joi, 29 septembrie 2016

Trezirea Adolescenților



Arcturienii prin Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Ce s-a întâmplat noaptea trecută? Nu știu ce a fost, dar semăna foarte mult cu povestea prințesei dansatoare care s-a dus undeva și apoi s-a simțit foarte obosită după ce și-a petrecut timpul de somn într-o lungă aventură patru dimensională.

Dragă Suzille,
Ce s-a întâmplat este că a fost o sărbătorire pe Navă cu ocazia unei reuniuni a unor prieteni Pleiadeeni vechi care tocmai s-au întors pe Navă după o lungă misiune pe Pământ. Au fost și alți membri ai Echipajului care tocmai s-au întors dintr-o misiune de recunoaștere în Sistemul Solar.

Prin urmare, a fost o reuniune a diferitelor grupuri care s-au întors pe Navă după misiunile lor la distanță. În timpul ”sărbătoririi” noastre, am încercat cu toții să ne dăm seama care este cel mai bun loc, care este de fapt cea mai bună frecvență, pe care să le-o trimitem Illuminaților. Mulți dintre copiii născuți sub Illuminați, cel puțin în ultimii zece sau doisprezece ani, nu au primit aceiași spălare a creierului pe care a primit-o vechea gardă.

Acești adolescenți nu acceptă spălarea creierului pentru că ei au avut experiențe interdimensionale cu ființe de lumină și iubire. Prin urmare, ei nu sunt atât de ușor de spălat pe creier față de cum au fost părinții și bunicii lor. Ei pot vedea și simți noile câmpuri de energie chiar dacă îngrijitorii și/sau părinții lor trăiesc încă în vechile câmpuri de energie negative.

Acești adolescenți treziți în sânul Illuminati pot simți iubirea din afara și de dincolo de câmpurile de energie negative pe care familiile lor le-au generat. Deoarece nu au simțit iubire din partea părinților lor Illuminati, care au fost adeseori reci, distanți, furioși și de obicei puțin cam beți, ei sunt foarte atrași de câmpurile de energie ale Iubirii Necondiționate.

Prin urmare, ei sunt mai puțin speriați decât Illuminati de școală veche care nu pot crede că există vreo șansă de salvare, și pe care nu ar accepta-o chiar dacă le-ar fi oferită. Pe de altă parte, adolescenții acelei generații, care se apropie ei înșiși deja de maturitate, nu au acceptat îndoctrinarea așa cum au făcut-o părinții lor.

Această generație de copii Illuminati este la fel de predispusă la claraudiție, clarvedere și clarsimțire ca și copii non-Illuminati. Părinții lor au încercat să le spună că valurile de lumină pe care ei le percep sunt doar iluzii, umbre pe pereți. Dar cine a auzit vreodată de ”umbre de lumină”?

Noi, Galacticii, am fost cu ochii pe această nouă generație de Illuminati și am descoperit că ei sunt destul de diferiți. Pentru un lucru, ei și-au păstrat imaginația cinci dimensională. Acesta este motivul pentru care ei pot percepe Ființele de Lumină care îi îndeamnă să spargă tiparul familiei și să privească spre Lumină.

Unii dintre acești copii și adolescenți Illuminati își bat încă joc de această ”iluzie a luminii”. Dar alții descoperă că dacă sunt foarte liniștiți și răbdători, pot vorbi cu aceste Ființe de Lumină. Acești adolescenți au înțeles chiar și faptul că aceste ființe nu vorbesc în același fel ca și cum ați vorbi cu un om.

Ei înțeleg că aceste ”luminoase” bateri din aripi și mișcări în jurul camerei sunt un mod de comunicare mai înalt dimensional. Prin urmare, ei nu acceptă justificarea că este doar ”lumina care strălucește în cameră”.

De fapt, această lumină strălucește în copiii, în adolescenții și în tinerii adulți Illuminati. Părinții lor sunt destul de supărați, dar în secret, unii dintre membrii treziți ai Illuminati, sunt mândri de faptul că copiii lor pot refuza programarea pe care ei nu au fost capabili să o elibereze.

În prezent sunt mulți oameni, mai ales în Statele Unite, care au căzut în iluziile și îndoctrinarea în ceea ce privește banii. Cum pot obține bani? Cum pot să-și cheltuiască banii? Cum pot cumpăra ceva cu bani? Cât de multă putere vor avea cu mai mulți bani?

Mulți oameni sunt încă hipnotizați de aceste concepte ale banului. Cu toate acestea, există un mare grup de adolescenți treziți care sunt pregătiți să vadă ce a fost și ce este în spatele cortinei fricii a generațiilor părinților lor. Eliberând acea ”cortină a fricii”, frecvențele mai înalte ale luminii au curs în mințile deschise ale generației care este acum adolescentă.

Astfel, cei din această generație sunt ”pionierii” și sunt pregătiți să elibereze vechea realitate de a crede ceea ce simțurile lor trei dimensionale le dezvăluie, pentru a se muta într-o nouă lume a perceperii și încrederii în ceea ce ei experimentează prin intermediul stărilor lor de conștiință mai înalte.

Copiii, adolescenții și tinerii adulți din preajma lui 2016 sunt mult mai deschiși la conceptul de Navă Stelară, alte lumi locuite și dimensiuni multiple decât orice generație după foarte mult ”timp”. Acești adolescenți sunt în stare să experimenteze frecvențele mai înalte ale luminii pe măsură ce acestea intră în corpul lor.

Ba mai mult de atât, pentru că adolescenții Illuminati, precum și toți adolescenții, au evitat spălarea creierului făcută de viață trei dimensională și de către mass-media, pot să decidă mult mai conștient să lucreze în direcția ascensiunii.

Pentru că din ce în ce mai mulți dintre membrii generației care este acum adolescentă sunt capabili să accepte o experiență interdimensională ca fiind ”reală”, conștiința lor este mult expansionată. Prin urmare, ei sunt din ce în ce mai în măsură să experimenteze în mod conștient tot mai multe experiențe interdimensionale.

Deoarece această experiență le expansionează conștientizarea, acest lucru permite ca experiențele lor interdimensionale să devină normale. Ceea ce se întâmplă cu adolescenții este experimentat, conștient sau subconștient, și de către ceilalți, indiferent de vârstă.

Pe măsură ce ”voi”-ul de toate vârstele permite ca experiențele voastre interdimensionale să devină ”normale”, conștiința voastră se expansionează suficient de mult pentru a putea pe deplin accepta, crede și urma ghidarea propriilor voastre percepții mai înalt dimensionale. Aceste ”percepții mai înalt dimensionale” devin ”percepții interdimensionale” atunci când VOI le acceptați ca fiind REALE.

Când documentați aceste percepții și comunicați cu acel VOI Mai Înalt care le trimite, ”percepțiile interdimensionale” devin ”comunicări interdimensionale”.

Pe măsură ce vă acceptați în totalitate experiențele, veți fi în stare să le explicați mult mai ușor altora cum pot și ei ”să-și accepte percepțiile lor mai înalt dimensionale”. Aceste percepții mai înalte ale realității includ și modul în care SINELE vostru Corp de Lumină poate vizita aceste lumi mai înalte în mod regulat.

Pe măsură ce acceptați aceste percepții mai înalt dimensionale, mesajele și ființele, vă veți da treptat seama că această ”Ființă Mai Înaltă dimensional” sunteți de fapt VOI. Acea frecvență mai înaltă a SINELUI vostru vă cere să vă alăturați Ei și vă cere să o invitați în casa voastră, în meditațiile voastre, în mașina voastră și în viața voastră lumească.

Prin urmare, vă reamintim să-i îngăduiți acestei frecvențe a voastre să care pare să fie ”doar lumină” să-și strălucească lumina în miezul vostru. Această lumină poate apărea ca un Înger imens, un membru de pe Nava Stelară care arată foarte uman, un Maestru, precum și orice altă percepție ați putea avea.

Această ”lumină mai înaltă” poate apărea ca o străfulgerare a unei ființe imense sau un punct mic care pare a vă urma oriunde v-ați duce. Pe măsură ce intrați din ce în ce mai adânc în dimensiunea a cincea, veți începe să percepeți în mod conștient câmpurile de energie cinci dimensionale care:

- vă cheamă
- vă educă
- vă ghidează
- și, mai presus de orice, vă iubesc necondiționat peste tot, sub, în jur și prin.

Prin urmare, setați-vă conștiința pe ”Sunt pregătit/ă să percep și să-mi ÎNSUȘESC propria mea expresie mai înaltă a sinelui în viața mea de zi cu zi, trei dimensională.” Recunoașterea zilnică, perceperea și însușirea zilnică a expresiilor Mai Înalte ale SINELUI este cea care vă va ajuta să

FACEȚI ASCENSIUNEA CEVA NORMAL


Binecuvântări tuturor, Arcturienii.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.