luni, 20 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul IX


Capitolul IX
Transmisie Arcturiană prin Suzanne Lie
Calm, Împământat și Conectat la Sinele Mai Înalt

Suntem în ACUM-ul vostru pentru a vă reaminti, vouă celor pe deplin treziți, că aceia dintre voi care sunteți calmi, împământați și conectați cu Sinele vostru Mai Înalt să vă pregătiți pentru că veți fi chemați să dați explicații raționale legat de ceea ce se întâmplă în timpul Primului vostru Contact.

Vi se va cere să găsiți echilibrul între acei oameni care vor fi prea entuziasmați de Primul Contact și cei care refuză să-l accepte. Apoi, mai sunt cei care vor deveni foarte furioși în ceea ce privește acest Prim Contact.

Planul nostru este ca Pleiadeenii să fie primii care-și vor extinde rezonanța într-o frecvență în care oamenii, adică oamenii a căror conștiință rezonează la dimensiunea a patra și a cincea, vor fi în măsură să-i perceapă.

Pentru această misiune au fost aleși Pleiadeenii pentru că ei arată foarte uman. Așa că, ei nu sunt deloc înspăimântători, cu excepția faptului că sunt mai înalți. Această înălțime le va reaminti oamenilor și faptul că este nevoie să fie respectuoși.

Această aterizare va avea loc într-o frecvență NU într-un loc și există mai mulți factori care vor determina cu exactitate frecvența în care ei vor ateriza. Prin urmare, aceia dintre voi care vă puteți expansiona conștiința în frecvențele mai înalte ale conștiinței vor fi cei care vor fi în stare să ne perceapă. De fapt, aceia dintre voi care vă puteți expansiona deja conștiința în undele gamma, este posibil să aveți deja un anumit grad de comunicare cu Galacticii, Sinele voastre Mai Înalte și/sau Tărâmul Angelic.

Prin urmare, voi nu veți fi speriați pentru că ați fost deja informați de către propria voastră ghidare despre
        CEEA CE trebuie să faceți,
                CÂND este nevoie să o faceți,
                          UNDE trebuie să o faceți.

Cel mai important, voi veți fi sursa calmă de informații care îi va ajuta pe alții să înțeleagă că ei sunt cei care au cerut aceste aterizări. De fapt, motivul pentru care Galacticii sunt aici, motivul pentru care Pleiadeenii își pregătesc ”primul contact”, este pentru că majoritatea Pământenilor a cerut acest lucru. VOI, o majoritate a Pământenilor ați spus ”Suntem pregătiți.”

Cu toate acestea, minoritatea care NU este pregătită pentru contact poate fi foarte zgomotoasă, chiar violentă și îngrozită. Acesta este motivul pentru care noi NU vom ateriza în frecvența trei dimensională a realității voastre. Noi știm că dacă am ateriza în dimensiunea a treia, asta ar fi o scuză pentru cei care mai trăiesc încă în ”Putere Asupra” să explodeze mai multe bombe și să cauzeze și mai multă violență.

Așa că, noi îi lăsăm pe oameni să-și creeze propria lor realitate care rezonează la frecvența conștiinței lor. Dacă conștiința cuiva este fixată pe Dimensiunea a Treia sau a Patra de Jos, ei mai dețin încă o mare cantitate de frică. Prin urmare, nu ne vom arăta în acea frecvență, pentru că prea mulți oameni s-ar speria, iar oamenii speriați devin violenți.

Oamenii a căror conștiință rezonează la Dimensiunea a Patra, vor primi multe vise în care vor experimenta dimensiunile mai înalte. Vor avea aceste experiențe și în viața lor de meditație, dar încă nu pot avea aceste experiențe în viața lor de zi cu zi.

Voi, cei care ați fost în stare să vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea și ați fost în stare să vă ancorați Corpul de Lumină în miezul vostru, veți fi primii care vor fi în stare să ne perceapă în mod conștient.

Acum, voi nu ne veți percepe în același fel în care percepeți un copac trei dimensional sau chiar un vis patru dimensional. De fapt, atunci când noi, Arcturienii și Pleiadeenii, ne revelăm lui Suzille, înțelegem că noi îi apărem ei aproape ca niște ”forme” de lumină.

Apare conturul unei persoane înalte, subțiri, care este lumină în interior și apoi conturul unei ființe ondulatorii (noi, Arcturienii) care este lumină în interior. Încă nu apar detalii. Dar există un sentiment. Acest sentiment este așa cum Suzille îi simte pe Arcturieni. Acest sentiment este așa cum Suzille îi simte pe Pleiadeeni.

Acesta este unul dintre modurile în care treziții noștri ne vor percepe. Ne vor simți prin intermediul corpurilor lor. Ei vor ști prin corpurile lor fizice. Toate mesajele noastre sunt intenționate a fi lente, îngăduindu-vă să vă obișnuiți treptat cu posibilitatea că există ființe simțitoare, mai înalt și inter-dimensionale în interiorul și în jurul Pământului vostru.

Omenirea a fost profund spălată pe creier că ea este ”vârful la grămadă”. Dar, în același timp televiziunea lor, radioul lor și chiar și școlile lor, serviciile lor le-au spus că ”nu sunt buni”.

Cu toate acestea, multe dintre aceste  mesaje sunt subliminale, așa că voi nici măcar nu știți că ați permis unui mesaj exterior să interfereze cu sinele vostru interior. Prin urmare, mulți oameni sunt confuzi, dar din fericire, unii dintre voi spuneți ”Da, sunt suficient de bun. Sunt în stare să percep aceste ființe mai înalte (dimensional).”

A existat o campanie intenționată a celor întunecați pentru a-i face pe oameni să trăiască cu un anumit nivel de rușine, de stinghereală. ”Oh, sunt diferit/ă de oamenii pe care îi văd în reclame. Ce nu este în regulă cu mine?” Ceea ce vrem să vă spunem este că oamenii din reclame sunt actori și actrițe. Nici ei nu sunt acele persoane.

De fapt, dacă vă uitați la, intrați în, citiți sau auziți ceva care crează frică, atunci OPRIȚI-VĂ. Frica spune ”NU”. Așa că, respectați-vă frica și cercetați înainte de a continua. Acum, asta ar putea însemna, oh, acesta este un mesaj negativ. Sau ar putea însemna că voi nu sunteți încă pregătiți pentru acel mesaj. Oricum ar fi, nu sunteți încă pregătiți pentru acel mesaj, așa că nu ar trebui să-l ascultați.

Identificarea unui mesaj întunecat sau plin de frică este foarte importantă, dar dacă vă supărați și vă simțiți răniți sau victimizați, atunci voi îi permiteți conștiinței voastre să scadă până la acel nivel Trei Dimensional în care sunteți victimă.

Așa că, vă spunem tuturor că veți ajunge să fiți văzuți sau veți auzi o grămadă de lucruri de genul:
”Oh, asta nu este real.”
”Ce nu-i în regulă cu tine?”
”Nu există așa ceva.”
”Știi, ești doar un hippie ciudat.”

Veți auzi tot acest gen de lucruri de la oamenii care nu sunt în stare să accepte frecvențele mai înalte ale realității. Tot ceea ce aveți de făcut este să le trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet sau să opriți acel spectacol. Nu citiți acea revistă.

Nu vorbiți cu acei oameni pentru că mulți dintre ei au fost spălați pe creier de aceste concepte ale separării și limitării trei dimensionale. A existat o uriașă campanie de spălare pe creier împotriva Galacticilor care a început pe la începutul anilor 1950 când am încercat prima dată să aterizăm.

Oamenii nici măcar nu știu că au fost spălați pe creier. Oamenii nici măcar nu au fost conștienți de faptul că ei au decis că nici măcar nu există un astfel de lucru numit ființe din altă lume, pentru că ei s-au uitat la toate filmele de groază din anii 50 și apoi au fost toate acele mesaje ascunse care au fost plasate în reclame și despre care oamenii nu au știut nimic.

Au existat apoi nivelele de sunet de 50 de Hz care au fost rulate prin cartiere și de care oamenii nu au știut nimic. Apoi au fost nenumăratele războaie care au fost create pentru a vă menține în frică, în datorii și crezând că armata și lupta este soluția pentru fiecare problemă.

Vrem ca voi toți să știți că noi nu ne vom arăta niciunei persoane, în nici un loc sau situație sau vreunei ființe care mai are vreo frică. Așa că, nu trebuie să vă faceți griji că vă veți speria, pentru că dacă mai dețineți frică, contactul nu va avea loc pentru voi.

Cei care nu sunt pregătiți, nu-l vor vedea, nu-l vor auzi și nu-l vor experimenta. Ceea ce s-ar putea să nu știți este că atunci când oamenii mai dețin frică ei trimit în aura lor o lumină joasă, roșu tulbure. Noi avem filtre, astfel încât mesajele noastre nu intră niciodată în acele frecvențe ale luminii.

Există apoi unii oameni care sunt curajoși și traduc și împărtășesc mesajele noastre și le împărtășesc cu alții. Datorită acestor curajoși, există o grămadă de informații care susțin faptul că Galacticii sunt ființe reale și că există multe ființe intergalactice.

Există, de asemenea, multe mesaje că Pământul este, într-adevăr, o planetă importantă și o planetă ”cheie de boltă” pentru această Galaxie. Din acest motiv, multe dintre forțele întunericului au aterizat pe Pământ. Pământul este ca și pivotul în bowling.

Dacă lovești pivotul, atunci totul se pune în mișcare. Cei întunecați nu vor ca Pământul să ascensioneze pentru că atunci, această energie a ascensiunii va trece prin Sistemul Solar și apoi afară în toată Galaxia.

Un alt mod prin care, voi cei pe deplin treziți ne puteți ajuta, este să vă extindeți conștiința în dimensiunea a cincea. Prin intermediul acestei stări de conștiință voi veți fi în mod natural conștienți de Familia voastră Galactică care o înconjoară pe Gaia pentru a o ajuta pe Ea și pe TOȚI locuitorii Ei.

Cu această conștientizare, în mod înnăscut voi știți să vă împământați în miezul lui Gaia. În acest fel, voi deveniți UNA cu Gaia și primiți, în același timp, protecția ei. Prin acest parteneriat cu Gaia, persoana și planeta pot ascensiona ca O SINGURĂ ființă. Prin această conexiune, voi ȘTIȚI că Gaia nu este o minge de piatră.

Atunci când sunteți în unitate cu Gaia, voi puteți simți în propria voastră ființă că Pământul este o Mamă vie, iubitoare, emoțională și foarte protectoare. Doar că Gaia a fost o mamă atât de iubitoare și de protectoare încât a primit și ființe cu o frecvență joasă pe planeta Ei.

Și-a îngăduit Ei însăși să-și coboare frecvența în joasa Dimeniune a Treia în speranța că poate i-ar putea ajuta pe acești oameni. Acum, unii dintre ei au fost vindecați, dar procentul de întunecați care au fost vindecați de iubirea lui Gaia nu este foarte încurajator. Așa că, noi, Familia voastră Galactică, am protejat Pământul. Nu le-am mai permis acestor ființe de frecvență joasă să mai vină pe planeta lui Gaia.

Pentru că întunecații ne pot simți rata noastră de energie, ei știu că nu pot concura cu noi. Cei mai mulți dintre ei nici măcar nu ne pot percepe, dar ne recunosc prezența și gândesc ”Ok, acolo este ceva cu mult mai puternic decât suntem noi capabili să-i facem față, așa că mai bine plecăm.”

Noi nu facem nici un rău nimănui, dar putem pune o barieră în jurul lor astfel încât să nu poată merge nicăieri. Vor rămâne acolo unde sunt și nu vor fi în stare să afecteze forța de viață a lui Gaia. Ei nu vor fi în stare să intre în sfera planetară.

Au existat oameni care în ”trecutul” vostru i-au adus grave prejudicii lui Gaia, dar noi nu am putut face nimic deoarece oamenii de pe ”Pământul cu liber arbitru” nu ne-au cerut să-i ajutăm. De fapt, cei mai mulți dintre oameni nici măcar nu știau că noi existăm pentru că ei cedaseră spălării pe creier făcută de cei întunecați.

Dar în acest ACUM, mulți, mulți oameni au spus ”Vă rugăm să ne ajutați. Avem nevoie de ajutorul vostru.” Pentru că cei treziți au cerut ajutor, am fost în măsură să vă ajutăm în multe feluri. Cu toate acestea, Gaia este planeta VOASTRĂ și VOI v-ați luat o încarnare pe Gaia în acest ACUM pentru a o ajuta pe Mama voastră Pământ în întoarcera Ei la rezonanța mai înaltă a sinelui Ei planetar.

Din acest motiv, noi am ales să vă ajutăm să vă ajutați planeta. VOI, membrii omenirii, trebuie să vă treziți pe deplin, apoi să-i ajutați pe alții să se trezească pe deplin. Suntem încântați să vedem că atât de mulți dintre voi v-ați trezit. Vedem și faptul că voi vă aflați ACUM în ”canalul nașterii” dintre Pământul trei/patru dimensional și Pământul cinci dimensional.

Suntem aici pentru a asista această ”naștere”, care este, de fapt, o ”re-naștere” înapoi în ființele multidimensionale de lumină care ați fost întotdeauna. Noi suntem tot timpul alături de voi în acest proces. Doar chemați-ne și noi vă VOM răspunde.


Sfârșitul Transmisiei Arcturiene


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.