joi, 9 iunie 2016

Procesul de Învățare a Sufletului


Maria Magdalena prin Pamela

Dragi prieteni,

Eu sunt Maria Magdalena. Vă salut pe toți cu bucurie și cu un sentiment de conexiune.

Voi sunteți cu toții dedicați unei căi interioare cu o mare determinare. Singurul lucru care vă aduce adevărata împlinire este atunci când începeți să auziți și să înțelegeți vocea propriei voastre inimi și suflet. Acest lucru este, pentru voi toți, la fel de important ca și oxigenul pe care îl respirați, la fel de necesar ca și pâinea și apa care vă hrănesc corpul ca voi să puteți rămâne în viață. Acea dedicare înseamnă că o schimbare în conștiință a avut loc deja în voi, lucru care pentru mulți dintre voi a fost valabil încă înainte de nașterea voastră în această viață. Sufletul vostru se găsea el însuși într-un anumit stadiu de dezvoltare în evoluția sa. El a simțit că acum este momentul pentru o nouă încarnare pământească în care să se poată lăsa cu adevărat văzut; o viață în care sufletul vostru ar putea curge cu adevărat prin realitatea pământească a vieții de zi cu zi.

Este nevoie de un anumit număr de vieți pământești înainte ca voi să auziți chemarea sufletului în acest fel. În viețile anterioare a fost necesar și potrivit să dobândiți experiență în ceea ce privește viața pe Pământ. Sufletul are nevoie de timp ca să se obișnuiască cu viața pe Pământ și cu dinamica emoțiilor și cu fizicalitatea care se desfășoară aici. Să fie aici este un proces de învățare pentru suflet. Într-un fel, sufletul cunoaște deja totul înainte de a-și începe încarnarea, dar aceasă cunoaștere nu a fost cu adevărat experimentată, așa că aceasta nu a devenit profund înrădăcinată. Prin urmare, această cunoaștere nu este o înțelepciune care se bazează pe experiență. Simplu spus, este vorba despre distincția dintre cunoașterea teoretică și cunoașterea practică. În esența sa, sufletul cunoaște deja totul, dar prin experimentarea vieții în diferite forme și încarnări, această cunoaștere se transformă într-o înțelepciune care este practică și tangibilă și acesta este modul în care se naște iubirea.

Când înțelepciunea coboară cu adevărat într-o formă umană pământească, aceasta nu este doar o cunoaștere teoretică care face diferența între indivizi, ci mai degrabă o căldură, iubire, răbdare și compasiune pe care acea persoană o radiază față de alții. Asta înseamnă că a avut loc o alchimie, o transformare în conștiința sufletului acelei persoane. Această schimbare a putut avea loc doar datorită faptului că sufletul s-a angajat în încarnare, calea prin carne și sânge, prin durere, prin maximele și minimele a tot felul de emoții. Aceste experiențe sunt necesare pentru ca o înțelepciune și o iubire vie să se nască. Din acest punct de vedere, să devii o ființă umană pământească, să te naști într-un corp, să ai de-a face cu ignoranța, durerea, frica și îndoiala, este un act de eroism. Voi îngăduiți în mod deliberat ca o parte a conștiinței și a cunoașterii voastre interioare să vă fie ascunsă pentru ca să puteți întrupa înțelepciunea la un nivel mult mai profund.

Ceea ce eu descriu aici este de fapt ceea ce canalizarea, sau faptul de a deveni un canal, înseamnă în cel mai larg sens al cuvântului. Canalizarea nu este pur și simplu primirea unui mesaj, este întregul proces de a vă conecta esența voastră divină printr-un suflet la un corp pământesc, printr-o încarnare fizică și o contracție a conștiinței astfel încât să puteți deveni o formă specifică în timp și spațiu.

Ceea ce pare a fi o coborâre în limitare, în întuneric, crează căi către lumină, o lumină mai mare care nu a existat mai înainte. Acesta este procesul de creație în care voi intrați cu propriul vostru suflet. Are o mare însemnătate momentul în care ați devenit o ființă umană pe Pământ și v-ați conectat din nou cu sufletul vostru, originea voastră și încercați să le întrupați în viața voastră de zi cu zi. Acest lucru face parte din procesul de dezvoltare a sufletului, care, în scopul de a câștiga experiență, trebuie să uite de sine însuși pentru o lungă perioadă și să se obișnuiască cu o existență pământească. Din această cauză, este necesar ca la început, și pentru o perioadă   foarte de lungă de timp, să vă uitați înțelepciunea și cunoașterea originală și să vă scufundați în puternicele și convingătoarele energii ale Pământului.

Dar, pentru unii dintre voi acesta este acum-ul să vă întoarceți înapoi la Sursa din care ați venit, să o recunoașteți și să auziți vocea sufletului vostru. În acest fel, voi veți începe să vedeți cu adevărat scopul dezvoltării voastre: aducerea laolaltă a tărâmului ceresc al cunoașterii și înțelepciunii divine cu tărâmul pământesc al simțirii și experimentării. Atunci sunteți un canal între Cer și Pământ și creați ceva nou, ceva ce este plin de înțeles pentru Creație ca întreg. Cu alte cuvinte, voi sunteți pregătiți.

Vreau să subliniez ceea ce contează în această conexiune cu înțelepciunea voastră mai înaltă și cu energia sufletului care a devenit deja foarte experimentată prin multele voastre încarnări anterioare. Ceea ce vă împiedică cel mai tare ca să-i permiteți cu adevărat acelei energii originale a înțelepciunii dobândite a sufletului vostru să se manifeste, este că voi vă faceți pe voi înșivă neînsemnați. Pentru a aduce energia sufletului vostru în aici și acum, este nevoie ca voi să îndrăzniți să credeți în propria voastră măreție. Este nevoie ca voi să acceptați ca fiind adevărat că voi sunteți acel înger radiant de lumină care a fost format de către un tărâm divin și în egală măsură format de către multele vieți de încarnare în care voi v-ați luptat să depășiți durerea și anxietatea și ați devenit din ce în ce mai conștienți de cine sunteți cu adevărat. Este nevoie ca voi să vă recunoașteți măreția propriei voastre ființe și a propriei voastre istorii și să spuneți acum ”Eu Sunt Asta.” Acesta este pasul pe care este nevoie să-l faceți astfel încât sufletul vostru să poată să se încarneze pe deplin, să poată curge liber prin corpul vostru și prin ființa voastră pământească.

Acum vreau să vă cer să vă examinați pe voi înșivă și să vedeți în ce fel vă considerați nedemni, nu destul de buni, sau chiar răi, de parcă ați fi făcut ceva groaznic. Poate că aveți un sentiment de păcătoșenie sau eșec. Pentru un moment, acordați-vă întreaga atenție pentru a vă uita la propriul vostru câmp de energie și vedeți dacă se află acolo vreo pată întunecată care se arată. S-ar putea manifesta ca și durere sau tensiune care ar putea să dețină gânduri negative despre voi înșivă. Priviți cu atenție pentru a vedea dacă se întâmplă acest lucru. Poate că veți vedea apărând un copil sau pur și simplu veți avea un sentiment, dar aceasta este o povară pe care voi o purtați. Cu toate acestea, v-ați obișnuit atât de mult cu unele dintre aceste poveri încât nici măcar nu le mai experimentați ca atare. Credeți că aceste poveri fac parte din starea voastră normală. Dar o stare normală este o stare de bucurie. Starea normală, echilibrată este cea în care voi vă acceptați pe voi înșivă și aveți încredere în viață și îi spuneți ”da” cu sentimentul că sunteți bine așa cum sunteți. Nu că sunteți perfecți potrivit vreunui ideal din afara voastră, ci că sunteți buni pentru că sunteți pur și simplu o parte inseparabilă a întregului. Voi aparțineți, voi sunteți importanți și voi sunteți liberi să explorați tot ceea ce doriți să explorați.

Gânduri sau emoții mânioase sau negative sunt permise, așa cum sunt și îndoiala, disperarea și rezistența. Uitați-vă un moment la ceea ce află acolo. Vedeți dacă există în voi vreo aversiune sau vreun sentiment negativ sau vreo rezistență față de viața pe Pământ. Sau dacă nu vă simțiți bineveniți aici, sau dacă vă simțiți răniți pentru că nu vă simțiți recunoscuți sau pentru că vi s-a spus că nu sunteți suficient de buni așa cum sunteți. Aproape în fiecare se află imagini de nevrednicie și este important să detectați aceste imagini și să le îmbrățișați cu lumina voastră, pentru că asta este, de fapt, ceea ce vă blochează canalul. Și prin canal vreau să spun, folosind cuvântul în sensul său cel mai larg: să fiți deschiși sufletului vostru.

Faceți o respirație pentru a vă calma pântecele. Invitați energia sufletului vostru să vină cu adevărat în corpul vostru, în inima voastră și, în special, în pântecele vostru, care este din punct de vedere energetic sediul puterii și împământării, dar care, în același timp, este și locul în care s-ar putea să fi susținut răni profunde. Vedeți dacă puteți crea și experimenta un sentiment de demnitate. Pântecele vostru știe cum să facă acest lucru, el este conectat cu Pământul și știe că voi aveți un loc natural aici și în Cosmos, că voi sunteți bineveniți aici pe Pământ.

Există în abdomenul vostru o cunoaștere tăcută că sunteți în regulă? Conectați-vă cu acea cunoaștere și faceți-vă literalmente loc pentru voi înșivă. Imaginați-vă că în jurul corpului vostru există un spațiu energetic atât de mare cât simțiți că este potrivit pentru voi dar suficient de mare pentru a vă cuprinde lumina. Permiteți-i acelui spațiu să se întindă până la tălpile voastre și chiar în Pământ. Simțiți că sunteți cu adevărat aici. Este posibil ca unii dintre voi să simțiți că energia sufletului vostru vrea să se retragă atunci când faceți acest lucru pentru că amintirile voastre de respingere și chiar de violență fac prea dureroasă prezența voastră aici jos. Dar vă cer să mergeți oricum acolo și să vă spuneți vouă înșivă că sunteți în siguranță aici. Umpleți-vă pântecele cu lumina sufletului vostru, simțiți că sunteți bineveniți aici. Lăsați lumina să curgă prin picioarele voastre, prin coapse, prin genunchi, prin gambe și prin tălpi în pământ. Aceasta este intenția canalizării, ca esența voastră să curgă în Pământ. Simțiți cât de măreți și de frumoși și de puternici sunteți și cum măreția voastră îi inspiră și pe alții și îi ajută. Voi nu stânjeniți pe nimeni cu măreția voastră.


Acesta este mesajul meu de astăzi. Când vine vorba de canalizarea sufletului vostru, căutați vechile imagini ale nevredniciei care se mai află încă în viața voastră și practicați umplerea pântecelui vostru, a chakrelor voastre de jos cu lumina sufletului vostru. Acesta este momentul în care el devine real și tangibil și curge în Pământ. Aceasta este intenția și asta este ceea ce vă împlinește cel mai mult.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.