sâmbătă, 9 iulie 2016

Multidimensionalitatea altfel


Din ciclul De ale mele

Energiile care inundă acum planeta Pământ amplifică simptomele și schimbările care au loc atât în corpurile noastre umane cât și în jurul nostru. Unul dintre efectele lor importante este cel pe care îl au asupra chakrei inimii. Chakra inimii este locul în care oamenii și-au închis durerea. Din această cauză mulți oameni vor avea simptome ciudate și chiar dureri inexplicabile în zona inimii.

Pentru că ne îndreptăm spre un nou mod de a trăi, aceste emoții dureroase nu mai pot rămâne acolo unde au fost ținute până acum și este necesar să fie scoase la suprafață pentru a putea fi vindecate. După cum spuneam cuiva zilele trecute, mintea nu poate simți, nu poate procesa emoții, dimpotrivă este incomodată de ele pentru că acestea nu fac parte din baza ei de operare.

Din acest motiv, filtrele minții au încercat să oprească aceste emoții cu care nu știau ce să facă pentru că ele nu pot fi cuantificate și nici gestionate de către minte. Așa că, ele au fost ”alungate” și ascunse în inimă, singura care poate gestiona emoțiile noastre.

Cei care ați citit despre experimentele Zetanilor pe ființele umane, știți că aceste experiențe au avut drept scop salvarea civilizației lor, deoarece după nenumărate clonări ei și-au pierdut capacitatea emoțională. Fără a simți emoțiile, lucru care s-a întâmplat și pe planeta noastră în timplul Atlantidei, pierzi o componentă nu importantă, ci vitală a sistemului tău de operare ca întreg.

Nu mai poți simți nici iubirea, ceea ce are un efect drastic inclusiv asupra perpetuării speciei, și nici durerea, ceea ce duce la grave dezechilibre în ceea ce privește modul tău de raportare la mediul tău, la semenii tăi. Lipsa iubirii duce la adâncirea separării și, deși Francisco Goya spunea că ”Somnul rațiunii naște monștri”, eu aș spune că ”Somnul Iubirii naște monștri”, lucru dovedit cu prisosință de către reptilieni.

Mulți dintre voi vor experimenta simptome fizice stranii pe care nu le pot lega de nimic, cum ar fi dureri în piept, iritații sau chiar eczeme inexplicabile, dureri puternice de cap, dureri în brațe și picioare, etc. Toate aceste simptome au legătură cu noul om și noua lume spre care ne îndreptăm. Și are legătură inclusiv cu manifestarea multidimensionalității noastre.

Pentru a ne putea manifesta multidimensionalitatea este necesar ca mai întâi să acceptăm că timpul nu există decât în dimensiunea a treia și a patra și că, totodată, el nu este liniar, adică nu curge așa cum am fost învățați din trecut spre prezent și apoi spre viitor. NU. Timpul este circular, având mai degrabă o curgere în spirală. Și nu este nici măcar constant așa cum au încercat unii să ne convingă.

De asemenea, noi nu trăim doar într-o singură realitate, o singură dimensiune, pe o singură planetă. Sinele nostru multidimensional are multiple întrupări pe nenumărate planete, în nenumărate dimensiuni și realități. Noi suntem permanent în contact cu toate aceste versiuni ale Sinelui nostru, doar că nu suntem conștienți de ele.

Atunci când ieșim din timp și intrăm în dimensiuni mai înalte de a patra, conștientizăm toate aceste versiuni ale noastre. Versiunile noastre mai înalte sunt însă conștiente de existența noastră și ne trimit de foarte multe ori, și întotdeauna când le-o cerem, energii sau soluții care să ne ajute în vindecarea sau depășirea anumitor probleme sau situații în care ne aflăm.

Dar și noi la rândul nostru trimitem unui aspect al nostru energii de vindecare de fiecare dată când ne conectăm la un eu al nostru din ”trecut” și-i trimitem Iubire Necondiționată și Foc Violet pentru a-l/a ne ajuta să vindecăm o anumită situație, chiar și atunci când este vorba de a trimite iertare nouă înșine sau cuiva cu care am interacționat la un moment dat.

Noi ne trăim în fiecare moment multidimensionalitatea lucru de care vom fi din ce în ce mai conștienți pentru că atunci când vom reuși să ne deschidem în totalitate inima și să lăsăm ca durerile închise acolo să fie vindecate, se va crea ”spațiu” unde Iubirea Necondiționată să se poată manifesta, iar această energie a Iubirii Necondiționate ne va ajuta să eliminăm separarea pe care mintea noastră a instituit-o și o întreține în continuare.

Odată cu eliminarea separării întreținută de mintea noastră umană, ne vom da seama/vom simți și faptul că nu suntem separați de nimic. Că suntem UNA cu Tot Ceea Ce Există. Iar nou-descoperita noastră multidimensionalitate va fi cea mai puternică ”dovadă” a acestui lucru.

Gândiți-vă că în ACUM-ul lui UNU absolut tot ceea ce am trăit până acum continuă să existe. Acel eu care a dat examen de admitere la facultate, de exemplu, continuă să existe pentru totdeauna și când mă conectez la el pot să-i simt emoțiile, speranțele, dorințele și tot ceea ce a simțit în acele momente. Toate tehnicile de regresie și hipnoză se bazează pe această multidimensionalitate. Eu-l de Acum care își accesează un Eu dintr-un alt moment Acum.

Primiți aceste energii noi și deschideți-vă cât de mult puteți inima pentru a ”face curățenie” pe acolo, pentru că deschiderea inimii va duce la activarea adevăratului dirijor al ființei noastre și va lua din mâinile minții bagheta care încă mai dirijează orchestra gândurilor și sentimentelor noastre.

Haideți să-i ”dăm Cezarului ce-i al Cezarului” și să ne eliberăm din închisoarea propriilor noastre minți umane limitate. Mintea este un instrument extrem de valoros, dar un stăpân extrem de nepotrivit. Nu mintea este cea care vă va duce la conștientizarea și experimentarea multidimensionalității voastre, dar inima este cea care o va face cu siguranță.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.