sâmbătă, 31 decembrie 2016

Activarea Evoluției Umane


Arcturienii prin Suzanne Lie

Noi, Arcturienii, suntem fericiți să comunicăm cu Ascendenții noștri în timpul vostru de inițiere. Da, ați trecut cu toții prin inițieri foarte importante deoarece realitatea, după cum știți își va continua transmutarea într-o continuă accelerare în anul 2017.

Spunem transmutare – trecerea într-o frecvență mai înaltă a expresiei – mai degrabă decât transformare – schimbare trei dimensională. Transmutarea crează schimbare, dar ea include și o expansiune constantă în frecvențe/dimensiuni din ce în ce mai înalte ale realității.

În același fel în care omenirea transmută, transmută și Gaia. De fapt, oamenii și planeta vor fi chemați să intre într-o relație mai profundă decât oricând înainte. Noi știm că din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că Gaia, și corpul ei planetar Pământul, transmută într-o frecvență mai înaltă a expresiei în același fel în care o fac și oamenii, și că vehiculele lor pământești fizice transmută într-o frecvență mai înaltă a expresiei.

Cei care și-au deschis inimile și mințile la aceste informații sunt cei care au fost în stare să-și fuzioneze câmpul lor de energie uman cu câmpul de energie planetar al lui Gaia. Prin această fuziune, acești oameni au făcut primii pași către ascensiunea lor în Ființe Multidimensionale.

Folosim cuvântul ”ascensiune” pentru că acest cuvânt înseamnă: creștere, ridicare, urcare, cățărare, trecere dincolo de, escaladare și deplasare în SUS. În acest caz noi vorbim despre ascensiune ca despre expansiunea frecvenței voastre de rezonanță înnăscută de la sinele vostru Vehicul Pământesc trei dimensional, pentru a include sinele vostru Corp Astral patru dimensional în sinele vostru Corp de Lumină cinci dimensional.

Vehiculul vostru de lumină cinci dimensional va fi capabil să perceapă, experimenteze și să trăiască în aspectul cinci dimensional al aurei lui Gaia. De asemenea, puteți alege să vă întoarceți pe Nava voastră Stelară cinci dimensională și/sau în Lumea voastră Natală cinci dimensională.

Ceea ce vă va face plăcere să vă amintiți despre Corpul vostru de Lumină este că el este liber de timp și de spațiul fizic. Prin urmare, veți fi în măsură să experimentați în mod conștient mai mult de o dată și/sau loc în aceiași clipă a ACUM-ului.

Ne dăm seama că această experiență vă va lua probabil ceea ce voi mai credeți încă că este ”timp” pentru totala voastră transcendență și ascensiune în SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional. Desigur, odată ce voi sunteți SINELE vostru Corp de Lumină percepția ”timpului” va fi doar ”un obicei depășit”. Un exemplu de obicei depășit ar fi cel în care ați condus întotdeauna o mașină cu comenzi manuale și ați schimbat-o brusc cu o mașină cu comenzi automate, piciorul vostru stâng (sau drept) ar căuta în mod constant ambreiajul.

În același fel, când aveți prima experiență ”de a prinde o sclipire” a celei de-a cincea dimensiuni, mintea voastră va crede că doar vi-o imaginați. Cu toate acestea, pe măsură ce simțiți iubirea necondiționată, unitatea totală cu întreaga viață și deplina siguranță a celei de-a cincea dimensiuni, veți căuta acea simțire în viața voastră de zi cu zi.

Partea bună în ceea ce privește ”veți căuta” este că ”ceea ce doriți, sau vă așteptați, să percepeți este ceea ce veți percepe”. S-ar putea crede că percepția umană are cel mai mult legătură cu văzul sau cu auzul. Cu toate acestea, nu așa stau lucrurile. Cea mai mare influență asupra percepției umane o are starea de conștiință a acelui om în ACUM-ul acelei percepții.

Această ”stare de conștiință” este în mare măsură influențată de către gândurile și emoțiile voastre. De exemplu, dacă gândurile voastre sunt focalizate pe condusul mașinii, în primul rând veți percepe șoseaua, mașinile din jurul vostru, traficul din fața voastră, volanul, accelerația și frânele mașinii.

Atunci când conduceți mult, nici nu vă mai gândiți la volan, accelerație și frâne, deoarece acest lucru a devenit deja un automatism. Prin urmare, vă puteți focaliza pe ceea ce se petrece în afara mașinii voastre cât și ceea ce se întâmplă în interiorul mașinii voastre.

Pe măsură ce vă obișnuiți tot mai mult cu procesul de ascensiune în Corpul vostru de Lumină, vă veți aminti să percepeți schimbările ”din afara” vehiculului vostru pământesc în ACUM-ul în care experimentați și schimbările ”din interiorul” vehiculului vostru pământesc.

Prin urmare, treceți dincolo de componentele specifice experienței voastre de a conduce mașina și vă focalizați mai mult pe componentele colective ale condusului. Astfel, puteți auzi radioul și pe prietenii voștri care discută în mașină, în timp ce continuați să fiți atenți la trafic, la semnele de circulație, la pietoni și la ceea ce se întâmplă în afara mașinii.

Dorim să vă informăm că din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți să vă focalizați, nu numai pe multele schimbări care au loc în afara corpului vostru, voi vă focalizați simultan și pe ceea ce se petrece în interiorul corpului vostru.

Așa cum un copil mic nu poate să vorbească sau să care ceva în timp ce învață să umble și voi învățați să vă percepeți atât realitatea trei/patru dimensională cât și realitatea cinci dimensională. Prin urmare, învățați cum perspectivele interioare ale realității vă afectează percepțiile zilnice ale realității voastre exterioare.

Învățați să vă reamintiți că voi sunteți o ”ființă cinci dimensională” care s-a oferit voluntar să poarte un corp trei dimensional pentru a ajuta la Ascensiunea Planetară. Prin urmare, sunteți chemați să vă amintiți pe deplin SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional și sistemul de operare cinci dimensional al acelei frecvențe a SINELUI vostru Multidimensional.

Simultan, voi ieșiți din realitatea 3D care s-a bazat pe separarea de întreaga viață. În ”vechiul vostru sistem de operare” fiecare persoană, loc, situație și lucru părea a fi separat de voi. Prin urmare, voi v-ați definit ”sinele” ca TU și fiecare altă persoană, loc sau lucru ca ”NU TU”. Chiar și atunci când vă aflați într-o mulțime acel TU era separat de toți ceilalți din mulțime pentru că ei NU erau TU.

Membrii familie voastre nu erau tu, prietenii voștri nu erau tu. TU erai singurul care purta vehiculul tău pământesc – cu excepția cazului când erai gravidă (în cazul femeilor). Cu toate acestea, chiar și când erați gravide ați perceput ”o altă persoană care se afla în interiorul vostru” care nu s-a născut încă. Prin urmare, copilul nu era încă o persoană, dar în cele din urmă s-ar fi născut pentru a fi o persoană individuală.

Animalele își percep ”turma, stolul, bancul sau cireada” ca fiind ”sinele lor”. De asemenea, unele ”triburi primitive” se percep pe sine ca fiind profund conectați cu ceilalți membri ai ”tribului”. Pe de altă parte, omenirea modernă, civilizată crede adeseori că este mai bună decât animalele sau triburile primitive pentru că membrii ei pot fi ”de sine stătători”.

Aceste credințe trei dimensionale va fi nevoie să fie eliminate și/sau extinse pentru ca voi să vă puteți expansiona într-o ființă de lumină. O ființă de lumină nu are nici un fel de limite sau margini. O ființă de lumină poate avea forma unei mici pete fluctuante sau o imensă proiecție a luminii sale care curge din miezul său în TOATE direcțiile simultan.

Dar, cea mai mare parte a omenirii moderne nici măcar nu știe că are un miez. Acest miez este energia Kundalini care așteaptă la baza coloanei vertebrale ca un ”Șarpe Adormit”. Pe măsură ce câmpul vostru de energie interior cinci dimensional urcă pe coloana voastră, Mariajul Sacru dintre Spirit și Materie, lent, sau rapid, crește rezonanța corpului vostru precum și frecvența conștiinței voastre.

Apoi, experimentarea voastră a realității se va expansiona în mod constant dincolo de limitările percepțiilor voastre trei dimensionale. Sinele vostru trei dimensional își va fixa atenția în principal pe corpul vostru fizic și pe corpul fizic al familiei și prietenilor voștri.

Dar, pe măsură ce ”Simțul vostru de SINE” include și percepțiile voastre mai înalt dimensionale voi vă veți expansiona tot mai mult dincolo de limitele vehiculului vostru fizic pe care l-ați purtat și veți începe să simțiți o conexiune înnăscută cu ÎNTREAGA viață. Cu cât mai mult căutați aceste conexiuni, cu atât conștiința voastră se va expansiona și mai mult.

În timp ce versiunea expansionată a SINELUI vostru se mișcă prin viața voastră, deveniți din ce în ce mai conștienți de faptul că sunteți invizibili și vă pregătiți în mod constant să vă expansionați Simțul de SINE pentru a vă include și SINELE Cinci Dimensional.

Apoi vă veți aminti cum să experimentați profund modul în care aura voastră se întrepătrunde cu aurele a ceea ce ați numit cândva ”alți” oameni, locuri și lucruri. Pe măsură ce permiteți percepțiilor voastre asupra realității să curgă prin și să fie intensificate de aura voastră multidimensională, veți percepe că fiecare persoană, loc, situație și lucru are, de asemenea, o aură.

Aceste percepții vă ajută să vă amintiți că voi NU sunteți separați de nici o persoană, loc, situație sau lucru. În această Unitate cu ÎNTREAGA Viață vă puteți aminti să vă ”uitați la viață prin propria voastră aură.”

Atunci când percepeți realitatea prin propria voastră aură, vă amintiți să vă întrepătrundeți sinele astral patru dimensional cu sinele vostru fizic trei dimensional precum și cu sinele vostru Corp de Lumină cinci dimensional. Prin această fuzionare conștientă a aspectelor multidimensionale ale SINELUI vostru, vă veți da seama că ceea ce ALEGEȚI să percepeți, vă va afecta foarte mult modul în care gândiți, ceea ce simțiți și modul în care percepeți realitatea.

Atunci când gândurile și sentimentele voastre sunt pozitive și iubitoare, vedeți cerul senin, briza călduță, câinele prietenos și aveți o stare de bine în corpul vostru. Pe de altă parte, atunci când gândurile și emoțiile voastre sunt negative și pline de frică, simțiți un sentiment de frică și o lipsă de siguranță.

Unii oameni nu-și dau seama niciodată că realitatea lor exterioară reflectă sinele lor interior. Pe de altă parte, unii oamenii și-au dat seama de acest fapt atunci când erau copii, dar l-au uitat atunci când au ajuns să ”lucreze din greu” ca și adulți. Noi, Arcturienii, suntem cu voi în acest ACUM pentru a vă reaminti că este pentru binele vostru cel mai înalt să vă asumați întreaga responsabilitate pentru viața pe care VOI v-ați creat-o.

Vă rugăm să vă amintiți că unele dintre procesele voastre de creație au avut loc în alte vieți și realități. Cu această perspectivă expansionată puteți privi în urmă ca să vă amintiți alte încarnări în care v-ați luat o viață ca să vă pregătiți pentru minunatul dar al transmutării într-un corp cinci dimensional.

Corpul vostru trei/patru dimensional este actualul vostru vehicul pământesc prin care puteți combina tot ceea ce ați învățat în toate încarnările voastre pe Pământ. În acest fel vă puteți pregăti pentru ”inițierea finală” în Corpul vostru de Lumină.

Așa cum vehiculul vostru pământesc trei/patru dimensional prin care puteți experimenta mersul vostru trei dimensional, sinele care muncește, iar sinele vostru de vis patru dimensional este sinele vostru creativ, Corpul vostru de Lumină cinci dimensional este vehiculul prin care voi puteți percepe și interacționa cu lumina cinci dimensională și mai mult. În dimensiunea a cincea lumina nu mai este separată de nici o persoană, loc, situație sau lucru.

Lumina cinci dimensională vă cere să vă includeți Corpul de lumină cinci dimensional în ”Simțul de Sine” general. Apoi, deoarece Corpul vostru de Lumină cinci dimensional este dincolo de constrângerile fizice ale timpului și spațiului, conștiința voastră, percepțiile și astfel experimentarea realității voastre, se expansionează dincolo de limitele realităților trei/patru dimensionale bazate pe timp și spațiu.

Pe măsură ce percepțiile voastre cinci dimensionale vă expansionează conștiința dincolo de separarea, frica și întunericul realităților trei și patru de jos dimensionale, veți simți un sentiment de Iubire Necondiționată și Libertate de TOATE limitările separării pe care VOI le-ați creat prin gândurile și emoțiile voastre trei/patru dimensionale.

Pe măsură ce lent, sau rapid, vă recalibrați gândurile și emoțiile la gama de frecvențe a celei de-a cincea dimensiuni, veți simți un sentiment de confort și camaraderie care v-a fost necunoscut în lumea fizică. La început, s-ar putea să simțiți realitatea 3D la fel de puternică ca întotdeauna, dar pe măsură ce vă dați voie să CURGEȚI în și să FUZIONAȚI cu câmpurile de energie cinci dimensionale, veți experimenta ceva ce a fost imposibil în conștiința voastră trei/patru dimensională.

Un lucru este sigur, veți fi mult mai în măsură să vă Iubiți Necondiționat, Iertați Necondiționat și Acceptați Necondiționat sinele trei/patru dimensional. Uneori vă veți percepe sinele fizic ca ”având o zi proastă și chiar având nevoie de ajutor”. S-ar putea să vă percepeți sinele fizic ca ”având o zi foarte bună” și dorind cu adevărat să fuzioneze cu versiunile mai înalt dimensionale ale SINELUI care v-au lipsit atât de mult și sunt pregătite să se alăture.

Aceste versiuni mai înalte ale VOASTRE sunt acel ”voi” care își amintesc SINELE vostru Multidimensional și cu care sinele vostru trei dimensional s-ar putea să fi pierdut contactul undeva în încâlceala Matricii 3D. Din fericire, pe măsură ce vă amintiți adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE, conștiința voastră cinci dimensională devine pe deplin activată.

Atunci vă puteți aminti să-i trimiteți Iubire Necondiționată lui Gaia. Prin acest simplu act, voi îi faceți un MARE serviciu lui Gaia și tuturor locuitorilor Ei. De fapt, dacă singurul lucru pe care îl faceți pentru ascensiunea planetară este să trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet în orice întuneric și/sau frică, voi oferiți un serviciu vital Pământului și tuturor oamenilor, animalelor, plantelor, insectelor și tărâmului elementalilor Ei.

De asemenea, voi vă ajutați foarte mult Familia voastră Galactică, precum și întreaga voastră familie Multidimensională care servește la susținerea lui Gaia în ascensiunea Ei planetară. Vă rugăm să vă amintiți, oameni dragi, că dacă voi vă ajutați planeta, voi ajutați toate ființele de pe planetă, precum și pe toți oamenii.

De asemenea, prin acțiunile voastre vă ajutați SINELE Galactic care s-a oferit să poarte un vehicul pământesc pe Gaia trei/patru dimensională pentru a-i ajuta SINELE Planetar să ascensioneze dincolo de frecvența rețelei Matricii 3D. Cei care urmează regulile ”Puterii Asupra Altora” sunt implantați în această Matrice.

Aceste ”reguli” rezonează numai la frecvența locuitorilor din dimensiunile a treia și a patra de jos. De fapt, ființele unu și doi dimensionale nu pot percepe această Matrice. Prin urmare, ele nu pot fi influențate de ea. Deci, elementalii corpului planetar al lui Gaia, și ai corpurilor voastre personale, sunt liberi de această Matrice.

Acesta este motivul pentru care noi, Familia voastră Galactică, vă reamintim să vă ascultați corpul fizic. Corpul vostru pare a fi ”doar trei dimensional”, dar el este creat de vasta colecție a moleculelor de sânge, oaselor, mușchilor și oxigenului, unu și doi dimensionale.

Aceste micuțe molecule de ”viață” sunt atât de mici încât pot aluneca cu ușurință neobservate prin Matricea 3D. Individual, informațiile lor nu pot fi împărtășite cu vehiculul vostru pământesc. Cu toate acestea, pe parcursul încarnării voastre fizice, elementalii voștri interiori, ființe moleculare, s-au lipit de corpul vostru.

Creierul vostru nu poate ”traduce mesajele lor”, dar corpul vostru fizic este un expert în acest ”limbaj”. Mai mult, limbajul elementalilor este ca un Limbaj al Luminii pentru că toți elementalii poartă o ”lumină” fotonică care comunică în mod constant cu porturile ”electronice” ale Vehiculului vostru Pământesc.

Prin urmare, corpul vostru este într-adevăr un vehicul inter-dimensional care este pe deplin conectat cu ”Limbajul Luminii”. Pe măsură ce vă conectați mai profund cu vehiculul vostru fizic, vă conectați simultan cu propriul vostru Limbaj al Luminii înnăscut. Nimeni nu are nevoie să traducă aceste mesaje în Limbajul Luminii, deoarece propriul vostru corp fizic va face acest lucru pentru voi.

În încheiere, vă reamintim din nou că Vehiculul vostru Pământesc trei dimensional este un dispozitiv de comunicare ”uns bine”. Dacă vă ascultați visele și meditațiile trei/patru dimensionale, Vehiculul vostru Pământesc vă va ajuta să învățați să înțelegeți, împărtășiți și să folosiți aceste mesaje de lumină în serviciul vostru pentru Ascensiunea lui Gaia.

Vă rugăm să vă amintiți că ”Serviciul pentru Alții” este o componentă vitală a ascensiunii umane. Fiecare Maestru Ascensionat a trecut prin mari sacrificii și serviciu pentru alții înainte de a-și fi purificat suficient de mult esența pentru a ”Fulgera în Corp de Lumină și a ascensiona”. În ACUM-ul vostru este vorba de același lucru!

Cu toate acestea, voi NU SUNTEȚI NICIODATĂ SINGURI deoarece NOI, Familia voastră Galactică, suntem ÎNTOTDEAUNA cu voi. În încheiere am vrea să împărtășim cu voi faptul că anul 2017 va fi plin cu Lumină Mai Înaltă, lucru care va servi la o accelerare și mai mare a procesului vostru de ascensiune personală și planetară.

Binecuvântări de la Arcturieni și Familia voastră Galactică.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.