vineri, 3 iunie 2016

Expansiunea Conștiinței Voastre – Consiliul


De Ronald Head

Astăzi vom discuta despre expansiunea conștiinței voastre. Este momentul să avem această discuție, nu pentru că este ceva ce se va întâmpla în curând – se întâmplă în permanență – ci pentru că ați ajuns într-un punct în care s-ar putea să doriți să aveți niște gânduri conștiente în legătură cu ceea ce s-ar putea să experimentați.

Acum, nu dorim să structurăm ceea ce ați putea lua în considerare aici. Dar dorim să vă dăm câteva exemple de alegeri pe care le-ați putea face și pe care le-ați putea considera foarte benefice. Alegerile pe care le veți face nu vor fi limitative. Asta este, ele nu se vor întâmpla prin excluderea altor expansionări ale conștientizării voastre. Dar, făcând alegerea de a vă focaliza pe ceva, vă va permite să începeți să vedeți, auziți sau simțiți lucruri pe care, până acum, nu le-ați văzut, auzit sau simțit.

Doriți, de exemplu, să fiți mai capabili de a interacționa cu alții într-un mod mai iubitor? Ar fi de ajutor în acest scop o empatie mai crescută? Ați dori să puteți cunoaște gândurile care sunt îndreptate înspre voi? Doriți să știți ce gândește animalul vostru de companie? Da, și ele gândesc. Doriți să explorați alte timpuri sau locuri? Modurile în care cunoașterea voastră se poate expansiona sunt infinite. Noi spunem pur și simplu că în acest moment s-ar putea să doriți să acordați câteva gânduri mai focalizate materiei. De ce spunem acest lucru?

Schimbarea în conștientizarea voastră a început deja. Ați observat că reacționați la lucruri în moduri în care nu v-ați fi așteptat? Că sunteți de multe ori mai emotivi decât ați fost înainte? Un mare număr dintre voi experimentați deja lucruri care sunt noi pentru voi.

Unii dintre voi v-ați întrebat chiar dacă nu ”înnebuniți”. Ei bine, nu înnebuniți dragi prieteni, vă dezvoltați, evoluați. Mult din ceea ce este posibil acum pentru voi a fost înainte declarat a fi anormal. Ce înseamnă anormal? Înseamnă că pur și simplu majoritatea oamenilor nu au avut astfel de experiențe. Cei mai mulți oameni nu văd aure ... încă. Faptul că cineva vede aure înseamnă că este nebun? Nu. Faptul de a nu vedea aure înseamnă că cel ce nu vede este provocat în vreun fel? Din nou, nu.

Dar mulți dintre voi aveți o listă lungă, ca să spunem așa, de lucruri de care doriți să deveniți capabili. Noi spunem simplu că voi sunteți aproape de nivelul energetic care vă va permite să începeți să câștigați aceste abilități. Și am dori ca voi să luați acum în considerare unele lucruri.  

De ce doriți aceste lucruri? Cum și în ce scop le veți folosi? Cum nu le veți folosi? Știți că puteți alege să nu le dezvoltați și să fi făcut deja acest lucru? Doriți să călătoriți prin galaxie? De ce? Unde? Apropo, distracția este permisă. Veți fi înfricoșați de ceea ce vedeți, auziți, experimentați?

Dacă răspunsul vostru la ultima întrebare este da, s-ar putea să vreți să vă reconsiderați poziția sau poate vreți să mai studiați lucrurile. Dacă poate vă imaginați că auzirea tuturor gândurilor care se învârt în jurul vostru ar putea fi, cel puțin, puțin deconcertantă, s-ar putea să doriți să explorați cum să puteți controla acest lucru. Poate că cel mai bun mod de a gestiona toate cele de mai sus este să stabiliți că vă veți dezvolta înțelegerea iubirii necondiționate. Asta este, la urma urmei, linia de bază în toate acestea. Dar, în învățarea acesteia, nu uitați să vă includeți și pe voi înșivă.

Mesajul de bază aici este că voi într-adevăr vă schimbați și, probabil, ar fi o idee bună să fiți mai conștienți de schimbările în conștientizarea voastră. Cu alte cuvinte, să o faceți cu intenție. Faceți-o cu dorință. Faceți-o cu focalizare. Și faceți-o cu acceptare și cu recunoștință.

Ce veți deveni? Distrați-vă cu asta!


Ca întotdeauna, vă sărbătorim și rămânem cu voi cu iubire și susținere în fiecare moment.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.