marți, 20 decembrie 2016

Începutul


Prin Suzanne Lie

Încep să-mi dau seama că întreaga mea viață am fost învățată despre comunicarea inter-dimensională. Îmi aduc aminte de când eram copil și priveam noaptea cerul, dorindu-mi cu disperare să vorbesc cu ”prima stea a nopții”. I-aș fi spus ”Stea luminoasă, lumină înstelată, lasă-mă să vorbesc cu tine în această seară.”

Ceea ce spuneam s-ar putea să fi fost puțin diferit prin aceea că partea a doua s-ar fi putut să fie ”lasă-mă să-mi pun o dorință în această seară”, dar dorința mea a fost întotdeauna ca oarecum să pot vorbi cu steaua. Acum știu că ”steaua” era probabil o ”Navă Stelară”, probabil chiar ”Nava Stelară” a mea.

Noaptea trecută am ascultat un webinar, iar în acel webinar gazda webinarului ne-a vorbit despre lucruri pe care eu le cunoșteam de zeci de ani, poate că întreaga mea viață, dar nu am fost sigură dacă ”cunoșteam” aceste informații sau doar mi le-am ”imaginat”.

În webinar, el a spus ceva despre faptul că Antarienii și-au încheiat lupta cu Federația Galactică cam prin 1994. Antarienii sunt, de fapt, primii ET pe care i-am întâlnit și asta a fost cam prin 1994. Mai târziu am canalizat o lungă poveste despre ei și despre luptele lor.

Lucrul cel mai important legat de canalizare (channeling) este că avem nevoie să avem încredere în informațiile noastre, să avem încredere în sursa noastră și să avem încredere că ”nu suntem pur și simplu nebuni”. Ultima regulă a fost deosebit de importantă la începutul anilor 1990 când eu am început să primesc aceste informații.

Și acum mă întorc la cum a fost viața mea în ceea ce privește primirea informațiile de ”acolo de sus”. Voi urmări acest ”flux al comunicării” din viața mea ca și exemplu pentru voi ca să puteți face același lucru și voi în viața voastră.

Cu toate acestea, viața voastră s-ar putea să aibă legătură cu un alt fel de serviciu. Așa că, așa cum eu îmi voi începe amintirea începutului vieții mele, ”Cum a început totul”, vă invit și pe voi să faceți același lucru.  

Când ofer lecturile mele Arcturiene private, Arcturienii le spun adeseori persoanelor ceva în legătură cu ei când erau la vârsta de aproximativ 3 ani, apoi ceva despre când aveau în jur de 7 ani. Apoi le explică modul în care dinamica care a avut loc pe parcursul acelor doi ani de formare se continuă la vârsta lor adultă.

Ei spun că vârsta de 3 ani este un moment special, deoarece atunci învățăm cum să comunicăm cu ceilalți și în plus nu am renunțat încă la comunicările noastre interioare. Cu toate acestea, pe măsură ce creștem ne începem procesul de ”a încerca să fim o parte a lumii exterioare”. De aceea de multe ori ne gândim că este nevoie să ne închidem unele dintre ”lumile noastre interioare”.

Această ”închidere” este foarte traumatizantă pentru noi, dar trebuie ca în cele din urmă să facem parte din această lume exterioară ciudată care nu este nici pe departe atât de frumoasă, dulce și iubitoare ca și lumea noastră interioară. Această trecere de la ”interior” spre ”exterior” poate fi destul de deranjantă.

Apoi, în jurul vârstei de 7 ani mergem la școală. Acum ne părăsim casa și ne confruntăm cu un grup total diferit de oameni. Și ghiciți ce? Ei sunt toți de vârsta noastră. Prin urmare, ar trebui să avem foarte multe în comun cu ei – nu-i așa? Dar dacă suntem ”diferiți”?

Ce se întâmplă dacă noi putem vorbi cu ființe pe care majoritatea oamenilor nici măcar nu le pot vedea? Înainte ne gândeam că suntem diferiți doar de părinții noștri, dar în acel moment aflăm că suntem diferiți de majoritatea oamenilor care sunt chiar de vârsta noastră.

Acesta este motivul pentru care Arcturienii aduc de obicei în atenție vârstele de 3 și 7 ani, deoarece acestea sunt vârstele în care începe cu adevărat ”individualizarea” noastră. Eu am fost crescută în Glendale, California, postbelică în care toată lumea era la fel.

Trebuia chiar să fim albi, deoarece orașul nostru cu foarte multe prejudecăți nu permitea nimănui care nu era așa să trăiască acolo. Și aici sunt eu, vorbind cu ființe nevăzute dintr-un Sistem Solar diferit aflată într-o realitate în care nici măcar nu se vorbește cu cineva dintr-o cultură diferită.

Am învățat ”să-mi țin gura” și să nu vorbesc niciodată despre ceea ce experimentam. Cu toate acestea, ei, prietenii mei interiori, au fost întotdeauna cu mine și m-au iubit necondiționat. Desigur, și asta a trebuit să o țin în secret. Dar cumva, pe la începutul anului 1993, totul s-a schimbat.

Prima mea comunicare a fost cu cineva cu un nume de cod de genul SG7. SG7 a fost ca o ființă ”du-te între” sau poate un ”deschizător de portaluri”, deoarece SG7 mi i-a prezentat pe Antarieni.

Partea care urmează este puțin mai neclară, dar poate că am descris-o mai clar pe site-ul meu www.multidimensions.com, dacă vă interesează. Într-un fel, SG7 m-a prezentat Antarienilor, cred eu, iar mai târziu am întâlnit-o pe Mytria, o Pleiadeană de sex feminin. Apoi pe Mytre, Complementul ei Divin.

Apoi, după o vreme, nu sunt sigură cât de îndelungată, deoarece să judec timpul privind în urmă este foarte dificil, am fost condusă la un portal foarte special. Mi s-a spus să-mi pun mâinile de fiecare parte a portalului care exista doar în imaginația mea (care este gândire 5D).

Atunci când mi-am pus mâinile imaginare de fiecare parte a portalului imaginar, am simțit o uriașă senzație de ”năpustire”, iar Arcturienii au intrat în inima și în mintea mea. Desigur, nu știam că ei sunt în inima și în mintea mea. La urma urmei, cum aș fi putut eu, o femeie care se străduiește să supraviețuiască, să se întâlnească cu Arcturienii?

În timp ce toate celelalte contacte ale mele mi-au vorbit despre ele însele, despre societatea lor și despre modul în care i-ar putea ajuta pe oameni, Arcturienii au început prin a-mi da ordine. ”Fă un website!” au spus ei. ”Ce este acela un website?” am întrebat eu.

Au mai spus și ”Scrie tot ceea ce primești și ai primit până acum.” Scrisul a ceea ce am primit a fost mai ușor decât ”website-ul” deoarece website-urile, la fel ca și calculatoarele personale, erau încă în faza lor de început.

Când, în cele din urmă, mi-am dat seama ce este acela un website, am spus ”Nu am bani. Cum să pot face un website?” Apoi, Arcturienii au găsit pe cineva care mi-a făcut gratuit întregul website. Cu alte cuvinte, atunci când ghidarea noastră interioară ne spune ceva, ei pot vedea că acel lucru este POSIBIL, chiar înainte ca noi să putem măcar ”concepe în acest mod”.

Dacă ne notăm procesul prin care trecem, putem să-l împărtășim cu mult mai ușor cu alții. Și mai important, dacă ne scriem procesul, putem să ne împărtășim sinele mai înalt dimensional cu sinele nostru de zi cu zi, 3D.
Este FOARTE ușor să uităm cine suntem și cât de importanți suntem. De îndată ce ne implicăm în viața noastră fizică de zi cu zi este mult prea ușor să uităm cine suntem precum și cât de importanți suntem. Mulți dintre noi simt ”un fel de urgență” ca și cum ceva este pe cale să se întâmple, dar nu știm ce este acel ceva.

Motivul pentru care nu știm ceea ce este pe cale să se întâmple este pentru că noi suntem chiar ACUM în procesul de a crea acest ceva pe cale să se întâmple. Cu toate acestea, cea mai mare parte a acestui ”proces de creație” are loc în mintea noastră cinci dimensională.

Creierul nostru trei dimensional poate uita cu ușurință importanța acestui ACUM, așa cum sinele nostru astral patru dimensional decide adeseori să ”uite visele noastre importante”. Dacă ne uităm mesajele mai înalte, putem ”fi ca de obicei” doar. Nu-i așa?

NU, Greșit! ”Ca de obicei” a trecut, trece și va continua să se metamorfozeze în ceva foarte neobișnuit. Între timp, există probabil milioane de oameni care nu au putut niciodată să perceapă, discute, experimenteze și/sau participe la crearea acestei mari schimbări.

Da, sunt milioane de oameni care nu pot și nu-și vor permite să creadă necrezutul. Îi puteți acuza? Mulți dintre acești oameni nu au avut niciodată nici măcar o singură experiență inter-dimensională. Ei nu-și pot aminti visele și nici unul dintre prietenii sau colegii lor nu s-ar gândi vreodată să discute despre oricare dintre aceste probleme. Prin urmare, ei rămân în iluzia siguranței pe care Matricea 3D o oferă.

În Matrice, totul continuă cu aceiași separare, limitare, putere asupra altora și conducerea celor mulți de către cei puțini. Între timp, din ce în ce mai mulți oameni se trezesc la conștiința lor mai înaltă patru și cinci dimensională. Dimensiunea a patra mai înaltă există în proiecțiile astrale ale Matricii.

Prin urmare, dacă cineva face ceva creativ, se plimbă prin natură, face ceva artistic sau se bucură de creativitatea altora, conștiința sa se expansionează în dimensiunea a patra. Dimensiunea a patra este ceva de genul ”trecerea prin vad în bazinul vastei creativități”. Dacă își ”udă picioarele” în acest bazin, ei pot decide să intre tot mai adânc în propriul lor potențial creativ.

Să fii în acest câmp de energie de potențial creativ se simte minunat, blând, iubitor și FOARTE imaginativ. Dar adeseori sunt puțini bani în acest bazin. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni care intră în acest bazin astral își asumă riscul de a zbura din Matricea 3D pentru suficient de mult timp ca să facă ceea ce le place.

Dar apoi vin e-mail-urile cu facturi, și rata sau chiria la casă care este de plătit. Sau poate li se face foame. Există vreo cale în care să putem manifesta toate lucrurile de care avem nevoie pentru viața noastră 3D în timp ce ne bucurăm de plăcerile vieții noastre 4D?

Mulți oameni găsesc acest răspuns, dar de obicei după mulți ani de învățare și mult sacrificiu. ”Dar de ce?” întrebăm noi. ”De ce nu putem supraviețui prin a fi creativi, iubitori, artistici și fericiți?” Au existat ”societăți de vârf” în care în care acest tip de societate ar fi putut supraviețui și prospera. Dar, în cele din urmă, acea societate de vârf a intrat în declin și noi a fost nevoie să muncim, muncim, muncim!

”Putem schimba această Matrice 3D?”

Răspunsul la această întrebare este ”DA!” De fapt, este nevoie să ne deconectăm de la Matricea 3D, dar cum să facem asta? Răspunsul la această întrebare este că ne putem expansiona conștiința în dimensiunea a patra și dincolo de ea.

Din momentul în care ne-am expansionat conștiința în dimensiunea a patra, putem percepe opțiunile creative care ne sunt invizibile atunci când suntem prinși în Matricea 3D. Da, sunt mulți oameni care nu-și pot schimba viețile și ei sunt ”doar să obțină”.

Cu toate acestea, sunt și foarte mulți oameni care aleg să mediteze și să fie creativi în loc să se prăbușească în fața televizorului. Sunt mulți care caută modalități în care să fie în serviciul altora și în timp ce fac acest lucru găsesc multe răspunsuri la propriile lor probleme.

Cel mai important, sunt cei care ajung la alții pentru a-i ajuta și a cere ajutor. Dacă am putea să ne deschidem cu toții inimile în acest mod, astfel încât cei care au nevoie de ajutor să-l poată cere fără se simtă stânjeniți, atunci este mult mai ușor pentru ceilalți să ceară ceea ce au nevoie.

Practic, ceea pe ce este nevoie să ne concentrăm în primul rând este REFUZUL de a participa la separarea conștiinței cu care am fost îndopați de către cei ”putere asupra altora”. Membrii acestui grup Putere Asupra reprezintă doar 3% și ei conduc 97% din populația care nici măcar habar nu are de existența acestui grup.  

Cum am reușit noi, oamenii de pe Pământ, să cădem atât de profund în această iluzie? Cum am permis noi, oamenii de pe Pământ, ca acest lucru să se întâmple?

Ei bine, cei 3% dețin 97% din masa monetară. Știm cu toții acest lucru, dar vorbim despre el? Discutăm despre această dilemă cu prietenii noștri? Ne adunăm în grupuri, facem o meditație în care să chemăm ghidarea noastră colectivă mai înaltă și să ne întrebăm Sinele colective mai Înalte ce să facem?

Adevărul că este că adevărata problemă nu are de-a face cu banii. Adevărata problemă are legătura cu spălarea creierului care ne-a separat pe unul de celălalt. Aveau pionierii bani? Nativii Americani aveau bani?

Da, avem nevoie de bani, dar poate că putem găsi o cale mai bună decât cea de a fi sub degetul altcuiva. Ce ar fi dacă ne-am putea aduna împreună cu alții și am vorbi de adevăratele provocări ale realității prezente? Apoi, dacă ne-am invita propriile noastre Sine Mai Înalte să se alăture acelei discuții?

Cât de grozav ar fi dacă ar fi ”normal” pentru un grup de oameni să se alăture și să-și invite cu toții expresiile lor mai înalte ale SINELUI? Acesta ar fi un grup multidimensional. Fiecare persoană s-ar putea conecta și fuziona cu propriul să SINE Mai Înalt în timp ce ar fi conștientă și de vehiculul pământesc pe care îl poartă.

Grupul ar fi de două ori mai mare, cu Sinele Mai înalte vorbind prin oameni pentru a menține toți oamenii ”în cunoașterea” celei mai recente înțelepciuni Galactice și Angelice. Între timp, componenta fizică a sinelui ar împământa informația primită în Miezul lui Gaia.

Cât de multe grupuri de acest tip pot exista și cât de des ar trebui să se întâlnească pentru a fuziona pe deplin cu ”Sinele Mai Înalte Colective” ale noastre în dimensiunea a cincea și dincolo de ea? Apoi, cum am lucra ca și UN SINGUR Colectiv pentru a împământa acea informație/lumină în Pământ? Da, informația este lumină, iar lumina este unda purtătoare pentru frecvențele mai înalt dimensionale ale informației.

Ce ar fi dacă 51% din omenire ar putea fuziona cu expresiile sale mai înalte ale SINELUI și apoi să-și fuzioneze sinele mai înalte cu Pământul prin împământarea luminii lor multidimensionale/informației în Miezul lui Gaia?

Partea cea mai frumoasă este că putem ”începe”singuri acest proces și apoi să le cerem la alți doi oameni să ni se alăture. Acești doi oameni ar putea invita fiecare încă doi oameni. Deoarece toate acestea se desfășoară prin intermediul conștiinței noastre multidimensionale, creierul nostru 3D ar putea avea grijă de toate sarcinile noastre 3D, în timp ce creierul nostru 4D ar putea cugeta la moduri mult mai creative, spirituale și iubitoare de a continua.

Dacă în fiecare zi o persoană și-ar împărtăși Lumina sa Mai Înaltă cu o altă persoană, acesta ar fi un Nou Început. Nu ar fi nevoie să știm ce am început pentru că cu acel grad de Unitate a Conștiinței ne-am simți suficient de în siguranță pentru a trăi în CURGEREA colectivă, cinci dimensională.

Apoi, ne-am putea încredere în ”imaginația”, ”memoria noastră multidimensională” colectivă și individuală precum și în ”sinele noastre multidimensionale” colective.

Știm cu toții că aceste componente ale adevăratului nostru SINE sunt sursa Iubirii Necondiționate, Protecției Mai Înalte și Puterii Interioare. Dacă am putea găsi o cale de a:
Începe acest început,
      Să-l plantăm în Inima noastră,
           Să-l împărtășim cu alții și
                 Să ne alăturăm în Unitatea Conștiinței pentru binele planetei Pământ.

Prin acea unitate am ști că orice facem pentru Gaia, facem pentru TOATE Regatele Ei. Acesta este modul în care putem experimenta începutul Noului Pământ.

Noul Pământ începe prin ridicarea gunoiului de pe stradă, ajutorul acordat unui prieten și împărtășirea meditațiilor și a experiențelor noastre mai înalt dimensionale.

Cel mai important, Noul Pământ este o planetă cinci dimensională care este AICI în acest ACUM. Din ce în ce mai mulți dintre noi primesc scurte întrezăriri ale Noului Pământ prin calibrarea conștiinței noastre la frecvența cinci dimensională a realității planetei Pământ.

Dacă mulți dintre noi s-au alăturat în cinci dimensionalul ACUM?

Am găsi Noul Pământ în acel ACUM?




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.