miercuri, 15 iunie 2016

Discuții despre Ascensiune – Ce este Timpul?


De Suzanne Lie

Astăzi este luni ... nu contează. Chiar nu pot ține evidența timpului 3D sau a locurilor. Voi fi cu ”acel lucru timp” pentru o vreme și apoi dintr-o dată ceea ce eu recunosc acum drept o formă gând a venit în conștientizarea mea.

Conceptul de forme gând în loc de cuvinte, sunete, imagini și alte viziuni de comunicare 3D este încă destul de nou pentru mulți dintre noi. Prin urmare, aceste ”canale ale realității” cinci dimensionale care intră din ce în ce mai mult în direct cu conștiința noastră în expansiune pot să ne deruteze încă cu ușurință.

Doar ce am început să înțelegem acest sistem de operare cinci dimensional și canalul realității cinci dimensionale se întrerupe brusc. Apoi, dacă avem noroc sau suntem centrați, realitatea de o frecvență mai înaltă intră din nou în direct.

În acel moment al Acum-ului cinci dimensional suntem conectați cu frecvența realității care este chiar dincolo de lumea noastră de vis unde învățăm mai întâi să călătorim inter-dimensional. În timpul călătoriilor inter-dimensionale ale conștiinței noastre noi putem recunoaște și primi forme gând inter-dimensionale.

Din fericire, noi ne recâștigăm tot mai mult capacitatea de a realiza că aceste sclipiri ale ”imaginației” noastre sunt într-adevăr portaluri de lumină cinci dimensionale pe care suntem capabili să le percepem în acel Acum.

În acel Acum nu există separare, nici timp și nici secvență pentru că frecvența realității cinci dimensionale este dincolo de timp/spațiu. Dimensiunea a cincea este următoarea octavă dincolo de Planul Astral patru dimensional, care se află chiar dincolo de realitatea materială trei dimensională.

Conștiința noastră se expansionează în Undele Gamma cinci dimensionale. Prin urmare, noi începem să întrezărim o realitate mai înaltă care nu rezonează la dimensiunea a treia sau măcar la a patra.

Acest ”Portal Inițiatic” este cel care ne ghidează într-o primă aventură a percepțiilor noastre expansionate asupra realității. Expansionarea percepțiilor noastre prin acest ”Portal Inițiatic” este o trecere conștientă pentru ca noi să ne întâlnim SINELE nostru cinci dimensional.

Este folosit cuvântul ”inițiere” pentru că odată ce acest portal s-a materializat pentru percepțiile noastre multidimensionale, noi știm că suntem pe pragul unui salt într-o nouă octavă a conștiinței, percepțiilor și experimentării realității noastre.

Acest salt în frecvență este ca și cum am sări de pe marginea unei stânci pe marginea altei stânci care se află de partea cealaltă a golului care desparte cele două stânci.

Pentru a face acest salt trebuie să stăm pe o margine și să ne pregătim să sărim peste neant pe marginea stâncii de pe cealaltă parte. Cu toate acestea, acesta nu este salt făcut cu corpul nostru fizic, ci un salt al stării noastre de conștiință.

Pentru a face acest salt trebuie să ”dăm drumul” primei stânci (stare de conștiință) pentru a putea sări pe următoarea stâncă (stare de conștiință). În scopul de a ne DA DRUMUL într-o frecvență mai înaltă de conștiință, trebuie să ”dăm drumul” vechilor noastre percepții care rezonează la acea frecvență a realității.

În acest fel, noi putem începe să îmbrățișăm noul ”sistem de operare” al celei de-a cincea dimensiuni. Noi suntem obișnuiți cu sistemul de operare al dimensiunilor a treia și a patra bazate pe timp și spațiu. Suntem, de asemenea, obișnuiți cu polaritățile feminin/masculin, noapte/zi, bun/rău și multe altele. Aceste polarități sunt ca cele două stânci care sunt separate de ”aparentul neant” al în-între ele.

Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința noastră se adaptează tot mai mult la dimensiunea a cincea, mintea noastră expansionată poate percepe că acel ”în-între” nu este doar spațiu gol. Pe măsură ce ne adaptăm la percepțiile noastre cinci dimensionale, putem vedea, auzi, atinge și mirosi ”ceva-ul” care este în-între toate versiunile 3D ale separării.

Pe măsură ce începem să percepem în mod natural toate aurele patru dimensionale, putem vedea cu ușurință cum aurele noastre se suprapun și se întrepătrund. Prin urmare, masculinul și femininul se contopesc în acel ”în-între” pentru a dezvălui versiunea androgină a omenirii, care a fost întotdeauna acolo.

Cu toate acestea, chiar dacă ne-am obișnuit să fim pe marginea sinelui nostru trei/patru dimensional, noi nu putem percepe dimensiunea a cincea pentru că percepțiile noastre nu au fost încă acordate să recepționeze acea frecvență a realității.

Ne-am obișnuit să fim pe marginea sinelui nostru trei/patru dimensional, dar de-abia acum începem să ne îmbrățișăm sinele nostru cinci dimensional care este chiar dincolo de ceea ce înainte am perceput drept ”margine”.

Pentru a ne putea începe trecerea în sinele cinci dimensional, este nevoie să trecem dincolo de experiențele multelor noastre vieți trei și patru dimensionale. Cu alte cuvinte, trebuie să eliberăm în totalitate acea ”margine” trei/patru dimensională pentru a putea sări peste acel ”în-între” pe acel prag cinci dimensional al realității.

Pentru această provocare cel mai bine ne putem pregăti învățând noul sistem de operare al celei de-a cincea dimensiuni. Odată, a trebuit să dăm la manivelă ca să pornim motorul pentru a porni mașina. Apoi am folosit o cheie pentru a porni mașina. ACUM trebuie să ne dăm seama că NOI suntem mașina.

Sistemul ”cinci dimensional” NU este separat în polarități opuse așa cum este ”sistemul de operare trei dimensional”. Prin urmare, sinele nostru cinci dimensional NU este separat de sinele nostru trei dimensional, cu excepția credinței noastre trei dimensionale în separare.

Această schimbare de paradigmă la sistemul de operare cinci dimensional este cea care va fi foarte provocatoare pentru mulți dintre noi. Eliberarea dependenței noastre de individualitate, competiție și secvență va fi testul nostru final de credință/încredere.

Dar acest lucru nu are legătură cu credința/încrederea noastră în alții. Această schimbare cere încredere în sinele nostru. Ce se va întâmpla? Nu știm. Trebuie să eliberăm tot ceea de ce am devenit atașați în lumea noastră 3D pentru a putea face saltul într-o realitate pe care nu am experimentat-o în timp ce purtăm un vehicul pământesc trei dimensional.

Aceia dintre noi, și sunt cu mult mai mulți decât ne-am putea imagina, care începem să ne amintim realitățile noastre mai înalt dimensionale, viața noastră pe Navă și/sau lumile noastre natale inter-galactice, primim o ”previzionare” a unde am putea merge și la ce ne-am putea întoarce.

După cum știm, este ușor să te pierzi atunci când faci pentru prima dată o călătorie.

De asemenea, acest salt de credință/încredere poate fi ca și cum am trece pe un pod vechi de frânghii care se balansează în timp ce trecem. Această trecere cere o mare încredere în sinele nostru și în cunoașterea noastră, dar cel puțin există ceva de ce să ne ținem.

Pe de altă parte, acest salt în credință/conștiință nu are legătură doar cu trecerea într-o nouă realitate. Acest salt are legătură cu înțelegerea faptului că NOI SUNTEM Sinele nostru Mai Înalt. NOI suntem Reprezentanții Ascensiunii pentru toate viețile pe care ni le-am luat vreodată pe Pământul trei/patru dimensional.

Noi știm din visele, aspirațiile, creativitatea și profundele noastre reflecții interioare că putem și că vom face acest salt în conștiință. Mai știm și că NOI suntem pregătiți pentru această octavă mai înaltă a realității.

”Dar când se va întâmpla acest lucru?” întrebăm. Răspunsul este ”Această schimbare/trecere va avea loc în ACUM-ul lui UNU.” Acest răspuns s-ar putea să-i pară imposibil conștiinței noastre 3D. Cu toate acestea, conștiința noastră crește mult dincolo de limitele vehiculului pământesc pe care îl purtăm în prezent.

De asemenea, mulți dintre noi simțim cum Kundalini a noastră se trezește și ne pregătește pentru trecerea de la un Corp Pământesc trei/patru dimensional într-un Corp de Lumină cinci dimensional. În timp ce intrăm și ieșim din Corpul nostru de Lumină, vom descoperi că noi am intrat într-o dimensiune a realității care nu mai aderă la ”sistemul nostru de operare trei dimensional.”

Sistemul de operare trei dimensional se bazează pe interior/exterior, masculin/feminin și/sau Sine Mai Înalt/sine ego. Aceste denumiri au fost create pentru a găsi o modalitate în care să putem vorbi despre sistemul de operare în lumea noastră trei dimensională.

Cu toate acestea, pe măsură ce transmutăm dincolo de conceptul ”separării de ceilalți” percepțiile noastre de separare încep să se estompeze în ”Unitatea cu UNUL”. Acesta este ACUM-ul în care ne putem expansiona în sistemul nostru de operare cinci dimensional.

Vom descoperi că din ce în ce mai mult noi ieșim din ”timp”. Atunci când ieșim din timp, trecem dincolo de toate concepțiile de secvență, termene limită și momente singulare. La început, acest lucru poate fi foarte frustrant și chiar puțin înfricoșător, deoarece ne întrebăm ce este ”greșit” cu noi.

”Greșit” este un termen trei dimensional. Pentru a intra într-o realitate în care fiecare lucru, fiecare situație și totul este Acum, trebuie să ne eliberăm de obiceiul de a fi guvernați de timp.

Din moment ce ”noua noastră realitate cinci dimensională” NU cunoaște separare, NU există nici o rețea de comandă, NU există șef și NU există angajat. NU există viitor și NU există trecut. Există doar AICI și ACUM.

În Aici-ul lui Acum este Unitate cu ÎNTREAGA VIAȚĂ.
Cel mai important, în această nouă realitate NU există nici un fel de condiții pentru iubire.

Toată iubirea este necondiționată!



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.