miercuri, 8 iunie 2016

Crucea Vieții


O Amintire de Acasă

Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni, Eu Sunt Jeshua. Vin la voi de dincolo, dintr-un tărâm al luminii și al iubirii care depășește imaginația voastră. Cu toate acestea, eu sunt și foarte aproape de voi. Vă vorbesc din propria voastră inimă iar voi sunteți atinși de mine pentru că tărâmul în care eu sălășluiesc,  lumina și iubirea care fac parte din acesta, este și al vostru. Voi sunteți o parte a acelui tărâm. Sunteți născuți din el și tot la el vă veți întoarce pentru că el este Casa voastră. Simțiți-i prezența aici și acum în mijlocul vostru. Asta este ceea ce am venit să vă aduc astăzi, o aducere aminte de Acasă.

Voi sunteți aici pentru a aduce energia de Acasă și de a o statornici printre oamenii de pe Pământ. Voi sunteți aici pentru a vă înfige adânc în Pământ rădăcinile, pentru a vă simți bine și în siguranță aici și, din acel punct al conectitudinii să fiți un far de lumină pentru toți oamenii care se simt mai puțin Acasă și care caută iubire și lumină.

Acesta este un timp al extremelor pe Pământ. În câmpul de energie colectiv din jurul acestei planete există acum mult întuneric, negativitate și frică care-i face pe oameni să fie tensionați, iar voi puteți simțiți acest lucru. Simițiți negativitatea foarte obiectiv și fără să o judecați sau să intrați în ea. Oamenii sunt forțați să facă o alegere între disperare, depresie, anxietate și lumină, speranță, iubire. Pur și simplu simțiți, pe de o parte, puternicul val de sentimente de criză și de a fi copleșit de fricile care vin odată cu el, și, pe de altă parte, potențialul pentru lumină și posibilitatea pentru trezirea conștiinței care va permite oamenilor, care au nevoie, să devină foarte puternici și să se ridice pentru a vorbi într-un mod care este în concordanță cu viața și adevărul lor.

Mai este și altceva ce poate apărea din criză, ceva ce ați putea ști din propria voastră viață. Penetrând remarcabil liniile de energie, poate apărea în momentele de criză mergând direct în inimă, miezul a cine voi sunteți. Ați putea spune că energia care curge prin voi devine ca o cruce. Există o linie orizontală de energie prin voi care vă conectează cu lumea din jurul vostru, cu oamenii și cu mediul fizic înconjurător, și în același timp, există prin voi o linie de energie verticală care conectează Cerul de deasupra cu Pământul de dedesupt.

Pe această linie sau axă verticală, voi sunteți singuri într-un anumit sens, dar numai în sensul pământesc. Aici, pe această axă verticală, ceea ce este cel mai important pentru voi este relația voastră cu voi-ul mai înalt –  sufletul vostru, sinele vostru cosmic – și cu pământul de sub picioarele voastre – Pământul, Gaia. Simțiți această axă verticală și modul în care acest flux de conectare trece prin voi, din vârful capului vostru până în degetele de la picioare unde Cerul și Pământul fuzionează.

În aceste timpuri de criză, această linie de conectare verticală este cea de la care oamenii sunt aruncați în spate. Dacă ei nu găsesc nimic care să le fie familiar și descoperă că nu știu cum să facă această conexiune, se crează o nevoie interioară profundă. Cu toate acestea, pe măsură ce certitudinile exterioare cad, această linie de conectare verticală devine singurl lucru care le oferă oamenilor o ancoră solidă.  

Voi sunteți printre cei care au cunoscut această nevoie pentru o lungă perioadă de timp. De-a lungul multor vieți, voi v-ați concentrat pe a vă menține focalizarea pe aceasă linie/axă verticală interioară care vă conectează cu Cerul și cu Pământul. Mulți dintre voi, în timpul vieților spirituale pe care cu toții le-ați avut pe Pământ, ați renunțat în mod voluntar la lume pentru a cultiva această conexiune.

În aceste vremuri, sunt necesari oamenii ca voi, oameni care se pot conecta cu miezul lor divin și cu inima lui Gaia, și din aceste conexiuni să găsească o ancoră solidă prin care să trăiască, să iubească și să fie fericiți. Când toate certitudinile exterioare dispar, pentru voi acea linie de conectare continuă să rămână și, prin urmare, vă cer ca în acest moment să vă concentrați pe acea linie. Concentrați-vă pe chakra coroană din creștetul capului și simțiți conexiunea cu mine. Eu sunt un reprezentant al tărâmului iubirii pe care voi îl numiți Acasă și pe care îl recunoașteți pentru că este și propriul vostru tărâm. Nu este vorba despre mine, dar prin energia mea voi puteți simți acea prezență. Acesta este motivul pentru care v-ați setat inima pe mine și vă simțiți atinși de mine, pentru că eu trezesc în voi propria și cea mai profundă esență divină a voastră.

Simțiți-vă reconectați cu mine și cu Soarele care voi sunteți: strălucitoarea stea de pe cer, liberă de timp și spațiu – nemărginită. Permiteți-i eternității să intre în voi în acest moment și simțiți-vă libertatea absolută. Nu sunteți legați de o formă, de un corp, dar ați ales în mod liber să experimentați această încarnare pământească. Beți acea energie. Simțiți-vă aripile ca un înger de lumină și desfaceți-le în libertate. Lăsați-le să fie văzute în deplina lor slavă, cu luciul auriu pe care l-au câștigat prin multe, multe vieți de încercări, descoperiri și experimentări. Ele se deschid acum în lumina energiei Christice, aurie în esența sa: aurul compasiunii, al conectării, al simțirii unității dintre toate extremele. Simțiți căldura și puterea acestor aripi de aur ale voastre.

Simțiți că sunteți primiți de și meritați aceste aripi. Simțiți că puteți să vă predați și să vă odihniți în procesul care se prezintă acum pe sine însuși în viața voastră și pe Pământ. Dați drumul fricii voastre, care este frica de propria voastră măreție și lăsați ca lumina voastră să fie văzută. Imaginați-vă că radiați, că răspândiți o lumină minunată și că oamenii sunt mișcați de ea. Vedeți lacrimile de emoție pe care voi le stârniți! Ei se simt Acasă cu voi, pentru că voi emanați energia de Acasă.

Măreția voastră conectează, nu separă. Măreția voastră sporește iubirea și nu-i deposedează pe alții. Acesta este un mod de gândire vechi că voi trebuie să vă abțineți ca alții să poată primi. Aceasta este o greșeală. Spiritualitatea funcționează exact invers – ceea ce se aseamănă se atrage. Nu fiți îngrijorați că alte persoane nu-și vor primi partea de iubire cuvenită lor. Ceea ce se aseamănă, se atrage și, prin urmare, iubirea atrage iubire. Acolo, în voi înșivă, unde știți că iubirea există, lăsați să intre ”aurul” energiei Christice, iar iubirea – ”aurul” – va crește de la sine și-i va atrage și pe alții care simt fremătarea iubirii în ei înșiși. Ca un magnet, voi veți atrage oamenii care vor să învețe de la voi, pentru că voi aveți atât de multe de împărtășit cu alții – voi sunteți învățători.  

Eu am fost pentru mulți un învățător. Ceea ce ei au văzut în mine a fost iubire și compasiune și iertarea pe care ei nu și-o puteau oferi lor înșiși. Le-am dat-o eu pentru că eu am văzut lumina în ochii lor, sursa din care provenim cu toții. Asta este ceea ce voi aveți de oferit acum altora. Vedeți lumina în ochii lor, conexiunea lor cu sursa întregii vieți. Aceasta este esența în a fi un lucrător în lumină.

Vă cer acum să vă conectați cu cealaltă forță care vă hrănește și vă ajută pe axa verticală: puterea care este Gaia, puterea acelui înger pe care voi îl numiți Pământ. Simțiți-o sub tălpile voastre. Dați drumul ideii că această planetă este pur și simplu o bucată de materie pe care cresc lucruri. Simțiți miezul și esența sufletească a lui Gaia, puterea ei radiantă, lumina ei indestructibilă și capacitatea ei de reînnoire și renaștere. Pământul se naște din nou. Ea trece printr-o nouă fază a dezvoltării ei și voi treceți împreună cu ea. Simțiți pentru un moment acest lucru! Vedeți în imaginația voastră cum pe Pământ începe Primăvara, noua vegetație care înmugurește. Imaginați-vă că voi sunteți o astfel de frunzuliță nouă, un boboc proaspăt pe o ramură. Simțiți forțele care sunt prezente acolo, îndemnul de a vă expansiona în exterior. Soarele vă atrage să vă dezvăluiți tot mai mult din frumusețea voastră.

Vedeți Pământul ca și pe un înger și îmbrățișați-l. Sunteți egali. Lăsați-vă capul să se odihnească cu  blândețe pe umărul acestui înger și întrebați-l ce puteți face pentru a vă împământa energia și mai mult, pentru a face o conexiune și mai profundă cu Pământul astfel încât să vă puteți simți fericiți, în siguranță și relaxați aici. Pământul vrea să vă ajute să faceți acest lucru: ea are nevoie de energia cosmică de Acasă pe care voi ați venit aici ca să o împărtășiți. Pământul are nevoie de inspirația pe care voi o aduceți. Acesta este motivul pentru care ea dorește să facă tot ce-i stă în putere pentru a vă da rădăcini: ea vrea să vă primească. Simțiți cum, așa ca o și floare radiantă, ea se deschide pentru voi. Sunteți ca și albinele care o polenizează și răspândesc mai departe semințele. Lăsați Pământul să vă hrănească și ea vă va aduce Acasă, la fel de mult cum o face și energia mea.

Viața pe Pământ are de-a face cu echilibrul. Echilibrul dintre multele energii care sunt aici. Am vorbit despre echilibrul dintre Cer și Pământ în voi, și într-un sens mai larg, de asemenea despre echilibrul dintre axele verticală și orizontală: întoarcerea spre interior către conexiunea verticală din miezul vostru și totodată întoarcerea spre exterior către conexiunea orizontală cu lumea, permițându-vă vouă înșivă să fiți văzuți acolo.

Acum aș vrea să spun ceva despre echilibrul dintre interior și exterior. În acest context aș vrea să vorbesc despre energiile feminine și masculine din voi înșivă. Voi cei care sunteți pe calea voastră personală, sunteți aici pentru a vă împământa lumina voastră pe Pământ. Îndemnul pe care îl simțiți pentru a-i ajuta pe alți oameni pe calea lor, cere ca întotdeauna să vă mențineți un echilibru interior, o poziți care spune ”Unde ar trebui să stau în interior? Care este următorul meu pas? Ce ar trebui să fac pentru a deveni acum mai vizibil, să intru în puterea mea în timp ce mă conectez cu lumea?”

Există în voi o ambiguitate în ceea ce privește a fi în lume. Pe de o parte, vă este frică de lume pentru că este copleșitoare și pentru că pare a fi ostilă și nepregătită pentru energia pe care voi o aduceți. Totuși, pe de ală parte, există în voi o creativitate care vrea să se exprime. Voi simțiți dorința de a fi văzuți, altfel veți simți o neliniște interioară și nemulțumire. Adeseori intrați în acest câmp de energii conflictuale: dorința de a vă manifesta în exterior, dar de a fi descurajați de frică – iar atunci când vă rețineți prea mult, ajungeți să fiți nemulțumiți și frustrați. Soluția stă în găsirea echilibrului dintre energiile feminine și masculine din voi.

Spus într-un sens foarte larg, energia feminină are de-a face cu lumea voastră interioară, partea voastră sentimentală. Voi sunteți ”simțitori”, oameni care simt foarte mult și primesc adeseori inspirații, dar care nu știu cum să-i dea o formă pământeană. Cea care poate să vă ajute este energia masculină din voi, care poate să fie puntea către lumea exterioară. În mulți dintre voi, energia feminină este prea puțin susținută de către energia masculină. Voi sunteți cu toții foarte sensibili la influențele exterioare. Puteți ajunge să fiți copleșiți de energiile oamenilor pe care îi însoțiți pe calea lor spre vindecare. Așa că este foarte important să vă setați limite în jurul propriei voastre energii și să fiți blânzi cu voi înșivă.

Pe de altă parte, poate exista și cazul în care energia masculină să iasă din echilibrul cu energia feminină, iar voi să aveți sentimentul de a fi necesar să vă potriviți așteptărilor din afara voastră. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să vă întrebați cum vă vedeți pe voi înșivă ”Nu-mi cere lumea să dau formă luminii mele într-un mod care este acceptabil, rațional și clar?”

Energia masculină din voi, când iese din echilibrul ei cu energia feminină, vă poate împinge în situația de a fi prea ocupați, să gândiți excesiv și să vă faceți griji care nu vă ajută pe calea voastră. În astfel de momente este necesar să permiteți ca un sentiment de calm și liniște să apară în voi și să determinați ce aveți voi de oferit lumii; care este conexiunea voastră cu lumea; care relații vă fac fericiți și vă oferă bucurie. Atunci aceea este calea voastră.

Energia masculină este acolo pentru a da formă direcției voastre fără nevoia de a fi distrași de cererile exterioare sau nișele pe care societatea le stabilește. Înțelegeți că energiile feminine și masculine sunt acolo pentru a se susține una pe cealaltă, dacă le permiteți să facă acest lucru.

În încheiere, vă rog să priviți în voi înșivă pentru a vedea modul în care, în acest moment, se raportează la voi energiile feminine și masculine. Imaginați-vă că vedeți apărând în ochiul minții voastre un bărbat și o femeie care se țin de mână. Uitați-vă la ceea ce ei descoperă unul în celălalt. Când ei se uită unul în ochii celuilalt văd prietenie sau sunt pe căi diferite și nu sunt conectați? Care dintre ei duce cea mai mare povară în acest moment? Care dintre cei doi se simte supraîncărcat? Vedeți dacă este vreo diferență în această privință. Care energie din voi vrea să facă mai mult, cea masculină sau cea feminină?

Voi sunteți aici pe Pământ pentru a face conexiunea interioară dintre Cer și Pământ, pentru a simți cu putere axa verticală și de a o manifesta. Energia masculină care crează conexiunea orizontală, puntea către lumea exterioară, este acolo pentru a vă servi – folosiți-o! Apreciați faptul că sunteți diferiți și nu mai ascundeți și nici nu vă mai ascundeți de această diferență. Lăsați puterea masculină din voi să creeze spațiu pentru cine voi sunteți!

Simțiți-mi energia și simțiți aspectul masculin acum: energia clarității și a discernământului; o conștientizare de sine profundă care nu trebuie să se ploconească la negativitatea sau judecata din afară. Ca lucrători în lumină, voi aveți nevoie de această energie în acest moment pentru a nu ceda în fața prejudecăților și fricilor altora, ci pentru a vă construi cu mult calm propria voastră cale.

Vă iubesc – noi suntem UNA. În sursa energiei Christice există unitate, nu ”care-pe-care”. Simțiți din nou acea unitate în inima voastră și modul în care voi, cei care stați aici, sunteți conectați. Vă salut și vă ofer toată dragostea și încurajarea mea.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.