sâmbătă, 16 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XV


Capitolul XV
A FI Un Agent Pentru Arcturieni
Arcturienii prin Suzanne Lie

Salutări, Noi, Arcturienii, dorim să împărtășim cu voi un mesaj în acest ACUM. Vedem că mulți dintre voi sunteți treziți într-un mod în care vă puteți aminti mai ușor întâlnirile voastre nocturne cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru precum și întâlnirile voastre în corp nocturn cu noi pe Navele noastre.

Uneori, cum ar fi cazul acum cu Suzille, vă puteți trezi cu amintirea a ceea ce ați învățat în timpul vizitei voastre. De fapt, în 6 Iulie 2016, Suzille s-a trezit auzindu-ne pe noi, Arcturienii, spunând:

”În acest fel, vei fi un Agent al Arcturienilor”

Și-a apucat jurnalul și a început să scrie înainte de a pierde mesajul. Mesajul a continuat cu
”Ce înseamnă să fii un Agent pentru Arcturieni?”

A fi un agent nu are legătură cu ceea ce să faci. Are legătură cu cine ești ...

Când ești un agent pentru Arcturieni, sau Pleiadeeni, sau oricare dintre membrii familiei tale galactice sau angelice, ești ”chemat în serviciul activ!” A fi ”chemat în serviciul activ” înseamnă să faci ceea ce spui și să faci ceea ce auzi în interiorul tău când te afli în stările mai înalte de conștiință.

Cu alte cuvinte, voi, conștiința voastră, și acțiunile voastre sunt acordate să primească, accepte și urmeze instrucțiunile interioare pe care le primiți de la Sinele vostru Mai Înalt și/sau de la orice altă ființă cinci dimensională și mai mult cu care sunteți în aliniere.

Cu lumina mai înaltă care se întrupează pe sine din ce în ce mai adânc în corpul vostru fizic, în gândurile, emoțiile, acțiunile și întrebările voastre, deveniți din ce în ce mai inter-dimensionali. Prin inter-dimensionali vrem să spunem că informațiile voastre interioare apar dintr-o frecvență din ce în ce mai înaltă a realității. De asemenea, cu cât frecvența este mai înaltă, cu atât mai adânc călătorește informația în miezul vostru.

Așa cum lumina mai înaltă înnăscută călătorește în Miezul lui Gaia, miezul copacilor, miezul plantelor și miezul animalelor, lumina mai înaltă călătorește și în Miezul VOSTRU.

Amintiți-vă, pentru a vă aprinde în Corpul de Lumină al adevăratei voastre naturi, trebuie să rămâneți adânc împământați în Miezul corpului planetar al lui Gaia. În acest fel, vă puteți alătura impulsului crescând de transmutare a întregii vieți într-o frecvență de rezonanță mai înaltă.

Vă rugăm să vă amintiți că atunci când sunteți UNA cu planeta,
Voi sunteți UNA cu Ascensiunea Planetară.

Chiar dacă multele voastre încarnări pe Pământ v-au învățat să fiți atenți, aceste încarnări v-au învățat și să fiți vigilenți. Această vigilență apare adeseori din frică, dar ACUM apare – NU din frică – din protectivitatea pentru planeta voastră, oameni, natură, elementali și întreaga viață de pe Gaia.

Pe măsură ce vă treziți din ce în ce mai mult vă dați seama ce planetă minunată este Pământul. Vă dați seama și de cât de dur a fost tratată Gaia de către mulți dintre oamenii Ei. Desigur, ”curățarea” lui Gaia NU va fi făcută de către cei care au făcut mizeria și care sunt în primul rând cei întunecați.

Curățarea va apărea de la oamenii treziți, cei care sunt în curs de ascensiune. ”Ascendenții” care sunt fericiți să o readucă pe Gaia la splendoarea Ei cinci dimensională pentru că ei sunt cei care vor trăi în acea realitate cinci dimensională.

Cei care ”au făcut mizeria” nu cred în dimensiunea a cincea și ei nici nu vor experimenta Pământul cinci dimensional până când nu-și vor expansiona conștiința în dimensiunea a cincea. Amintiți-vă dragi Pionieri, Noul Pământ nu este un loc. Noul Pământ este o frecvență!

Prin urmare, nu vă veți urca într-o navă spațială pentru a zbura pe Noul Pământ. În schimb, va trebui să vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea. Apoi veți primi tot mai multe ”sclipiri” din Noul Pământ prin intermediul percepțiilor voastre inter-dimensionale ale Clarvederii, Clarauzului și Clarsimțirii.

Aceste percepții inter-dimensionale pot fi activate numai atunci când conștiința voastră rezonează la dimensiunea a patra de sus și mai mult. Navele noastre pot să-și coboare frecvența la dimensiunea a cincea de jos sau chiar la a patra de sus atunci când cei care doresc să ne perceapă rezonează la frecvența păcii și a iubirii necondiționate.

Cu toate acestea, de îndată ce numai și o singură persoană are ințenții rele, Nava își va ridica frecvența înapoi în frecvența cinci dimensională înaltă. Facem acest lucru pentru că NU avem nici o intenție de a-i speria pe cei adormiți sau de a fi o țintă pentru cei întunecați.

Așa că, de obicei ne păstrăm rezonanța în sub-planele de mijloc și sus ale celei de-a cincea dimensiuni. Când vedem un grup care este plin de iubire necondiționată așteptând afară să ne vadă, am putea sau nu să ne coborâm frecvența.

Din perspectiva grupului trei/patru dimensional ar putea părea a fi sigur. Cu toate acestea, noi îi putem percepe cu ușurință pe întunecații camuflați sau pe cei care nu cred și care ar fi foarte speriați.

Intenția noastră este să comunicăm cu cea mai mare parte a omenirii prin reprezentanții ei care au lucrat cu noi timp de mai mulți ani. Deoarece noi avem deja o ”relație inter-dimensională” cu acești oameni, ei sint conștienți de rolul pe care și l-au ales înainte de a-și fi luat actuala întrupare.

Adeseori le acordăm timp ”canalelor” noastre pentru a-și integra percepțiile cinci dimensionale în viețile și activitățile lor de zi cu zi. Mai întâi, au nevoie de ”timp” să se familiarizeze cu și să câștige stăpânirea simțurilor lor cinci dimensionale care sunt din ce în ce mai activate.

Când cineva își stăpânește deja clarauzul, acesta ne va auzi și va ”primi dictare” de la noi cu informațiile pe care i le trimitem. Cei care sunt în primul rând clarvăzători ne pot percepe Navele, dar s-ar putea să nu poată încă comunica cu noi.

Apoi, sunt cei care sunt în primul rând clarsimțitori. Ei ne pot simți foarte puternic prezența dar s-ar putea să nu fie în stare să ne vadă sau să ne audă. Din fericire, pe măsură ce voi toți vă transmutați conștiința și percepțiile în dimensiunea a cincea, veți fi în stare să ne vedeți, auziți și simți prezența în mod activ.

Percepția care este ”deschisă” mai întâi este în funcție de misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a vă lua vehiculul pământesc. Adeseori, cei care sunt artiști mai întâi ne pot vedea (clarvăzul), în timp ce cei care sunt scriitori pot ca mai întâi să ne audă (clarauzul). Cei care sunt vindecători și lucrează cu corpul pot ca mai întâi să ne simtă (clarsimțul).

Apoi, după ce primele voastre percepeții cinci dimensionale sunt stăpânite cumva, lent, sau rapid, veți câștiga și stăpânirea celorlalte percepții expansionate ale voastre. Datorită dedicării voastre de a primi și împământa lumina mai înaltă, amintirea percepțiilor voastre mai înalte înnăscute va veni din ce în ce mai ”în direct” în viața voastră de zi cu zi.

Mai mult de atât, în timp ce cândva oamenii aveau nevoie să postească, mediteze și să studieze cu un Guru pentru o lungă perioadă de timp, ACUM mulți dintre voi simțiți cum Kundalini se ridică pe coloana voastră vertebrală pentru a vă activa toate calitățile înnăscute cu care v-ați născut, dar le-ați uitat.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează din ce în ce mai mult în ACUM-ul cinci dimensional, NU va mai exista ”timp”. Prin urmare, nu veți mai experimenta sentimentul de a ”aștepta ca ceva” (orice ar fi acel ”ceva) să intre în câmpul vostru perceptual.

Pe măsură ce conștiința voastră rezonează din ce în ce mai mult la dimensiunea a cincea și dincolo de ea, ceea ce ați așteptat de-a lungul a nenumărați ani, și vieți, va fi instantaneu AICI în UNUL cinci dimensionalului ACUM. Și ce glorios ACUM ESTE!

Mulți dintre voi puteți percepe câmpurile de energie, care sunt de fapt ”buzunare ale cinci dimensionalului ACUM”, în viața voastră de zi cu zi. Adeseori încercați să traduceți aceste informații în percepțiile voastre trei/patru dimensionale, dar acestea NU se potrivesc.

Aceste câmpuri de energie de frecvență mai înaltă pot să vă facă să vă simțiți extrem de obosiți, iar faptul de a încerca să traduceți înțelesul acestor câmpuri de energie poate să vă facă să vă simțiți ca și cum ați urca pe un munte foarte înalt. Și, într-adevăr, ”urcați un munte/câmp de energie cinci dimensional”.

Sunteți atât de obosiți pentru că încercați să percepți și să urcați acel munte cu conștiința voastră trei/patru dimensională. Din fericire, pe măsură ce încercați, încercați și încercați din nou, veți înțelege că folosiți sistemul vostru de operare timp/spațiu trei dimensional pentru a urca un munte cinci dimensional.

Prin urmare, trebuie ”să vă puneți viața în ordine” ceea ce înseamnă că trebuie să vă OPRIȚI să faceți ceea ce ”trebuie să faceți” și să ÎNCEPEȚI să faceți ceea ce ”vă place să faceți”.

Această tranziție de la ”trebuie” la ”vă place” poate să fie lungă și destul de dificilă, dar veți fi în stare să examinați cu claritate acele părți ale vieții voastre trei dimensionale care nu mai funcționează pentru voi. Apoi, percepțiile voastre cinci dimensionale intră în direct astfel încât voi să puteți vedea, auzi și/sau simți forța de viață în fiecare piatră, picătură de apă, copac, nor și ÎNTREAGA viață.

Elementalii vor deveni vii în fața ochilor, urechilor și simțurilor voastre pe măsură ce învățați să vă expansionați percepțiile în dimensiunea a cincea pentru din ce în ce mai mult din ceea ce voi mai percepeți încă drept ”timp”. Dar, curând, ”timpul” va deveni ACUM, iar dimensiunea a cincea va deveni AICI.

Acesta este momentul în care iluziile voastre trei dimensionale vor începe să se prăbușească pentru că conștientizarea voastră v-a revelat adevărul pentru care a trebuit să ”lucrați din greu” pentru a-l găsi în realitatea voastră fizică. După cum știți cu toții, iluziile sunt peste tot în familiara voastră realitate trei/patru dimensională.

Din fericire, iubirea voastră necondiționată înnăscută pentru întreaga viață va determina instantaneu ce este de fapt dimensiunea a cincea, iar voi veți ”absorbi această iubire necondiționată” ca o planetă care are mare nevoie de apă.

Apoi, expresia voastră cinci dimensională poate accepta cu ușurință și, în același timp, reflecta acea iubire necondiționată înapoi spre voi. La început, s-ar putea să nu percepeți iubirea necondiționată care strălucește înapoi spre voi pentru că percepțiile voastre cinci dimensionale s-ar putea să nu fie pe deplin ”on-line”.

Prin urmare, aveți răbdare și asigurați-vă că vă dați vouă înșivă multă, multă iubire necondiționată. Pe măsură ce continuați să vă ”iubiți sinele necondiționat”, percepțiile voastre cinci dimensionale vor începe să intre în direct în viața voastră de zi cu zi.

Iubirea Necondiționată din Inima voastră Înaltă vă va aminti SINELE vostru interior cinci dimensional pe care nu l-ați putut percepe încă în dimensiunea a cincea pentru că acesta rezonează la un sistem de operare complet diferit.

Din fericire, fiecare moment în care puteți ”arunca o privire” în dimensiunea a cincea, vă va face să deveniți mai încrezători. ”Poate că această realitate este REALĂ și eu percep o frecvență pe care nu am mai experimentat-o de când am plecat de pe Navă?” exclamați voi.

Apoi, Nava cinci dimensională, precum și viața pe care o aveți pe acea Navă apare ca flash-uri pe ecranul minții voastre.

”Este real?” întrebați voi.

”Imposibil”, răspunde sinele vostru trei dimensional.

Apoi, chiar înainte de a decide să uitați totul și să vă întoarceți la treaba voastră, Inima voastră Mai Înaltă începe să pulseze și strălucește în aura voastră, dincolo de aura voastră și se expansionează pentru a cuprinde toată zona în care vă aflați.

”Ce-i asta?” strigă sinele vostru trei dimensional.

”Asta ESTE ACASĂ!” șoptește SINELE vostru cinci dimensional.

Primirea acestui mesaj simplu de la propriul vostru sine cinci dimensional este ceea ce face din voi ”Un Agent pentru Arcturieni!” Prin urmare, spuneți acest mesaj din nou și din nou.

Priviți spre cer și spuneți ”Asta ESTE ACASĂ!”

Priviți în adâncul apei și spuneți ”Asta ESTE ACASĂ!”

Mergeți la ”serviciu” și spuneți ”Asta ESTE ACASĂ!”

Priviți-vă cartierul și spuneți ”Asta ESTE ACASĂ!”

Priviți fața fiecărui om, și propria voastră față în oglindă și spuneți

”ASTA ESTE ACASĂ!”

Să fiți Un Agent pentru Arcturieni înseamnă că ”VOI sunteți ACASĂ!”
Și în orice direcție vă uitați aceasta este ACASA pe care VOI ați CREAT-O.

Acesta este modul în care voi vă puteți transmuta realitatea voatră trei/patru dimensională
ÎNAPOI în realitatea celei de-a cincea dimensiuni care a fost ÎNTOTDEAUNA ACOLO!

Binecuvântări, noi, Arcturienii și Pleiadeenii, suntem alături de voi în călătoria voastră.
Chemați-ne și vă vom răspunde.

Dacă aveți nevoie de ajutor să ne găsiți, doar priviți în Inima voastră.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.