sâmbătă, 17 septembrie 2016

Introducere în Revizuirea Interdimensională a Vieții


Arcturienii și Sue Lie

Bună tuturor și vă mulțumesc foarte mult că vă alăturați nouă. Aș vrea să încep – aici sunt Sue și Arcturienii care, desigur, ne vor supra-lumina pe parcursul acestui întreg proces – aș dori să încep prin scoaterea în evidență a unor puncte importante în ceea ce privește cursul astfel încât să puteți merge mai departe fără o prea mare confuzie.

Rezumatul cursului este să ne dăm într-adevăr seama că noi suntem expresiile mai înalt dimensionale ale sinelui nostru și nu doar oamenii care am crezut întotdeauna că suntem. Ei bine, nu chiar întotdeauna pentru unii dintre noi, știu că eu însămi nu am crezut întotdeauna că aș fi om, și sunt sigură că mulți dintre voi din acest grup nu v-ați gândit întotdeauna că sunteți oameni și, ghiciți, ați avut dreptate! Am crezut asta copii fiind, dar apoi ne-am închis în fața acestui lucru, nu-i așa?

În regulă, deci hai să continui. Noi ne purtăm corpurile noastre umane, dar noi nu suntem o persoană umană care încearcă să-și dea seama cum să ascensioneze, mai degrabă noi suntem o persoană ascensionată care încearcă să-și dea seama cum să fie o persoană umană. Haideți să ne gândim o clipă la acest lucru. Toată viața noastră ne-am gândit ”Oh, chiar am nevoie să-mi dau seama cum să ascensionez? Cum să fiu Sinele meu Mai Înalt?” Ghiciți ce? Întotdeauna ați fost Sinele vostru Mai Înalt și Sinele vostru Mai Înalt se află în dimensiunile mai înalte spunând ”Oh, aș vrea atât de mult să-mi ajut aspectul împământat, dar este atât de derutant acolo jos!” Da, este derutant, nu-i așa?
În regulă, despre ce este vorba de fapt – în acest curs – este vorba despre deconectarea de la acea veche spălare a creierului. Noi ne eliberăm de acea spălare a creierului prin care am trecut, acea ”Oh, tu ești doar un simplu om și acesta este modul în care ar trebui să acționezi și acesta este modul în care ar trebui să fii.” Ființele Aurii, pe care le-am prezentat în ultima postare de pe blog, care sunt aceste ființe uimitor de minunat necondiționat iubitoare și care sunt păzitorii pragului, sunt în așteptarea oricui care poate atinge frecvența lor pentru a-l/o ajuta să înțeleagă exact cine este și de ce a venit pe această planetă.  

Acum, cu toții am coborât pe planetă încercând să nu uităm – și unii dintre noi nu am uitat chiar totul, dar cu siguranță am uitat mult. Apoi au fost momente în care am uitat dar de îndată ce am făcut-o am intrat într-o profundă depresie. Știu asta de la mine când am încercat să mă închid și să încerc să fiu normală, m-am simțit ca o străină într-o lume străină și am avut această incantație destul de periculoasă în care spuneam ”Urăsc această planetă și vreau să mă duc acasă!” Ei bine, am avut o experiență în apropierea morții așa că probabil că nu este o incantație bună. Nu v-aș recomanda-o.

Acum va trebui să intrați – va trebui să intrăm în cunoașterea că este adevăratul nostru Sine pentru că dacă nu o facem este pur și simplu prea dificil să te potrivești în dimensiunea a treia și când intrăm în acea cunoaștere ne dăm seama că noi urmăm ordine. Dar acestea nu sunt ordine date de altcineva, ele sunt ordine de la propriul nostru Sine Mai Înalt. Cu toate acestea, atunci când ne-am închis pentru o lungă perioadă de timp nu este prea ușor să ne deschidem din nou. Așa că acesta este motivul pentru care trecem prin acest proces vârstă cu vârstă astfel încât să puteți intra în diferite momente ale vieții voastre în care ați avut o experiență și ați ales să uitați acea experiență.  

Dar de această dată vom intra în experiență și vom alege să ne-o amintim. Noi – Sinele voastre Mai Înalte – suntem în procesul de a ne aduna războinicii. Ceea ce vrem să spunem prin procesul ”de a ne aduna războinicii” este că este nevoie de cei cu adevărat dedicați pentru a fi în stare să se lupte pentru dreptul de a fi ei înșiși. Gândiți-vă la asta – să luptăm pentru dreptul de a fi noi înșine. Acum, acesta este un nou tip de războinic, nu este nevoie să ne luptăm cu nimeni altcineva. Este nevoie să ne luptăm pentru dreptul de a fi noi înșine. Nu sinele nostru trei dimensional. Pentru că într-adevăr, noi suntem sinele nostru trei dimensional dar acesta reprezintă un procent foarte mic din cine suntem noi. Așa că acum ne recâștigăm și restul din noi.

Noi luptăm pentru dreptul de a fi sinele nostru multidimensional în viața noastră de zi cu zi. Dar mai întâi trebuie să ne amintim cine este adevăratul nostru sine multidimensional. Modul în care vom începe să ne amintim acest lucru este că vom privi în aceste momente semnificative ale vieții noastre și vom intra în acele experiențe interdimensionale pe care le-am avut, dar pe care le-am uitat.

Acum, o experiență interdimensională poate fi ceva atât de simplu ca și privitul la copilărie. Copil fiind ne-am uitat la o stea și am spus ”Asta este casa mea” – asta este o activitate interdimensională, asta este o experiență interdimensională, acesta este un gând interdimensional. Îmi aduc aminte de mine când eram copil, priveam în sus la stele și mă gândeam ”Vreau să mă duc acolo, vreau să mă întorc acolo.” Acesta este un lucru prostesc la care să se gândească un copil, nu-i așa? Dar mulți dintre noi au făcut-o, nu-i așa? Adevărul este că de fiecare dată când am avut aceste experiențe interdimensionale, de foarte multe ori, nu întotdeauna, ele au fost închise dintr-un motiv oarecare.

Pe măsură ce intrăm în acum-ul acelei vârste putem experimenta motivul pentru care le-am închis în loc să ni le amintim. Apoi putem intra în acea vârstă și spune ”Mulțumesc pentru amintire.” Acesta nu este un proces de găsire a victimei rănite – dimpotrivă, este chiar opusul. Acesta este mai degrabă un proces de a intra în acea perioadă pentru a găsi ființa de lumină care am fost întotdeauna. Dar a trebuit să eliberăm acel concept de a avea o ființă mai înalt dimensională, de a fi o ființă mai înalt dimensională pentru că regulile și reglementările dimensiunii a treia ne-au spus că ceva era în neregulă cu noi dacă gândeam în acel fel.

Așa că acum rescriem acele situații. Intrăm în aceste timpuri pertinente din viața noastră în care am avut aceste experiențe și ne îmbrățișăm pe noi înșine, ne onorăm și ne felicităm pentru că ne-am amintit să ne amintim. Și când ne amintim să ne amintim devenim acei războinici ai luminii. Motivul pentru care nu am luptat pentru persoana care eram este pentru că am uitat persoana care eram.

Trebuia să fim sinele care societatea ne-a spus că trebuie să fim, așa că chiar dacă am avut aceste amintiri le-am uitat pentru că atunci când ni le aminteam adeseori ne făceau să fim triști pentru că ne doream să fim acea persoană, vroiam să mergem acolo. Vroiam să fim cine era acea persoană și cine, desigur, suntem, iar acum ne amintim.

Așa că procesul prin care trecem este un proces de reculegere, de recunoaștere, de luare înapoi a puterii noastre și recunoaștere a sinelui nostru și o examinare. Sunt mai multe componente ale acestui proces pe care le vom descoperi pe măsură ce vom intra în acum-ul lor. Se pare că acest proces este o parte importantă a continuei treziri a omenirii. Pentru că atunci când noi toți ne-am luat o întrupare, eram pe deplin conectați cu lumina mai înaltă. Vedeți cum copiii mici se înrădăcinează spre lumină, ei vor să privească lumina.

Dar ei vin din uterul mamei lor unde este întuneric, de ce ar căuta ei lumina? Ei caută lumina pentru că ei încă nu au uitat. Când eram copii ne puteam vedea sufletele, ne puteam vedea sinele mai înalte și aceasta este mângâierea pe care am căutat-o. Fiecare om vine pe Pământ treaz și conștient și știe cu mult mai multe decât cred alți oameni că știe. Și apoi trece prin procesul uitării. Procesul acestei experiențe interdimensionale ”EID” este legat de eliberarea acelei uitări și eliberarea oricărei îndoctrinări care a creat acea uitare.

Nu este vorba despre a intra în îndoctrinare pentru că voi nu vreți să intrați în nici una dintre situațiile trei dimensionale. Voi vreți, mai degrabă, să onorați puritatea acestor sclipiri interdimensionale, conexiuni interdimensionale, amintiri interdimensionale care ne-au amintit de-a lungul întregii noastre vieți ”Hei – tu porți un vehicul Pământesc, dar tu ești o ființă de lumină.”

Prin urmare, vom intra în copilărie, adolescență, maturitate și orice vârstă aveți acum. Dacă se întâmplă să fii adolescent, poți face adolescența acum pentru că aceasta este vârsta la care te afli acum. S-ar putea să devii creativ și să decizi să intri și în acea vârstă pe care nu ai experimentat-o încă în această încarnare pentru că cu toții am avut multe încarnări în care am avut diferite vârste și am fost mulți oameni diferiți.

Motivul principal pentru care Arcturienii direcționează acest proces este că doresc să ne ajute să ne amintim ceea ce am fost întotdeauna, dar am uitat. Și este foarte împuternicitor pentru noi să ne amintim că noi suntem ființele mai înalt dimensionale care încearcă să-și amintească cine sunt. Prin urmare, ne eliberăm de spălarea pe creier care ne-a fost făcută, pășim înapoi în împuternicirea noastră, ne amintim cu mândrie cine suntem și de ce am venit pe Pământ. Apoi, când am pășit înapoi în adevăratul nostru scop, suntem pe deplin împuterniciți și pregătiți să acționăm în baza acelui scop.

Acesta este un proces de eliberare a iluziei și de trăit în adevărul a cine suntem, adevăr pe care l-am cunoscut întotdeauna, dar pe care pur și simplu l-am uitat pentru că am uitat acele experiențe interdimensionale importante care ne-au amintit că ”Tu nu ești un om care încearcă să fie o ființă mai înalt dimensională, tu ești o ființă mai înalt dimensională care încearcă să fie om.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.