duminică, 18 septembrie 2016

Săptămâna 1 – Revizuirea Interdimensională a Vieții – Copilăria


Suzanne Lie și Arcturienii

Săptămâna UNU a Revizuirii Interdimensionale a Vieții noastre

Bun venit TUTUROR la procesul  LIBER al

REVIZUIRII INTERDIMENSIONALE A VIEȚII

În Săptămâna UNU ne conectăm la

Copilăria Timpurie


Bună ziua tuturor și bine ați venit la revizuirea interdimensională a vieții noastre. Vom începe cu copilăria voastră timpurie. Această revizuire are loc în timp ce vă întoarceți înapoi în trecutul vostru și vă amintiți momentele în care ați avut o experiență interdimensională.

Probabil că nu i-ați spus așa pentru că nu știați că asta era. Și probabil că nu i-ați spus așa, mai ales în această primă parte a vieții voastre, pentru că erați copil. Când ați fost copil probabil că ați numit-o realitate, probabil că ați numit-o vorbitul cu prietenul vostru interior sau vorbitul cu acea persoană mișto de lumină care oscila în jurul vostru și vă vorbea.  
Prin urmare, atunci când treceți prin acest proces, încercați să eliberați ceea ce sunteți în acest acum pentru că cine sunteți acum este suma tuturor îndoctrinărilor prin care ați trecut de-a lungul întregii voastre vieți, iar acum ne întoarcem înapoi și eliberăm toate acele îndoctrinări ale ”Oh, asta-i o prostie; oh, cine crezi că ești; oh, asta-i doar imaginația ta!” și ne mutăm în ”Am avut o minunată comunicare interdimensională.”

Această comunicare nu trebuie să implice cuvinte. Sunt multe comunicări care nu implică cuvinte și sunt multe comunicări care implică doar o imagine, poate doar un gând. Unele comunicări implică o amintire.

În acest caz, această comunicare implică o amintire, deoarece vă veți întoarce înapoi în amintirile voastre în perioada în care erați mic copil în copilăria voastră timpurie și vă veți aminti un moment în care ați avut o experiență interdimensională.

Veți începe să faceți acest lucru printr-o respirație lungă și profundă și în timp ce faceți această respirație lungă și profundă, priviți în jos la picioarele voastre copilărești.
              Ce purtați în picioarele voastre copilărești?
              În timp ce vă priviți picioarele copilărești, pe ce stați?
              Stați pe pământ, pe murdărie, pe iarbă, pe un covor, pe un linoleum?
              Este o podea de lemn?

Acum, că v-ați împământat în această experiență de a vă percepe sinele ca și pe un copil mic, priviți-vă din nou picioarele pentru a observa mai multe detalii în legătură cu ceea ce aveți în picioare, deoarece acest lucru vă va oferi mai multe detalii despre locul în care vă aflați. Purtați pantofi sau șosete sau papuci sau sunteți în picioarele goale?

Pe măsură ce urcați cu privirea în sus pe picioarele voastre, ne vom acorda un moment pentru a vă permite să vă observați picioarele, pentru că atunci când vă observați picioarele la această vârstă, vă împământați conștiința în această experiență. Bun.

Acum că v-ați uitat la picioarele voastre, puteți urca treptat cu privirea pe picioarele voastre.
             Purtați pantaloni lungi?
             Purtați pantaloni scurți, purtați fustă?
             Indiferent ce ați purta, ce culoare are?

În imaginația voastră vă puteți atinge hainele.
             Au o textură moale sau una aspră?
             Ce simțiți în legătură cu ceea ce purtați?

Copiii au o grămadă de idei în ceea ce privește îmbrăcămintea lor.
             Sunt acești pantaloni sau fustă sau rochie printre preferatele voastre?
             Sunt ceva ce mama, tatăl, bunica sau vreun îngrijitor a vrut să îmbrăcați?
Oricum ar fi este puțin diferit față de momentul acestui acum în care vă amintiți pentru că asta se întâmplă atunci când ai o experiență interdimensională.

În timp ce vă împământați picioarele în ceea ce pe ce stați și vă uitați la ceea ce aveți pe voi de la talie în jos, începeți să vă dați voie să realizați că imaginația voastră este trează și deschisă și că sunteți un copil mic.

Încă nu ați învățat să închideți aceste Experiențe Interdimensionale. Chiar acum iubiți aceste experiențe. Așa că, în timp ce vă priviți talia și priviți în sus să vedeți ce tip de tricou, sau bluză, sau partea de sus a rochiei sau orice altceva aveți pe voi, puteți simți așteptarea că ceva special se va întâmpla.

Apoi vă uitați la brațele voastre și vedeți ce aveți în brațe.
Este ceva ce țineți?
Acum, intrați în mintea voastră, în inima voastră, în imaginația voastră.
În timp ce faceți acest lucru, aveți o experiență interdimensională. De fapt, s-ar putea să aveți mai mult decât o experiență.

Aveți experiența de a vedea realitatea prin deschiderea mentală a unui copil mic. Ca și copil mic, voi nu știți că aveți o experiență interdimensională, nici măcar nu știți ce înseamnă acest cuvânt. Dar vedeți ceva, sau auziți ceva, simțiți ceva care este foarte special.

Experimentați ceva ce vă face să simțiți Iubire Necondiționată, ceva care are multă lumină și ceva care vă aduce aminte de ?? ”Da” Acest ceva vă aduce aminte de Acasă. Acum, voi nu știți ce este Acasă.

Da, aveți casa voastră – dar este acest alt loc, acest loc care se simte atât de drăguț și pe care îl iubiți și el vă iubește înapoi tot timpul orice ar fi. Nu ați avut niciodată necazuri și v-ați simțit întotdeauna iubiți în acest ”Acasă”.

Lăsați această experiență să intre în voi.

Vă sugerăm ca pe măsură ce faceți acest lucru să notați această experiență pentru că în timp ce o scrieți o să vi-o amintiți. Apoi, puteți merge înapoi și privi în jur. Dar mai întâi, notați tot ceea ce ați găsit. Apoi vă cerem să împărtășiți această experiență pentru că atunci când împărtășiți această experiență veți face ca și alții să se simtă în siguranță și iubiți atunci când își împărtășesc și ei la rândul lor experiențele.

Vă mulțumim că vă împărtășiți SINELE Interdimensional.

Binecuvântări,
Arcturienii prin Sue Lie.

Vă sugerăm să vă scrieți experiența, pentru că altfel s-ar putea să uitați ceea ce tocmai v-ați amintit. Prin urmare, vă recomandăm să vă pregătiți unele mijloace pentru a vă documenta experiența.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.