joi, 29 decembrie 2016

Activarea Inimii de Diamant


Mesaj canalizat de către Allison Wind

Următorul mesaj este o transcriere din două sesiuni de canalizare în care am cerut să aflu mai multe despre intrarea în Spațiul Inimii, Iubirea Divină și despre noua activare a Inimii de Diamant. Binecuvântări și Iubire!

Î: Putem primi niște informații despre noile energii care vin?

O nouă lumină intră în lumea voastră … prin chakra coroană, prin creștetul capului vostru, prin capacitatea voastră de a vorbi și a înțelege noile concepte. Acest lucru vă va face calea mult mai ușoară de acum înainte datorită informațiilor prin care sunteți constant ghidați. Și, după cum vă spuneam acum, de aici înainte vă vor fi arătate noi căi; care vor guverna oamenii.
Î: Este ceva ce putem face pentru a ajuta la o mai bună integrare a acestor energii?

Iubiți-vă aproapele. Iubirea și bunătatea vă vor arăta calea. Capacitatea voastră de a arăta bunătate față de alții va fi valoroasă; de acum înainte Inima va conduce calea. Asta din cauza faptului că Inima nu cunoaște limite și are resurse infinite. Inima este centrul. Inima este noua formă de guvernare în relațiile voastre de pe Pământ. Tuturor celor care intră în Inimă le este arătată calea viitorului, care deține multe daruri prețioase pentru voi. Ghidarea voastră este centrată acum. Și în timp ce continuați să mergeți mai departe, continuați să vă amintiți că Inima voastră are ghidarea pentru voi. Vă îndreptați într-o direcție nouă care vă este străină, dar Inima voastră cunoaște calea și ea vă va duce acasă.

Î: Ce înseamnă să exiști în Inimă și cum putem face acest lucru?

Inima voastră vă conectează cu tot ceea ce este, tot ceea ce a fost și tot ceea ce va fi. Să exiști în Inimă înseamnă să înțelegi totul dintr-o perspectivă a Inimii, care este conectată la totul. Să exiști într-o stare de iubire este starea divină în care v-ați născut ca să existați în ea. Ea este cea mai adevărată formă a realității.

(Continui să primesc ”diamant”, ca și cum o energie de diamant intră …) Această Inimă de Diamant va fi plantată în fiecare dintre voi pentru a vă ajuta să mergeți mai departe în călătoria voastră. Este un element al structurii cristaline pe care corpul vostru o ia, chiar și în acest moment. Diamantul este într-adevăr o rețea de activare. Vă conectează cu alte inimi din acest tărâm și vă permite să cunoașteți dorințele fiecărei persoane, să mergeți mai departe cu aceste dorințe și să începeți să acționați pe baza lor. Diamantul este structura care nu poate fi distrusă. Ea este construită pentru a vă reduce stresul și îngrijorarea și suferința constantă care este asupra voastră în aceste zile și vremuri. Și astfel, cei cu Inima de Diamant vor aduce laolaltă tot ceea ce este în acest moment acum. Este puntea către alte tărâmuri dimensionale pe care le-ați căutat, conectându-vă dincolo de timp și spațiu cu tot ceea ce căutați.

Î: Cum primesc oamenii această Inimă de Diamant?

Inima de Diamant este primită chiar acum de mulți și continuă să fie primită de mulți. Dacă doriți să activați în interior această rețea de diamant, co-creați împreună cu surorile și frații voștri aici, în acest plan de existență. Creați structura de rezonanță a diamantului în inima voastră. Nu trebuie să vă faceți griji, această structură se află deja în inima voastră, trebuie doar să o activați prin manifestarea viselor voastre și prin co-crearea acestui frumos plan de existență împreună.

Î: Care sunt lucrurile pe care le facem bine și care sunt pentru binele nostru cel mai înalt?

Să vă iubiți unul pe celălalt, să vă iubiți pe voi înșivă, să iubiți lumea și toate creațiile cosmice pe care le alegeți. Ați făcut bine urmându-vă inima și bucuria pentru o creație mai mare aici în acest plan pământesc. Voi știți când acest lucru se potrivește cu cea mai înaltă vibrație a voastră prin felul în care vă face inima să cânte. Cea mai înaltă vibrație a voastră este întotdeauna să oferiți iubire, să fiți într-o stare de comuniune divină ca un cuplu și ca administratori ai planului etern al uniunii divine. În acest domeniu ați avut mult succes. Pentru această realizare v-ați urmat Inima.

Dați-i voie bucuriei voastre să se expansioneze și deveniți una cu starea voastră de beatitudine. Ea vă va arăta multe lucruri. Creația voastră este în fața voastră. Sunt atât de multe drumuri pe care puteți merge pentru a ajunge acolo unde vă duceți. Totul este Divin; totul are un motiv de sărbătoare în tărâmurile mai înalte, pentru că nu vrem să vă trișăm în alegerea unuia sau altuia. Vă este acordat accesul la Tot Ceea Ce Este și totul este Divin și pentru binele vostru cel mai înalt. Ceea ce acum contează cel mai mult este că centrul vostru divin vă conduce pe calea voastră cea mai înaltă și îi îngăduie bucuriei voastre să strălucească.

Î: Vă rog să-mi spuneți mai multe despre Inima de Diamant.

Inima de Diamant este o structură cristalină sub formă de rețea … această structură Inima de Diamant vă arată calea către adevărata voastră bucurie în viață. Este o structură care va crea bariere de ridicat și inimi care să strălucească chiar și mai luminos. Trecem printr-o serie de realinieri/ajustări divine care, într-un anumit sens, fac ca structurile vechiului corp să fie în afara alinierii în timp ce aceste rețele sunt puse în funcțiune. Acest lucru înseamnă că s-ar putea ca voi să vă simțiți ieșiți din aliniere, că s-ar putea să simțiți că inima voastră strălucește în moduri noi și vrea să pleznească prin cusături.

Această structură realiniază vechile procese atât în interior cât și în exterior și permit ca mai multă lumină să poată intra. Realinierea cu această forță nouă aduce o mai mare conștientizare cu privire la cine sunteți voi ca ființă divină. Când Inima de Diamant este activată, toate vechile structuri se vor topi. Aceasta va fi cauza unui nou început aici pe această planetă; o activare a codului de lumină care aduce o mai mare conștientizare a adevăratului vostru scop și a darurilor voastre aici pe această planetă. Toți primesc aceste structuri de realiniere și mulți doresc să le activeze mai departe prin a fi în conștientizarea centrului vostru divin și a deține lumina mult mai ferm în pieptul vostru. Activarea face ca o revărsare de lumină și iubire să strălucească mai departe. Aceasta este activarea care vă pregătește sufletul să treacă dincolo de acest plan de existență în ceea ce voi numiți viitor. Sufletul vostru se aliniază cu adevăratul său scop divin prin această activare a inimii, lucru care va aduce o mare bucurie pe planetă. Când sunteți în, toți vor fi ca unul, conectați în această structură sacră a inimii. O puteți activa oricând doriți aducând în și absorbind Tot Ceea Ce Este în jurul vostru. Aducând în lumina sacră, face ca procesul de purificare să înceapă. Este mai magnific de cât sunteți voi conștienți, chiar și acum. Vă veți trimite sufletul în stări de conștientizare mai înalte și nivele mai mărețe în a fi cine sunteți voi cu adevărat pe această planetă/plan de existență. Fiți Una cu voi înșivă într-o stare de divină măiestrie.

Î: Cum aducem în Tot Ceea Ce Este?

Tot Ceea Ce Este vă înconjoară. Este voi înșivă în cea mai înaltă stare a voastră. Este lumina pură a ființei și în fiecare moment, fiecare inspirație pe care o faceți aduce în această conștientizare adevărată. Tot Ceea Ce Este este starea voastră naturală. Unimea.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.