marți, 20 septembrie 2016

Mesaj Final pentru Copilul vostru Inter-dimensional


Arcturienii prin Suzanne Lie
Onorarea Copilului vostru Inter-dimensional

Nu contează cât de în vârstă sunteți, copilul vostru interior este întotdeauna cu voi. De fapt, pe măsură ce corpul vostru îmbătrânește, copilul vostru interior se întoarce ca să vă reamintească că viața este un ciclu, iar moartea este doar o tranziție. Copilul vostru interior, mai ales cel care își amintește sinele vostru adevărat, inter-dimensional este cel care vă menține conexiunea cu dimensiunile mai înalte.

Deoarece adolescentul vostru tranzitoriu și adultul vostru responsabil sunt focalizați în principal pe lumea exterioară corpului vostru, copilul vostru interior își amintește că portalul către sinele vostru mai înalt se află în interiorul corpului vostru, în Inima voastră Înaltă și în cea mai înaltă stare de conștiință a voastră.

Desigur, copilul vostru interior s-ar putea să nu înțeleagă ce sunt Inima voastră Înaltă sau stările voastre de conștiință. Cu toate acestea, copilul vostru interior își amintește ”senzația” dată de emoțiile care trec prin corpul vostru și diferența dintre ”a vă face treaba” și a vedea fețe în ceață.

De fapt, copilul vostru interior este acel ”voi” care își face timp să privească cerul, să vorbească cu câinele sau pisica familiei, și mai ales, copilul vostru interior își face timp să se JOACE. Vă cerem tuturor să vă amintiți cum vă jucați când erați copii. Acum, puneți lucrurile cap la cap ca să vedeți dacă vă mai ”jucați” în același fel sau dacă măcar vă ”jucați”.

Ne acordăm acum un moment ca să vă explicăm ce vrem să spunem prin termenul ”joacă”. În general vrem să spunem să ”vă folosiți imaginația” pentru a crea realitatea pe care doriți să o experimentați. Acum, nu asta este exact ceea ce încercăm cu toții să facem acum?

Vedem că mulți dintre voi încercați să creați realitatea pe care doriți să o experimentați dar nu-i vedem pe mulți dintre voi ”jucându-se” în acea realitate. Mai degrabă este multă ”muncă din greu”, ”făcutul de sacrificii”, ”făcutul a ceea ce aduce cei mai mulți bani” în loc de a face ceea ce vă doriți cu adevărat să faceți și apoi veniți acasă epuizați după o zi de muncă din greu și mult condus în trafic.

Acest scenariu cu siguranță NU este joacă. Cu toate acestea, dimensiunea a treia nu este o rezonanță ușoară a realității și sinele vostru adult trebuie să ”muncească din greu” pentru a supraviețui și poate chiar a prospera acolo. Dar tocmai s-a petrecut ceva important.  

V-ați conectat cu conexiunile copilului vostru interior. Prin asta vrem să spunem că VOI v-ați conectat cu copilul vostru interior CARE era încă conectat cu SINELE vostru Mai Înalt. În acest fel, copilul vostru interior nu este doar trecutul vostru. Acum copilul vostru interior este o punte către SINELE vostru Mai Înalt.

Cu toate acestea, vă ”puteți face timp” să vă conectați cu acea ”punte”? Răspunsul unora dintre voi este ”Nu, nu-mi pot face timp.” Ne bucurăm să vă reamintim că ”Timpul este o iluzie a dimensiunii a treia/patra.” Prin urmare, NU este nevoie să vă faceți timp, este nevoie doar să vă amintiți imaginația copilăriei.

Când gândiți în termeni de ”folosirea imaginației” nu este nevoie să vă ”faceți timp” pentru că imaginația este un construct cinci dimensional. Un ”construct” este o teorie, paradigmă și/sau idee. VOI, în co-operare cu  copilul vostru interior, vă puteți schimba teoria care ați fost spălați pe creier ca să o credeți.

Vă puteți aminti cine sau ce v-au făcut să credeți că este nevoie să ”munciți din greu” pentru ”a face bani” și ”fi fericiți”. Apoi amintiți-vă de ce ați crezut acea îndoctrinare înfricoșătoare în locul mesajului interior iubitor al propriului vostru copil interior.

După cum sunteți cu toții conștienți, dimensiunea a treia este plină cu mesaje despre ce ar trebui să cumpărați pentru a arăta ”suficient de bine”, cu ce ”ar trebui să mâncați pentru a vă simți suficient de bine”, ce ”ar trebui să purtați pentru a arăta suficient de bine” și lista continuă.

Toate aceste mesaje vă focalizează atenția în afara ”VOASTRĂ” și mult departe de cunoașterea înnăscută că propriul vostru copil interior vă protejează adânc în interiorul conștiinței voastre cinci dimensionale. Conștiința voastră cinci dimensională este VOI-ul de recunoscut, de acceptat și care își amintește multele voastre experiențe interdimensionale.

Pe măsură ce vă amintiți din ce în ce mai multe experiențe interdimensionale, pe care le-ați experimentat în ”interiorul” SINELUI vostru, vă găsiți puterea interioară, înnăscută, intuiția, înțelepciunea și iubirea pe care copilul vostru interior le-a protejat pentru voi în timp ce voi ”ați crescut”.

Sunteți cu toții pe marginea unei mari schimbări și, așa cum sperăm că ați învățat, schimbarea trebuie să înceapă întotdeauna cu sinele vostru. Din fericire, și doar prin recunoașterea experiențelor interdimensionale ale propriului vostru copil interior, voi ați pus în mișcare o imensă schimbare interioară.

Avantajul unei ”schimbări interioare” este că ”viața voastră exterioară, zilnică” nu este nevoie să se schimbe până când, într-o zi, când ego-ul vostru rănit nu este atent, VOI faceți, vă gândiți, încercați, spuneți, vă amintiți că VOI sunteți o ființă interdimensională.

La început s-ar putea să nu înțelegeți ce înseamnă asta, dar dacă vă ”jucați cu copilul vostru interior” vă veți aminti adevărata inocență a amintirii adevărului. Voi, preaiubitele noastre ființe interdimensionale care purtați vehicule pământești trei/patru dimensionale, voi începeți să vă amintiți cine ați fost întotdeauna, dar ați uitat. Cum se va schimba viața voastră atunci când vă veți aminti pe deplin adevăratul vostru sine?

Suntem fericiți să vă împărtășim că VOI vă puteți aminti cum ați ales să fie actuala voastră încarnare înainte de a vă lua această întrupare. Vă puteți aminti unde v-ați pierdut pe drum și, cel mai important, propriul vostru copil interior vă poate ghida către propriul vostru SINE Mai Înalt.

SINELE vostru Mai Înalt sunteți VOI, dar într-o realitate mai înalt dimensională. Așa cum puteți percepe nivelul solului dintr-un turn mai înalt, voi puteți percepe istoria sinelui vostru dintr-o stare de conștiință mai înaltă. Cu toate acestea, nu este nevoie ca voi să câștigați această ”conștiință mai înaltă” pentru că copilul vostru interior nu a uitat-o niciodată.

Da, probabil că VOI v-ați uitat copilul interior, dar copilul vostru interior nu v-a uitat niciodată. Atunci când nu v-ați iubit copilul interior, el/ea a fost trist și a plâns. Atunci când v-ați ignorat copilul interior, el/ea a acționat în așa fel încât să vă atragă atenția. Atunci când nu v-ați iubit copilul interior, VOI nu v-ați simțit iubiți.

Din nefericire, dimensiunea a treia este o realitate foarte dificilă și mulți dintre voi v-ați luat probleme din viețile trecute pentru a vă facilita ascensiunea. Prin urmare, ați avut părinți neiubitori, dispăruți sau chiar cruzi, sau n-ați avut părinți sau ați avut părinți care l-au văzut doar pe acel ”voi” care vroiau ei să fiți în timp ce îl ignorau  pe acel ”voi” care erați.

Lista motivelor pentru care curajoșii noștri voluntari s-au pierdut în încarnarea lor pământească este lungă. Noi, sau voi, nu putem schimba ceea ce pe planeta voastră este cunoscut drept ”trecut”, dar PUTEM să vă reamintim că VOI nu ați fost niciodată singuri.

NOI, Familia voastră Galactică am fost întotdeauna alături de voi. Copilul vostru interior NU a uitat acest lucru. Cu toate acestea, VOI ați uitat cum să vă ascultați copilul interior. Prin urmare, noi, Familia voastră Galactică vă spunem, dragii noștri emisari în a o ajuta pe Gaia, faceți-vă ”timp” să vă ascultați copilul interior. Faceți-vă timp să vă jucați cu copilul vostru interior.

Și, cel mai important, intrați în ACUM-ul de A FI copilul vostru interior. Apoi vă puteți aminti multele ”experiențe interdimensionale” pe care le-ați avut ca și copil, înainte de a fi uitat să vă amintiți.

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.