miercuri, 28 septembrie 2016

Ce se întâmplă în lume? – Consiliul


Prin Ronald Head

V-am spus prin mai mulți mesageri că va fi, și acum este, un mare influx de lumină în sistemul vostru. V-am spus că nu va exista nimeni și nimic care să nu fie afectat de acest val de lumină. V-am spus și că sunteți chiar bine avansați în acest proces în acest moment. Și vrem să vă informăm că în timp ce aceasta și este situația, intensitatea va continua să crească.

Motivul pentru care abordăm acest lucru astăzi este că acesta cauzează o schimbare atât de mare în fiecare dintre voi încât până și aceia dintre voi care au devenit foarte conștienți de ceea ce v-am spus deveniți dezorientați, confuzi și uneori chiar descurajați. Este un lucru să înțelegi avertismentele de haos și confuzie iminente și este cu totul altceva să experimentezi pe viu acest tip de energie.

Astăzi am dori să vă oferim un alt mod de a vedea ceea ce este acum peste tot în jurul vostru astfel încât să puteți continua să fiți magnificele faruri care sunteți.

Imaginați-vă că lumea în care voi trăiți este o cutie de vopsea. Priviți în jos în cutie. Acum amestecați vopseaua. Amestecați bine toate gradele diferite de lumină. Este o grămadă de iubire, foarte multă compasiune, niște pace a minții și multe alte culori. Știm că există și niște mânie și ură roșie. Este chiar și ceva negru. Dar atunci când le amestecați bine, vă spunem noi că culoarea rezultată nu va fi neagră. Nu este nici măcar gri închis. Dar nuanțele de negru, gri și roșu fac tot ce pot să-și păstreze intensitatea culorii ca să iasă bine în evidență pe fundalul mult mai predominant al pastelurilor iubirii, compasiunii și bunătății.

Acum imaginați-vă că există un butoi imens cu o vopsea perfect albă care se toarnă în cutie în timp ce vopseaua este amestecată. Imaginați-vă cum culoarea vopselei din cutie devine din ce în ce mai luminoasă. Imaginați-vă și că sunt milioane de cepuri micuțe de alb care au fost plantate în cutia de vopsea și care acum încep să elibereze albeața pe care au adus-o cu ele. Vopseaua din cutie nu are nici o altă opțiune decât să devină din ce în ce mai luminoasă până când devine crem, de culoarea cojii de ou și în cele din urmă albă.

Asta este ceea ce trăiți voi acum. Este foarte dificil să vezi că acest lucru se întâmplă când peste tot în jurul tău este confuzie și ți se arată numai negrul, roșul și griul de către cei care trăiesc în și pentru negru, roșu și gri. Este nevoie ca doar să priviți în jurul vostru pentru a vedea și poate chiar să simțiți că este mai mult roz și auriu decât vi se arată.  Și că confuzia și angoasa voastră sunt cauzate de fapt de propria voastră jinduire după lumină. Nu-i așa?

Vrem să știți că mai este încă o foarte mare cantitate din acea vopsea perfect albă care este turnată în întregul sistem pe care voi îl locuiți. Și micii pixeli care refuză să-și schimbe culoarea vor fi în cele din urmă decolorați.

Acum, asta este doar o imagine drăguță. Oricine vă poate spune lucruri drăguțe, să vă bată pe spate și să vă ceară să vă adunați. Nu-i așa? Ceea ce noi vrem să vă rugăm este să faceți un efort zilnic pentru a vedea că ceva în jurul vostru, sau pe internet dacă aveți, se îmbunătățește. Sunt într-adevăr destul de multe care fac acest lucru. Dacă căutați, veți găsi. Apoi, pentru acea zi, fiți micul cep de vopsea albă, al iubirii și compasiunii în care stați.


Să știți că suntem aici. Suntem cu voi în fiecare moment. Și inimile noastre sunt pline cu iubire și cu cel mai înalt respect pentru voi, pe măsură ce vă îndepliniți provocarea care v-ați luat-o asupra voastră. Voi – acolo unde sunteți – făcând ceea ce faceți, sunteți piese divine ale Tot Ceea Ce Este. Lumea trebuie să se schimbe datorită a ceea ce voi sunteți și chiar face acest lucru. Ea va reflecta lumina ființei voastre. Iubire și binecuvântări fiecăruia dintre voi.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.