sâmbătă, 3 septembrie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 28 August 2016


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, observăm confuzia și emoțiile care îi fac pe mulți dintre voi să creadă că v-ați pierdut oarecum calea. Călătoria spirituală s-a schimbat și nu mai este ceea ce a fost în trecut pentru că nu mai este o cale a căutării, ci acum este o acțiune de realizare, acceptare și de trăit. ”Eu Sunt deja tot ceea ce am căutat.”

Procesul evoluției poate face o persoană să se simtă pierdută și chiar panicată dacă habar nu are ce se întâmplă în timp ce fundația sa confortabilă, dar iluzorie, începe să se dizolve. Căile familiare de a procesa lumea nu mai sunt ”simțite” potrivite pentru că noua sa stare de conștiință rezonează diferit față de modul în care era obișnuită să o facă.  

Evoluția spirituală este ghidată de către Sinele Mai Înalt pe măsură ce individul devine pregătit pentru noi nivele ale conștientizării. Dacă nu este conștient de pregătirea sa sau măcar interesat de chestiunile spirituale, poate rezulta o mare confuzie și supărare pe măsură ce încep experiențele necesare creșterii sale spirituale.

Soluțiile pentru o lume trei dimensională au fost perfecte și necesare pentru acea conștiință, dar pentru că atât de mulți au trecut dincolo de o stare de conștiință trei dimensională, soluțiile din trecut nu mai rezonează. Soluțiile construite dintr-o temelie a adevărului (vindecare) se schimbă și deschid în forme mai bune și mai înalte de expresie, iar cele bazate pe dualitate și separare (război) se vor dizolva pur și simplu pentru că nu va mai exista energie care să le susțină.

Dacă sentimentele de a vă fi pierdut au constituit sau constituie experiența voastră, să știți că nu vă pierdeți calea, nu înnebuniți și nici nu regresați spiritual. Fiecare nivel evolutiv al Conștiinței atins este al vostru pentru totdeauna – nu puteți niciodată regresa la o stare de conștiință mai veche. Mulți încearcă să facă acest lucru crezând că vor rezolva o problemă de relaționare sau că asta îi va ajuta să se ”potrivească” mai bine, dar în ei înșiși ei vor rămâne în starea de conștiință atinsă.

De asemenea, sunt unii care pretind a avea o stare de conștiință care nu a fost atinsă încă, acesta este motivul pentru care este important să aveți încredere în intuiția voastră atunci când vă alegeți un învățător sau cale de orice fel. Singurul învățător adevărat este în voi și înțelegerea acestui lucru se va manifesta în afară sub forma unui învățător, carte, curs sau cale care este potrivită pentru voi.

Adevărul trebuie să treacă de la a fi cunoaștere intelectuală la o stare de conștiință vie, care respiră. Ea începe cu o căutare intelectuală a adevărului urmată de acceptarea și practicarea ei chiar și în cele mai simple activități zilnice. Asta nu înseamnă să iei o poziție rigidă în adevărul absolut care ar fi pretinderea unei stări de conștiință neatinse încă. Înseamnă să trăiești din cea mai înaltă stare de conștientizare care va începe să se manifeste ca și noile adevăruri și o conștientizare mai profundă. Evoluția nu se oprește niciodată și nici nu stagnează, este o călătorie continuă care se desfășoară atât pe partea aceasta cât și pe cealaltă.

Pe măsură ce învățați să trăiți în recunoașterea Unimii și completitudinii voastre, veți începe în curând să experimentați o sincronicitate în evenimente, idei, soluții și o nouă pace a minții care variază de la cele mai simple activități zilnice la cele mai profunde probleme care au nevoie de soluții. Sursa nu știe nimic despre mai mare sau mai mic, ea doar ESTE – completă și întreagă în fiecare moment. Apoi mintea interpretează acest lucru exterior ca și ceea ce este necesar.

Tentația este de a încerca și de a face ca ceea ce a funcționat în trecut să continue să funcționeze la fel. În acest moment sunt frecvențe mai înalte de Lumină care inundă Pământul și care servesc la dizolvarea și înlocuirea vechiului. Voi, cei care citiți aceste mesaje, ați ales să evoluați și să faceți parte din asta, având atinsă deja acea stare de conștiință care este capabilă să înțeleagă și să rezoneze cu adevărul.

Analizarea și încercarea de a-l înțelege pe Dumnezeu cu mintea umană este o activitate trei dimensională inutilă pentru că mintea umană pur și simplu nu o poate face. Mintea este o cale de conștientizare capabilă să aducă la suprafață numai ceea ce există deja plutind în conștiința universală consensuală până când individul evoluează în punctul în care mintea sa este capabilă să acceseze conținuturile Conștiinței Divine. Din această Sursă mintea este apoi capabilă să aducă la suprafață adevăruri mai profunde, idei noi, informații precum și fapte încă necunoscute. Aceasta este Sursa din care marii artiști, muzicienii și oamenii de știință beau.

O minte umană va trage ceea ce este cunoscut sau poate fi ușor accesat acesta fiind motivul pentru care indivizii se regăsesc de multe ori întorcându-se la obiceiuri și credințe vechi în momente de stres. Mintea pur și simplu prezintă ceea cu ce a fost programată să prezinte. Exprimați iubire și recunoștință față de mintea voastră pentru că este un instrument perfect de conștientizare care nu vă va mustra niciodată pentru faptul că ați alunecat ocazional în vechile obiceiuri. Acest lucru îi va da o putere pe care pur și simplu nu o are. Alunecările vor fi din ce în ce mai rare pe măsură ce vă redirecționați și reprogramați în mod iubitor mintea cu adevărul.

Niciodată să nu vă pedepsiți pe voi înșivă emoțional pentru gândurile care pot răsări sau pluti în derivă prin mintea voastră pe parcursul zilei. Gândurile, conceptele și credințele nu sunt niciodată ale voastre până când voi nu le acceptați ca fiind ale voastre. Ele sunt energie impersonală plutitoare de jur împrejur în conștiința universală a lumii.

Cu toate acestea, programarea personală și experiențele de viață trecute ale cuiva pot atrage tipuri specifice de gânduri și credințe (energia se aliniază cu o energie asemănătoare).

De exemplu, o persoană care a experimentat timp de multe vieți implicarea în probleme de sănătate și boală, este mult mai deschisă și receptivă la sugestiile impersonale dar universale care au de-a face cu sănătate vs boală. Dacă persoana îmbrățișează aceste sugestii, probabil că va experimenta o viață de probleme reale sau imaginate de sănătate și boală.

Nu există conștiință neexprimată. Voi creați cu fiecare gând pe care îl gândiți și fiecare credință pe care o dețineți.

Oamenii au atins pregătirea spirituală de a-și da seama cine și ce sunt ei de fapt și încep să trăiască asta. Sunt și cei care refuză încă să treacă dincolo de sistemul învechit pe care îl cunosc și îl iubesc în credința că lumea pe care o văd cu proprii lor ochi este reală și nu poate sau nu trebuie să se schimbe. Liberul arbitru le îngăduie tuturor să evolueze în ritmul lor propriu, iar momentul potrivit vine pentru toată lumea. Momentul vostru este acum.

Trebuie să lăsați acum în urmă orice dependență depășită de o persoană, tradiție, ritual sau obiect care v-au ajutat în trecut. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți iubi, avea sau lucra cu cristale sau că niciodată nu mai trebuie să mergeți la vreun curs sau să citiți vreo carte de care vă simțiți atrași. Înseamnă că acum sunteți pregătiți să dați drumul credinței că voi aveți nevoie sau depindeți de ceva sau de cineva din afara voastră în orice aspect al vieții voastre. Asta înseamnă să trăiți din centrul vostru, din acel loc liniștit de plenitudine care este prezent deja în interiorul vostru.

În timp ce sunteți martori la haosul și durerea care se desfășoară în lumea voastră în acest moment, amintiți-vă că fiecare suflet alege înainte de încarnare acele experiențe care îi sunt necesare pentru propria sa învățare și evoluție sau a lumii. Unii preaiubiți experimentează chiar acum lecții foarte dificile dar necesare. Alții care se confruntă cu aceleași situații au ales aceste experiențe dificile în scopul de a susține evoluția omenirii ca întreg.

Totul se desfășoară conform planului, nu există accidente. Considerați-vă a fi privilegiați în a fi parte din nașterea unei noi conștiințe lumești. Gaia evoluează și o va face cu sau fără ajutorul vostru. Conștiința Divină este, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi, singura realitate și singura Putere dar în acest moment mulți care sunt pregătiți dar nu doresc, învață acest lucru pe calea grea.

Dragilor, în ciuda aparențelor cu care vă confruntați la nivel personal sau global, să nu uitați niciodată că voi și toți ceilalți sunteți și întotdeauna ați fost perfecți, întregi, compleți și că nu puteți niciodată muri. Acesta a fost scopul fiecărei vieți și ați ajuns să îl realizați.

Momentul vostru este acum.


Noi suntem Grupul Arcturian 8/28/16


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.