sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Lăsarea Umanului în Urmă


De Jenny Schiltz

Energiile Portalului din 11:11 sunt deja aici și ne simțim de parcă am fi înghesuiți prin ochiul unui ac. Tot ceea ce nu este cu adevărat sufletul nostru ne este arătat astfel încât să putem face alegerea conștientă de a lăsa acel ceva în urmă. În conversația pe care am avut-o cu echipa mea, mi-a fost explicat că ceea ce este uman este eliberat. Când i-am presat să-mi spună ce înseamnă acest lucru, ei mi-au spus că ceea ce este considerat uman este dualitatea noastră, lipsa, limitările și frica. Ceea ce nu este considerat a face parte din latura noastră umană este personalitatea noastră, ceea ce ne place și ceea ce nu ne place. Ceea ce noi suntem cu adevărat nu pleacă nicăieri, ceea ce pleacă este tot ceea ce noi nu suntem.

Cu toate acestea, chiar și cu această explicație sunt mulți care experimentează frica asociată cu eliberarea părții lor umane. Chiar acum mulți se simt extrem de neliniștiți și depresivi deoarece re-apariția lipsei, limitării, îndoielii și a programării duale șerpuiește prin forma lor. Devenim atât de inconfortabili cu aceste sentimente încât chinul de a sta agățați de ele este mai mare decât frica noastră de a le da drumul.

O altă componentă a lăsării părții noastre umane în urmă este înțelegerea profundă a faptului că suntem vrednici de viața pe care ne-o dorim. Suntem vrednici să avem relațiile, cariera, fericirea și bucuria pe care ni le dorim cu atâta disperare. Putem avea o viață plină de curgerea frumoasă a universului și o existență pașnică. În timp ce citiți aceste cuvinte, ce emoții vă apar? Simțiți adevărul acestor cuvinte în ființa voastră sau există o frică ascunsă implorând să fie auzită? Vă simțiți a fi egoiști dorindu-vă să aveți totul? Vă temeți că atunci când se întâmplă lucruri bune să urmeze în curând și reversul lor? Îndrăznim să credem din toată inima noastră că suntem vrednici? Uitați-vă la toate nesiguranțele pe care aceste energii le-au adus la suprafață în ultimele săptămâni. Ele ne arată unde mai avem o lipsă sau o vibrație nu suficient de înaltă în noi. Din momentul în care o vedem o putem schimba.

Deoarece aceste energii sunt aici pentru a ne ajuta, acum este un moment potrivit că creăm o ceremonie, un mod de a ne marca tranziția în nou. Faceți-vă o listă cu tot ceea ce doriți să lăsați în urmă, tot ceea ce nu vă mai servește. Simțiți profund în forma voastră fiecare lucru pe care îl scrieți în timp ce-l scrieți. Stați cu ele, uitați-vă la modul în care v-au ajutat și la modul în care v-au tras în spate. Nu grăbiți procesul, acordați-vă atâta timp cât simțiți că aveți nevoie. După ce v-ați completat lista, mulțumiți-le acestor energii și dați-le drumul. Unii descoperă că simplul act de a le scrie funcționează, altora le place să ardă hârtia, să o taie în bucăți sau chiar să o îngroape în pământ. Faceți ceea ce simțiți că este potrivit pentru voi. În timp ce lucrați la eliberarea voastră chemați-vă îngerii, maeștrii și ghizii. Mie îmi place să-l chem pe Arhanghelul Azrael care ajută la tranziții, pe Kali Zeița Hindusă a transformărilor și regatul elementalilor. Ajutorul pe care îl putem primi atunci când permitem să fim ajutați este imens.

Odată ce ați eliberat ceea de ce nu mai aveți nevoie, faceți acum o listă cu ceea ce vreți să meargă mai departe. Cred că cel mai bine ar fi să păstrați această listă ca și generală și să-i permiteți universului CUM-ul. De exemplu, aș putea avea pe lista mea ”Vreau să am o existență pașnică.” Transform apoi aceste cuvinte într-o mantră ”EU SUNT pașnică”. Acest lucru mă ajută să mă simt ancorată în ceea ce vreau, în loc să mă focalizez pe ceea ce nu vreau în câmpul meu.

Ceea ce mai vine la examinare sunt viețile noastre trecute care ne afectează acum. În timp ce avem multe vieți trecute nu este nevoie să ne scufundăm în ele, ci este nevoie să conștientizăm tiparul pe care l-am adus în manifestare în această viață. În timp ce lucrez cu clienți, curățându-le câmpurile de energie și aura, mi se arată că pentru mulți dintre ei este momentul finalizării. Că tema pe care au explorat-o din toate unghiurile sale este pregătită acum să fie integrată și lecția învățată. De exemplu, dacă o persoană învață tema abandonului, în viețile în care a experimentat-o ea a putut fi văzută ca fiind cel abandonat, cel care abandonează sau chiar ca și cineva care iubește pe altcineva care are probleme de abandon. Aceste variații sunt infinite așa cum sunt și emoțiile care sunt explorate. Ideea este că acum este momentul să ne vindecăm de toate și să le dăm drumul cu o profundă iubire și înțelegere a problemei. Atunci când ați fost totul, le-ați făcut pe toate, le-ați experimentat în atât de multe feluri, cum puteți să-l judecați pe un altul fără să vă judecați pe voi înșivă? Nu puteți și asta este ideea.

De asemenea, ceea ce are loc chiar acum este o profundă nevoie de a ne vindeca toate părțile, să le chemăm acasă. Acestea se arată în vise și amintiri care ies la suprafață. Onorați tot ceea ce apare, nu minimalizați ceea ce mintea voastră de adult poate vedea drept banal. Pentru copilul vostru interior, acestea au fost importante și este nevoie ca acum să fie vindecate. Toate amintirile voastre, nu numai cele din copilărie, vin să vă arate ce mai are nevoie de iubirea voastră. Pentru mine a fost crucială obținerea unei Recuperări a Sufletului pentru a aduce părțile pregătite să se întoarcă. M-a ajutat să mă simt din nou întreagă. M-a ajutat să integrez acele părți ale sufletului care s-au pierdut din cauza unor traume din copilărie, accidentelor de mașină, multiple intervenții chirurgicale și boli cronice. Este nevoie să fim întregi și vindecați pentru a ne putea întrupa întregul suflet.

Visele sunt foarte intense chiar acum. Lucrăm asupra unor probleme majore în timpul somnului. Unii au vise foarte vii și pline de frică și sentimente de moarte iminentă. În aceste situații întrebați-vă dacă fac parte din viața și linia voastră temporală actuală sau sunt amintiri din alte vremuri. Noi am mai fost aici, am fost pe punctul unei imense tranziții dar nu a funcționat pentru locuitorii pământului. Gândiți-vă la Atlantida și Lemuria. Aduceți-vă aminte că s-a decis ca de această dată să fim în stare să facem această imensă călătorie fără distrugerea în masă a oamenilor. Unii au vise cu bătălii eroice dintre bine și rău. Acestea pot fi manifestări ale minții subconștiente ale luptei de a părăsi dualitatea. Dacă sunteți în stare să interacționați în aceste vise, încercați să trimiteți iubire ”băieților răi”, să-i învăluiți în ea. S-a putea să descoperiți că cu ajutorul iubirii lupta se dizolvă.

Toți cei care sunt treziți sau se trezesc simt această nevoie de a da drumul la ceea ce nu este cu adevărat voi și ceea ce nu vă mai este de folos în realitatea voastră. Ceea ce este diferit este gradul în care acest lucru este resimțit. Pentru unii pare că viața lor a fost aruncată în mijlocul unei tornade și ceea ce nu le mai servește este îndepărtat cu forța. Alții descoperă că pământul pe care s-au stabilit după ce tornada a trecut se mișcă din nou. În timp ce alții descoperă că sunt pe pământ tare și calea lor este clară. Oriunde v-ați afla în acest proces, aveți încredere în univers și pur și simplu dați drumul fără frică. Este ca și cum ați dezlega barca de la mal și i-ați drumul să alunece știind că în cele din urma veți ajunge acolo unde vă este menit să ajungeți. Este de  înțeles faptul că atunci când apare o furtună puternică, uneori cel mai sigur loc este pe mare. Cei care aleg să rămână ancorați la mal s-ar putea să se găsească în situația de a fi loviți de stânci și acoperiți de valuri uriașe.

Cu tot ceea ce are loc în lumea exterioară, nu este greu să ajungi să fii prins în dramă, nedreptate, indignare. Cu toate acestea, ghizii spun din nou și din nou:

Păstrează-ți echilibrul, Păstrează-ți neutralitatea pentru că nu vezi imaginea de ansamblu, Păstrează-ți inima deschisă și Sursa iubirii curgând prin tine. Păstrează-ți încrederea.

Când inima noastră este deschisă și iubirea curge prin noi, toate fricile și neliniștile noastre se topesc. Părțile care nu ne mai folosesc se estompează pur și simplu. Vă trimit tuturor multă iubire și susținere în timp ce trecem prin aceste uimitoare vremuri. Vă mulțumesc tuturor celor care susțineți și împărtășiți această muncă.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.