joi, 14 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XIV


Capitolul XIV
Conversații cu SINELE Vostru
Pleiadeenii prin Suzanne Lie

Salutări, eu sunt Sharman și m-am întors din nou pentru a vorbi cu voi. Aș vrea să vă pot vorbi despre ultimele noastre aventuri pe Pământ, dar nu este încă suficient de sigur pentru a o face. V-am auzit pe mulți dintre voi întrebând ”De ce mai există încă întuneric în lumea noastră?” Prin urmare, această întrebare va fi miezul mesajului nostru către voi în acest ACUM al vostru.

Da, mai există întuneric în realitatea voastră, dar există mai multă ”lumină” în ACUM-ul vostru decât a fost experimentată de multe generații din ”timpul” vostru. O parte din motivul pentru care există mai multă ”lumină” este pentru că voi, voluntarii noștri pe Gaia, v-ați expansionat conștiința în dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Din moment ce starea voastră de conștiință determină frecvența realității pe care o percepeți și, prin urmare, experimentați, din ce în ce mai mulți dintre voi alunecați pe tăcute în Pământul cinci dimensional. Deoarece voi mai experimentați încă procesul transmutării realității voastre în următoarea octavă, aveți experiențe de alunecare în și afară din Pământul cinci dimensional.

Simultan, Gaia alunecă și Ea în și afară din expresia Ei planetară cinci dimensională. Nu există nici o linie rigidă de demarcație între dimensiunile lui Gaia, așa cum nu există granițe între stările voastre de conștiință umane. Atât oamenii cât și planeta se adaptează treptat la o frecvență mai înaltă a realității.

Noi, Familia voastră Galactică și Angelică, privim cu bucurie modul în care împământații noștri fac ”doi pași înainte și unul înapoi”. Prin această afirmație vrem să spunem că conștiința voastră, și prin urmare percepțiile voastre, alunecă în dimensiunea a cincea și apoi revin în dinmensiunea a treia/patra atunci când lumea voastră fizică vă cheamă să FACEȚI ceva sau să FIȚI cineva.

De-a lungul multelor voastre încarnări, v-ați stabilit cu toții un sentiment de bază a cine sunteți cu adevărat și a motivului pentru care v-ați luat o întrupare. Aceia dintre voi care s-au încarnat în perioada timpurie a transmutării planetare, au avut un ”deal mai abrupt” de urcat.

Cu toate acestea, primii pionieri în experimentarea conștientă a dimensiunii a cincea au lăsat o ”dâră de firimituri de pâine” pe care alții să o urmeze. Mulți dintre primii pionieri care au ”găsit dimensiunea a cincea” și-au împărtășit experiențele cu alții și i-au învățat pe aceștia ceea ce ei au învățat.

Deoarece Gaia este o planetă atât de diversă, există multe tipuri diferite de oameni care se vor alătura pentru a-și ajusta cu precizie procesul specific de transmutare personal, al zonei lor și a întregii planete la saltul de octavă în dimensiunea a cincea.

Din ce în ce mai mulți dintre voi ați învățat că puteți percepe numai ceea ce ”starea voastră de conștiință” poate crede. Prin urmare, dacă-i îngăduiți stării voastre de conștiință să stea în adâncurile dimensiunii a treia, atunci aceea este singura realitate pe care o veți percepe.

Cu toate acestea, mulți dintre voi învățați/vă amintiți că atunci când vă expansionați conștiința pentru a include visele și aspirațiile voastre patru dimensionale, veți găsi portalul către SINELE vostru Multidimensional cinci dimensional și mai mult.

Portalul sinelui vostru cinci dimensional servește ca filtru pentru a elibera TOATE tiparele karmice nerezolvate adunate de-a lungul vieților voastre trei/patru dimensionale. Acest portal servește și ca un ”filtru de octavă” între dimensiunea a treia/patra și saltul de octavă într-o dimensiune a cincea total diferită.

Dimenisunea a cincea este cu o octavă mai sus de dimensiunea a treia/patra pentru că ea are un sistem de operare cu totul diferit. Unul dintre lucrurile care le par a fi dificile ”celor care se întorc” este că ei devin foarte conștienți de faptul că ei doar își ”poartă” corpul lor trei/patru dimensional.

Ei își dau seama că ei NU sunt, de fapt, acel corp. Încet, sau dintr-o dată, ascendenții, VOI, se eliberează de dependența de iluziile dimensiunii a treia/patra. Spunem ”dependențe” pentru că dependența este adeseori bazată pe frica de trecut, în prezent sau de un viitor necunoscut.

Voi, cei ascendenți, intrați cu certitudine într-un ”viitor necunoscut” pentru că în dimensiunea a cincea și dincolo de ea VOI sunteți creatorul instantaneu al realității voastre. În aceste realități mai înalt dimensionale, fiecare gând și emoție a voastră se manifestă instantaneu. De asemenea, dimensiunea a cincea și dincolo de ea se bazează pe unitatea cu întreaga viață.

Pe de altă parte, dimensiunea a treia se bazează pe polarități, separare și pe timpul/spațiul realității cauză și efect a lui Gaia. Gaia este pregătită să transmute în ”planeta Ei de lumină” cinci dimensională și le cere oamenilor Ei să o ajute transmutând și ei în ”Corpurile lor de Lumină” cinci dimensionale.

Cu toate acestea, pentru ca omenirea să facă această tranziție, ea trebuie să se ”deconecteze” de la sistemul de operare trei/patru dimensional al separării și dominării și să se ”conecteze” la sistemul de operare cinci dimensional al unității și co-operării.

Polaritățile de lumină și întuneric nu mai sunt necesare pentru ca voi să stăpâniți fizica lui ”energia emisă este energia care se întoarce”. Voi, curajoșii noștri voluntari, vă amintiți că:

·       Stăpânirea personală a gândurilor și emoțiilor voastre este cea care vă crează ”starea de conștiință”.

·       ”Starea voastră de conștiință” este cea care determină frecvența realității pe care o percepeți.

·       Atâta timp cât puteți menține acea stare de conștiință cinci dimensională, tot atâta timp rămâne deschis și portalul vostru în dimensiunea a cincea.

Pentru că atât de mulți dintre cei împământați și-au dedicat viața pentru a ajuta la ascensiunea planetară, experimentarea conștiinței cinci dimensionale nu este atât de dificilă pe cât a fost în urmă cu doar câțiva ani.

Cu toate acestea, de îndată ce apare un singur gând sau emoție trei/patru dimensională, conștiința voastră se întoarce cu ușurință la gândurile, emoțiile, percepțiile și conștiința voastră familiară trei dimensională.

Apoi, aveți o vagă amintire a unui ”loc foarte frumos” pe care tocmai l-ați văzut, auzit și/sau simțit, dar ați căzut din acea experiență pentru că a trebuit să ”vă întoarceți la treburile și responsabilitățile voastre trei dimensionale.”

”Data viitoare voi sta mai mult timp acolo!” vă promiteți vouă înșivă. Dar, dimensiunea a cincea nu are timp sau spațiu, iar creierul vostru trei dimensional nu poate să dețină un gând atât de ”imposibil”.

Apoi apar emoțiile voastre care spun ”Ce a fost asta?” Iar voi uitați întreaga experiență. Vă adaptați la un nou sistem de operare care este total diferit de sistemul vostru de operare ”timp/spațiu”.

”Te rog să ai răbdare” șoptește sinele vostru cinci dimensional în conștiința voastră. ”Se pare că este nevoie de ”timp” înainte ca voi să încheiați descărcarea și să vă adaptați la sistemul vostru de operare mental mai înalt dimensional.”

”Descărcarea a ce?” întrebați voi de îndată ce ați căzut din conștiința voastră cinci dimensională și uitați rapid ceea la ce tocmai v-ați gândit. ”Oh”, vă spuneți voi, ”Nu pot să-mi fac griji pentru asta acum. Trebuie să mă întorc la lucru.”

În câteva momente, întreaga experiență dispare din creierul vostru 3D, deoarece acesta nu poate stoca informații/frecvențe de lumină cinci dimensionale. Din fericire, data viitoare când conștiința voastră se expansionează din nou la pragul dimensiunii a cincea, vă veți aminiti că voi NU doriți să mai faceți nici o ”muncă trei dimensională”.

S-ar putea să nu vă dați seama de ce faceți o astfel de afirmație sau cum vă veți găsi curajul de a vă schimba viața. Cu toate acestea, ați avut un ACUM rapid al unei realități de o frecvență mai înaltă pe care doriți ATÂT de mult să o experimentați. ”Dar ce se întâmplă cu familia mea, serviciul meu, facturile mele, etc. etc.? Cum pot să le las pe astea?” vă întreabă sinele vostru trei dimensional.

Și vă întoarceți înapoi în dimensiunea a treia. Dar chiar în ”momentul” în care sunteți pregătiți să spuneți ”Oh, las-o baltă. Nici măcar nu sunt sigur/ă dacă cred în această Ascensiune. Și OZN-uri! Nici despre asta nu știu nimic.”

Apoi ajungeți să deveniți cu adevărat deprimați pentru că noua viață, noul voi, Noul Pământ după care ați tânjit a fost din nou pierdut și uitat.

Această experiență a fost numită adeseori ”noaptea neagră a Sufletului” în care vă confruntați cu fricile și îndoielile voastre pentru a-l găsi pe acel EU care ȘTIȚI că sunteți.

”Dar lumea este atât de rea,” spuneți încercând să găsiți o cale de a vă întoarce înapoi la starea de a fi ”doar o victimă”.

”Da,” vă răspunde Sinele vostru Mai Înalt cu care ați stabilit o legătură temporară, ”este rău peste tot, dar numai în frecvența mai joasă a realității!”

Auziți în mod vag cum Sinele vostru Mai Înalt încearcă să vă tragă afară din șanțul pe care tocmai vi l-ați creat.

”Tu co-exiști împreună cu cei care au ales să joace jocul ”bine-rău”, continuă Sinele vostru Mai Înalt pe care acum de abia îl mai puteți auzi.

”Ascultă, te rog”, pledează Sinele vostru Mai Înalt atât de puternic în mintea voastră încât sunteți distrași de la acea muncă 3D atât de importantă.

”Pe măsură ce intri în conștiința ta cinci dimensională, conceptul polarității și separării începe să iasă din gândurile tale!”

Din fericire, vă opriți, doar pentru un moment, pentru că vă auziți vag vocea interioară încercând să vă ghideze. Sinele vostru Mai Înalt observă că sunteți atenți și continuă ...

”Îți expansionezi conștiința în frecvențele mai înalte ale luminii în care propriile tale puteri creatoare devin instantaneu manifeste. În ACUM poți gândi întotdeauna pozitiv și trăi într-o conexiune constantă cu noi, SINELE tău Mai Înalt.”

”Dar cine poate face asta în mijlocul vieții 3D”, se smiorcăie conștientul vostru 3D.

Vocea voastră interioară, mai înalt dimensională vă răspunde ”Asta este ceea ce ai venit pe Pământ să înveți. Înveți că FIECARE gând și FIECARE emoție au o puterea creatoare din ce în ce mai mare pe măsură ce intri în frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii.

Prin urmare, pe măsură ce accepți lumină din ce în ce mai înaltă în conștientizarea ta conștientă, poți primi foarte rapid noi idei creatoare, mesaje inter-dimensionale, vedea aure, etc. Când devii Stăpânul FIECĂRUI gând și emoție a ta, vei fi capabil să rămâi în conștiința ta cinci dimensională.

Atunci vei ȘTI care este ADEVĂRUL! Fiecare persoană va cunoaște același adevăr dar fiecare îl va cunoaște în propria sa manieră personală, familială, locală, de țară și continentală. Cu toate acestea”, continuă vocea ta interioară, ”prima, și una dintre cele mai dificile provocări, este să CREZI că ceea ce experimentezi este REAL.

Ați citit toate cărțile și articolele despre un eveniment, dar cei mai mulți dintre voi nu ați cunoscut NICIODATĂ pe cineva care să-l fi experimentat. Dar ACUM începeți să aveți scurte sclipiri ale unei alte realități. Cu toate acestea, asta nu este, de fapt, ”o altă realitate”. Ceea ce experimentați pentru scurt timp este o altă DIMENSIUNE. Voi experimentați pentru scurt timp DIMENSIUNEA a cincea.

Din momentul în care aveți o scurtă întrezărire a acelei dimensiuni”, continuă Sinele vostru Mai Înalt, ”veți începe să vă întrebați:

”Vreau să-mi trăiesc viața în îngrijorare și frică, privind în urmă la ceea ce NU am făcut? SAU vreau să-mi trăiesc viața ca un pionier curajos care se alătură unei uriașe migrări într-o octavă mai înaltă a realității?”

Gaia este o planetă a ”liberului arbitru”. Prin urmare, ascensiunea este alegerea voastră. Cu toate acestea, veți ști de ascensiunea planetară numai după ce ați ales să ”experimentați scurt timp dimensiunea a cincea”.

Dragă împământatule”, continuă Sinele vostru Mai Înalt, ”înveți să citești vânturile schimbării și Limbajul Luminii astfel încât să poți aluneca progresiv în și afară din Dimeniunea a Cincea.”

Prin urmare, dragii noștri voluntari în a vă lua un vehicul pământesc în acest ACUM de mare transmutare, noi, membrii SINELUI vostru Multidimensional, vă cerem să:

·       Vă împărtășiți experiențele astfel încât să putem învăța unii de la alții ...
·       Vă ajutați unul pe celălalt în timpul întoarcerii voastre la SINE ...
·       Vă întâlniți în Miezul lui Gaia pentru a vă contopi energia personală cu energia planetară a lui Gaia ...
·       Vă întâlniți unii cu ceilalți pe Nava Mamă ...
·       Apoi, să vă amintiți aceste întâlniri în timpul vieții voastre 3D ...
·       Documentați aceste întâlniri ...
·       ȘI să împărtășiți aceste întâlniri/experiențe cu alții ...

Avem nevoie ca VOI să creați starea de SIGURANȚĂ astfel încât și alții să-și poată găsi propriul curaj interior de a avea totală încredere în comunicările pe care le primesc de la propriul lor SINE interior. Întâlnirile în grup sunt foarte importante deoarece puteți vedea cu toții că nu sunteți singuri!

În fiecare zi, în fiecare oră, minut de minut din ce în ce mai mulți dintre VOI se trezesc și își aduc aminte.

Dacă aveți pe cineva cu care să vă împărtășiți experiențele, vă veți simți în siguranță.
Dacă aveți pe cineva cu care să împărtășiți, vă veți simți împuterniciți.
Dacă aveți pe cineva cu care să împărtășiți, vă veți aminti mult mai ușor:
CINE sunteți și DE CE v-ați luat un vehicul pământesc în acest ACUM.

Lunga perioadă de ”timp” în care v-ați simțit un om trei dimensional a făcut să fie dificil pentru mulți dintre voi să aveți totală încredere în percepțiile voastre Interioare/Mai Înalte. Totodată, și FOARTE important, ați trăit o realitate plină de înșelăciuni, minciuni și egoism.

Ați trăit într-o realitate în care 3% (sau cam pe acolo) din populație deține 80%, sau mai mult, din bani ȘI toată Puterea pe care banii o pot cumpăra. Ba mai rău de atât, acest 3% a condus cea mai mare parte a guvernelor voastre și a creat cele mai multe dintre ”Legile voastre 3D”.

Poate că cea mai dificilă parte a ascensiunii voastre a fost că ați fi putut, ați făcut-o sau ați putea ceda spălării pe creier care este peste tot în realitatea voastră actuală.

Vă rugăm să ȘTIȚI că pe măsură ce conștiința voastră se expansionează tot mai mult în conștiința voastră cinci dimensională, a Undelor Gamma, veți percepe aceste frecvențe joase ca și cum ar fi pe fundul unui ocean adânc în timp ce VOI vă ridicați spre cer pentru a fi direcționați de către ”vânturile schimbării”.

DIN FERICIRE, în Fiecare zi, Fiecare oră, Fiecare minut încă o altă persoană găsește calea de a descărca în conștiința sa din ce în ce mai mult din lumina mai înaltă prin care trece acum Pământul.

Oamenii ar putea să creadă că ”tocmai au avut o viziune” sau că ”și-au amintit un vis”. Cu toate acestea, faptul de a avea o vizune sau un vis important poate reprezenta adeseori deschiderea unui portal în realitatea cinci dimensională.
Apoi, VOI aveți această experiență cinci dimensională și este vital să vă împământați experiența:
În conștiința voastră,
În miezul lui Gaia,
În viața voastră de zi cu zi,
Și Amintiți-vă să vă ÎMPĂRTĂȘIȚI EXPERIENȚA CU ALȚII.

Pe măsură ce vă continuați expansiunea în ACUM și în UNITATEA dimensiunii a cincea, din ce în ce mai mulți dintre VOI vor trăi fiecare zi în ”buzunarele de câmpuri de energie cinci dimensionale” aflate în creștere.

Atunci când voi, voluntarii noștri, trăiți în aceste câmpuri de energie cinci dimensionale, voi ajutați foarte mult la împământarea frecvenței cinci dimensionale în corpul lui Gaia. Între timp, mulți oameni, poate majoritatea, pot părea că ar fi uitat în totalitate de transmutarea Pământului.

Unii oameni pot crede că acest lucru înseamnă că ei sunt bolnavi, sau că ceva este în neregulă și că au nevoie de ajutor. Dacă primesc acel ajutor, dacă cineva îi ajută să integreze cumva ceea ce se întâmplă în modul lor de percepere a realității, și ei vor fi încet, sau dintr-o dată, capabili să-și expansioneze conștiința suficient de mult pentru a-și integra experiențele cinci dimensionale în viața lor de zi cu zi.

Integrarea frecvenței cinci dimensionale în realitatea voastră trei/patru dimensională este ca și cum ați adăuga un colorant roșu într-un pahar cu apă curată. Vor apărea câteva picături de culoare roșie înainte ca apa să devină roșie, dar în cele din urmă, picătură cu picătură, schimbarea va avea loc.

Este dovedit științific faptul că oamenii pot alege să NU vadă ceva ce alții pot vedea. Percepțiile voastre sunt conectate la starea voastră de conștiință și la ”simțul de sine” al vostru.

Prin urmare, vă cerem ca în loc să încercați să faceți pe cineva să experimenteze ceea ce refuză să perceapă, să-i ajutați să-și ridice starea de conștiință și să-și expansioneze ”simțul de sine” pentru a-și include și SINELE lor Multidimensional.

Din momentul în care cineva poate avea încredere în propriul său sine, poate începe să aibă încredere în versiunea dimensională a sinelui său care-l ajută. Apoi, pot ”DA DRUMUL” în modul în care este necesar pentru a-și putea transmuta conștiința, și apoi corpul, în următoarea octavă.

Acest proces va fi simțit exact ca și moartea, dar este o ”moarte” umitoare plină de Iubire Necondiționată, Înțelepciune Infinită și Putere Multidimensională. Facem apel la VOI dragii noștri treziți care v-ați luat un vehicul pământesc pentru a ajuta la ascensiunea planetară, să-i ajutați pe tovarășii voștri umani să treacă prin această ascensiune planetară fără precedent!

Noi știm că voi PUTEȚI și îi VEȚI ajuta pe ceilalți, pentru că ajutarea altora este ”Bijuteria Încununării” pe care ați învățat-o din multele voastre încarnări pe Pământul trei/patru dimensional.

ACUM, așa cum voi oameni preaiubiți i-ați ajutat pe alții, Noi, familia voastră Galactică, vă cerem să răspundeți chemării voastre interioare de a o ajuta și pe Gaia.

Noi ȘTIM și VEDEM că mulți, mulți dintre voi o faceți deja!

Sfârșitul Transmisiei.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.