sâmbătă, 17 septembrie 2016

Orice altceva duce la asta – Consiliul


Prin Ronald Head

Există un lucru imperativ care trebuie să fie abordat de toți și de fiecare dintre voi. Este o problemă de care nici unul dintre voi nu este scutit numai dacă și până când v-ați încheiat calea pe care o numiți în mod curent ascensiune. Acest lucru ar fi marea finală a mesajelor noastre, dar în locul unei finale grandioase haideți mai bine să trecem la ea acum și să înțelegeți că orice altceva duce la asta și că este nevoie să o abordați în mod continuu până când este cu adevărat finalizată.

Ceea despre ce vorbim este nevoia ca voi să iertați. Este nevoie să-i iertați pe alții. Este nevoie să iertați pe oricine ați privit ca fiind Ființa Supremă. Și în cele din urmă, dar cel mai important, este nevoie să vă iertați pe voi înșivă.

Acum, iertarea altora cu siguranță o înțelegeți, deși i-ați judecat și considerați, prin urmare, că acest lucru este în multe cazuri imposibil. Lucru pe care l-am putea aborda acum. Opriți-vă. Ceea ce voi faceți este să proiectați lucrurile pe care le considerați mai puțin de dorit asupra altora, presupunând că evaluarea voastră ar fi corectă permițându-vă apoi să vă gândiți mai puțin la ele datorită acestui fapt. Este mai mult de atât, desigur, dar această explicație este suficientă pentru a vă arăta că ceea ce faceți vă este, de fapt, dăunător vouă înșivă. Privind din perspectiva ÎNTREGULUI, voi îl judecați, de fapt, pe UNUL din care sunteți parte așa cum este și cel pe care îl judecați.

Vă rugăm să înțelegeți că acest lucru este valabil și atunci când vă judecați pe voi înșivă. Vă rețineți iubirea pentru voi înșivă. Vă rețineți iertarea pentru voi înșivă. Și Sinele vostru este o parte integrantă a ÎNTREGULUI. De asemenea, ceea ce spuneți este că Creatorul vostru a făcut o greșeală teribilă în crearea voastră. Ei bine, nu acesta este adevărul.

În ceea ce privește iertarea Ființei Supreme, orice ați fost învățați să numiți astfel, cu toții ați fost învățați de-a lungul multor vieți că o ființă atotputernică vă va judeca și vă va pedepsi pentru gândurile, faptele și vorbele voastre. Vă este frică de acea ființă chiar dacă vă spuneți că ea vă iubește. Nu-i așa? Este un conflict imens în credințele conținute în asta. Dumnezeu este Iubire. El mă va trimite să sufăr pentru totdeauna pentru ceea ce am făcut sau nu am făcut. Ei bine, nu-i chiar așa și despre raționamentul din spatele acestei afirmații putem discuta pe larg altă dată. Dar poate că ați dori să iertați acea ființă pentru ceea ce ați crezut în mod eronat că ar fi. Veți descoperi că este o povară mult mai ușor de dus.

Acum vă putem oferi un mod de a opri suportarea dezavantajelor judecății, dacă vreți. Este necesar să aflați ce este de dorit pentru voi și ce nu este. Și nimeni nu vă spune că este de dorit violul, crima, furtul, înșelăciunea, etc. etc. Dar este una să recunoști că o acțiune este de nedorit și este cu totul altceva să condamni pe cineva care o săvârșește. Tot ceea ce trebuie să faceți este să încetați să judecați ființele. Creatorul vostru nu o face, El nu judecă.

Este suficient să vă gândiți la asta astăzi? Credem că este. Dacă este, vă invităm să reveniți și să citiți și următorul mesaj care va fi despre motivul pentru care aceste lucruri rezonează cu voi, dacă o fac, și la ce vă poate duce acest lucru.

Fiți în pace în voi înșivă, dragi prieteni. Nu sunteți defecți. Nu aveți nevoie de reparație. Și sunteți iubiți.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.