joi, 18 august 2016

A Deveni Conectat – Partea a Doua


Această canalizare a fost oferită în direct în Columbus, Ohio
În data de 10 Aprilie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Anturajul este încă aici și ascultătorii viitorului sunt aici. Drag ascultător al viitorului, nu este interesant că chiar acum pentru unii este într-adevăr trecutul? Dar oarecum, noi suntem cu toții împreună în ”acum”.

Învățătura zilei este că, prin proiectare, Ființa Umană devine un pic mai multidimensională în fiecare an. Procesele realității voastre și viața voastră se pot schimba în felul ăsta pentru că noile instrumente devin parte a vieții voastre normale, conștiente. Natura Umană va începe să se schimbe și o schimbare în conștientizarea voastră este iminentă. Toate acestea vă vor ajuta să practicați cum să ocoliți vechile obiceiuri și vechile moduri de viață, dacă doriți.

Schimbarea este grea. Schimbarea este grea pentru că ea dă naștere [crează] la alte lucruri care sunt și ele dificile. Schimbați un lucru și în jurul vostru se schimbă alte lucruri. Știți în mod intuitiv că există o rezistență la ea. Această rezistență este în totalitate normală și comună și în cele din urmă veți ajunge la disconfort. Lucrul interesant pe care vrem să vi-l spunem despre asta, și poate chiar să vă convingem, este că: Schimbările pe care le faceți astăzi nu numai că vor crea mai multe schimbări, ci și mai multă bunăvoință. Dumnezeu este atât de îndrăgostit de voi încât acest Dumnezeu, această sursă creatoare, vede ceea ce faceți și potrivește bunăvoința cu sincronicitatea.

Acest întreg concept sfidează realitatea și fizica voastră. Să ai încredere în nevăzut este greu! Cu toate acestea, Spiritul are multidimensionalitate și voi nu. Spiritul vă iubește atât de mult încât recompensa pentru încrederea voastră va fi că tot ceea ce faceți va avea ”o strălucire  binevoitoare” asupra ei. O să vă simțiți mai bine făcând ceea ce faceți decât oricând înainte și vă veți bucura de asta.

Imaginați-vă pășind în necunoscut, fiind mai degrabă zăpăciți decât înfricoșați. Imaginați-vă alergând spre acel pod necunoscut despre care am vorbind cu atât de mulți ani în urmă și accelerând spre necunoscut în loc să puneți piciorul pe frână. Aceasta este atitudinea de încredere pe care Spiritul o vede, iar acest lucru spune multe despre cine voi sunteți.

ADN-ul pe care îl aveți, care este și el acordat la conștiința de care vă bucurați, vede și el acest lucru. La fel fac și inima, glanda pineală și creierul vostru logic. Ele toate văd acest lucru. Aceasta este puterea a ceea ce am descris în trecut ca ”intenție pură” sau ”acțiune plină de compasiune”. Toate acestea lucrează împreună pentru a face lucrurile confortabile pentru voi. Asta este ceva nou. În trecut, când ați pășit în afară pentru a vă trăi credința, nu a existat o echipă de susținere așa cum există acum. Într-o energie mai veche, aceasta nu a fost acolo așa cum este acum. Atunci nu o creaserăți încă, dar acum ați făcut-o. Și vă spunem din nou: Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, și ceea ce astăzi încercați din nou s-ar putea să funcționeze foarte bine, chiar dacă înainte nu a dat rezultate.

Aș vrea să întitulez acest scurt mesaj ”A Deveni Conectat, Partea a Doua”. El este un addendum la ultimul mesaj pe care vi l-am dat ieri. Ultimul mesaj a fost unul care va fi disponibil tuturor, astfel încât să-l puteți auzi/citi dacă doriți. Dar acest mesaj ar trebui să aibă sens și numai prin el însuși.

Un Nou Tip de Conectare
Ca rezumat, am vorbit despre faptul că ADN-ul vostru are o rotire multidimensională în el. Acest lucru înseamnă că el este parțial cuantic [are atribute cuantice care au fost dovedite]. V-am spus, de asemenea, că din această cauză, ADN-ul vostru poate genera un mic ”eveniment cuantic”. V-am mai spus și că această nouă energie care este văzută acum pe planetă schimbă toată omenirea, nu numai sufletele bătrâne. Mulți încep să se trezească la noile tipuri de posibilități și folosesc aceste posibilități ca să facă multe lucruri care vi s-ar putea părea magice deoarece acestea sunt atât de diferite.

V-am mai spus și că Înregistrările voastre Akashice se află în acea vastă memorie a ADN-ului care a fost văzută recent de către știință ca un depozit de date și informații anterior necunoscut. Așa că înainte etichetatul ”ADN deșeu” este cunoscut acum ca și un depozit care conține o uimitoare cantitate de informații. Akasha voastră face parte din asta (așa cum v-am spus cu ani în urmă) și va începe să iasă în față în moduri la care nu vă așteptați – și nu le veți crede.

Lucrurile vor începe să se petreacă individual în Oameni și voi le veți respinge ca nefiind reale, deoarece Omul care voi sunteți, și pe care îl cunoașteți și iubiți, a existat până acum numai în 3D [dimensionalitate limitată]. Chiar și lucrurile ușor cuantice vor fi neașteptate. Ce face omenirea, mai ales în vechea energie, atunci când dă peste un om care este în totalitate paranormal? Lumea fie vrea o parte din asta, fie fuge de ea. Adeseori este numită magie sau rău. Guvernele îl doresc, chiar dacă nu este pe deplin înțeles. Mulți pur și simplu îl neagă și nu știu ce să facă cu el. Dar dacă v-aș spune că acest exemplu simplu este doar scurtă privire aruncată la ceea ce urmează să se întâmple? Sunteți pregătiți pentru asta?

O persoană supra-paranormală, o persoană care ar putea fi numită chiar pre-cog [precognitivă individual] este una care poate vedea potențialele realității care există în cercul timpului. Cu toate acestea, această persoană va vorbi despre evenimente ca și cum ele s-ar fi întâmplat deja. Potențialele poartă aceiași energie ca și lucrurile reale. Uneori pre-cognitivii sunt puși pe un fel de piedestal sau duși într-un fel de cameră secretă. S-ar putea să fie corecți în ceea ce văd, sau nu, în funcție de ceea ce fac Oamenii cu potențialele. Dar ei sunt văzuți ca fiind diferiți, și de multe ori înfricoșători.

Un paranormal poate ajuta mereu poliția, și totuși mulți polițiști vor închide ușa, își vor da ochii peste cap și vor spune că nu este adevărat. Pentru ei nu este real pentru că nu este ceva cu care ei să se poată descurca în 3D. Înțelegeți ce spun? Acest lucru este pe cale să se schimbe. Din ce în ce mai mult Oamenii vor începe să devină conștienți de lucrurile speciale pe care numai ei le pot face. Vor avea amintiri speciale și nu vor ști ce să facă cu ele. Ar putea chiar să adune potențiale în jurul lor.

Un Exemplu ”Wo”

Aș vrea să fac ca acest lucru să fie simplu, pentru că atunci are loc cea mai mare înțelegere. Vreau să vi-l prezint pe Wo. Aceasta chiar nu este o parabolă așa ca altele, ci doar un exemplu. Wo este oriunde de la vârsta de patru la șase ani și el este în noua energie. Wo începe să le povestească părinților săi cum obișnuia el să fie. El începe să le povestească ce era atunci când era în familie, dar într-un mod diferit. Îi spune mamei sale ”Tu ești cea mai bună mamă pe care am avut-o până acum.” Wo începe să recite lucruri care sunt ciudate și stranii, deoare acest copil își aduce aminte atât de multe detalii despre lucruri pe care nu ar trebui să fie în măsură să le știe pentru că au avut loc într-un alt timp.

Dați-mi voie să vă spun de ce Wo este capabil să-și amintească Akasha sa. El este un copil nou într-o energie nouă cu o eficiență crescută a ADN-ului. El este începutul a ceea ce am numit evoluția conștiinței. El are un ADN ușor diferit din această cauză. Nu-l puteți măsura chimic, dar îl puteți vedea în ceea ce el spune și face. Ați putea dori să-l numiți un Wo mai deștept, mai înțelept, dar noi vă vom spune că este mai diferit de atât. El vibrează mai înalt – o conștiință diferită care îi permite lui Wo să-și amintească lucruri din trecutul său Pământesc foarte repede. El devine ușor multidimensional. Cu toate acestea, copilul nu are o istorie trecută ca și adult în viața sa prezentă, prin urmare, el are puține restricții sociale. Nu are încă o cutie de credințe.

Wo nu cunoaște nimic mai bine, așa că spune fără să judece tot ceea ce vede, simte și își aduce aminte. El este, de asemenea, foarte atent la reacția părinților săi. Părinții săi sunt totul pentru el. Îl cred? Îl vor reduce la tăcere? Îi vor spune că acesta este doar un vis? Sau îl vor asculta? Modul în care ei vor reacționa va determina modul în care Wo își contruiește următoarea frază, și celelalte de acolo încolo, despre adevărul său.

Wo continuă să le spună cine a fost, unde a fost și ce a făcut. Nu are nici un fel de rețineri în memoria sa proaspătă și nu există încă nici un fel de reguli despre modul în care trebuie să se comporte în societate. El încă nu a trăit în preajma altor persoane. Nu știe să tacă sau că ei vor gândi că este ciudat sau straniu sau nepământean. Tot ceea ce are sunt părinții lui și acum se uită cu atenție la ei. Poate simți cum ei primesc toate acestea. El pur și simplu spune adevărul și Wo se trezește într-o energie foarte nouă ca și copil. Dar ca și copil, el are nevoie de acceptare.

Sfaturi pentru părinții care au un ”Wo”

Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că mulți dintre voi ați putea avea un ”Wo” fie pe drum fie aici deja. Ce veți face cu copilul sau cu nepotul vostru care începe să facă asta? Îi vorbesc acum unei mame în devenire chiar acum, dar ea nu este în această cameră. Draga mea, vei primi asta de la copilul tău! Tu ai un sistem de credință care se află deja într-o cutie bine definită. Știu cui îi vorbesc. Nu vreau să-ți fie frică de asta. Am să-ți dau instrucțiuni care sunt instrucțiuni pentru toată lumea și iată-le, sunt aici: Când orice copil începe să vorbească despre ceea ce-și amintește din Akasha lui, ascultați-l. Nu contează ce faceți, opriți-vă și ascultați-l. Chiar dacă întârziați la școală, vreau să vă opriți și să-l ascultați. Școala poate aștepta. Dacă întârziați la lucru, vreau să vă opriți și să ascultați. Lucrul poate aștepta.

Motivul pentru care vă spun asta este că aceste tipuri de amintiri nu vor sta foarte mult cu ”Wo” al vostru. S-ar putea să nu le auziți din nou pentru că pe măsură ce copilul crește, el va începe să învețe despre cutie, despre ceea ce cei din jurul lui, inclusiv colegii lui, simt că este corect și adevărat. El va vorbi despre îngerul din cameră care-i vorbește și care va fi real pentru el. Acesta va rămâne real până când îi va spune vreunui coleg care nu este pregătit să audă așa ceva. Probabil este un coleg mai mare care va râde de el pentru că crede în ”Zâna Măseluță” și toate celalte entități false. Și atunci copilul se va închide.

Reacția colegului și atitudinea părinților sunt antenele sale și toate caută acceptare. Dacă îl trimiteți la plimbare sau nu îl acceptați, nu va mai vorbi despre asta și, în cele din urmă, va uita. Vreau să vă opriți din ceea ce faceți și să ascultați. Vreau să-i arătați copilului că sunteți interesați și că credeți ceea ce vă povestește și că sunteți fascinați. Spuneți-i copilului că vă place ceea ce spune. Opriți-vă și ascultați.

Vreau să vă transmiteți acceptarea cu privire la tot ceea ce Wo al vostru vă spune. Dacă aveți ocazia, vreau să puneți întrebări. ”Mai spune-mi! Aceste informații sunt extraordinare! Este minunat că-mi spui lucrurile astea. Te iubesc chiar mai mult pentru asta. Spune-mi te rog mai multe.” Dacă copilul vede această acceptare, mamă și tată, vă spun ceva: Nu va conta ceea ce colegii lui vor face, pentru că el va avea un prieten cu care să poată vorbi despre îngerul din colț, sau cine își amintește că obișnuia să fie, sau câte vieți a avut. Se vor întâmpla din ce în ce mai multe pe această planetă și prin libera alegere, voi, noii părinți, aveți abilitatea de a scurta ceea ce se petrece în continuare prin modul în care tratați un copil care începe să-și amintească ”imaginea de ansamblu”. Acesta este Omul care începe să devină ușor cuantic.

Îi veți îngădui Akashei voastre să aducă lucrurile la vedere?

Haideți să-l lăsăm acum pe Wo acasă cu părinții lui și să ne uităm la un alt exemplu. Consștiința voastră mai înaltă de suflet bătrân ar putea să vadă și ea îngerul din colț. Poate că acesta va veni ca ființă vie la voi și poate că veți fi în stare să comunicați cu el – nu ca și o fantomă, nu ca și o apariție – dar ca ceea ce personifică iubirea Creatorului. Acest prieten magic pe care este posibil să-l fi avut ca și copil apare din nou și este viu!

Așa că dați-mi voie să vă pun următoarea întrebare: Veți îngădui acest lucru sau este prea târziu? Sunteți prea băgați în cutie pentru a vă schimba? Atunci când veți începe să aveți amintiri și posibilități legate de cine sunteți cu adevărat, venite din Akasha voastră, ce veți face? Poate că vor fi vise vii care încearcă să vă arate măreția scopului vostru pe Pământ. Le veți trata ca pe un vis, ca pe o fantezie sau poate ca pe un vis ciudat? Le veți uita și veți închide ușa și nu veți spune un cuvânt despre asta? Sau le veți striga cu voce tare celor care vor asculta, crede, înțelege și veți sărbători? Vedeți voi, acest lucru se poate întâmpla.

Suflet bătrân, TU ești cel care va începe să aibă aceste vise, aceste realități noi. Pe măsură ce ADN-ul începe să-și crească eficiența și voi îngăduiți o conștiință mai înaltă, poate începe. Nu se va întâmpla doar copiilor. Nu pot fi doar ei, deoarece VOI sunteți cei care au cea mai mare experiență în acest moment. Copiii vor ajunge și ei acolo în cele din urmă, deoarece și ei sunt suflete bătrâne, dar acum voi sunteți cei care aveți înțelepciunea de a le înțelege.

Pe măsură ce aceste lucruri încep să ți se întâmple ca și adult, nu contează ce vârstă ai suflet bătrân, există o tendință de a le suprima. Poate însă că le vei analiza și vei merge la cineva care să te asculte și vei spune ”Mi s-a întâmplat un lucru ciudat.” Să nu îndrăznești să spui asta! Nu este ceva ciudat, este un lucru normal! Singurul lucru ciudat este un Om care a trăit cu aceste mari potențiale timp de eoni și nu le-a folosit niciodată! Asta este ciudat!

Dacă ești cineva care poate transmuta timpul, și sunt unii aici care știu exact despre ce vorbesc, vreau să vă revendicați această abilitate. Dacă este cineva aici sau care ascultă și care a avut ceea ce voi numi o experiență multidimensională, nu vreau să-i spuneți cuiva că a fost ciudată. Vreau să stați drept și să declarați că voi ați ieșit din această cutie 3D și să începeți să vă dați seama că aveți acele experiențe pe care le-ați câștigat! Schimbarea este aici și sufletul bătrân începe să simtă aceste instrumente noi!

Unora dintre voi li se vor întâmpla lucruri stranii, dar ele sunt stranii numai pentru că ele sunt în afara cutiei vechii voastre credințe. Aveți curajul să sărbătoriți o voce din capul vostru numită intuiție, pe care o auziți pentru prima dată? Sau veți fugi la medic? Este alegerea voastră. Acesta este addendum-ul pe care vreau să vi-l prezint ca pe un alt mod de a vă conecta cu Dumnezeu. A fi conectat nu înseamnă pur și simplu o realizare a lucrurilor spirituale. Este devenirea lor! A fi conectat înseamnă să fii o parte a schimbării și a noii energii de pe planetă. S-au dus zilele în care doar stați și urmăriți totul. Acum, voi ajutați la crearea lor.

Este destul pentru astăzi și ați primit suficientă învățătură în această încăpere pentru a ști despre ce vorbesc [vorbind de seminarul de două zile].

Aș vrea să părăsiți acest loc diferiți față de cum ați venit. Cititorule, vreau același lucru și pentru tine. Stai o clipă și cugetă dacă dacă acest lucru este real pentru tine sau nu. Ceea ce a fost spus și predat astăzi merge dincolo de cutia în care ați trăit și pe care ați numit-o normalitate de-a lungul tuturor vieților voastre. Ceea ce ar trebui să știți este că dincolo de cutie este lumea reală. Cea în care ați trăit este lumea limitată.

Și doar această conștientizare vă va îngădui celor care sunteți în această cameră și care citiți să schimbați ceea ce este nevoie în voi pentru a intelectualiza toate astea. Amintiți-vă un lucru: Tot ceea ce aveți de intelectualizat, orice, sunt vechile voastre experiențe în cutie! Tot ceea ce aveți de judecat, orice, în acest punct este numai ceea ce ați experimentat deja. Prin urmare, dacă este ceva cu totul nou și ne-experimentat încă, tot ceea ce voi aveți sunt vechile instrumente de analiză pentru a valida. Tot ceea ce aveți, de fapt, este încrederea și intuiția dacă ceva este real sau nu. Persoana alb-negru care vede pentru prima dată culori, are tendința de a-și pune la îndoială percepția în loc să se bucure de măreția unei lumi noi, colorate. Mulți își vor nega lor înșiși faptul de a vedea culoarea și vor rămâne la alb-negru. Înțelegerea acestei capcane deosebit de omenești vă va ajuta să treceți dincolo de vechea gândire care ar putea să vă împiedice să credeți oricare dintre aceste lucruri.

Schimbări majore sunt pentru voi aici acum. Data viitoare când meditați, spuneți asta: ”Dragă Spirit, eu sunt îndrăgostit/ă de Sursa Creatoare și sunt parte din ea. Nu înțeleg multe din ea, dar pentru că sunt îndrăgostit/ă de ea, înseamnă că nici nu trebuie să o fac. Dragă Spirit, arată-mi ceea ce este nevoie să știu. Dă-mi intuiția care să mă ghideze către locuri la care nici nu mă aștept și în acest proces să am bucurie în viața mea. În timp ce umblu în ceea ce pare a fi întuneric, dă-mi înțelegerea că aceasta este de fapt un nou tip de lumină perfectă – una pe care nu am mai văzut-o niciodată înainte.”


Și așa este.

KRYON


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.