vineri, 30 decembrie 2016

Avansarea Ascensiunii Corpului Vostru Fizic


Mahatma prin Natalie Glasson

Salutări cu vibrații cosmice, Eu sunt Mahatma, Avatarul Sintezei și supraveghetor de nivel cosmic, eu sunt cunoscut ca și Logosul Cosmic. Sunt 352 de nivele de energie Mahatma care sunt răspândite prin toate dimensiunile Universului Creatorului. Acest lucru înseamnă că există 352 de nivele ale ființei mele și același număr de nivele compun și ființa voastră. Cu acest număr în minte pare mult mai accesibil să accesați toate nivelele ființei voastre și totuși fiecare dimensiune a celor 352 de nivele este imens de expansivă ocupând vaste aspecte ale Universului și ale ființei voastre. Pentru a explora un nivel al ființei voastre poate fi nevoie de numeroase vieți pe Pământ, cu toate acestea, vibrația energiei la care Pământul rezonează acum se accelerează ceea ce înseamnă că explorarea nivelelor ființei voastre se accelerează. Acest lucru înseamnă că voi puteți explora cu mult mai mult din adevăratul vostru sine într-o singură viață și mai înseamnă că corpul și câmpul vostru auric trebuie să proceseze mai multă lumină, iubire și conștiință. Dacă corpul vostru nu este pe deplin aliniat cu sufletul vostru, atunci creșterea de energie, lumină și conștiință fiind descoperită, acceptată și întrupată poate crea provocări pentru corpul vostru.

Sunt mulți factori care pot coborî vibrația corpului vostru fizic și să creeze o lipsă de armonie între corpul și sufletul vostru.

Creșterea în conștientizarea spirituală, a senzitivității sau conștiinței care nu a fost împământată în corpul fizic și nu este folosită la nivel fizic.

Vibrațiile cu care alegeți să vă înconjurați din mediul în care lucrați și trăiți, produsele pe care le puneți pe corpul vostru și mâncarea pe care o consumați.

Gândurile și credințele pe care le aveți și le recitați inconștient legate de corpul vostru fizic, precum și sentimentele din spatele gândurilor.

Faptul că nu vă acordați timp să vă ascultați corpul, să înțelegeți mesajele și ghidarea pe care acesta le exprimă în mod constant către voi. Ignorarea vocii corpului vostru fizic poate crea o lipsă de armonie între corp și suflet pentru că corpul nu este onorat sau împlinit.

Pentru ca corpul vostru să rămână în armonie cu schimbările majore care apar în sufletul vostru în acest timp de ascensiune și de mai mare acceptare ale celor 352 de nivele ale ființei voastre, este nevoie să recunoașteți că creșterea și împlinirea corpului vostru este un aspect al procesului vostru de ascensiune. Atunci când corpul vostru este satisfăcut și armonizat cu sufletul vostru, atunci vă este mult mai ușor să vă întrupați adevărul, experimentându-l cu o mai mare plenitudine zilnic. Dorința voastră de a vă continua trezirea spirituală este puternică și se dezvoltă cu fiecare zi, cu toate acestea, aș vrea să vă dați seama dacă vă ignorați corpul fizic. Puneți-vă această întrebare. S-ar putea să simțiți că este imposibil să vă ignorați corpul fizic deoarece sunteți conștienți de corpul vostru pe parcursul întregii zile. Cu toate acestea, aveți credințe și perspective programate în mintea și în subconștientul vostru despre corpul vostru care s-ar putea să nu mai fie adecvate sau să fie inexacte. S-ar putea să vă simțiți familiarizați cu corpul vostru, cu toate acestea, dacă nu sunteți conectați cu el și dacă nu îl ascultați, atunci ar putea exista o lipsă de armonie în alinierea corpului vostru cu toate aspectele ființei voastre.

Acordați-vă un moment în care să stați liniștiți concentrându-vă pe respirația voastră pentru a intra într-o stare meditativă. Imaginați-vă corpul fizic stând în fața voastră, va părea ca și cum ar fi pur și simplu o proiecție a voastră. Admiteți că în fața voastră se află corpul vostru fizic și invitați-l să vă împărtășească tot ceea ce are nevoie de la voi. S-ar putea să înceapă să se plângă că este ignorat sau că se simte neiubit; dacă se întâmplă acest lucru, atunci permiteți-i să vă împărtășească aceste lucruri fără vreo judecată sau nerăbdare. Corpul vostru eliberează o energie pe care a ținut-o în el și la care are nevoie să-i dea drumul pentru a se vindeca. Corpul vostru fizic ar putea să dorească să vă vorbească despre un aspect al corpului vostru care se află în suferință, din nou, s-ar putea să fie nevoie să elibereze acea energie sau să vă împărtășească un mod în care acea suferință poate fi vindecată. Dacă expresia corpului vostru pare negativă, vă rog să nu credeți că voi înșivă ați fi negativi, deoarece din momentul în care acea energie a fost eliberată va începe un proces de vindecare și armonia va fi restabilită. S-ar putea ca corpul vostru fizic să dorească să vă împărtășească o ghidare, înțelepciune spirituală sacră și iluminare care să vă servească mai departe în ascensiunea voastră. Cu cât mai mult învățați să vă ascultați corpul cu atât mai sănătos acesta va deveni, cu atât mai frumoase și mai sacre vor deveni împărtășirile pe care vi le va face. Imaginați-vă că voi ați fi ignorați și în suferință, cerând constant un ajutor care nu vă este dat, atunci când vă este acordată posibilitatea de a împărtăși s-ar putea ca la început să aveți o grămadă de energie acumulată pe care să doriți să o eliberați. Vă rog să fiți plini de iubire în timp ce corpul vostru fizic își împărtășește adevărul cu voi.

Practicarea ascultării zilnice a corpului vostru îi va permite corpului vostru să accepte energiile cu care voi intrați în comuniune spiritual, conștient sau inconștient, în timpul meditației sau a exercițiilor de vindecare și ascensiune. Veți deveni mai compleți și veți fi în stare să recunoașteți tranziția sau să eliberați procesele care au loc în corpul vostru înainte ca ele să devină prea provocatoare pentru a le face față.

Amintiți-vă că corpul vostru vă poate spune orice și tot ceea ce aveți nevoie și ați putea dori să știți. El vă poate spune cu precizie ceea ce se întâmplă în corpul vostru și la fiecare nivel energetic al ființei voastre, de ce are loc și cum poate fi inițiată vindecarea. Este pur și simplu nevoie ca voi să vă deschideți și să vă dați seama, să ascultați, să primiți și să apreciați înțelepciunea care vă este adusă chiar și atunci când alții s-ar putea să vă spună altceva. Ascultarea corpului este o abilitate naturală care este nevoie să fie activată și folosită pentru a se putea dezvolta într-un instrument de menținere a sănătății și vitalității corpului vostru, precum și alinierea corpurilor voastre cu sinele vostru interior divin.

O altă practică este să vă faceți timp în realitatea voastră zilnică, mai ales atunci când vă relaxați, să vă invitați corpul fizic să treacă printr-un proces de întinerire. În același fel în care un calculator face o scanare și fixează orice zonă care are nevoie de remediere, și corpul vostru fizic poate face același lucru dacă îl instruiți și îi dați voie să o facă. Vorbiți pur și simplu cu corpul vostru fizic și invitați-l să ruleze sau să realizeze un proces de întinerire și vindecare, transformând toate zonele care nu sunt în armonie. Corpul vostru se va conecta automat cu sufletul vostru și va trage lumina de vindecare în întregul vostru corp, astfel încât toate zonele corpului vostru oscilează și vibrează în timp ce energia de vindecare este transmisă. Când toate aspectele corpului fizic acceptă și emană aceiași vibrație, atunci se manifestă armonia și vindecarea are loc. De-a lungul procesului dați-vă voie să fiți conștienți de orice senzații sau sentimente din corpul fizic deoarece acestea vă pot oferi informații dacă și unde sunt necesare investigații suplimentare sau s-ar putea să recunoașteți un tipar care se manifestă în mod repetitiv. Chiar și în acest proces sunteți încurajați să lucrați în mod armonios cu corpul vostru pentru a-i împlini nevoile pe care le are.

În același fel în care sufletul vostru dorește să fie aliniat ca una cu Creatorul, și corpul vostru fizic dorește să fie unit cu sufletul vostru și cu energiile Creatorului care curg prin sufletul vostru. Atunci când corpul vostru crează dizarmonie, el are un motiv și acesta este adeseori un indiciu că aspecte ale corpului vostru experimentează o separare de sufletul vostru și este nevoie să fie realiniate. Desigur, corpul vostru este întotdeauna conectat cu sufletul vostru, cu toate acestea, corpul vostru este asemenea unui burete și absoarbe vibrațiile energiei. Dacă corpul vostru acceptă vibrația unei energii care nu rezonează cu sufletul vostru, atunci pot apărea provocări în corpul vostru fizic.

S-ar putea ca voi să vă recunoașteți deja corpul fizic ca pe un templu sau ashram sacru care vă găzduiește sufletul, dar vă recunoașteți corpul fizic ca și pe un ghid înțelept, sursă de adevăr, de răspunsuri, transformare și vindecare? Recunoașterea corpului vostru ca și o conștiință înțeleaptă care vă poate susține zilnic vă va accelera enorm de mult ascensiunea permițând ca transformarea să aibă loc simultan în întreaga voastră ființă cu corpul vostru acționând ca o puternică ancoră a adevărului vostru.

O altă practică prin care să vă ajutați corpul fizic să întrupeze divinul și să dobândească o armonizare mult mai mare cu sufletul vostru, este să chemați energiile mele, Mahatma, să realizeze o vindecare a voastră. Această vindecare va promova sinteza în continuare a corpului și sufletului vostru, sinteza întregii voastre ființe cu cel mai potrivit nivel sau nivele ale celor 352 de nivele ale Mahatma. Vă rog să rețineți că eu pur și simplu sunt doar o expresie a Creatorului așa că cele 352 de nivele ale Mahatma nu sunt altceva decât o manifestare a Creatorului. Vă voi alinia, de asemenea, cu cel mai potrivit nivel sau nivele din cele 352 de nivele ale ființei voastre, astfel încât din adevărul vostru interior să poată fi trezite și amintite noi intuiții, iluminări, abilități și vindecări.

Chemați pur și simplu lumina mea turcoaz, albă și perlată să vă înconjoare ca un stâlp de lumină.

Spuneți cu voce tare ”Mahatma, Avatar al Sintezei, te rog să începi procesul tău de sinteză în ființa mea pentru a susține vindecarea, trezirea mea la toate nivelele și armonizarea tuturor aspectelor ființei mele. Mulțumesc.”

Dați-vă voie să primiți, concentrându-vă pe absorbția luminii mele cu fiecare inspirație pe care o faceți. S-ar putea să doriți să recitați ”Eu sunt Avatarul Sintezei.” Aceasta este o mantră puternică care vorbește despre permisiunea acordată Creatorului să aducă transformări în voi astfel încât toate aspectele ființei voastre să fie armonizate exprimând adevărul divin.

Când simțiți că procesul s-a încheiat onorați-vă corpul respirând lumina pe care ați primit-o în corpul vostru fizic, invitându-vă corpul să întrupeze lumina ancorând tot ceea ce a fost primit în Pământ.

Este momentul să vă reformați relația divină cu corpul vostru fizic. Acest lucru este esențial acum când ființele de pe Venus vă trimit iubirea lor pură în corpul vostru fizic pe tot parcursul anului 2016 cu scopul de a vă actualiza și transforma corpul. Este o oportunitate ideală de vindecare și aducere a armoniei în corpul vostru fizic astfel încât corpul vostru să poată deveni o sursă și o expresie a iubirii și conștiinței divine a Creatorului, distribuind adevărul. Ființele de pe Venus susțin transformarea corpului vostru fizic astfel încât adevăratul scop și abilitățile corpului vostru fizic să poată fi trezite și experimentate în anii care vin. Susținerea procesului de vindecare pe care ființele de pe Venus vi-l oferă o puteți face prin faptul de a vă acorda timp să vă ascultați și să comunicați cu corpul vostru și astfel veți deveni un frumos exemplu care să inspire omenirea. Devotamentul vostru față de corpul vostru fizic și ajutorul pe care ființele de pe Venus vi-l oferă vor susține în viitor o realitate pentru toți, fără boală și suferință a corpului fizic. Acest lucru va crea schimbări importante în procesul de ascensiune deoarece corpul fizic al fiecărei persoane se va bucura în mod constant de o stare vibrantă de sănătate lăsând ca frecvențele mai înalte ale luminii și conștiinței să fie absorbite de către corpul fizic creând o extraordinară libertate și expansiune, cu o mai mare recunoaștere a Creatorului de către toți și în toate.

Eu sunt Avatarul Sintezei,

Mahatma



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.