duminică, 4 septembrie 2016

În Acest ACUM


Arcturienii prin Sue Lie

În acest ACUM nu sunteți pe deplin în corpul vostru trei/patru dimensional. Nici nu sunteți pe deplin în corpul vostru cinci dimensional. Acest lucru NU este așa pentru că ați fi făcut ceva greșit. Acest lucru este așa pentru că voi sunteți un prototip. Faceți parte dintre cei care s-au oferit voluntar să ”testeze echipamentul” pentru transmutarea vehiculului vostru Pământesc trei/patru dimensional în Vehiculul vostru de Lumină cinci dimensional.

Prin urmare, veți fi chemați să eliberați modul de gândire trei și patru dimensional înainte ca creierul vostru cinci dimensional să intre pe deplin on-line. În acest ACUM vă sugerăm să vă focalizați în principal pe dimensiunea a treia ca și dimensiunea voastră de bază și pe dimensiunea a cincea ca și unde VOI mergeți, dar nu trăiți încă acolo.

Acest lucru înseamnă că rămâneți pe deplin împământați, mâncați mâncarea potrivită, vă exersați corpul și primiți un ”selecționer” care este cineva care vă ține evidența fără să aibă vreo judecată sau frică. Unii oameni s-ar putea să se sperie de schimbările voastre și să vă judece pentru că sunt speriați.

Prin urmare, focalizați-vă pe dimensiunea a treia ca și dimensiunea voastră de bază pentru vehiculul vostru pământesc trei/patru dimensional și percepeți rezonanța cinci dimensională ca și VOI-ul care voi sunteți în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Puteți simți că în realitatea cinci dimensională există o senzație de puritate și de inocență care este dificil de menținut în dimensiunile mai joase. Veți dori de multe ori să intrați în realitatea cinci dimensională, dar puteți să o faceți doar atunci când Inima Voastră înaltă și Mintea Multidimensională sunt calibrate una cu cealaltă – ȘI – în timp ce sunteți în stare să mențineți rezonanța Iubirii Necondiționate.

Da, Iubirea Necondiționată nu este doar o emoție. Iubirea Necondiționată este o frecvență de rezonanță în care unitatea și încrederea sunt naturale și constante. Această rezonanță este dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Voi, adică mulți dintre voi, primiți tot mai multe și mai multe licăriri din această frecvență cinci dimensională. Precum și sentimente care sunt aproape prea intense pentru ca corpul vostru fizic să le poată menține.

Aceste sentimente vin în valuri de lumină mai înaltă pentru a vă acorda șansa de a vă obișnui la fiecare nou val de energie mai înaltă. Adaptarea la aceste valuri este ca și cufundarea într-o apă foarte rece sau foarte fierbinte pentru că aveți nevoie să vă obișnuiți treptat cu ”temperatura”.

Vă dați voie să vă adaptați treptat la o senzație dată de energie, care poate fi destul de șocantă la început. Din fericire, ceea ce la început este șocant devine din ce în ce mai natural, pe măsură ce vă adaptați la acea frecvență a realității.

Senzațiile voastre cinci dimensionale pot fi șocante pentru sistemul vostru trei dimensional pentru că câmpurile de energie cinci dimensionale vă actualizează încet rețeaua neuronală, precum și funcționarea inimii voastre, a plămânilor, vederea, auzul și experiențele tactile.

Toate sistemele care vă ajută să fiți conștienți de mediul vostru trei/patru dimensional sunt actualizate pentru a vă ajuta să fiți conștienți de mediul vostru cinci dimensional aflat într-o continuă expansiune. În cele din urmă, toate ”sistemele de conștientizare” vă vor fi actualizate pentru a include conștientizarea coștientă a mediului vostru înconjurător cinci dimensional.

Apoi, în acel ACUM, veți descoperi brusc că sunteți calibrați la o frecvență de contact mai înaltă. Ceea ce noi înțelegem printr-o ”frecvență de contact mai înaltă” este că voi veți contacta o frecvență a realității pe care ați experimentat-o arareori de când v-ați luat pentru prima dată un vehicul Pământesc.

Înainte de a vă fi oferit voluntar să o ajutați pe Gaia prin luarea unui vehicul pământesc trei/patru dimensional, corpul vostru a fost înnăscut cinci dimensional. De fapt, ați rezonat la un ”corp de lumină” cinci dimensional. Corpul vostru de LUMINĂ, invizibil, cinci dimensional v-a păstrat corpul FIZIC interconectat cu rezonanța voastră înnăscută cinci dimensională a Aici-ului și Acum-ului realității voastre cinci dimensionale.

Sistemele neurologice primare cinci dimensionale ale corpului vostru de LUMINĂ vă permit să percepeți și să experimentați lumea voastră mai înalt dimensională. De fapt, Corpul vostru de Lumină cinci dimensional este ca o casă imensă cu multe pasaje, tuneluri, scări și ferestre. Aceste pasaje, tunele și portaluri sunt ”ferestrele voastre în dimensiunea a cincea”.

Voi ați ”deschis aceste ferestre” cu combinația Iubirii Necondiționate pentru sinele vostru, alții și Gaia, precum și prin dorința, dedicarea voastră și simțul înnăscut al datoriei de a împământa Lumina Mai Înaltă.

Pe măsură ce câmpurile de energie care curg din vehiculul vostru Pământesc călătoresc dincolo de câmpurile de energie ale spațiului-timpului vostru trei/patru dimensional, vă transmutați automat portalurile în AICI-ul cinci dimensionalului ACUM.

Dați-ne voie să vă explicăm din nou ce înțelegem noi prin ”portaluri”. Am vorbit despre o scară interioară AICI care vă poate ajuta să vă expansionați ”Simțul de SINE” dincolo de vehiculul vostru trei dimensional în cel mai înalt patru și cinci dimensional VOI.

Pe măsură ce vă amintiți mai multe despre adevăratul, inter-dimensionalul vostru sine, experimentarea voastră conștientă a celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea va crește. De asemenea, veți deveni mai conștienți de experiențele voastre cinci dimensionale. Apoi, ceea ce a fost odată nou, și poate un pic înfricoșător, devine încet normal.

Acesta este modul în care voi veți ”FACE ASCENSIUNEA CEVA NORMAL”.

Așa cum este normal să vorbiți despre un joc cu mingea, școala copilului vostru și știrile zilnice 3D, va deveni NORMAL să vă împărtășiți tot mai multele voastre experiențe cinci dimensionale cu alții.
Acest ”Nou Normal” reprezintă o tranziție pe care mulți dintre voi ați ales să o faceți în acest ACUM.

Dragi voluntari să fiți prototipurile noului om, voi ați cerut să ajutați prin procesul transmutării corpului vostru fizic trei dimensional, precum și a corpului vostru astral patru dimensional în octava corpului vostru de lumină cinci dimensional.

Ceea ce veți realiza pe măsură ce începeți să intrați în și să treceți prin acest proces, este că voi ați trecut prin această transformare întreaga voastră viață. De fapt, voi ați practicat pentru acest ACUM în multe vieți trecute, paralele și alternative.

Vă cerem să vă amintiți că de fiecare dată când aruncați o privire în dimensiunea a cincea, voi vă permiteți să experimentați pe deplin ACUM-ul. Am început 2016 cu procesul de opt săptămâni de a vă iubi necondiționat pe voi înșivă. Acum vă cerem să vă iubiți necondiționat sinele suficient de mult pentru a include și Corpul vostru de Lumină cinci dimensional în ”Simțul vostru de SINE”.

Vă cerem TUTUROR să vă amintiți că voi nu sunteți doar vehiculul vostru pământesc trei, patru dimensional. Vă provocăm să vă expansionați ”Simțul vostru de SINE trei/patru dimensional” pentru a include și ”SINELE vostru corp de Lumină cinci dimensional”.

Această unitate a SINELUI vostru trei/patru și cinci dimensional, vă va aduce aminte de ”Simțul Scopului” pe care l-ați avut atunci când v-ați luat un vehicul pământesc în scopul de a ajuta cu procesul transmutării ”conștiinței polarității individuală, trei dimensională” în ”conștiința unității cinci dimensională” cu ÎNTREAGA Viață.

Veți începe această expansiune a conștiinței cu voi înșivă, dar pentru că dimensiunea a cincea se bazează pe Aici și Acum, și pe unitatea cu întreaga viață, conștiința voastră personală cinci dimensională se va expansiona în mod natural pentru a include conștiința colectivă a întregii vieți.

Voi sunteți ca miticul vostru Johnny Appleseed (appleseed=sămânță de măr n.t), care a călătorit de-a lungul și de-a latul planetei plantând semințe de măr. Cu toate acestea, nu este nevoie ca voi să călătoriți de-a lungul și de-a latul lumii voastre fizice, deoarece voi vă plantați puternicele voastre forme-gând de transmutare planetară în conștiința colectivă a omenirii.

Din moment ce Conștiința Unității cu întreaga viață este esența unei conștiințe cinci dimensionale, precum și a tuturor realităților cinci dimensionale, odată ce ați creat această schimbare în conștiința voastră, corpul vostru fizic își va începe transmutarea în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

Pe măsură ce începeți să intrați și să treceți prin acest proces, veți intra în stări de conștiință pe care nu le-ați mai experimentat niciodată în nici una dintre încarnările voastre. Au existat ”ființe cinci dimensionale” care au fost venerate ca și Zei sau Maeștri Ascensionați. Dar, de prea multe ori, au trecut mii de ani în-între nașterea acestor Conducători Spirituali.

Au fost câteva ființe extraordinare, în diferite linii temporale și în diferite zone care și-au luat o întrupare în care și-au transmutat corpul fizic în Corpul lor de Lumină cinci dimensional. În trecut, când s-a întâmplat acest lucru, Pământul rezona la o frecvență atât ce joasă încât a fost dificil pentru ei să mențină o formă în rezonanța de pe planetă.

Cu toate acestea, ACUM este o formă diferită de ascensiune pentru că noi vă cerem să vă FUZIONAȚI ”procesul vostru personal de transmutare” cu ”procesul de ascensiune planetară” al lui Gaia.

Așa cum Maeștrii Ascensionați din trecut au transmutat în Corpul lor de Lumină cinci dimensional pentru a-și ajuta discipolii, voi veți transmuta în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional pentru a vă ajuta planeta. Prin urmare, nu este nevoie ca voi să aveți vreun discipol. Ceea ce vă cerem să faceți este pentru cei care sunt receptivi la procesul vostru.

În acest fel, voi veți contribui experiența voastră Personală cinci dimensională cu Gaia. Simultan, Gaia va contribui experiența ei Planetară cinci dimensională cu voi.

Această Conștiință a Unității cinci dimensională a persoanei și planetei se va expansiona adânc în miezul planetei lui Gaia și departe în atmosfera Ei. Această Conștiință a Unității cu Întreaga viață lucrând ca UNA va iniția și completa procesul transmutării Personale și Planetare în următoarea octavă a realității – Dimensiunea a Cincea.

Sunteți binecuvântați să dețineți o formă în acest ACUM.
NOI, prietenii voștri Arcturieni, suntem binecuvântați să vă ajutăm.


Arcturienii prin Sue Lie


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.