sâmbătă, 4 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul V

O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie


Capitolul V
Prima Transmisie către Pământ a lui Sharman

Salutări de pe Nava noastră Stelară Pleiadeană,

În ACUM-ul vostru noi începem o serie de transmisii de pe Navele noastre, care sunt chiar dincolo de atmosfera voastră. Trimitem aceste transmisii acelor locuitori ai Pământului care sunt pregătiți să-și expansioneze conștiința, și prin urmare percepțiile, în ”Realitatea de Tranziție a Pământului”.

Aceia dintre voi care sunteți în stare să participați la și să acceptați multele scrieri, filme, postări pe bloguri și comunicări umane care vă reamintesc că ceva se schimbă pe planeta Pământ, ceea ce ce s-ar putea să nu știți este că ”acolo unde vă este atenția, acolo sunteți și voi”.

Cu alte cuvinte, dacă atenția voastră este limitată la știrile, comunicările, serviciile, problemele financiare și confruntările violente trei dimensionale, conștiința voastră va fi coborâtă la nivelul fricii pe care aceste mesaje o crează.

Ceea ce s-ar putea să nu știți este că aceia care au fost în ”Putere Asupra” realității voastre timp de generații, a realității voastre timp/spațiu, au creat în mod intenționat această frică la nivel mondial. Cu toate acestea, conștiința voastră se expansionează din ce în ce mai mult în stări de conștiință patru înalt și cinci dimensionale.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează pentru a include conceptul de stări de conștiință și versiuni ale realității mai înalt dimensionale, percepțiile voastre se vor calibra din ce în ce mai departe de lumile iluziei trei și patru de jos dimensionale și în realitățile patru înalt și cinci dimensionale bazate pe UNUL ACUM-ului.

Noi, prietenii voștri galactici, vedem că din ce în ce mai mulți dintre voi aveți momente, zile și chiar experiențe conștiente mult mai extinse ale undelor de conștiință delta și gamma. Undele voastre de conștiință delta vă aduc o suficientă conștientizare a propriei voastre puteri interioare și că puteți ”Da Drumul” iluziilor și minciunilor jos dimensionale.

La început, acest proces de ”a da dumul” poate fi oarecum derutant, deoarece v-ați eliberat vechiul vostru sistem de operare trei/patru dimensional și încă nu ați înțeles și îmbrățișat noul sistem de operare cinci dimensional.

Cu alte cuvinte, v-ați încheiat explorarea unei realități trei dimensionale aflată în primele stadii ale ascensiunii. Dar, pe măsură ce frecvența acelei realități intră în curgerea ACUM-ului lui UNU, percepțiile voastre zilnice, ”normale” încep să se expansioneze în dimensiunea a patra mai înaltă a realității voastre.

Mai mult de atât, o populație în continuă expansiune a omenirii lui Gaia își expansionează conștiința pentru a include următoarea octavă a realității, care este dimensiunea a cincea. Așa cum voi cei treziți vă amintiți acum, această curgere a lui UNU vă expansionează conștiința și percepțiile dincolo de percepțiile voastre patru dimensionale în percepțiile voastre cinci dimensionale.

Odată ce ați simțit în mod conștient curgerea câmpurilor de energie cinci dimensională în meditațiile voastre, în vise și din ce în ce mai mult în viața voastră de zi cu zi, separarea, limitarea și timpul secvențial al dimensiunilor a treia/patra devin tot mai mult ”de modă veche”, iar voi tânjiți să intrați în Noua Lume pe care o simțiți în interiorul ființei voastre.

Pe măsură ce vă continuați întoarcerea la adevărata voastră expresie cinci dimensională a sinelui, conștiința și percepțiile voastre devin din ce în ce mai calibrate pentru a percepe cu o mai mare ușurință iubirea necondiționată și lumina multidimensională după care ați tânjit atât de mult în timpul lungii voastre misiuni pe Pământul trei dimensional.

După cum probabil ați observat, iubirea necondiționată poate fi o provocare într-o realitate trei dimensională, dar este și o provocare transmutațională care merită explorată. Mulți dintre membrii echipelor noastre aflate la distanță pentru ascensionarea Pământului, au avut multe încarnări pe Pământ în diferite perioade de timp ale realității.

Acum, mulți dintre voi vă amintiți adevăratul vostru SINE când vă întoarceți acasă pe Navă. Prin urmare, vă cerem să vă împărtășiți experiențele cu noi, precum și cu alții în realitatea voastră actuală. Mulți nu-și dau seama că experimentează viața într-o realitate care se pregătește pentru transmutarea în octava următoare.

Vă felicităm pe toți pentru că ați ales o viață atât de provocatoare în care observați și experimentați în mod conștient impactul dualității iubire versus frică. Vă rugăm să vă amintiți că din perspectiva voastră mai înaltă, înnăscută de a fi și pe Navă, voi aveți posibilitatea de a observa trecutul, prezentul și viitorul acelor realități.

Din ACUM-ul de pe Navă, puteți aduna tot ceea ce ați învățat din toate realitățile Pământului trei/patru dimensional. Punctul de vedere cinci dimensional de pe Navă vă permite să percepeți iluzia timpului în cele trei cicluri ale Pământului ale trecutului, prezentului și viitorului în mod simultan în ACUM-ul UNUL-ui nostru cinci dimensional.

Am observat că prin ”timp” voluntarii noștri își amintesc în cele din urmă adevăratul lor sine multidimensional pe Navă, că au avut multe aventuri pe Pământul trei/patru dimensional. Unele dintre aceste experiențe au fost ”bune”, iar unele dintre ele au fost, să spunem, ”educative”.  

Spunem ”educative” pentru că aceste încarnări nu numai că v-au permis să aveți oportunitatea de a-i ajuta pe alții pe Pământ, dar puteți să ne informați mai bine și pe noi, membrii Echipei Aterizării, despre gradul de pregătire al omenirii pentru contactul nostru direct.

Am învățat și că mulți dintre voluntarii noștri pentru ascensiunea Pământului au avut multe experiențe provocatoare și este nevoie să se întoarcă pe Navă pentru rapoarte regulate și foarte necesara R&R. După ce au fost o lungă perioadă de ”timp” într-o frecvență polarizată a realității, ei au nevoie să se întoarcă Acasă pentru o vizită foarte necesară.

Înainte de încheierea lungului vostru proces al vieții trei dimensionale, viață după viață, după viață, mulți dintre voi vă bucurați să vizitați Nava. Unii dintre voi au avut doar una sau două încarnări pe Pământul trei dimensional, dar unii dintre voi v-ați luat multe încarnări în multe locații și momente de timp diferite.

Voluntarii noștri își uită adeseori adevăratul lor sine și devin total cufundați în versiunea trei dimensională a vieții lor pe Pământ. Unele dintre aceste experiențe au făcut parte din agenda misiunii voastre, astfel încât să puteți aduna și aduce înapoi informații despre modul în care putem ajuta cel mai bine în transmutarea personală și planetară a pământenilor.

Este una să observi dramele, atât pe cele bune cât și pe cele rele, dintr-o perspectivă mai înalt dimensională, și este ceva cu totul diferit să le observi în timp ce trăiești tu însuți în acea realitate fizică/astrală.

Din nefericire, din cauza acestei mari provocări mulți dintre voluntarii noștri au ajuns să fie prinși în ”Roata Vieții și a Morții” pe o planetă trei dimensională. În unele vieți voluntarii noștri au căzut în cea mai joasă rezonanță a undelor de energie trei dimensionale.

De multe ori, această misiune curajoasă a fost alegerea lor. Acești luptători spirituali au ales să trăiască atât de multe încarnări câte sunt necesare pentru a-și aminti adevăratul lor SINE Multidimensional în timp ce-și poartă încă vehiculul lor trei dimensional.

Când și-au adus aminte că sunt călători inter-dimensionali, au putut începe să-și documenteze experiențele, astfel încât alții, care doar începeau să-și amintească, să poată descoperi că NU erau singuri.

Așa cum mulți dintre voi vă puteți aminti acum, voi ați vizitat Pământul într-o linie temporală care este pe punctul unui progres al conștiinței în octava cinci dimensională a planetei Pământ. De fapt, sunt mulți în realitatea voastră, pe care noi o numim ”realitatea progresistă”, care nu-și dau seama de acest lucru – ÎNCĂ.

Prin urmare, este important ca cei care recunosc ”sentimentul” de a străpunge prin dogma și separarea paradigmei trei dimensionale, să știe că octava realității la care încep să rezoneze este versiunea cinci dimensională a realității.

Vedem că mulți dintre voi aveți o mare nevoie de puțină odihnă și recreere înainte de a putea intra în următoarea fază a misiunii voastre. Prin urmare, vă invităm cu multă iubire să ne vizitați Nava în corpurile voastre nocturne sau într-o meditație a undelor gamma.

După ce v-ați reîncărcat vehiculul pământesc cu iubirea noastră necondiționată cinci dimensională și v-ați transmutat vehiculul pământesc cu ajutorul Focului Violet, vă cerem să serviți ca și scrib și să vă documentați experiențele.

Apoi vă cerem să vă împărtășiți experiențele cu alții, precum și cu noi. Ne vom începe ”aterizările pe Pământ” în banda de frecvență cinci dimensională a lui Gaia. În acest fel, numai cei cu o stare de conștiință cinci dimensională vor fi în stare să ne perceapă.

Pentru că în acest acum există atât de multe conflicte în lumea voastră, s-ar crea prea multă frică și în continuare agresiune (deoarece agresiunea este creată de frică – nu de curaj) dacă am ateriza în a treia dimensiune a realității. Pe de altă parte, dacă vă puteți expansiona conștiința în dimensiunea a patra înaltă și a cincea, veți fi în stare să ne percepeți.

Trebuie să vă amintiți, însă, că stările voastre mai înalte de conștiință au frecvențe de percepție diferite. Prin urmare, nu ne veți vedea așa cum ați vedea un avion fizic. La început, ne veți percepe probabil ca și pe o ”cunoaștere interioară” că suntem acolo. Apoi, dacă sunteți departe de o zonă populată, noi putem intra într-o frecvență apropiată de percepțiile voastre fizice fără frică sau agresiune.

Dacă vă folosiți stările voastre mai înalte de conștiință pentru a ne invita în casa sau pe proprietatea voastră, vom apărea în acea frecvență a conștiinței în care ne-ați invitat. Cu alte cuvinte, dacă ne cereți acest lucru prin intermediul conștiinței voastre cinci dimensionale, vom intra în acea frecvență.

Odată ce știm că majoritatea oamenilor sunt pregătiți să înfrunte începutul unei ere total diferite de realitatea lor, noi ne putem arăta mult mai des. Pământul este o planetă foarte dificilă pentru a stabili un contact deoarece are culturi atât de diverse cu o gamă foarte vastă de pregătire pentru asceniunea personală și planetară.

De exemplu, unii dintre oamenii de pe pământ vor fi capabili să treacă din sinele lor trei dimensional, expresia fizică a sinelui lor, doar în expresia lor astrală, patru dimensională a sinelui. Pe de altă parte, unii vor fi în stare să treacă în expresia lor cinci dimensională, corp de lumină a sinelui lor.

Unii dintre oamenii Pământeni sunt pregătiți să treacă în ființa lor de lumină șase dimensională sau chiar în Suprasufletul lor șapte dimensional. Pentru că Pământul a fost întotdeauna o planetă atât de diversă, unii oameni sunt pregătiți să treacă chiar în expresiile lor opt la doisprezece dimensionale ale SINELUI.

Din fericire, mulți care pot trece ei personal în dimensiunile de la opt la doisprezece, trec doar în dimensiunea a cincea în scopul de a-și folosi câmpurile de energie multidimensională pentru a ajuta întreaga planetă să treacă în dimensiunea a cincea.

Gaia este deosebit de recunoscătoare pentru acest ajutor, iar cei care vor face acest sacrificiu temporar vor experimenta bucuria și aventura transmutării lui Gaia într-o ”planetă de lumină” cinci dimensională.

Deoarece noi pe Navă rezonăm la ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, noi știm că Gaia va, și a făcut-o deja, deveni corpul Ei de lumină planetar. Din momentul în care acest proces de ascensiune începe, el va progresa din ce în ce mai rapid deoarece procesul va ieși din timpul trei/patru dimensional și va intra în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

Poate să fie nevoie de mai multe încarnări înainte ca cineva care este total pierdut în dimensiunea a treia să poată să-și amintească și să fuzioneze pe deplin cu toate octavele sinelui său multidimensional. Din fericire, timpul este o iluzie a dimensiunii a treia/patra.

Odată ce cineva își începe procesul de întoarcere la adevăratul, Multidimensionalul său SINE, transmutarea sa are loc din ce în ce mai repede până când curge în dimensiunea a cincea. Din momentul în care își expansionează conștiința, percepțiile, sentimentul de sine și realitatea în dimensiunea a cincea, părăsește timpul/spațiul dimensiunilor a treia/patra.

Viața în care o persoană, sau o planetă, este capabilă să facă acel progres este numită adeseori ”Realitatea Transmutațională”. Așa cum voi, dragii noștri voluntari, experimentați din ce în ce mai mult ”ființe nevăzute” care doresc să vă ajute să vă expansionați ”imaginația” și/sau ”stările de conștiință”, tot așa vor experimenta din ce în ce mai mulți.

Pământul a devenit o Realitate Transmutațională. Prin urmare, un număr din ce în ce mai mare dintre locuitorii Ei vor experimenta momente de ”tras cu ochiul prin vălul iluziei” pentru a găsi ceea ce a fost tot timpul acolo, dar au uitat.




link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.