luni, 5 septembrie 2016

Părăsirea Timpului


Arcturienii prin Sue Lie

Am scris asta în timp ce ne aflam pe Autostrada 101 mergând spre California de Nord. Traficul era efectiv oprit, iar eu am putut ”simți” aura tuturor focurilor care ardeau în acea zonă a statului. Îmi amintesc că i-am întrebat pe Arcturieni despre viitoarele alegeri prezidențiale și că am scris răspunsul lor pe singura hârtie pe care am putut-o găsi. Nu l-am publicat până acum, veți înțelege de ce atunci când îl veți citi ...

Dragă Suzille,
După cum știi, Statele Unite au fost întotdeauna o corporație și nu au fost niciodată o democrație. Înainte ca oamenii din Statele Unite să poată schimba această situație, va fi nevoie ca ei să afle acest lucru. Dar, mulți dintre ei nu vor să-l știe. Vor sta în Matricea 3D, care treptat se va auto-distruge.

Dimensiunea a treia este de fapt o ”rachetă de rapel” pentru ascensiunea lui Gaia. La fiecare naștere există o moarte. Sacul amniotic este viu atâta vreme cât hrănește fătul, dar moare astfel încât copilul să poată să trăiască.

Așa cum unele mame păianjen se oferă pe ele însele ca hrană pentru ca mulții lor pui păianjen să poată supraviețui, unii membrii ai Statelor Unite simt nevoia să ”își mănânce țara mamă” ca ei să poată supraviețui. Dar lor NU li se va permite să ”mănânce planeta”.

Acești oameni pe care întunericul i-a creat pot doar să distrugă matricea. Matricea este ca o ”pânză de păianjen” pe care cei întunecați o percep ca fiind casa lor. Dacă pânza de păianjen este distrusă înainte ca puii de păianjen să se maturizeze, acești pui de păianjeni mor.

În același mod, dacă matricea ar fi distrusă, cei ne-treziți nu ar avea iluzia unei realități în care să poată învăța despre lecția cauzei și efectului pe care o oferă Pământul și a sistemului ei de operare: energia emisă este energia care se întoarce.

Acești ne-treziți cred că se află PE planetă, dar ei sunt de fapt ÎN matricea care este schela pentru Pământ. Când Gaia este pe deplin maturizată în Noul Pământ cinci dimensional, schela va fi dată jos și iluzia celei de-a treia dimensiuni va dispărea.

Așa cum o persoană care a murit trebuie să descopere în cele din urmă că el sau ea nu mai are corp fizic, cei care pot percepe numai matricea 3D își vor da în cele din urmă seama că ei nu mai au o Matrice 3D.

Cei care au cunoscut numai ”viața în Matrice” vor descoperi că ei nu mai au un Pământ trei dimensional pe care să poată să-și ducă războaiele, lăcomia, frica și dominarea.

Pentru că acești pierduți nu au putut progresa deloc pe perioada încarnărilor/școlii pe planeta Pământ, și chiar înainte de asta, ei se vor întoarce la Sursă pentru a fi plasați în starea de fără formă pentru a se pregăti ca în cele din urmă să fie un individ uman.

Experimentul nostru a fost să vedem dacă o realitate, bazată pe separare și individualitate, poate crea evoluția într-o experiență mai înalt dimensională. ”Experimentul” a dezvăluit că numai un mic procent dintre cei care s-au conectat la această realitate sunt în stare să evolueze într-o ființă simțitoare bazată pe Iubirea Necondiționată.

Gaia a primit prea mulți întârziați. Întârziații sunt cei care nu au reușit, chiar și după mai multe șanse, să devină o ființă simțitoare mai înalt dimensională și să se reconecteze cu SINELE lor Multidimensional.

Gaia va trebui să se elibereze de acești pierduți, acești întârziați, dacă vrea să ascensioneze. Cu alte cuvinte, așa cum puii de păianjen își mănâncă mama, întârziații își vor mânca/distruge planeta lor mamă. A fost dovedit că războiul NU ajută evoluția atât cât să facă ca oribila distrugere și ura să merite.

Prin urmare, războiul nu a fost o opțiune viabilă pentru a ajuta eliberarea celor pierduți. Așa cum ”puii de păianjen” au nevoie să-și mănânce mama pentru a supraviețui, mulți dintre acești pierduți cred că ei trebuie să ”mănânce planeta” pentru a supraviețui.

Acești pierduți nu sunt în stare să-și dea seama că dacă își vatămă planeta, își vatămă simultan propriul lor sine și viitorul omenirii. Ei gândesc într-un mod instinctual, așa cum o fac ”puii de păianjen” pentru a supraviețui cu orice preț.

Așa cum albinele, și alte ființe, aleg să părăsească Pământul 3D și să nu se mai întoarcă, așa fac și mulți oameni. Școala 3D se închide. Cei care și-au expansionat conștiința în dimensiunea a cincea vor continuă să fie într-o comuniune profundă cu Gaia precum și cu Familia lor Galactică.

Acești voluntari pentru a o ajuta pe Gaia și-au luat corpuri trei dimensionale pentru a ajuta Pământul trei dimensional în întoarcerea Sa Acasă. În cele din urmă, dimensiunea a treia va deveni ”spicul de grâu”. Doar când grâul este treierat, este revelată forța de viață a bobului de grâu.

În fiecare dintre voi se află Corpul vostru de Lumină cinci dimensional pe care forma voastră fizică l-a înconjurat. Pe măsură ce atașamentul vostru de lumea fizică este eliberat, Corpul vostru de Lumină cinci dimensional va înlocui lent, sau dintr-o dată, forma fizică.

Fiecare Corp de Lumină cinci dimensional va avea alegerea de a se întoarce în dimensiunile mai înalte sau de a popula una dintre multele lumi cinci dimensionale care nu au putut fi percepute prin intermediul percepțiilor anterioare trei dimensionale.

Forma voastră fizică a fost mai mult un fel de navă spațială personală, care a fost împământată pe Pământ. În timp ce vă purtați încă forma voastră mai înalt dimensională a AICI-ului și ACUM-ului, percepțiile voastre au fost ca și niște ferestre multidimensionale prin care ați putut percepe dimensiunea a patra mai înaltă, dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Cu toate acestea, de-a lungul mulților eoni de purtat un vehicul pământesc, iluziile, polaritatea și durerea, au închis ”ferestrele” mai înalt dimensionale și au rămas funcționale numai ferestrele către realitatea trei/patru dimensională. Fără percepțiile lumilor mai înalte, ați uitat de ele. Apoi, Gaia a devenit mai mult un fel de ”planetă închisoare” în care cea mai mare parte au reprezentat-o durerea și suferința fără nici o cale de scăpare.

Prin urmare, ființe mai înalt dimensionale și-au luat încarnări trei/patru dimensionale pentru a spune adevărul despre speranță, Dumnezeu și eliberare. Aceste ”ființe mai înalte dimensional în haine umane” au adunat discipoli în jurul lor, i-au instruit și apoi au ascensionat pentru a se întoarce înapoi la casele lor mai înalt dimensionale.

Din nefericire, fără conducătorul lor Guru, mulți dintre discipoli au căzut în uitare și în curând s-au întors la ”natura lor păianjen” de a mânca sau a fi mâncat. Din fericire, câțiva și-au amintit adevărul și au apelat la dimensiunile mai înalte cerând ajutor.

Acum sunteți pe ”creasta Valului”. Prin urmare, puteți încerca să prindeți valul și să aveți o întoarcere captivantă la malurile propriului vostru sine mai înalt dimensional sau puteți plonja sub val și să sperați că veți prinde următorul val.

Vrem ca voi să știți că există ceva numit ”ultimul val”. Acest Ultim Val va ajunge curând în linia voastră temporală. Veți alege să prindeți acest val sau veți alege să plonjați sub val în speranța că va apărea o altă oportunitate?

Suntem AICI ACUM pentru a vă avertiza că Gaia alege să prindă acest val al ascensiunii.

Unii oameni și-au găsit adevărul lor interior și vor ajuta cu multă iubire la trecerea lui Gaia în dimensiunea a cincea, dar alți oameni au decis să ”pună în așteptare această trecere și să se întoarcă la ea la un moment ulterior”. Cu toate acestea, acel moment ”ulterior” nu va exista pentru că ”timpul” se închide.

Autobuzul pentru dimensiunea a cincea sosește, dar aceasta este ultima sa călătorie în dimensiunea a treia. Fiecare persoană care prinde acest autobuz s-a oferit voluntar să ia diferite componente ale esenței 3D a lui Gaia cu el sau ea.

Apoi, când ultimul autobuz va fi plecat, toată esența trei dimensională a lui Gaia va fi dispărut, iar dimensiunea a treia va deveni un oraș fantomă.

”Așteptați”, îi auzim pe cei pierduți spunând, ”Cât timp avem?”

”Timpul este o iluzie a dimensiunii a treia/patra”, răspundem noi.

”Asta înseamnă că trebuie să părăsim Pământul?” îi auzim spunând.

”NU”, răspundem noi, ”Asta înseamnă că trebuie să PĂRĂSIȚI TIMPUL!”

”Matricea 3D/4D se bazează pe timp. Prin urmare, realitatea bazată pe timp are nevoie de timp ca să se schimbe. Cu toate acestea timpul pentru schimbare este ACUM. Chiar ACUM paradigma timp/spațiu trei/patru dimensională este înlocuită cu paradigma cinci dimensională a lui AICI/ACUM.

Cei care sunt încă dependenți de timp pot crede doar că va fi nevoie de mult timp pentru schimbare. Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți treziți își dau seama că timpul, și astfel spațiul, sunt iluzii trei dimensionale care sunt create și acționate de către locuitorii acelei realități.

Cei care sunt pregătiți să perceapă noile tipare de energie ale realității cinci dimensionale, care este bazată pe ACUM, simt, aud și văd din ce în ce mai mult un format mai înalt dimensional al realității. Acea realitate vă cheamă ACUM. Dacă nu acționați în ACUM-ul acelei chemări, veți cădea înapoi în ”așteptarea momentului în care sunteți pregătiți”.”

”Dar cum  să mă pregătesc pentru ACUM?” întreabă cei legați încă de timp.

”Nu există TIMP sau SPAȚIU în care să vă puteți pregăti pentru a îmbrățișa ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni.

Tot ceea ce veți FACE pentru a vă pregăti pentru ACUM trebuie FĂCUT ACUM.

Dacă vă ”luați timp” să așteptați ACUM-ul, vă gândiți la ACUM și chiar vă pregătiți pentru ACUM, acel ACUM nu va avea loc pentru că vă veți pierde în timpul pe care vi l-ați luat pentru a vă ”pregăti pentru ACUM.”

Nu vă puteți ”pregăti” pentru cinci dimensionalul ACUM, deoarece acesta nu este un loc pe care să îl puteți vizita atunci când aveți ”timp să mergeți acolo.” ACUM-ul cinci dimensional este o ”stare de conștiință” care vă calibrează percepțiile la o realitate care există infinit în ACUM-ul lui UNU.

Voi intrați într-o stare de conștiință care este liberă de toți markerii trei/patru dimensionali ai timpului și spațiului. Pentru a vă aminti cum să existați în acea frecvență a realității, va fi nevoie să eliberați Sistemul de Operare 3D al ”timpului” care v-a legat de dimensiunile a treia/patra.”

”Cum pot să eliberez un sistem de operare pe care nici măcar nu am știut că îl am?” vă auzim întrebând.

”Trebuie să vă amintiți acel VOI care ați fost înainte de a vă pierde în dimensiunea a treia/patra. Acel VOI este liber de timpul/spațiul care v-a limitat percepțiile la realitățile trei/patru dimensionale legate de timp”, răspundem noi.

Când eliberați iluzia, adevărul va fi revelat.
   Dar cum poți elibera o iluzie despre care ai crezut întotdeauna că este ADEVĂRUL?

Cum poți găsi curajul de a-ți aminti că tot ceea ce ai experimentat vreodată în oricare dintre realitățile tale trei dimensionale a fost doar o iluzie?

La această întrebare vă răspundem ”Când intrați în ACUM-ul SINELUI vostru cinci dimensional veți părăsi timpul. Apoi actul trei dimensional legat de timp al ”amintirii” va fi înlocuit cu cinci dimensionalul ACUM al CUNOAȘTERII.”

Vă invităm să vizitați acel ACUM. Puteți sta atâta timp cât vă place sau doar să aruncați o privire în ”necunoscutul”pe care vi-l amintiți ACUM. Din fericire, într-o realitate lipsită de timp nu există repede sau încet, deoarece NU există timp care să măsoare aceste concepte trei dimensionale.

Odată ce vă aflați în sistemul de operare al cinci dimensionalului vostru ACUM, acolo nu există ”repede”. Nu există ”aruncarea unei priviri” deoarece nu există timp care să creeze aceste măsurări ale acțiunii sau percepției.

În curgerea dimensiunii a cincea și dincolo de ea,
               VOI sunteți UNA
                           Cu AICI
                                     ÎN ACUM.


Noi suntem Arcturienii.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.