensional, ei își recâștigă puterea interioară a Spiritului lor care s-a pierdut de-a lungul multelor lor încarnări în care ”au privit în SUS” pentru a comunica cu Spiritul.

Pe măsură ce voi, dragii noștri voluntari în a vă lua un vehicul pământesc în acest ACUM, vă amintiți să ”priviți în INTERIOR” pentru a comunica cu Spiritul, vă veți descoperi înnăscuta Înțelepciune, Putere și Iubire.

Înnăscuta voastră Înțelepciune Infinită, Putere Multidimensională și Iubire Necondiționată vă va ghida să faceți cu ușurință diferența dintre iluziile Matricii 3D și Adevărul care este stocat în Miezul lui Gaia. Pe măsură ce vă amintiți să priviți în INTERIOR mai degrabă decât în SUS pentru ghidarea voastră personală mai înaltă, vă veți aminti și să priviți în INTERIORUL Miezului planetei pentru a comunica cu Gaia.

Cei Întunecați au creat ”religiile” în care ”Dumnezeu” era undeva departe SUS în cer. Oamenii trebuiau să ”meargă la o biserică” și să vorbească cu un om instruit pentru a putea comunica cu acest Dumnezeu separat care se afla undeva departe. Apoi, oamenii au început să creadă că DUMNEZEU era SUS deasupra lor, mai degrabă decât adânc în INTERIORUL lor.

Prin urmare, ei au servit unui Dumnezeu superior în loc să lucreze cu Forța Spirituală a lui UNU care este Miezul ÎNTREGII vieți. Când Dumnezeu era departe în Rai, oamenii puteau să ”conviețuiască cu puterea-asupra-altora”. De fapt, cei mai mulți lideri s-au bazat pe puterea-asupra-altora.

Deoarece oamenii au crezut că ”Dumnezeu” era cu mult deasupra lor și avea putere asupra lor, au acceptat că ei sunt slabi și că au nevoie de o ”persoană mai importantă” care să-i ghideze. Cu toate acestea, acesta este ACUM-ul ca omenirea să-și amintească că legătura lor cu dimensiunile mai înalte și cu ghidarea spirituală nu este SUS.

Acesta este ACUM-ul ca oamenii să-și amintească că ÎNTREAGA viață este UNA. Prin urmare, omenirea este UNA cu DUMNEZEU și DUMNEZEU este UNA cu PĂMÂNTUL. În consecință, pentru a comunica cu Spiritul și/sau a comunica cu Pământul, veți intra în INTERIORUL SINELUI vostru.

Eu, Zadkiel, sunt Arhanghelul celei de-a Șaptea Raze a Ascensiunii. Această ascensiune vă ghidează dincolo de iluziile realității fizice. Cea de-a Șaptea Rază este Raza Violet a Transmutării. Diferența dintre transmutare și schimbare este că ”schimbarea” poate avea loc în aceiași frecvență a realității ca și cea din care vă schimbați.

Pe de altă parte, transmutarea nu este doar schimbare. Transmutarea este ”ridicarea în frecvență” a fiecărei persoane, loc, situații sau lucru. Cineva poate să-și schimbe o casă, slujbă, dorință, și/sau comunicare trei/patru dimensională cu o altă situație trei/patru dimensională și să rămână în același format timp/spațiu.

Cu toate acestea, când cineva transmută o situație, loc sau pe sine însuși/însăși, el/ea poate rămâne în aceiași situație, dar o va experimenta dintr-o frecvență mai înaltă a percepției.

Așa cum aveți o mai bună ”perspectivă asupra pământului” dintr-un vârf de munte decât dintr-o vale adâncă, aveți o percepție mai bună a tuturor realităților posibile pe care VOI le puteți crea atunci când conștiința voastră rezonează cu dimensiunea a cincea și dincolo de ea, decât atunci când conștiința voastră este limitată la dimensiunea a treia.

”Starea de conștiință” determină frecvența spiritului vostru la care vă puteți atașa, iar frecvența spiritului vostru determină frecvența realității la care puteți participa. Apoi, frecvența realității pe care o percepeți este frecvența realității pe care o veți experimenta.

Vă rugăm să vă amintiți că noi suntem prietenii, familia și ghizii voștri Angelici și Galactici, care rezonăm dincolo de timpul și spațiul vostru trei dimensional. Prin urmare, noi suntem întotdeauna disponibili în ACUM-ul UNULUI nostru să vă ajutăm.

Tot ceea ce este nevoie ca voi să ”faceți” pentru a ne chema, este să vă deschideți spiritul iubirii noastre necondiționate.


Binecuvântări de la Arhanghelul Zadkiel.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.