sâmbătă, 3 septembrie 2016

Puncte de referință, Identificarea și Predarea Creatorului


Din ciclul De ale mele

Omenirea începe să fie confruntată din ce în ce mai mult cu relativitatea noțiunilor legate de timp și spațiu, lucru care indică apropierea noastră conștientă tot mai mult de Acum-ul și Aici-ul cinci dimensional. Pentru cei care experimentează de ceva vreme în mod conștient ”ascensorul dimensional” această relativitate nu mai constituie o provocare.

De ce? Pentru că inclusiv limbajul își prezintă relativitatea vis a vis de noțiuni legate de domeniul inter-dimensional și multi-dimensional. De exemplu, o persoană aflată în dimensiunea a 3-a/4-a, când va veni vorba de dimensiunea a 5-a se va raporta la ea ca și la o dimensiune mai înaltă. Dar când persoana, în funcție de capacitatea sa de a-și expansiona conștiința, urcă în dimensiunea a 7-a se va referi la dimensiunea a 5-a ca la o dimensiune mai joasă.

Cei care folosesc ”ascensorul dimensional” au renunțat să mai folosească astfel de etichetări relative pentru că ele pur și simplu nu-și mai au rostul. Mai ales că dimensiunile nu sunt separate de nimic altceva decât de nivelul de conștientizare, de starea de conștiință atinsă de cineva.

Și când mai vine vorba și de multidimensionalitate, atunci orice noțiune legată de dimensiuni înalte și joase nu este numai relativă, ci absolut inutilă și iluzorie. După cum am spus, această relativitate se aplică inclusiv timpului liniar și spațiului 3D/4D. Mulți astfel de termeni și noțiuni vor dispărea treptat din vocabularul nostru și din experimentarea noastră.

În momentul în care experimentarea multidimensionalității sau inter-dimensionalității vor deveni ceva obișnuit vom descoperi că, de fapt, noi tot timpul am fost/suntem într-o călătorie multi/inter-dimensională, doar că nu am conștientizat acest lucru din cauza percepțiilor noastre care nu susțineau conștientizarea acestor stări/călătorii.

Fiind atât de orientați spre exterior și de legați de timp și spațiu, tot timpul ne-am închipuit că pentru a face o astfel de ”călătorie” este necesar să luăm un mijloc de transport, să ne deplasăm dintr-un punct în altul într-o durată determinată de timp. Nu ne-am putut închipui că este suficient să stăm pe un scaun, să închidem ochii și să ne direcționăm conștientizarea într-o frecvență sau alta, adică într-o dimensiune sau alta.  

Cei care și-au făcut din meditație o practică curentă, au descoperit la un moment dat acest lucru și din acel moment realitatea lor a devenit cu totul și cu totul alta. Au înțeles că această călătorie nu este una exterioară, ci una interioară și că nu au nevoie de nimic altceva decât de o stare de conștiință cât mai expansionată pentru a atinge nivele din ce în ce mai înalte de frecvență.

Singurul lucru pe care îl avem de făcut este să lucrăm cu noi înșine cât mai mult pentru a putea atinge stări de conștiință din ce în ce mai expansionate, care duc la percepții din ce în ce mai expansionate și la o experimentare a unor frecvențe din ce în ce mai înalte. Pentru asta însă este necesar să ne aducem și corpul la nivelul la care să poată suporta aceste frecvențe mai înalte. Altfel ne-am arde circuitele neuronale, lucru pe care Sinele noastre Mai Înalte nu-l permit.

Totul este legat cu totul și nimic nu este separat de nimic. De asemenea, ele se susțin și se condiționează reciproc. Așa cum nu poți fi sătul dacă nu ai mâncat, nu poți atinge o stare înaltă de conștiință dacă vehiculul tău pământesc nu este în stare să o suțină. Cu cât vehiculul pământesc este mai capabil să susțină stări înalte de conștiință, cu atât expansiunea conștiinței este mai amplă.

Un alt subiect este cel al identificării cu ceva, dorința de a aparține undeva, cuiva situat în dimensiunile mai înalte. De unde apare această dorință? La mulți a apărut ca mijloc de evadare din dimensiunea a treia, ca dorință de a depăși condiția umană și a fi diferit. Prea puțini au fost contactați de aspecte de ale lor mai înalt dimensionale cu care să stabilească un contact permanent.

În astfel de situații apar câteva probleme. Una dintre ele este evadarea din realitatea curentă într-un mod fals, implicarea din ce în ce mai puțin în viața de zi cu zi, lucru care contravine intenției de întrupare din ce în ce mai profundă a Sinelui  Mai Înalt. Sinele Mai Înalt dorește o întrupare și o împământare cât mai deplină, ori atunci când aspectul său uman dorește să evadeze de pe Pământ, se iscă o contradicție care poate duce chiar la ”moartea” aspectului uman care nu mai este în aliniere cu intenția Sinelui Mai Înalt.

De asemenea, dorința de a stabili cu orice preț o legătură cu entități mai înalt dimensionale, poate duce la atragerea de entități mai puțin binevoitoare care să se prezinte drept altcineva și să cauzeze vătămări grave sufletului dornic de astfel de contacte. Este nevoie de un foarte mare discernământ și de cunoașterea modului de interacțiune cu entități ne-întrupate pentru a evita interacțiuni nedorite.

Faptul că omul este o ființă socială îl va face să caute alte ființe asemănătoare lui cu care să se simtă în largul lui. Mulți își declară apartenența la o civilizație sau alta bazându-se doar pe câteva caracteristici cunoscute ale civilizației respective și pe dorința lor de a face parte dintr-o civilizație/rasă mai avansată. Să nu uităm însă că fiecare pădure își are uscăturile ei.

Mare atenție, pentru că în perioada care urmează lucrurile nu vor fi deloc roz bombon cu picățele și multe entități mai puțin binevoitoare vor încerca să se prezinte drept cine nu sunt pentru a vă câștiga încrederea, iar lucrurile pot apoi degenera în altceva. Folosiți-vă la maximum discernământul și vigilența și fiți mândri că sunteți oameni, pentru că mulți și-ar dori să fie în locul vostru, dar nu s-au ”calificat” pentru această șansă.

Suntem cu mult mai mult decât pot mulți conștientiza în acest moment și nu avem nevoie să ne identificăm cu nimic altceva decât suntem. În curând din ce în ce mai mulți vor conștientiza cine sunt ei cu adevărat și va fi cu mult mai mult decât se așteaptă. Nu vă grăbiți, răbdarea este o calitate extraordinar de valoroasă și de benefică. Veți simți acest adevăr în inima voastră fără nici o putință de tăgadă.

Suntem parte din Creator, Creatori noi înșine, de ce am vrea să fim mai puțin de atât? Multă vreme am privit vorba biblică ”Crede și nu cerceta” drept o limitare, o dogmă, răpirea dreptului la evoluție a ființei umane, pentru că așa ne-a fost prezentată de către cei interesați. Sensul ei, care mi-a fost revelat de curând, este cu totul și cu totul altul. ”Crede în tine și nu te îndoi”, crede ceea ce simți, ai încredere în intuiția ta și nu lăsa mintea umană să cerceteze pentru că îți va oferi zeci de motive de îndoială și răzgândire.

Vom descoperi în noi înșine Adevărul care ne-a fost furat, dar trebuie să avem încredere în el, altfel îl vom pierde din nou. Deși acest lucru este foarte puțin probabil, alegerea personală este cea care își va spune cuvântul. Să nu uităm că trăim pe o planetă a liberului arbitru și, prin urmare, fiecare alegere este onorată.

Și ultimul punct, Predarea Creatorului este o stare pe care tot mai mulți vor fi provocați să o experimenteze. Ce înseamnă asta? Înseamnă să te predai conștient, din propria ta alegere și pe deplin Creatorului. Acest lucru nu poate fi făcut din minte. Nu te poți preda la nivel intelectual Creatorului.

Dar ca să te poți preda Creatorului, este nevoie ca mai întâi să fii dispus să te predai Nimicului. Adică să poți accepta conștient, pe deplin și cu toată ființa ta Nimicul. Să FII Nimicul. De abia când poți accepta atât de total Nimicul vei începe să-l descoperi/cunoști pe Creator.

Și din acel moment TOTUL se schimbă.

Nu vei mai dori să părăsești planeta, deși o poți face în orice moment, nu te vei mai identifica cu nimeni și nimic pentru că TU Ești Totul și Nimicul. Iar restul, depinde de experiența personală a fiecăruia. Vin vremuri frumoase și provocatoare pentru toată lumea. Dar este ceea ce noi am ales/alegem, ceea ce noi ne-am dorit/dorim și ceea ce noi am creat/creăm. Pentru că NOI SUNTEM CREATORUL!

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.