duminică, 11 septembrie 2016

O Meditație – Consiliul


De Ronald Head

V-am sugerat, din când în când în trecut, unele meditații. Am continuat să rafinăm meditațiile practicate de către canalul nostru și am dori să vă oferim o altă meditație în acest moment. Vă rugăm să folosiți ceea ce rezonează cu voi, cu binecuvântările și cea mai profundă iubire a noastră.

Nu vom folosi acest spațiu pentru a descrie locațiile, sau pregătirile, pentru meditația voastră. Asta se poate face în infinite moduri. Fiți doar liniștiți și centrați.

Intrați în ”Spațiul Inimii”

Inspirați lumina albă a Creatorului prin chakra coroană în inima voastră. Faceți acest lucru până când îl simțiți.

Lăsați ca această lumină să coboare prin chakrele voastre, prin picioarele voastre și apoi în dragul vostru Pământ.

Cu fiecare expirație lăsați-o să coboare tot mai adânc în Pământ până când simțiți că a ajuns în centru, inima lumii voastre.

Acum simțiți cum urcă înapoi la voi, în timp ce Pământul își adaugă iubirea Sa acestei energii.

Simțiți cum intră și urcă în corpul vostru până în inima voastră.

Faceți câteva respirații în timp ce simțiți energia, iubirea, lumina, curgând în inima voastră de sus de la Creator și de jos de la Pământ.  

Lăsați ca această lumină să intre în fiecare celulă a corpului vostru. Simțiți pacea și vindecarea pe care ea o aduce.

Acum lăsați-o să se expansioneze în exterior cu fiecare respirație pe care o faceți, devenind din ce în ce mai strălucitoare pe măsură ce se expansionează tot mai mult, dincolo de limitele corpului vostru, reflectându-se în toată lumea și tot ceea ce atinge. Expansiune. Expansiune. Expansiune.

Simțiți cum strălucește lumina care provine de la voi. Simțiți lumina care este reflectată înapoi la voi.

Dați-vă seama că aceasta este Iubirea Necondiționată a Tot Ceea Ce Este. Scăldați-vă în această iubire atât cât doriți. Lăsați ca recunoștința voastră profundă să pătrundă toată această lumină, atât în afară cât și înapoi la sursa întregii lumini și iubiri.

Să știți că voi sunteți asta. Să știți că este cine-le, ce-ul și de ce-ul ființei voastre.

Fiți în pace.

Vă oferim această meditație în speranța că vă va fi de ajutor în timp ce treceți prin aceste ultime câteva luni ale acestui an plin de evenimente. Dacă uneori simțiți variații ale acesteia intrând în mintea voastră, considerați că s-ar putea ca noi să vă sugerăm unele lucruri pentru a păstra meditațiile proaspete și vii pentru voi. Vedeți voi, noi nu suntem niciodată în altă parte. Noi suntem întotdeauna cu voi. Voi nu sunteți niciodată singuri.


Binecuvântările și iubirea să fie ale voastre. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.