vineri, 8 iulie 2016

Rezultatele s-au Accelerat – Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Venim astăzi la voi pentru a vă oferi încurajare și înțelegerea a ceea ce se întâmplă din punct de vedere energetic în acest moment. Valurile de energie care curg în planeta voastră vor continua și nu vor pierde din intensitate. Pe măsură ce forma voastră se adaptează la frecvențele mai înalte veți simți o ușurare. Înțelegem că mulți sunt obosiți și doresc ca acest flux constant să se oprească, mai ales cei care s-au trezit de curând și își croiesc drum printre straturile interioare. Priviți profund și cu sinceritate în interiorul vostru și întrebați-vă dacă ați fi fericiți ca acest proces să se prelungească sau sunteți genul care dorește să se miște repede. Aveți încredere că sufletul vostru știe ceea ce este cel mai bine pentru voi și cât puteți duce, chiar dacă voi credeți că nu mai puteți duce nici măcar o zi. Adevărata tărie și perseverență care se află în fiecare dintre voi este uimitoare și trebuie sărbătorită.

Liniile temporale se condensează și colapsează pentru a se asigura că personal și colectiv sunteți în cea mai înaltă posibil. Veți începe să vedeți că rezultatele gândurilor și acțiunilor voastre se văd mult mai repede. Unii vor numi asta karmă instantanee, dar este mult mai mult de atât. Înțelegeți că acesta este momentul ca voi să practicați schimbarea energiei voastre și frecvența în care stați. Dacă ceva nu merge cum trebuie în legătură cu voi și voi întâmpinați acest lucru cu condamnare de sine, judecare sau alte gânduri negative, veți vedea că acest tipar al lucrurilor care merg prost va continua. Dar dacă întâmpinați un inconvenient cu umor sau convingerea că totul va fi bine, veți vedea că lucrurile chiar merg bine, poate chiar mai bine decât ați anticipat. Viteza cu care vedeți rezultatele gândurilor și sentimentelor voastre interioare a crescut atât de mult încât puteți vedea corelarea lor în mod clar. Fiecare dintre voi aveți puterea de a vă schimba percepția și, prin urmare, schimbarea frecvenței este simțită și recepționată de către corpul vostru energetic. A fi într-o frecvență mai înaltă sau în curgere nu înseamnă că viața va fi fără probleme sau perfectă. Ceea ce este important este reacția voastră atunci când evenimentele nu se desfășoară așa cum ați vrea voi sau totul pare a se prăbuși în jurul vostru. Este nevoie de practică pentru a putea menține cea mai înaltă frecvență interioară posibilă, iar aceasta nu poate fi testată și întărită fără cucuiele sau munții care apar în calea voastră.

Mulți se confruntă cu revenirea unor gânduri, comportamente, stări de sănătate și chiar dependențe. Ele apar pentru a fi vindecate și a nu mai fi judecate din interior. Ele apar ca voi să puteți să vedeți cât de adâncă este în voi programarea sabotării de sine și incriminării de sine. Acest lucru poate fi frustrant pentru cei care simt că au trecut dincolo de această experiență numai ca să o vadă apărând din nou. Înțelegeți că nu ar fi ieșit la suprafață dacă nu ar fi fost adânc îngropată în voi. Din momentul în care sunteți în stare să vă iertați și să vă iubiți total pe voi înșivă indiferent de defectele pe care le-ați putea percepe, veți descoperi că acea programare încetează. Acesta este un pas important pe măsură ce fiecare dintre voi vă amintiți cum este să fii un suflet pe deplin întrupat.

Fiecare dintre voi lucrați la integrarea sufletului vostru. Multe se vor schimba pe măsură ce vă amintiți și apoi integrați cunoașterea strat cu strat. Este foarte asemănătoare cu etapele creșterii voastre: sugar, copil mic, pre-adolescent, adolescent, tânăr adult, etc. Dar indiferent de această clasificare sunteți tot timpul oameni. Nu ați fost niciodată pe deplin sufletul vostru, ați ales ca pur și simplu să nu vă amintiți adevărata voastră măreție pentru a putea să experimentați viața în dualitate și densitate. Acum este momentul să vă amintiți și să vă amintiți în timp ce vă mențineți forma pământească. Pe măsură ce vă întoarceți la voi înșivă în straturi/etape veți descoperi că conexiunea voastră cu Tot Ceea Ce Este crește așa cum o fac și abilitățile voastre.

Este foarte important să ascultați ceea ce corpul vostru are nevoie în acest moment. Pentru unii nevoile corpului s-ar putea să nu fie clare, dar mesajele pe care le primiți despre ceea ce corpul nu are nevoie vor fi foarte clare. Este foarte important să vă deschideți linia de comunicare cu corpul vostru astfel încât să vă puteți mișca cu o mai mare ușurință prin aceste schimbări. Când primiți ghidare din interior dar opuneți rezistență în a urma instrucțiunile pe care le-ați primit, acest lucru arată că există credințe și programări care nu sunt în concordanță cu sufletul vostru. Înțelegeți că de fiecare dată când urmați ghidarea primită, chiar dacă aceasta pare bizară, deschideți un canal interior pentru a primi comunicări interioare mai clare.

Sunteți puternici peste măsură și pe măsură ce fiecare dintre voi umblați în puterea voastră mai deplin, veți schimba tot ceea ce este în jurul vostru. Amintiți-vă cine sunteți și profunda iubire din care veniți.   

Cu profundă iubire, admirație și respect,

Quan Yin

Conversație cu Quan Yin:

Jenny: care sunt în general emoțiile celor care se trezesc în acest moment?

Quan Yin: Mulți simt o profundă furie, neîncredere și o lipsă de putere. Mulți devin furioși și rostesc invective la adresa semenilor lor umani pentru a schimba lumea exterioară fără să-și dea seama că ceea ce se întâmplă în colectivul lărgit este o oglindă a ceea ce se petrece în subconștientul omenirii. Dacă fiecare persoană ar privi adânc în ea însăși, și-ar vindeca traumele și durerea și ar descoperi că în jurul lor totul se vindecă.

Jenny: Ce poți să-mi spui despre curățarea care are loc la nivel colectiv?

Quan Yin: Puteți curăța numai ceea ce vi se potrivește din interior. Ar fi imposibil să curățați o problemă care nu vi se potrivește în această viață. Cineva care nu a înțeles violul nu poate curăța acea energie din colectiv. Înțelegeți că nu este responsabilitatea nimănui să curețe pentru altcineva, doar pentru sine însuși/însăși. Pe măsură ce cineva își curăță o problemă acesta trimite frecvența vindecată în colectiv, iar aceasta îi activează pe cei care sunt și ei pregătiți la rândul lor să o vindece. Cu cât mai mulți se vindecă pe ei înșiși, cu atât mai puternică este frecvența vindecată în colectiv aducând o schimbare pe scară largă prin activarea tuturor celor care sunt pregătiți să o vindece în ei înșiși.

Jenny: Sunt recunoscătoare pentru cuvintele tale în ceea ce privește ascultarea corpului. Am avut pofte care par să nu aibă nici o noimă și sunt în contradicție cu dieta mea. M-am luptat cu această contradicție chiar dacă atunci când îmi urmez pofta mă simt mult mai bine.


Quan Yin: De unde vin credințele tale în ceea ce privește dieta?

Jenny: Unele din medicina holistică, iar altele mi le-am creat pentru că am vrut să-mi ridic vibrația și mi s-a spus că unele alimente coboară vibrația.

Quan Yin: Este important să te asiguri că credințele tale nu devin închisoarea ta. Nu există o autoritate mai mare legat de ceea ce ai nevoie în aceste momente decât tine. Ascultă-ți corpul, conectează-te cu modul în care te simți atunci mănânci fiecare aliment. Lasă ca aceasta să te ghideze nu regulile tale care oricum se vor schimba. Trebuie să înțelegi cât de puternică ești. Atunci când înțelegi că totul este lumină și percepția ta se schimbă și vei vedea că totul este compatibil. Senzațiile și intențiile tale sunt cel mai important lucru. Acest lucru are legătură, din nou, cu înțelegerea adevăratei voastre naturi și nelimitarea ființei voastre.

Sper că întrebările mele v-au ajutat și că această postare vă găsește într-o stare de bine. Îi apreciez cu adevărat pe cei ce împărtășesc această postare. Vă trimit toată bucuria și iubirea pe care o putem gestiona.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.