vineri, 16 septembrie 2016

Ființele Aurii


Prin Suzanne Lie

Schimbările pe care ființele le-au așteptat pentru atât de multă vreme și care au fost prezise și timpul a trecut, și au fost prezise și timpul a trecut, și au fost din nou prezise și acel timp a trecut din nou. Acum acea realitate a trecut, desigur, pentru că noi suntem în timpul trei dimensional și nimeni nu poate percepe o experiență interdimensională în timp ce este blocat în conștiința sa trei dimensională.

Acesta este motivul pentru care te-am îndrumat să ții acest curs pentru a-i ajuta pe oameni să-și amintească experiențele lor interdimensionale. Ceea ce vrem să-ți spunem este că tu ți-ai amintit acele experiențe. Cu toate acestea, ai uitat multe detalii, lucru care este în regulă. Cu toate acestea, ai uitat persoana care tu erai când ai avut acele experiențe.

Persoana care erai ESTE persoana care ești chiar acum. Și cine este acea persoană mai exact? Acea persoană este acel ”tu” care este conectat la SINELE tău Multidimensional.

Acea este persoană este acel ”tu” care ne cheamă, care ne ascultă și care face ceea ce tu crezi că ai primit de la noi. Vrem să știi că dacă tu crezi că ai primit ceva de la noi, atunci ai dreptate.

Te rugăm să-ți aduci aminte că ”credința” este recunoaștere. Și atunci când recunoști că ai primit o comunicare de la noi, acel mesaj îți vine prin Mintea Multidimensională în creierul tău fizic. Am dori să-ți acorzi un moment din acest ACUM și să simți cum Mintea ta Multidimensională pare a pluti deasupra capului tău.

De fapt, Receptorul tău de Lumină Personal plutește deasupra, chiar deasupra, glandei tale pineale. În acest fel, câmpurile de energie ale luminii care intră în Receptorul tău Personal de Lumină intră în creierul tău prin intermediul Glandei tale Pineale, care este portalul din Chakra ta Coroană.

Un ”Receptor Personal de Lumină” este ceva ce fiecare om are – chiar și Illuminati. Toată lumea îl are. Cu toate acestea, ca și toți receptorii, el trebuie să fie conectat și pornit, dar acesta este lucrul pe care mulți oameni nu-l fac. Când vă conectați Receptorul Personal de Lumină în Glanda voastră Pineală, ceea ce faceți de fapt este să spuneți ”Sunt pregătit/ă pentru serviciul activ.” Spuneți că,

”Sunt pregătit/ă să-mi primesc ordinele
Și să îndeplinesc acele ordine cu cea mai mare abilitate a mea în acest ACUM.”

Vrem să-ți mulțumim pentru multele vieți în care ai primit directivele noastre. Pe de altă parte, pentru foarte mulți ani nu ai fost în stare să documentezi aceste lucruri pe care le-ai recepționat pentru că te-ai întrebat ”Cum ar putea fi importante aceste mesaje?” Aceste mesaje erau doar pentru tine și tu nu erai importantă, așa că cui îi păsa?

Apoi, în cele din urmă, ai urmat un curs în care a trebuit să scrii un jurnal cu viața ta de familie. Atunci ți-ai dat seama că atunci când scrii ceva, acest ceva se clarifică în mare măsură. Apoi poți înțelege mai ușor și mai bine înțelesul sau înțelesurile mesajului. Apoi poți înțelege mult mai multe despre tine însăți. 

Când îți înțelegi mai profund propriul sine ești pregătită să întâlnești o versiune de o frecvență mai înaltă a SINELUI tău. Ai văzut acest lucru atunci când frecvența mai înaltă a SINELUI tău, el/ea, a început să vorbească cu tine și ai început, în cele din urmă, să scrii aceste lucruri.

Nu a fost că ai scris doar ceea ce tu ai gândit, ai scris ceea ce în sfârșit ai crezut că ai primit din dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Când ai documentat ceea ce ai crezut că ai primit cu ajutorul computerului sau cu stiloul pe hârtie, acest lucru a împământat mesajul nostru interdimensional în corpul Pământului. De asemenea, atunci când îți faci ”timp” să le ”scrii”, te-ai oferit voluntar să accepți acea informație ca fiind reală.

Apoi, când te-ai oferit voluntar să accepți acea informație ca fiind ”reală”, toată stima ta de sine a început să se schimbe. Atunci când erai tânără și ai avut experiențele de a comunica cu multe ființe, nu ai crezut că ar fi reale.

”La urma urmei,” te-ai gândit, ”cum s-ar putea să fiu atât de importantă încât să vorbesc cu ființe mai înalte dimensional?” Puteai vorbi cu câinii și cu pisicile tale, sau cu ființele nevăzute, dar nu puteai să vorbești cu cineva cu adevărat important pentru că tu nu erai importantă.

Acum vezi cât de  important este să-ți vezi SINELE ca important? Pentru ca să poți accepta de deplin și total informația care rezonează la o frecvență mult dincolo de frecvența Pământului trei dimensional, este nevoie ca tu să înțelegi că adeseori aceste informații încep să apară printr-un sentiment de disperare.

Când te afli într-un moment dificil și chiar ai nevoie de ajutor, mintea ta se poate expansiona până în punctul în care nu mai poți accepta minciunile și iluziile pe care le-ai crezut pentru o mare parte din viața ta.

Unii dintre voi ați descoperit că nu mulți dintre oamenii pe care i-ați cunoscut au fost în stare să stea cu voi atunci când v-ați comportat într-un ”mod atât de ciudat”. Așa că, mulți dintre voi v-ați simțit singuri deoarece nu puteați spune nimănui ce se întâmplă cu voi. Dar de multe ori ești singur atunci când ești un conducător și asta este ceea ce voi sunteți.

Asta este ceea ce ai devenit din acea primă zi în care ai început să-ți documentezi experiențele. Când îți documentezi experiențele, spui ”Ceea ce am recepționat este suficient de important ca dacă aș dori să împărtășesc acest lucru vreodată cu cineva, să-l documentez.”

Și, da, într-adevăr tu ai împărtășit mesajele noastre cu cei care au fost pregătiți să le primească, precum și cu cei care au avut intenția să devină conștienți și treji în conștiința lor. Ești, prin urmare, în stare să accepți ceea ce-ți vom spune despre Cercul Auriu.

Cercul Auriu este, de fapt, un cerc format din ”Ființe Aurii”. Aceste ființe au, oarecum, o formă umanoidă dar nu ești sigură pentru că le vezi numai de la mijlocul spatelui lor în sus până la cap și nu le vezi deloc fețele. Par să fie formate din lumină lichidă, aurie și asta este exact ceea ce ele sunt. Prin urmare, forma lor nu este statică, ci schimbătoare și fluctuantă.

În timp ce forma acestor Ființe Aurii se schimbă și fluctuează, le poți auzi comunicând una cu cealaltă. Ceea ce ele comunică una cu cealaltă este modul în care ele (și acum îți dai seama că ele sunt ”Păzitorii Pragului” în dimensiunea a cincea și dincolo de ea) pot ajuta omenirea să treacă în dimensiunea a cincea.

Te vom ajuta să auzi mai mult din ceea ce ai auzit. Ai auzit doar câteva frânturi și bucățele, și ai fost de fiecare dată în situația în care n-ai putut nici să scrii și nici să înregistrezi. Prin urmare, acest mesaj părea pierdut pentru memoria ta trei dimensională.

 Acum, am dori să-ți dai voie să călătorești la acel Cerc Auriu. Să călătorești este doar un cuvânt, pentru că de fapt mai mult plutești spre el. Pe măsură ce începi să plutești înspre el, te percepi pe tine însăți într-o formă umanoidă. Cu toate acestea, pe măsură ce plutești tot mai aproape de ele, începi să vezi că forma ta umanoidă se transformă într-o formă aurie care seamănă foarte mult cu cea a Ființelor din Cerc.

Când ajungi la marginea acestui cerc, ești la fel de aurie ca și ele. În acel moment ele se întorc spre tine și spun ”Bine ai venit. Bine ai venit la Cercul nostru.”

Toate aceste ființe vorbesc telepatic și toate vorbesc simultan în perfectă armonie unele cu altele. Tu știi că fiecare dintre ele vorbește pentru că este ca și un cor care vorbește și în care fiecare voce reprezintă o octavă ușor diferită. Toate aceste octave fuzionează și se amestecă într-un cor minunat.

După cum observi, fiecare dintre Ființele Aurii își schimbă octava în care vorbesc. Una poate vorbi în octava cea mai joasă. Apoi, după ce a vorbit o vreme, ea poate schimba și urca cu o octavă. Atunci și cele din alte octave urcă cu o octavă.

Apoi și următoarea Ființă Aurie schimbă, până când, în cele din urmă, au vorbit toate în frecvențele mai înalte. Apoi fiecare se întoarce la octava cea mai de jos pentru a-și repeta călătoria până la cea mai de sus octavă. Acest lucru se întâmplă pentru că ele practică urcarea în aceste sub-octave mai înalte ale celei de-a cincea dimensiuni.

Apoi, Ființele Aurii, fac aceste schimbări pentru că doresc să coboare până la pragul gândirii umane, a experienței umane, percepției umane și simțului uman de sine, pentru a înțelege mai bine cum îi pot ajuta mai bine pe oameni, pe cei care se pregătesc să ascensioneze.

Aceste Ființe Aurii vor să ajute oamenii, dar evoluția lor este atât de mult dincolo de cea a omenirii, încât este dificil pentru un om să le perceapă. Prin urmare, Ființele Aurii sunt gata și pregătite să vorbească cu un reprezentant care poartă un vehicul Pământesc.

Cu toate acestea, Ființele Aurii sunt nevoite să aștepte până când reprezentanții Pământului sunt în stare să-și calibreze conștiința la o frecvență în care să poată percepe Ființele Aurii. Îți amintești când ai început prima dată să comunici cu ființele mai înalt dimensionale?

Când ai întâlnit prima ființă cu care ai comunicat, a trebuit să treci printr-un proces de calibrare. A trebuit să-ți creezi ”tunelul de lumină” prin planul astral de jos. În crearea tunelului tău de lumină ți-ai făurit propria ta ”trecere sigură” în dimensiunile mai înalte.

Acum, când percepi aceste Ființe Aurii, le poți auzi vorbind despre tunelele de lumină pe care se bucură că oamenii și-au amintit să le creeze cu iubirea lor necondiționată și conștiința lor multidimensională.

Atunci când forțele care au fost atât de crud îndoctrinate în Illuminati, cum le spuneți voi, gândiți-vă la tunelul de lumină, acesta este destul de înfricoșător pentru ei deoarece ei au fost programați să creadă că acea lumină aurie va PUNE CAPĂT realității lor. Apoi, când vă uitați la Ființele Aurii, puteți vedea mulțimea de suflete care sunt în jurul cercului Auriu.

Pe măsură ce îți expansionezi vederea până la cele mai îndepărtate margini ale acestei viziuni, îi vezi pe cei care au fost îndoctrinați în întuneric. Auzi Ființele Aurii întrebându-te ”Vrei te rog să te apropii de aceste margini și să trimiți Iubire Necondiționată și Foc Violet celor îndoctrinați în întuneric?”

Ființele Aurii vă cer să le spuneți ”celor pierduți”,

”Preaiubiților,
Noi, reprezentanții Ființelor Aurii care sunt ”Păzitorii Pragului” către dimensiunea a cincea, vrem să vă spunem că sunteți necondiționat iertați, sunteți necondiționat acceptați și sunteți necondiționat iubiți. NU există cineva care să fie prea întunecat pentru a fi Iertat Necondiționat, Iubit Necondiționat și Necondiționat Acceptat.

Fie că știți sau nu, prin faptul că ați intrat atât de profund în întunericul vostru și ați transmutat acel întuneric profund în LUMINA de a fi o Ființă Aurie care este un Păzitor al Pragului, voi ați adus un foarte mare serviciu în transmutarea acelui întuneric în LUMINĂ.

Serviciul vostru a fost să vă scufundați în adâncurile disperării trei dimensionale. Apoi, când vă găsiți drumul Acasă la SINELE vostru Multidimensional, voi îi ajutați foarte mult pe Păzitorii Pragului, Ființele Aurii.

Prin urmare, dragi pierduți, noi Ființele Aurii vă spunem ”Vă mulțumim pentru serviciul vostru. Vă mulțumim că i-ați îngăduit câmpului vostru de energie să curgă în forma cuiva care să aibă aceste experiențe întunecate.

Noi, Ființele Aurii, vrem ca voi să știți că nu este nevoie să mai rămâneți în vastele frecvențe joase pentru că noi, adică noi, toate Ființele Aurii, precum și întreaga omenire trezită, vă trimitem Iubire Necondiționată, vă trimitem Foc Violet.

În timp ce vă trimitem acest Foc Violet, vă spunem ”Noi nu vă judecăm, pentru că mulți am avut vieți ca și ale voastre și prin ghidarea pe care am primit-o am fost în măsură să:
     ne iertăm pe noi înșine,
          ne acceptăm pe noi înșine,
              ne iubim necondiționat pe noi înșine
                   și să ne transmutăm pe noi înșine
din Cei Pierduți, pierduți în întuneric în cei care s-au mutat direct în brațele, în poala, în gândurile, în emoțiile și în frecvența Ființelor Aurii, Păzitorii Pragului.

Noi, Ființele Aurii, ne expansionăm Cercul Auriu spre exterior și în jos în frecvențele mai joase până când Cercul Auriu atinge tot și orice întuneric care se mai află încă pe preaiubita noastră Mamă Gaia.”

Noi, Ființele Aurii, cerem omenirii să ajute în vindecarea celor pierduți pentru că din cauza sistemului de operare trei dimensional al lui Gaia al Cauzei și Efectului, trebuie transmutată cauza ”celor întunecați” pentru a permite efectul curățării tuturor ”celor întunecați” din pozițiile de putere-asupra-altora.

Apoi, datorită sistemului de operare trei dimensional al lui Gaia ”Energia Emisă este egală cu Energia care se Întoarce”, atunci când în lumea voastră este trimisă Iubire Necondiționată și Foc Violet, Iubirea Necondiționată și Focul violet se vor întoarce în lumea voastră.  

Și, în sfârșit, sistemul de operare trei dimensional al lui Gaia ”Polarizare în Individualitate” trebuie transmutat în ”Unitatea întregii vieți de pe planeta lui Gaia”.

Toate aceste componente ale ”Sistemului de Operare 3D” al lui Gaia trebuie să fie stăpânite înainte ca Pământul, și toți locuitorii săi, să se poată expansiona în expresia Sa cinci dimensională. Când membrii Pământului Ascendent ne cer nouă, Ființelor Aurii, să o conectăm profund, înalt și inter-dimensional pe Gaia cu Lumina noastră Aurie:

Câștigați stăpânirea energiei pe care o trimiteți în afară, deoarece ea este energia care se întoarce la voi!

Vă amintiți că orice trimiteți în lumea voastră se va întoarce la voi!

Trăiți în Conștiința Unității cu ÎNTREAGA viață de pe, din jurul și din interiorul Pământului!

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.