vineri, 2 septembrie 2016

Unitate, Unime și Tot Ceea Ce Este – Consiliul


Prin Ronald Head

Dacă v-am putea oferi un mic sfat în acest moment, acesta ar fi: dezvoltați-vă un obicei, un obicei nou. Schimbați modul în care gândiți despre voi înșivă.

Sunt foarte multe moduri în care ați putea face acest lucru în mod benefic. Și este adevărat că cei mai mulți dintre voi cei care veți citi acest mesaj ați fost ocupați cu acest gen de lucruri pentru foartă multă vreme. Dar vă sugerăm o schimbare specifică care va fi importantă până chiar și în momentul evenimentului de expansionare a conștiinței care se apropie cu repeziciune.

Ceea ce ne dorim să realizați este să treceți conceptul unimii cu tot ceea ce este de la nivelul înțelegerii intelectuale, poate chiar acord, la o cunoaștere experențială.

După cum am spus mai sus, sunt multe moduri de abordare a acestui lucru. Ați putea medita asupra lui timp de ore sau zile. Ați putea să vă plimbați prin pădure, pe plajă sau urcând pe munți în timp ce o contemplați. Ați putea aduce acest subiect în conștientizarea voastră din nou și din nou pe parcursul zilei. Toate acestea pot fi practici excelente. Și, desigur, vă puteți gândi la mai multe. Dar ele toate conțin un lucru important care va fi în esență același.

Fiecare dintre practicile pe care vi le-am menționat sunt, în esența lor, o intenție. Este necesar să existe o intenție definită, clară de a vă experimenta pe voi înșivă în acest fel.

Dacă chiar aveți nevoie de o definire clară a scopului în acest moment, v-am sugera că s-ar putea să nu fiți în stare să găsiți una mai înaltă decât asta. Cum putem spune asta? Pentru că atunci când faceți acest lucru, veți face într-adevăr una din acele ridicări grele care va aduce întreaga voastră lume în vibrațiile mai înalte pe care doriți să le locuiți.

Lumea voastră și-a început intrarea într-un mediu de frecvență care va ridica vibrația tuturor celor care sunt dispuși să o accepte. Acest lucru v-a mai fost spus și el este adevărat. Ca întotdeauna, vor fi cei care vor găsi că acest lucru este ușor de făcut și cei care vor găsi că nu este. Va părea să existe un prim și un ultim. Noi oferim acest sfat celor care sunt deja conștienți de proces și doresc să facă acest proces cât mai lin posibil pentru ei. Dacă aveți nevoie de un ajutor vizual, vizualizați-vă cu brațele deschise și strigând ”DA!” Și apoi întoarceți-vă și spuneți același lucru celor aflați în spatele vostru.

V-am spus întotdeauna să acceptați și să îngăduiți. Acest lucru va fi chiar și mai important acum. Totuși, nu vă relaxați vigilența și discernământul. Foarte multă dezinformare este împrăștiată peste tot și va mai continua să fie pentru o vreme. În momentul în care o informație vă stârnește îngrijoarea sau teamă în inima voastră, fiți siguri că ea nu provine din aceste tărâmuri (mai înalte n.t.) și că nu conține Adevărul. Da, Adevărul cu A mare. Este nevoie să vă preocupe numai ceea ce conține Iubire, Iubire cu L mare.

O zi bună, Așteptați-vă la miracole. Așteptați-vă să fiți un miracol. Vedeți miracolele în cei din jurul vostru. Pentru că asta este ceea ce puteți vedea când puteți vedea cu adevărat.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.