marți, 4 octombrie 2016

Săptămâna 3 – Revizuirea Interdimensională a Vieții – Maturitatea Timpurie


În această săptămâna sărbătorim Reuniunea noastră
cu SINELE Maturității noastre Timpurii


Prima voastră Reuniune Interdimensională este cu SINELE vostru
Arcturienii prin Suzanne Lie

Sinele vostru adevărat începe adeseori să iasă la suprafață când sunteți adolescenți, atunci când hormonii voștri în schimbare vă re-direcționează atenția departe de ”fanteziile copilăriei” în realitatea de a deveni un ”adult”.

Apoi își face apariția maturitatea timpurie și adeseori vă aflați în roller coaster-ul lui ”Cum pot trăi într-o realitate care NU îmi recunoaște adevărata mea Lumină interioară?”

Desigur, adolescența v-a făcut probabil să uitați multe despre lumina voastră interioară pentru că ați fost într-o transformare personală, fizică și socială accelerată între copilărie și maturitate. Cu toate acestea, ca și adolescent nu știați pentru ce vă pregăteați pentru că vă aflați pe marginea ”necunoscutului”.

Din nefericire, este posibil ca nici ca tânăr adult să nu știți pentru ce vă pregătiți. Prin urmare, rămâneți pe marginea ”Marelui Necunoscut” pentru că acum trebuie să vă încheiați instruirea, să vă găsiți o slujbă, să vă găsiți un/o partener/ă și /sau să aveți grijă de copiii voștri.
Ca și tânăr adult responsabilitățile voastre s-au extins dincolo de cea a ”creșterii”. Responsabilitățile voastre, fie că le acceptați sau nu, includ grija pe care o purtați altora, cum ar fi membrii mai tineri sau mai în vârstă ai familiei, oameni de la colegiul și/sau locul vostru de muncă, precum și a celor împreună cu care trăiți sau a celor care locuiesc în apropiere.

Treptat, sau foarte repede pentru unii, ”simțul de sine” al vostru include și grija purtată altora. Desigur, sunt mulți adulți care evită această responsabilitate, dar ei și-au limitat ”simțul de sine” prin ne-acceptarea responsabilităților lor ca și adulți.

Mai mult, ”ciudatele, distractivele, interesantele sau chiar puțin înfricoșătoarele” experiențe interdimensionale nu mai sunt doar experiențe. ACUM, aceste experiențe interdimensionale sunt ”INVITAȚII” la a ajuta în procesul ”Creării unei Lumi Mai Bune.”

Noi, Arcturienii, suntem conștienți de faptul că mulți oameni nu simt nevoia de a ajuta planeta sau chiar alți oameni. Ceea ce acești oameni nu-și amintesc este că pentru a ascensiona, cineva trebuie să trăiască în proporție de 51% în ”Serviciu pentru Alții” în ceea ce privește intențiile, acțiunile și dorințele sale.

Da, noi Familia voastră Galactică, familia pe care ați lăsat-o în urmă în Lumea voastră Natală mai înaltă și/sau pe Nava Stelară, suntem aici pentru a vă reaminti că cea mai bună cale de a vă expansiona conștiința și a vă îndeplini Misiunea, este să vă mențineți focalizarea pe ”Serviciul pentru Alții!”

Dacă ați uitat că serviciul pentru alții a fost o componentă importantă a ”Enunțului Misiunii” pe care VOI l-ați scris înainte de a vă lua acest vehicul pământesc, veți cădea probabil adânc în ”Valea Uitării”. Cu toate acestea, nu vă mustrați pentru căderea în acea Vale, deoarece veți descoperi că mulți alți tineri adulți încearcă și ei să-și amintească SINELE, ca să-și poată găsi calea ”ACASĂ”.

Da, SINELE vostru Multidimensional v-a promis că vă va ajuta să ”vă găsiți drumul înapoi ACASĂ”. Amintirea acelei promisiuni vă va oferi speranța atât de necesară și promisiunea care vă este necesară pe perioada maturității voastre timpurii.

Aceasta este perioada încarnărilor voastre trei dimensionale în care trebuie să călătoriți prin intermediul conștiinței voastre în TOATE încarnările pe care vi le-ați luat VREODATĂ pe draga Mamă Gaia. Cu toate acestea, NU uitați promisiunea pe care i-ați făcut-o SINELUI vostru, care a fost că vă veți trăi viața în ”serviciul pentru alții” mai degrabă decât în serviciul pentru propriul vostru sine.

Evident, este dificil ca această amintire să vă vină prin intermediul gândirii trei dimensionale a ”eu în primul rând”, ”învinovățirea de sine”, ”victimizare”, ”lupte curajoase duse și pierdute” care în cele din urmă vă aduc înapoi la conexiunea cu SINELE vostru Multidimensional pe care ați avut-o întotdeauna, Dar ați Uitat-o.

Procesul de mai sus este unul care vă va deveni FOARTE familiar pe măsură ce avansați prin maturitatea voastră timpurie. Din fericire, ați avut unele ”Experiențe Interdimensionale” foarte importante, pe care probabil le-ați uitat. Acesta este motivul pentru care noi, Familia voastră Galactică, suntem aici: să vă ajutăm să vă amintiți.

”Dar ce se presupune că ar trebui să-mi amintesc?” cugetați voi din nou. Din fericire, la această întrebare nu există răspuns corect sau greșit. Fiecare dintre voi veți pune această întrebare în propriul vostru fel și fiecare dintre voi veți găsi răspunsul în modul vostru personal.

În căutarea voastră a SINELUI, mulți îi veți întreba pe alții, veți studia cu un Maestru, și în cele din urmă îl veți părăsi pentru a studia pe cont propriu. Ca și tânăr adult veți pune întrebări, veți căuta răspunsuri și veți încerca din greu să vă amintiți.

Desigur, unii dintre voi s-ar putea să stați adânc și în siguranță în dimensiunea a treia în această perioadă de explorare interioară.

Cel mai important, încercați să vă amintiți că atunci când trăiți o ”Realitate Interdimensională”
a Serviciului pentru ÎNTREAGA Viață

NU EXISTĂ O CALE CORECTĂ.
EXISTĂ DOAR CALEA VOASTRĂ.

Pentru a participa pe deplin la transmutarea planetară a lui Gaia din dimensiunea a treia/patra în dimensiunea a cincea și dincolo de ea – există doar Calea VOASTRĂ.

Vedeți voi, Dragi Ascendenți, voi ați ales marea provocare de-a vă lua o încarnare pe planeta lui Gaia care își transmută rezonanța Miezului Ei pentru a-și transmuta Matricea trei/patru dimensională a timpului/spațiului ÎN realitatea cinci dimensională a lui AICI și ACUM.

Cum vă pregătiți pentru această tranziție?
Faceți o respirație lungă, lentă și profundă și cereți-i SINELUI vostru Multidimensional:

”Vrei să mă ajuți să-mi amintesc?”

La început s-ar putea să vedeți doar zona din jurul corpului vostru fizic.
Cu toate acestea, dacă vă focalizați pe cel căruia îi adresați întrebarea voastră:

PROPRIA voastră Expresie Mai Înaltă a SINELUI

Unele lucruri se vor schimba ușor …

ACUM, mirosiți, simțiți, auziți și/sau vedeți
acea schimbare în câmpul de energie care vă înconjoară …

Îndrăzniți să aveți încredere în percepțiile voastre?
Poate fi acea lumină șovăielnică sau acea șoaptă slabă din inima voastră reală?

Pe măsură ce vă puneți aceste întrebări, începeți să simțiți cum se ridică o senzație de căldură de la baza coloanei voastre vertebrale, dar care dispare în secunda în care vă îndoiți de ea.

De fapt, vă dați seama că dacă vă îndoiți de oricare parte din experiența voastră – aceasta dispare.

De ce experiența voastră dispare atunci când vă îndoiți de ea?
Vă puneți voi întrebarea.

Întoarceți-vă în copilăria și în adolescența voastră ca să vă amintiți situații similare.

În acei ani timpurii, când ați fost în stare să credeți că:
Șoaptele slabe și moi,
Furnicăturile pe coloana voastră vertebrală,
Sentimentul iubirii necondiționate,
Și bucuria fără margini care vă umplea inima, erau REALE?

Poate că, din fericire, vă întrebați.
”Ce este REAL?”
”Este real pentru că-mi doresc eu atât de mult?
Sau mă prefac și este ”doar imaginația mea?”

Da, acesta este un început bun. Ceea ce voi definiți ca ”real” are mult de-a face cu toate percepțiile voastre. Ceea ce vi s-a spus copil fiind, și ați încercat să ignorați ca adolescent, despre ceea ce este ”real” vă este specific numai VOUĂ!

Diferența care apare pe măsură ce intrați în maturitatea voastră timpurie este că voi doriți să vă găsiți PROPRIILE voastre răspunsuri la PROPRIILE voastre întrebări.

Cu toate acestea, atunci când puneți o întrebare și dați un răspuns,
Este acesta REAL?

Noi, Arcturienii, împărtășim cu voi faptul că VOI creați definiția a ceea ce voi percepeți.

Dacă trei oameni merg pe stradă, unul lângă celălalt, și o ființă imensă de LUMINĂ apare în fața lor!

Persoana 1-a poate spune ”Aveți grijă! O mașină cu farurile aprinse ne va lovi!”

Persoana a 2-a poate spune ”Ce este acea Lumină? Vine de la o Navă Stelară?”

Persoana a 3-a poate spune ”OM și Binecuvântări pentru Tot Ceea Ce Este. Eu văd Lumina Mai Înaltă și eu accept, îmbrățișez și încorporez această Lumină în realitatea mea de zi cu zi.”

Cum pot crea aceste percepții diferite realități diferite?

Persoana a 1-a se va da repede la o parte pentru a evita să fie lovită și greu vătămată de către mașina care vine.

Persoana a 2-a s-ar putea să fie foarte speriată de ”nava spațială” SAU foarte entuziasmată și să spună ”Te rog, ia-mă cu tine.” Această persoană s-ar putea să viziteze Nava, dar își va aminti acest lucru??

Persoana a 3-a va experimenta fericire, va simți cum energia Kundalini îi urcă pe coloană și va avea o Experiență Interdimensională FOARTE profundă.

Noi, Familia voastră Galactică, dorim să vă reamintim că:

Realitatea pe care voi ALEGEȚI să o PERCEPEȚI
Este Realitatea pe care VOI alegeți să o TRĂIȚI!

Cea mai mare provocare pe care trebuie să o învățați în timp ce tranziționați în Maturitatea Timpurie este:

”Eu Sunt Creatorul Realității MELE.”

Pe măsură ce intrați în acest stadiu al SINELUI vostru, voi sunteți chemați să vă definiți SINELE:

Ce înseamnă ”EU SUNT” pentru VOI?
(Mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a găsi acest răspuns și scrieți-vă răspunsul vă rog.)

Ce înseamnă ”CREATOR” pentru VOI?
(Mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a găsi acest răspuns și scrieți-vă răspunsul vă rog.)

Ce înseamnă ”REALITATEA MEA” pentru VOI?
(Mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a găsi acest răspuns și scrieți-vă răspunsul vă rog.)

În încheiere, noi Arcturienii, dorim să vă reamintim că NU există răspunsuri corecte sau greșite la întrebările de mai sus. În schimb, există doar răspunsurile VOASTRE, precum și modul în care VOI alegeți să trăiți aceste răspunsuri în ”viața voastră de tânăr adult” de zi cu zi.

Asumarea deplinei responsabilități pentru viața voastră este CHEIA la a avea Experiențe Interdimensionale la maturitate.

Ceea ce ați putut iubi orbește, sau ceea ce v-a speriat ca și copil, precum și ceea ce adeseori ați ignorat ca și adolescent, pentru că a fi diferit era RĂU și NU ați fi fost populari, capătă un nou înțeles atunci când sunteți un tânăr adult.

Acest înțeles poate fi descris cu un singur cuvânt:
RESPONSABILITATE

Vă binecuvântăm reuniunea voastră cu tânărul vostru adult.
Vă rugăm să vă amintiți să-i oferiți acelui VOI iubirea și acceptarea pe care voi
s-ar putea să nu o fi primit în timpul acelei vârste provocatoare.

Binecuvântări de la Arcturieni și Familia voastră Galactică.
Reuniunea noastră cu voi are loc ACUM.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.