joi, 29 decembrie 2016

Conștiința Interioară Divină


Ființele Celeste Albe și Pleiadeenii
Prin Natalie Glasson

Cu iubire pășim în fața voastră pentru a vă saluta; noi suntem energia și conștiința Ființelor Celeste Albe și a celor din Pleiade. Noi ne fuzionăm energia într-o frumoasă sinteză creând un minunat ansamblu de lumină pe care îl lăsăm să curgă peste și prin ființa voastră. Culori de alb, albastru și verde asemeni nestematelor unei cascade de lumină distribuie energia, conștiința și frecvența noastră combinată pentru a susține lumina Creatorului în toate. Lumina noastră are un scop mai înalt și acesta este să destrame iluziile legate de conceptul de adevăr și de perspectiva adevărului spiritual sau al Creatorului în scopul de a-i încuraja pe mulți să se conecteze cu Conștiința lor Interioară Divină.

Chiar și oamenii care se învârt în cercurile spirituale pot să mai dețină concepte și idei legate de adevărul spiritual sau al Creatorului. Cu toate acestea, atunci când cunoașterea este ținută în minte, aceasta este mai degrabă doar un produs al învățării decât al experimentării sau întrupării. Mintea nu poate înțelege pe deplin conștiința pură a Creatorului prin învățare sau lipsa experimentării. Cu toate acestea, adeseori ea poate fi învățată, lucru care deschide mintea. Mintea se poate conecta cu conștiința pură a Creatorului; adeseori când mintea primește o idee, ea poate dori să mențină acea idee neglijând acceptarea altor perspective. Când mintea și iubirea pură a Creatorului lucrează ca una, atunci mintea este capabilă să adopte natura liber curgătoare a sufletului și a Creatorului fiind în mod constant divin inspirată.

Conștiința voastră Interioară Divină este o lumină activă în interiorul ființei voastre care vibrează la aceiași frecvență ca și Creatorul și, prin urmare, deține adevărata și pura conștiință a Creatorului. Conștiința voastră Interioară Divină pur și simplu există în interiorul vostru; atunci când vă conectați cu ea rezultatele sunt stări de iubire, pace, armonie, cunoaștere, unitate și acceptare. Aceste senzații sau stări de conștiință vă umple din abundență fiecare celulă a ființei voastre, fiecare chakră, fiecare aspect al câmpului vostru auric precum și toate gândurile și sentimentele voastre. Aceste senzații pot fi asemănate focurilor de artificii de lumină luminoasă și inspirație care se mișcă asemenea unui curent prin întreaga voastră ființă.

Conștiința voastră Interioară Divină, care emană cea mai pură frecvență a adevărului Creatorului, ar putea fi numită înțelepciunea sufletului vostru, spiritul vostru sau chiar sinele vostru mai înalt. Cu toate acestea, noi vorbim despre stări de conștiință pură înalt vibrațională, născute din conexiunea voastră cu Creatorul. Aceste stări de conștiință trec dincolo de gândurile, sentimentele, perspectivele și părerile voastre făcând ca toate programările anterioare ale acestora să cadă. Această Conștiință Interioară Divină este liberă de judecată, frică sau iluzie, ea este o conștiință a iubirii care atunci când vă conectați cu ea crează o nouă stare de conștiință în ființa voastră. Această conștiință a iubirii are puterea ca treptat, dacă continuați să vă conectați cu ea, să șteargă toate tiparele anterioare de gândire negativă, frică sau iluzie. Atât de puternică este Conștiința voastră Interioară Divină sau Starea de Conștiință Pură a Iubirii, care este extrem de vindecătoare pentru corpul, ființa și realitatea voastră. Tot ceea ce este necesar este disponibilitatea voastră de a vă accesa Conștiința Interioară Divină, îngăduindu-i să se intensifice și să se miște prin ființa voastră în timp ce voi acceptați, observați și experimentați.

Sunt unele aspecte ale stării actuale a ființei și conștiinței voastre care vă împiedică sau blochează să vă accesați și experimentați Conștiința Interioară Divină. Comportamente cum ar fi judecarea voastră înșivă sau a altora, a fi inflexibili în observarea părerilor altora, îndoiala de sine sau de alții, lipsa de încredere în sine, în alții și în Creator, frica de schimbare sau frica de susținere a experiențelor, lipsa iubirii de sine sau lipsa iubirii altora, lipsa de recunoștință, încăpățânarea, încercarea de a vă controla pe voi înșivă, pe alții, situațiile sau pe Creator. Am putea continua cu explicația noastră, dar știm că ați înțeles ce vrem să spunem. Orice proces care vă încurajează să credeți în separare vă îndepărtează de Conștiința voastră Interioară Divină. Mulți oameni de pe Pământ au cunoaștere spirituală, poate cred în tehnicile spirituale sau de vindecare, filozofie, religie sau moduri de viață sau gândire. Dacă individul este deschis doar cunoașterii sale spirituale și este incapabil să vadă, înțeleagă, accepte sau pur și simplu să permită eliberarea de judecată, acest lucru poate constitui un blocaj în accesarea Conștiinței sale Interioare Divine. Judecata, crearea fricii sau intoleranței chiar și în conceptele spirituale, idei sau experiențe provoacă o deviere a minții mai degrabă către separare decât spre uniune. Când există o credință în uniune, atunci Conștiința Interioară Divină poate fi accesată mai ușor. Credința în uniune se poate manifesta prin compasiunea față de voi înșivă sau față de alții, iubire de sine și pentru alții, acceptarea de sine și a altora, deschiderea largă a minții și spiritului față de sine și de alții. Cu adevărat, o iubitoare deschidere a minții și spiritului față de sine și de tot, va crea pace în ființa voastră ceea ce vă va ajuta mai departe să vă conectați cu, observați și experimentați Conștiința voastră Interioară Divină.

De fiecare dată când creați un gând, un sentiment sau o acțiune născută din și focalizată pe unitate, vă permiteți vouă înșivă să vă acceptați Conștiința Interioară Divină.

Noi putem recunoaște că comportamentele cum ar fi judecata (care credem că este cea mai dăunătoare), provoacă un blocaj în conectarea cu Conștiința voastră Interioară Divină. Cu toate acestea, recunoaștem că judecata face parte din călătoria unei persoane către trezirea spirituală. Judecata vine din credința separării pe care o deține un individ; separarea este un sentiment și o experimentare a durerii. Un individ angajat în judecată nu s-a acceptat încă deplin pe sine însuși ca și pe o ființă a iubirii, neputând să-și dea seama de sau să poată vedea frumusețea Creatorului în toate; asta include toate expresiile create.

Orice judecată se naște din durerea separării în ființa voastră, mai ales atunci când sunteți atașați de judecata pe care o aveți cu privire la voi înșivă sau la un altul. A fi atașat de o judecată înseamnă să te bucuri de împărtășirea acelei judecăți, să simți că acea judecată îți dovedește importanța sau cunoașterea precum și sentimentul că acea judecată trebuie dată mai departe. Poate fi provocator să dizolvați tiparele minții de a vă judeca pe voi înșivă sau pe alții, chiar judecarea dacă anumite situații sunt bune sau rele; cu toate acestea, judecata poate fi dizolvată atunci când dați drumul atașamentului vostru față de judecată. Când în interior apare o judecată, o puteți recunoaște mai întâi și apoi să-i dați drumul expirând-o departe. Continuați să faceți acest lucru dacă este nevoie până când atașamentul vostru față de judecată a fost dizolvat. Apoi contemplați, conținea acea judecată adevăr în ea și vă servea vouă, altora sau situației? Dacă judecata vă servește veți fi capabili să o dați mai departe cu iubire și compasiune, lucru care o va transforma din judecată în observație. Dacă judecata nu vă servește, va fi mai ușor să vă eliberați de ea cu iubire. Judecata vine din nevoia de a vă simți importanți în interior; când vă iubiți necondiționat pe voi înșivă, nevoia de a vă simți importanți se dizolvă pentru că sunteți pe deplin hrăniți. Acest lucru vă schimbă perspectiva despre voi înșivă și despre alții în timp ce vă permite să vă conectați cu Conștiința voastră Interioară Divină.

Vă rugăm să înțelegeți că noi nu vă judecăm prin faptul că vă aducem aceste lucruri în atenția voastră, noi doar dorim să vă ajutăm să recunoașteți ceea ce vă blochează în acceptarea și conectarea cu Conștiința voastră Interioară Divină. De asemenea, dorim ca voi să vă dați seama că judecățile vor apărea și că nu este nevoie să vă judecați judecățile cu gânduri critice și care vă fac și mai mult rău. Faptul de a vă iubi pe voi înșivă în timp ce recunoașteți judecățile pe care le creați vă va permite să vă detașați de tiparele judecății în ființa voastră. De asemenea, nu înseamnă că nu vă puteți exprima în modul în care doriți, să vă susțineți pe voi înșivă și pe alții. Asta înseamnă ca voi să încurajați ca toate expresiile să curgă în voi dintr-un spațiu al conștiinței pure.

Pentru a vă conecta cu Conștiința voastră Interioară Divină:

- Încurajați-vă să intrați într-o stare de pace și relaxare prin respirație profundă, meditație și focalizare pe iubirea de sine.

- Recunoașteți că Conștiința voastră Interioară Divină este o conștiință de iubire pură de la Creator, atunci când vă conectați cu această parte a ființei voastre voi comunicați cu și îl exprimați pe Creator.

- Afirmați ”Mă conectez cu și întrupez Conștiința mea Interioară Divină”.

- Cereți energia și lumina noastră combinată, a Ființelor Celeste Albe și a Pleiadeenilor, simțiți lumina noastră albă, albastră și verde cum vă învăluie în timp ce o inspirați în ființa voastră. Noi vă amplificăm senzitivitatea față de Conștiința voastră Interioară Divină.

- Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți o sursă de conștiință pură în ființa voastră. Descoperiți unde se află această sursă de conștiință pură și cum o simțiți. Imaginați-vă că vă scufundați în această conștiință pură și că ea vă umple întreaga ființă, iluminându-vă și transpunându-vă într-o nouă stare de conștiință.

Cu cât mai mult experimentați și practicați acest lucru, cu atât mai mult veți recunoaște tăria și puterea conștiinței voastre pure, simțind-o cum vă pătrunde întreaga ființă. Ea vă va oferi stări de pace, împlinire, reînnoire și vindecare. Prin repetare și recunoaștere, veți descoperi abundența Conștiinței voastre Interioare Divine curgând liber prin ființa voastră precum și cunoașterea pe care o promovează în ființa, mintea și simțirile voastre.

Noi suntem în Iubire Divină cu voi,


Ființele Celeste Albe și Pleiadeenii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.