miercuri, 16 noiembrie 2016

Actualizare Arcturiană, 4 Noiembrie 2016


Prin Suzanne Lie

Salutări, noi suntem Arcturienii și venim prin Suzille chiar dacă ea nu ea simte prea bine astăzi. Poate că curgerea energiei noastre prin ea o va ajuta.

Suzanne: Shawnna, ai dori să începi cu orice fel de întrebări sau comentarii ai dori să faci?

Shawnna: Da, mulțumesc. Am simțit că ne-ar fi de ajutor dacă am verifica săptămânal ca să vedem dacă voi, Arcturienii, aveți de împărtășit cu noi și cu alții informații care să ne ajute. Sunt perspective care simțiți că ne-ar fi de ajutor în acest Acum?

Arcturienii: Acesta este Acum-ul unui mare flux pe planeta Pământ. Sunt multe realități posibile care se întrepătrund, se separă, fuzionează. Din perspectiva noastră, atunci când ne uităm la câmpul de energie al atmosferei de la suprafața lui Gaia și prin acel tărâm trei dimensional, vedem că există o Lumină Violet care strălucește prin ele.

Dar există și multe umbre. Este ca și cum această Lumină Violet ar brăzda prin frică și întuneric. Există chiar un pic mai multă frică, mai ales în SUA și în unele locuri din Europa care au avut destul de multe provocări. Ceea ce vedem este că cei care s-au aliniat cu Pământul, cum ar fi popoarele indigene, fermierii, precum și oricine altcineva care a fost în stare să interacționeze și să se conecteze cu câmpul de energie planetar, toți cei care sunt conectați cu câmpul de energie al lui Gaia, fie că sunt conștienți de acea conexiune sau nu, ei împământează aceste câmpuri de energie ale Luminii Violet care intră în atmosfera lui Gaia prin intermediul pachetelor de energie de frecvență mai înaltă.

Noi, ființele mai înalt dimensionale care o asistăm pe Gaia în tranziția ei, am trimis Pământului o mare cantitate de Lumină Violet. Trimitem Lumină Violet pentru că acea octavă a luminii rezonează la frecvența Luminii care propulsează în realitățile cele mai înalte, ale undelor gamma.

Această Lumină Violet poate aduce o schimbare în viitoarele percepții ale omenirii care încă mai trăiește în timpul/spațiul 3D, pentru că ea va crea o schimbare în viitor. Cei împământați care rezonează dincolo de planeta trei dimensională a lui Gaia și s-au eliberat de matricea trei dimensională, folosesc Lumina Violet pentru a aduce în manifestare o realitate potențială care este plină de Lumină și Iubire.

Există și realități potențiale care nu sunt pline de Lumină și Iubire. În acest caz, Lumina Violet caută orice realități potențiale care ar putea fi dăunătoare lui Gaia, oamenilor ei, animalelor ei, mediului ei și tuturor componentelor SINELUI Planetar al lui Gaia.

Lumina Violet a transmutării caută orice dungi gri de frecvență joasă, lumină bazată pe frică care este emisă în atmosfera lui Gaia de către acei mulți oameni care se tem de marele flux al pachetelor de energie pe care ei le percep în mod inconștient.

Aceste gânduri și emoții pline de frică ale omenirii apar datorită faptului că planeta Pământ este într-un mare flux. Prin urmare, mulți oameni sunt speriați deoarece ”necunoscutul” este una dintre cele mai mari frici ale omenirii. Mai mult de atât, cei întunecați emit intenționat câmpuri de energie întunecate, care crează un sentiment de confruntare în conștiința omenirii patru dimensională, precum și în expresia patru dimensională a lui Gaia a Planului Ei Astral.

Unii oameni au vise foarte vii și/sau dificultăți de a dormi. Ei au meditații în care nu pot intra în stările mai înalte de conștiință așa cum făceau în mod normal. Vă sugerăm ca dacă oricare dintre aceste lucruri vi se întâmplă să vă dați seama că sunteți chemați să ajutați la împământarea Luminii Violet pe care noi, cei din frecvențele mai înalte o trimitem în atmosfera lui Gaia.

Vă cerem tuturor celor care sunteți treziți și conștienți de situațiile care au loc pe corpul lui Gaia, să ajutați cu împământarea acestei Lumini Violet în corpul fizic al lui Gaia. Prin această împământare a Luminii Violet, Gaia poate folosi energia transmutării pentru a putea transmuta în Noul Pământ cinci dimensional.

Vrei să întrebi ceva, Shawnna?

Shawnna: Da, cred că principala mea preocupare este cum putem influența cel mai bine acea realitate potențială mai înaltă pe care ați menționat-o și care ar avea cea mai înaltă frecvență. Presupun că modul în care putem ajuta este prin împământarea acelei energii care este trimisă în și prin noi. Aveți alte sugestii cum am putea ajuta și ce suntem capabili să facem în acest moment?

Arcturienii: Pe măsură ce voi, membrii omenirii, vă folosiți sinele ca pe un portal pentru viață și lumină, voi ajutați foarte mult în aducerea câmpurilor de energie mai înaltă în planeta lui Gaia. Pentru că mai există ceva întuneric în Planul Astral, mai ales în acest Acum în care sunt atât de multe schimbări, care adeseori îi înspăimântă pe oameni. Există încă o mare frică pe care cei întunecați o plasează în sub-planele mai joase ale Planului Astral patru dimensional.

Din fericire, atunci când vestitorii Luminii, cei treziți, își deschid portalurile de Lumină, ei pot trage prin acel portal acea frecvență mai înaltă. Voluntarii noștri care și-au luat un vehicul pământesc pot trage lumina mai înaltă prin corpurile lor fizice în corpul lui Gaia.

Ceea ce se întâmplă ACUM este că din ce în ce mai mulți oameni acceptă în mod conștient acea Lumină Mai Înaltă în timp ce aceasta trece prin corpul lor. Mai întâi îi îngăduie Luminii Mai Înalte să-i transmute pe ei înșiși, lucru care îi face să aibă o intenție și o putere mult mai mare în a împărtăși acea transmutare cu planeta.

La rândul ei, planeta lui Gaia îi împământează pe oameni astfel încât ei să poată prelua câmpuri de energie din ce în ce mai înalte fără să-și deterioreze fragilele lor vehicule trei dimensionale. Cel mai important, acești transmutați se oferă pe ei înșiși ca și ”portaluri umane”.

Aceste ”portaluri umane” preiau frecvențele mai înalte ale luminii și razele transmutaționale ale Luminii Violet prin portalul lor și le conduc prin ei până în Miezul lui Gaia. În Miezul Ei, Gaia împărtășește aceste energii mai înalte cu puternicele ființe care așteaptă în miezul cinci dimensional al lui Gaia pentru a-i ajuta pe cei de la suprafață să transmute întreaga planetă.

Shawnna: Există o ”masă critică” la care să fie nevoie să ajungem pentru a avea suficientă influență pentru a fi în măsură să creăm această potențială realitate cea mai înaltă?

Arcturienii: Da, masa critică este o componentă importantă a acestui proces. De îndată ce această masă critică este atinsă, va exista o divizare a realităților pentru că există membri ai omenirii care nu sunt cu adevărat membri ai omenirii.  

Aceste ființe sunt întârziații care nu au fost în stare să atingă acea ”masă critică” pentru a participa la ascensiunea fostei lor planete deoarece acești pierduți erau pierduți în iluzia ”puterii ASUPRA altora”. Întârziații au trecut din realitate în realitate, de la planetă la planetă.

Treaba lor a fost să fie ”reprezentanții întunericului și a fricii”. Acești pierduți intră pe planetele trei dimensionale pentru a experimenta opozițiile dintre întuneric și lumină. Cu toate acestea, pe măsură ce Gaia se mută în expresia ei cinci dimensională a SINELUI, acest timp/spațiu care crează separarea va fuziona în ACUM-ul lui UNU care crează Unitatea cu ÎNTREAGA Viață.

Întunericul nu poate supraviețui în frecvența cinci dimensionalului Acum. Ceea ce se va întâmpla este că, așa cum o frunză uscată este aruncată în foc, frecvența lor de rezonanță joasă va fi instantaneu transmutată în a fi o componentă a focului. Pe de altă parte, cei care sunt în stare să-și îngăduie lor înșiși să îmbrățișeze aceste câmpuri de energie ale luminii și iubirii, vor experimenta o mare transmutare în realitatea lor.

Acum, am vrea ca ei să știe că acest lucru de foarte multe ori nu este la început foarte confortabil, pentru că ceea ce se va întâmpla cu omenirea este ceea ce se va întâmpla și cu societatea umană ca întreg, prin aceea că întunericul trebuie să iasă la suprafață.

Pentru că omenirea a fost învățată să ascundă întunericul adânc în mintea lor inconștientă, acesta trebuie să fie dezvăluit pe planeta Pământ astfel încât omenirea să poată folosi Focul Violet și Iubirea Necondiționată pentru a transmuta întunericul și a-și vindeca durerea cu Iubirea Necondiționată.

Când ”durerea care a creat întunericul/frica”este dezvăluită, ea poate fi în sfârșit vindecată cu darul Iubirii Necondiționate. Oamenii, fie că știu fie că nu, sunt reprezentanții Pământului prin sistemul lor elemental care este exact același cu sistemul elemental al Pământului.

Prin urmare, pe măsură ce oamenii se schimbă în ei înșiși, ei o vor ajuta pe Gaia să-și facă propriile Ei schimbări în Ea însăși. Pentru a elibera ceea ce este de frecvență joasă, o persoană sau o planetă, trebuie să devină conștientă de ceea ce eliberează.

Experiența de conștientizare a fricii interioare, conflictului interior, a vieților trecute precum și conștientizarea deplină a ceea ce se întâmplă cu adevărat poate fi unul dintre cele mai înfricoșătoare aspecte ale vieții trei dimensionale.

Pe măsură ce minciunile care ascund frica lor sunt înlocuite cu adevărul, frica lor iese la suprafață unde poate fi iubită necondiționată, deoarece Iubirea Necondiționată este un antidot pentru întreaga frică. Apoi, Iubirea Necondiționată va îngădui omenirii să înfrunte în mod conștient întunericul care încă mai este o componentă a sistemului de operare trei dimensional al lui Gaia.

Sistemul de operare trei dimensional al lui Gaia este un sistem de operare în care există polaritățile de lumină și întuneric. Ceea ce o va ajuta pe Gaia să treacă în sistemul ei de operare cinci dimensional va fi închiderea acestor polarități de lumină și întuneric și trecerea într-o cunoaștere a adevărului. Apoi, adevărul poate vindeca valurile de întuneric cu valurile de Lumină Mai Înaltă.

În timp ce sunteți într-o stare de conștiință cinci dimensională, voi puteți percepe în mod conștient toate polaritățile precum și tot ceea ce este ”în-între” polarități. Cu alte cuvinte, ele nu mai sunt percepute ca fiind ”separate” pentru că voi puteți vedea ”în-între”-ul care unește polaritățile în UNA.

Atâta timp cât reprezentanții noștri umani care sunt atât de curajoși în a-și lua întrupări în acest Acum se protejează cu Iubire Necondiționată și Foc Violet, ei au un scut în jurul lor care-i protejează în timp ce lucrează pentru Gaia.

Un alt lucru care protejează omenirea este că atunci când ei își fac serviciul pentru Gaia, ei își integrează câmpul lor de energie în câmpul de energie planetar. Această fuziune dintre persoană și planetă oferă omenirii o mare protecție pentru că atunci oamenii au puterea și câmpul de energie al întregii planete. Prin urmare, ei sunt în măsură să facă munci mai importante, mai des.

Deoarece atât de mulți dintre voi sunteți reprezentanți care ați ales să vă luați o încarnare pe perioada acestui Acum, vă sfătuim să vă amintiți sinele vostru cinci dimensional la nivel conștient. Amintiți-vă componenta ființei voastre multidimensionale care servește pe o Navă Stelară, sau poate pe planeta voastră natală.

Apoi conectați-vă, întrepătrundeți-vă cu această expresie mai înalt dimensională a cui SUNTEȚI cu adevărat. Pe măsură ce vă integrați propria voastră expresie mai înalt dimensională a Sinelui în conștiința voastră fizică, voi o puteți trimite apoi în miezul lui Gaia, lucru care vă face să vă simțiți în siguranță în timp ce o ajutați pe Gaia.

Acum noi, Arcturienii, știm că am făcut această afirmație de mai multe ori, dar suntem conștienți și noi că în mijlocul provocărilor actualei voastre realități, această informație nu poate fi repetată de suficient de multe ori.

Shawnna: Simt că acest lucru este foarte important în alinierea noastră la eforturile la care putem participa pentru a contribui în modul cu cel mai mare impact. Cred că aceasta este o descriere perfectă a modului în care putem contribui.

Arcturienii: Da, și pe măsură ce contribuiți în mod conștient și activ la tranziția planetară, vă veți uita la partea întunecată, partea înfricoșătoare, partea provocatoare a realității dintr-un punct de vedere foarte diferit. Vă veți da seama că voi nu sunteți victime. Mai degrabă voi sunteți Războinici ai Luminii! Ca Războinici ai Luminii s-ar putea să ajungeți în situații în care să vă dați seama că pentru a vă expansiona conștiința trebuie să intrați în propriile voastre frici, propriile voastre îndoieli și propriile voastre probleme.

În timp ce faceți acest lucru s-ar putea să vă dați seama că ”NU, asta nu este ceva ce să fie în neregulă cu mine! NU, eu nu sunt o persoană rea! Eu sunt o persoană care își transmută realitatea într-o frecvență mai înaltă. Și prin această transmutare voi deveni conștient de o componentă pe care am avut-o, înainte în viața mea, de la care a trebuit să-mi întorc privirea, a trebuit să o ignor.

Nu am avut tăria de a-mi înfrunta această componentă a sinelui meu și nu am avut tăria de a înfrunta faptul că eu nu sunt doar un om, că eu sunt o ființă multidimensională, iar acesta este Acum-ul pentru mine să mă trezesc pe deplin la aceste frecvențe mai înalte ale mele în viața mea de zi cu zi și mai ales în acele părți ale vieții mele care sunt provocatoare.”

Pentru că acele părți provocatoare ale vieții voastre sunt cele prin care veți crește. Părțile provocatoare ale vieții voastre sunt cele prin care vă veți aminti propria voastră frecvență mai înaltă a sinelui într-un mod activ, conștient, interactiv clipă de clipă.

Shawnna: Cred că aceasta este o amintire folositoare în timp ce înfruntăm provocările de a lucra pentru rezolvarea polarităților, eliberarea fricii și transmutarea lumii noastre. Este foarte util să avem ajutorul pe care ni-l oferiți, astfel încât să putem fi efectiv Portaluri de Lumină și să-i ajutăm și pe alții să recunoască adevărul a ceea ce se întâmplă, precum și modul în care putem percepe aceste adevăruri din conștiința noastră de o frecvență mai înaltă.

Arcturienii: Da, și când afirmăm că viața voastră trece printr-o mare tranziție, dorim să adăugăm și

felicitări!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.