luni, 12 septembrie 2016

Colectivul vostru probabil că cugetă


Prin Brenda Hoffman

Dragilor,
Unii dintre voi par a raporta miracole și sentimente strălucitoare pe care aceia dintre voi care vă simțiți lăsați pe dinafară nu. Poate că cândva ați experimentat și voi miracole și senzații asemănătoare. Dar asta s-a întâmplat cu mult timp în urmă și nu seamănă cu modul în care le simțiți acum în timp ce ziua voastră se desfășoară.

Voi ați evoluat dincolo de nevoia unei verificări zilnice a potrivirii ființei voastre. Tot așa cum nu ați mai avut nevoie de un părinte sau învățător care să vă spună că abilitățile voastre în ceea ce privește lectura progresează foarte bine. Ați trecut dincolo de nevoia unei felicitări instantanee pentru oricare parte a ființei voastre.

De fapt, voi ați ajuns la o răscruce de drumuri pe care cei mai mulți nici nu și-au putut-o imagina măcar cu câteva luni în urmă. Pentru că ați evoluat dincolo de nevoia de învățători/profesori și informații din afara Pământului. Chiar dacă acele informații vă reamintesc detalii pe care poate că le-ați neglijat; astfel nu mai sunt atât de importante pe cât au fost odată ce ați învățat să citiți și nu mai aveți nevoie ca un adult să vă ajute să pronunțați cuvintele mari.

Dacă vreți, evoluați pentru a avea acces la cărți mult mai importante care nu cer nimic altceva decât atenția și interesul vostru. Așa că voi vă simțiți uitați sau neglijați cumva în timp ce tranziționați la noul voi.

Poate că ați uitat că voi intrați în locuri în care nimeni nu a îndrăznit sau nu a fost în stare să exploreze. Deci, chiar și aceia dintre noi care nu suntem de pe Pământ putem în acest moment observa, vă putem consola sau încuraja, dar nu putem înțelege pe deplin ceea ce voi explorați.

Voi schimbați Universurile în moduri pe care nu vi le puteți imagina încă.

Gândiți-vă la acei părinți care nu au făcut niciodată o facultate și la cursurile pe care le fac copiii lor pentru a-și găsi locuri de muncă în acel domeniu. Chiar dacă acei părinți pot observa, consola și încuraja, ei nu pot înțelege pe deplin mediul universitar al copiilor lor și nici locurile de muncă care rezultă din asta. Așa este și pentru noi. Noi nu am fost niciodată acolo unde sunteți voi acum.

Această tranziție este nouă pentru noi toți, inclusiv pentru voi – lucru care era de așteptat. Surpriza este că avansați atât de rapid încât nu există timp pentru o curățare și o colectare Universală a experiențelor între viețile voastre pământești.

Planul original a fost ca voi ca și maeștri cercetași să inițiați schimbarea care să fie urmată de către copiii și nepoții voștri – fie în această viață fie în următoarea – și care să trăiască viața pe care voi ați inițiat-o. Informațiile pe care voi le-ați adunat urmau a fi consolidate și transmise celor care au decis să poarte mai departe torța.

Aceasta nu mai este o așteptare valabilă pentru voi sau noi. Ați tranziționat atât de rapid încât voi creați noul fără parametrii care erau cândva de așteptat să vă ajute.

Acest lucru nu este nici teribil și nici înfricoșător, într-un fel, voi v-ați depășit profesorii și părinții. Așa că, noi vă încurajăm și observăm cu uimire curajul și tenacitatea voastră în continua voastră mișcare dincolo de așteptări.

Asta ne face să ne întoarcem la frica voastră originală că ați făcut ceva greșit pentru că nu mai experimentați miracolele pe care alții par să le primească fără nici o problemă sau îndoială.

Voi sunteți miracolul. Iar noi, cei din alte dimensiuni, adunăm date și informații cu privire la modul în care vă putem încuraja mai bine să treceți dincolo de ceea ce ați dobândit deja.

Gândiți-vă la noi ca și la acei părinți mândri care nu au urmat niciodată o facultate. Pe măsură ce vă încheiați cursurile pe care noi nu le putem înțelege încă, voi intrați într-o viață pe care nici măcar nu am visat-o posibilă.

Chiar dacă ne adunăm în colective – inclusiv cu unele din segmentele voastre – pentru a vă îmbogăți călătoria, nu am stabilit încă puncte cheie de interacțiune.

Poate că acest gând este puțin înfricoșător pentru că asta înseamnă că voi sunteți în această aventură fără vreo hartă sau răsplată. Ne adunăm pentru a descoperi cea mai bună cale de a vă încuraja fără a vă schimba calea proiectată.

Voi sunteți maeștrii cercetași care descoperă noi trasee care să fie urmate de către cei care vin în urma voastră. Dar acele trasee sunt atât de noi încât nu vă putem spune ce veți simți sau experimenta până când voi nu ne raportați.

Poate că încă nu ați înțeles că misiunea voastră – pe care atât de grațios ați acceptat-o – a fost să schimbați Universurile, precum și Pământul. O misiune de îndeplinit pe parcursul mai multor vieți pământești sau de către cei care v-ar fi urmat. Pentru că nimeni, cel mai puțin voi toți, nu s-a gândit că v-ați putea anula karma din trecut și a trece mult dincolo de ea așa cum voi ați făcut.

Aceia dintre voi care vă simțiți ”blocați”, ca să zicem așa, cu vise care par să nu se împlinească niciodată, implorați să fie altfel.

V-ați mișcat atât de rapid încât noi, cei din alte dimensiuni și colectivele, nu chiar înțelegem cum evoluați voi. Să vă îndrumăm în direcția recompensei care pare atât de importantă pentru voi acum? Sau să vă îndrumăm în direcția recompensei care veți găsi că este importantă peste o lună sau un an? Asta este dilema noastră.

Aceia dintre voi care citiți acum acest mesaj cel mai probabil că țipați în voi să vă ghidăm/înghiontim către răsplata sau miracolul vostru acum – și apoi către un altul atunci când ați evoluat dincolo de acesta.

Aceasta este problema dezbătută în diferitele dimensiuni și colective non-pământești. Desigur, asta vă face să fiți supărați pentru că ați lucrat cu atât de multă sârguință pentru a ajunge în acest punct și aveți nevoie de ceva care să vă întărească curajul.

Totuși, nu v-ați acceptat încă pe deplin ființa. Acesta este miezul dilemei noastre. V-ar schimba o răsplată direcția din lumea 3D dincolo de ea? Sau v-ar încuraja să rămâneți pe Pământ în loc să plutiți în eteri?

Nu că v-am opri aventurile, mai degrabă vă revizuim proiecțiile originale și determinăm cât de mult puteți realiza fără ajutorul nostru – și când și unde să intervenim.

Suntem într-adevăr cu voi în această aventură glorioasă. Dar trebuie să ne evaluăm rolul nostru astfel încât voi să nu avansați mai repede decât puteți înțelege sau tolera fizic.

Multe se petrec în ființa voastră pe perioada acestui echinocțiu și a momentului eclipsei pe care nu le puteți detecta pentru că cele mai multe au loc în starea voastră de somn și de visare cu ochii deschiși. Este ființa voastră prea încărcată sau visul vostru este piesa de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil în noua voastră ființă?

La fel ca și părinții unui student la facultate care doresc să scurteze durata pe care copilul lor student o petrece în facultate pentru ca povara financiară să fie redusă. Să îl determine pe copilul lor să facă mai multe cursuri ca să reducă costurile, dar asta ar putea să-l facă să ajungă stresat sau să se retragă din facultate înainte de absolvire.

Așa este și pentru noi acum. Cum putem să vă ajutăm cel mai bine să vă atingeți obiectivele în continuă expansiune fără vătămarea ființei voastre fizice sau emoționale?

Să știți că vă iubim foarte mult și suntem extrem de mândri de realizările voastre.


Pentru că sunteți suflete curajoase ne-ați mustra dacă nu v-am încuraja pentru o avansare mai rapidă. Dar noi chibzuim această abordare pe măsură ce evoluați în interior și mult mai rapid decât atât voi cât și noi am crezut a fi posibil înainte ca voi să fi intrat pe Pământ în această viață. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.