duminică, 16 octombrie 2016

Un Mesaj Inter – Dimensional de la Arhanghelul Zadkiel


Prin Suzanne Lie

Binecuvântări, eu sunt Zadkiel, venit aici pentru a comunica cu voi. Vrem să vă spunem că există o ceea ce ar putea fi numită ”membrană” care învăluie fiecare realitate. Da, sunt multe realități care se nasc în acest ACUM al tranziției voastre planetare de la dimensiunea a treia/patra în dimensiunea a cincea.

”Așa cum este pentru cel mai mare, este și pentru cel mai mărunt!” Prin urmare, așa cum fiecare organ fizic al vostru este învăluit de o membrană (piele în jurul fiecărui organ), fiecare persoană, planetă, sistem solar și galaxie este conținută într-o și protejată de o ”membrană de frecvență”.

Membrana de frecvență este cea care menține și distribuie frecvența de rezonanță a fiecărei realități, persoane, planete, sistem solar și galaxii prin întregul sistem pe care îl conține și care este protejat fiecare de propria membrană de frecvență.

Când orice persoană, loc, situație sau lucru se pregătește pentru procesul de ascensiune de la o frecvență de rezonanță mai joasă la o frecvență de rezonanță mai înaltă, membrana care-l învăluie transmută lent, sau rapid, într-o frecvență mai înaltă.

Motivul pentru care are loc acest lucru este că membrana este interfața dintre frecvența de rezonanță actuală și frecvența de rezonanță mai înaltă, sau mai joasă, care vine și care este pe cale să afecteze acea persoană, loc, situație sau lucru.

Această membrană servește așa cum pielea voastră servește să vă protejeze corpul. Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt conștienți de aceste membrane, tot așa cum nu sunt conștienți de frecvențele mai înalte ale realității prin care fiecare membrană avansează.

Aceste membrane încep în corpul vostru eteric, care rezonează la o frecvență ușor mai înaltă decât pielea voastră, și se expansionează în rezonanța cinci dimensională a ascensiunii voastre personale și planetare. Lumina mai înaltă intră în membrana voastră planetară din dimensiunea a cincea și dincolo de ea pentru a permite o descărcare lentă și constantă în corpul planetar al lui Gaia.

Mai întâi, lumina mai înaltă intră în frecvența cinci dimensională a membranei pentru a aștepta fuziunea luminii cinci dimensionale cu persoanele, planeta și toți locuitorii trei dimensionali ai fiecărei realități. Sunt multe realități care se desfășoară simultan în matricea trei/patru dimensională a Pământului. Fiecare dintre aceste realități este înconjurată de o membrană invizibilă care servește la ”separarea” fiecărei realități.

Aceste membrane folosesc la crearea iluziei trei dimensionale de pe Pământ, de separare între dimensiuni, persoane precum și a tuturor aspectelor realității trei dimensionale. Aceste membrane invizibile servesc la conectarea tuturor dimensiunilor în UNA a corpului planetar al lui Gaia.

Aceste membrane sunt multidimensionale și ajută la coborârea treptată a luminii mai înalt dimensionale, care intră pe Gaia în acest ACUM, din dimensiunea a cincea prin dimensiunea a patra în matricea trei dimensională. În ACUM-ul vostru, matricea voastră trei dimensională, care se bazează pe separare, este transformată lent de către frecvențele mai înalte ale luminii. Există o membrană planetară invizibilă care ajută la o coborâre treptată și în condiții de siguranță a luminii cinci dimensionale care intră.

Din momentul în care membrana a absorbit lumina cinci dimensională, ea servește la coborârea treptată a luminii cinci dimensionale în dimensiunea a patra. Apoi, după ce dimensiunea a patra a absorbit lumina mai înaltă, lumina este coborâtă pentru a intra în scutul eteric din jurul corpului planetar al lui Gaia.

Pe măsură ce lumina mai înaltă penetrează și fuzionează cu corpul eteric al lui Gaia, ea curge în și fuzionează cu Pământul trei dimensional. Așa cum o cremă de protecție solară vă protejează pielea de a fi ”arsă” de Soarele fierbinte, membranele inter-dimensionale vă protejează vehiculele planetare și umane de a accepta mai multă lumină decât poate conștiința voastră controla.

Prin urmare, așa cum voi controlați cât de mult Soare vreți să vă atingă pielea atunci când sunteți pe plajă folosind o cremă de protecție, este nevoie să controlați și cât de multă lumină cinci dimensională luați în corpul vostru trei dimensional.

Din fericire, membrane inter-dimensionale invizibile vă înconjoară toate organele corpului vostru, mușchii, sistemul vascular și nervos, precum și pielea care este cel mai mare organ al vostru. Aceste membrane inter-dimensionale duc la o avansare treptată de la vehiculul vostru pământesc trei/patru dimensional la corpul vostru cinci dimensional pe perioada fiecărui ACUM al transmutării voastre înapoi în adevăratul vostru Corp de Lumină cinci dimensional și mai mult.

Pentru a vă proteja întregul vehicul pământesc, există o membrană interioară invizibilă în jurul coloanei voastre vertebrale pentru a trimite un mesaj creierului vostru dacă sunteți prea viguroși în transmutarea voastră în Corp de Lumină și există pericolul de a afecta delicata sincronicitate a tuturor părților formei voastre trei dimensionale.

Când această sincronicitate în vehiculul vostru trei dimensional este tulburată, anumite părți ale corpului vostru fizic pot deveni ”de-sincronizate” cu restul sistemelor voastre corporale. Dacă oricare dintre elementele corporale, și Elementalii, se ridică la o rezonanță care este mult prea dincolo de rezonanța restului vehiculului vostru pământesc, părțile corpului vostru care devin mult prea înalt rezonante față de restul corpului, mai mult ca sigur vă vor crea disconfort și poate chiar o ”senzație de arsură”.

De asemenea, componentele corpului vostru care nu pot ”ține pasul” cu rotirea accelerată a nucleelor celorlaltor celule din corpul vostru vor ieși din conexiunea cu sistemul vostru de vindecare înnăscut. Aceste părți ale corpului vostru trei dimensional pot deveni deteriorate sau bolnave.

Acesta este rolul membranelor voastre inter-dimensionale: să păstreze ascensiunea corpului vostru fizic în aliniere cu TOATE componentele formei voastre fizice. Aceste membrane sunt ”inter-dimensionale” pentru că ele sunt în măsură să opereze din frecvența expresiei voastre cinci dimensionale până la rezonanța unu dimensională a componentelor corpului vostru.

Corpul vostru este format din nenumărate celule unu dimensionale care servesc așa cum un mortar servește la legarea împreună a cărămizilor care formează o casă. Pe măsură ce lumina cinci dimensională intră în aura voastră, ea va căuta mai întâi acele componente ale gândurilor, emoțiilor și corpului fizic care sunt în stare să susțină acea frecvență mai înaltă a luminii.

Membranele inter-dimensionale care sunt activate numai de către infuzia acestei lumini mai înalte în forma voastră, captează această frecvență mai înaltă a luminii. Apoi, așa cum mâncarea digerată se duce în zone ale corpului vostru care sunt pregătite să o primească, lumina cinci dimensională va fi direcționată către acele zone ale corpului vostru pe care VOI le-ați pregătit pentru această frecvență a luminii.

Sunt mulți ”pierduți”, acesta fiind termenul pe care noi îl folosim pentru cei pe care voi îi numiți Illuminati, care nu sunt capabili să accepte nici un fel de lumină mai înaltă deoarece această rezonanță ar acționa asupra lor ca și Soarele asupra ierbii uscate. Când vă cerem să le trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet acestor pierduți, o facem pentru că în acest fel îi puteți ajuta să accepte Lumina Mai Înaltă.

Din momentul în care cineva acceptă această lumină cinci dimensională și mai mult în corpul său trei dimensional, acea frecvență mai înaltă a luminii intră în baza coloanei vertebrale pentru a activa misiunea forței Kundalini de a începe lent, sau rapid, transmutarea întunericului interior în lumină mai înaltă.

Cei care și-au ”făcut temele de casă” și s-au pregătit pentru acceptarea luminii celei de-a cincea dimensiuni vor fi în stare să încorporeze aceste frecvențe mai înalte ale luminii în vehiculul lor fizic pământesc. Acești treziți, și mai ales cei care și-au proiectat deja o viață în care trăiesc în ”serviciul altora”, și-au schimbat deja dieta, meditează în mod regulat pentru a-și alinia TOATE celulele corpului lor cu stările lor de conștiință mai înalte aflate în continuă expansiune și primesc și-și documentează multele lor conversații inter-dimensionale.

Între timp, Gaia, precum și toate planetele din întregul Ei Sistem Solar și Galaxie, permit fiecăreia dintre membranelor lor planetare, solare și/sau galactice să-și coboare încet frecvențele cinci dimensionale ale luminii în toate realitățile fizice, trei dimensionale.

Pentru că toate aceste ”membrane” sunt multidimensionale, lumina cinci dimensională este cu ușurință captată de către părțile exterioare ale membranei pentru a fi stocată în sub-membranele patru dimensionale până când colectivul trei dimensional al persoanei, planetei, sistemului solar și galaxiei și-au aliniat cea mai înaltă frecvență de rezonanță a lor cu cea mai joasă frecvență de rezonanță a lor.

În acest fel, fiecare octavă a fiecărui corp celest, persoane, loc, situații sau lucru aparent neimportant, va servi ca și ”treaptă” pe o scară virtuală sau punte de-a lungul căreia lumina mai înaltă poate curge în frecvențele mai joase ale fiecărei persoane, loc, realitate sau lucru.

Această lumină mai înaltă, cinci dimensională va intra inițial în cele mai înalte frecvențe ale ”punții” și va permite realităților legate de timp trei/patru dimensionale să se ajusteze înainte ca lumina cinci dimensională să se coboare în octava următoare, mai joasă, a acelei realități.

Când acest proces este încheiat, membrana se va dizolva în lumina mai înaltă, cinci dimensională. Vă reamintim că această ”lumină” este vie. De fapt, această lumină cinci dimensională nu este numai cauza transmutării voastre, ci și rezultatul modului în care fiecare sinapsă neuronală poate activa ”nașterea” transmutării unei persoane, planete sau chiar sistem solar.

Lumina este apoi cea care ”aprinde” sinapsele neuronale care îi permit primei scântei de viață să se expansioneze în propriul ei destin genetic. Noi, Arhanghelii, precum și toți ceilalți Îngeri, suntem încântați să avem minunata datorie de a respira Iubirea Necondiționată în fiecare dintre aceste noi creații.

Iubirea Necondiționată este cea care îi permite forței de viață a lui UNU să intre în Inima, sau miezul, fiecărei persoane, loc, situații sau lucru. Vă cerem ca voi, ființele noastre mai înalt dimensionale care purtați un vehicul pământesc, să făgăduiți că veți distribui această lumină care vine prin fiecare aspect al formei și realității aflate într-o continuă expansiune.

Vă rugăm să vă amintiți că Iubirea Necondiționată poate supra-scrie orice tipar neuronal disonant trei sau patru dimensional și să-l întoarcă la expresia sa mai înalt dimensională. Vorbim despre tiparele neuronale deoarece ele sunt componente ale fiecărei persoane, planete, sistem solar și/sau galaxie.

Vă reamintim că toate planetele, sistemele solare și galaxiile sunt vii și la fel de conștiente, de fapt sunt mult mai conștiente, ca și omenirea. Pentru că oamenii de pe Pământ sunt o specie atât de tânără în comparație cu planetele și alte ființe celeste, ei nu și-au amintit încă ”scânteia lui UNU” care a fost trezită prin nașterea lor.

Ne pare rău să spunem că mult prea mulți oameni și-au pierdut toate legăturile cu acea scânteie la scurt timp după ce s-au născut, în perioada copilăriei și/sau în timpul provocărilor maturității timpurii. Acesta este motivul pentru care Cei Aurii au decis să se arate conștiinței celor care pot să-și expansioneze câmpul perceptual pentru a cuprinde Pragul dintre Pământul trei/patru dimensional și nou trezitul Pământ cinci dimensional.

Cei Aurii sunt un fel de ”moașe planetare” prin faptul că asistă la nașterea planetară, de fapt re-nașterea, unei planete trei/patru dimensionale în dimensiunea a cincea. Din perspectiva Celor Aurii, Pământul lui Gaia a intrat în durerile facerii și are nevoie de ajutorul lor inter-dimensional pentru a deschide pragul dintre frecvențele trei/patru și cinci dimensionale ale rezonanței planetare.

Omenirea a fost menită să fie cele mai evoluate ființe de pe Pământ în acest moment de transmutare planetară. Cu toate acestea, datorită bombardamentului constant al întunericului din partea întârziaților care nu au putut ascensiona cu propria lor planetă, precum și a extra-tereștrilor negativi care au invadat Pământul cu mult timp în urmă, Gaia are o ”renaștere” dificilă în următoarea octavă a realității Ei.

Acesta este și motivul pentru care atât de multe ființe mai înalt dimensionale s-au oferit voluntar pentru dificila misiune de a-și trimite câmpul de energie mai înalt dimensional într-un vehicul pământesc trei dimensional. De fapt, noi, Arhanghelii, Elohimii și Maeștrii Ascensionați, am asistat în mod direct ființa planetară a lui Gaia.

Din fericire, așa cum mulți întârziați și-au luat forme umane, multe ființe mai înalt dimensionale și-au luat și ele o formă umană. Mai mult de atât, orice om care poate să-și expansioneze conștiința în frecvența celei de-a cincea dimensiuni poate fuziona direct cu SINELE său Mai Înalt pentru a-și percepe realitatea în schimbare din punctul de vedere al lumii sale natale sau navei stelare mai înalt dimensionale.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre cei care poartă un vehicul pământesc fuzionează cu expresiile lor mai înalte de Maestru Ascensionat, Elohim și Arhanghel, rezonanța câmpului de energie al lui Gaia se poate expansiona mai ușor în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni.

Acesta este motivul pentru care îi invităm pe toți voluntarii noștri care și-au luat un vehicul pământesc în acest ACUM să-și amintească Raza pe care ei Servesc, lucru care-i va ghida să-și amintească expresiile lor mai înalte ca Maestru Ascensionat, Elohim sau Arhanghel.

Da, voi TOȚI aveți o Rază de Serviciu principală în care v-ați specializat ca să vă puteți pregăti cel mai bine pentru procesul de a o ajuta pe Gaia să transmute în expresia Ei cinci dimensională. Vedeți voi, preaiubiții noștri care purtați un vehicul pământesc, voi v-ați oferit voluntar să ajutați cu ascensiunea planetară atunci când ați intrat pentru prima dată în vehiculul vostru pământesc. Din momentul în care v-ați luat încarnarea pe Gaia, v-ați mutat în diferite linii temporale și locații de-a lungul nenumăratelor voastre încarnări.

Vă cerem ACUM să vă amintiți adevăratul vostru SINE Multidimensional, precum și multele încarnări în care ați servit pe Pământul lui Gaia în pregătirea pentru re-nașterea Ei planetară în expresia Ei planetară cinci dimensională.

În AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni, voi fuzionați cu SINELE vostru Multidimensional pentru a vă îndeplini angajamentul de a ajuta în ascensiunea planetei Pământ.


Eu, Zadkiel, făgăduiesc să vă ajut pe parcursul procesului vostru de transmutare personală și planetară.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.