luni, 9 mai 2016

Noi Suntem Aici ACUM



Arcturienii

Prin Suzanne Lie

Dragă Suzille, suntem fericiți să te ajutăm să-ți transferi mesajele de dimineață în computer astfel încât să le poți împărtăși mai ușor cu alții. Mai întâi, am dori să vorbim cu toți acei minunați treziți care vor citi acest mesaj și să vă reamintim tuturor că ”ACESTA ESTE ACUMUL”.

Sunt multe schimbări importante în frecvența realității voastre, schimbări pe care le așteptați de multă vreme. Prin urmare, noi, Familia voastră Angelică și Galactică, suntem atât de încântați să împărtășim cu voluntarii noștri care și-au luat un vehicul pământesc – adică VOI – în acest ACUM.

Dacă oricare dintre voi aveți întrebări cu privire la cum și/sau ce v-ați oferit voluntar să canalizați prin vehiculul vostru pământesc, suntem încântați să vă răspundem la întrebări. Vă cerem, de asemenea, să vă împărtășiți întrebările și răspunsurile cu minunatul, multidimensionalul vostru grup pe care l-ați format în timpul/spațiul vostru.

Desigur, așa cum mulți dintre voi ați descoperit deja, voi sunteți în procesul de a vă expansiona conștiința dincolo de timpul/spațiul trei/patru dimensional în AICI-ul și ACUM-ul vostru cinci dimensional. Vedeți voi, dragii noștri, odată ce conștiința voastră se expansionează dincolo de limitările timpului și spațiului trei/patru dimensional, voi deveniți pe deplin conectați la nenumăratele versiuni ale SINELUI vostru Multidimensional.

Această expansiune a conștiinței crește cu mult mai repede decât v-ați putea voi da seama, deoarece o mare parte din această expansiune are loc în tăcere. În tăcere, fiecare ființă este în stare să-și găsească propria esență, propriile sale expresii ale SINELUI din adâncul propriei sale conștiințe.

În acest fel, fiecare dintre voi vă veți găsi propria ”scânteie Divină” care se extinde în miezul lui Gaia, precum și mai departe până la ”prima concepție” a voastră în dimensiunile cele mai înalte ale originii voastre în ”posibilitatea individualității”.

Sunt mai multe forme de viață care nu au ales provocarea ”individualității”, deoarece această cale poate fi una destul de singuratică. Este, totodată, Calea unei Realități în care cineva se poate pierde în lumile mai joase și să fie incapabil să se întoarcă ”Acasă” pentru mulți eoni.

Noi, familia voastră mai înaltă, vă respectăm alegerea de a vă lua o formă ”individuală” pe planeta lui Gaia. V-ați oferit voluntar pentru această misiune pentru că este o mare onoare să asiști ascensiunea unei ființe planetare.

În timp ce dețineți un vehicul făcut din aceleași elemente și elementali ca și planeta, voi aveți abilitatea extinsă și experimentarea evolutivă de a deține o formă pe o planetă aflată în curs de transmutare. De asemenea, deoarece forma voastră este construită din aceiași elementali: pământ, aer, foc și apă, ca și planeta, voi sunteți într-adevăr ”făcuți DIN planetă”.

Desigur, nu VOI sunteți cei care sunteți făcuți din planetă, ci forma pământească pe care VOI o purtați, astfel încât VOI să puteți ajuta, precum și să aveți marea onoare de a participa la procesul transmutării planetare în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Vă reamintim că odată ce conștiința voastră, și astfel frecvența vehiculului pământesc pe care îl purtați, începe să se miște înăuntru și afară din frecvența de rezonanță cinci dimensională, voi începeți să vă ”de-conectați” de la experimentarea ”timpului” trei dimensional.

Apoi, treptat vă ”conectați” la conceptul de ”a trăi în ACUM” al celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. ”Timpul” vostru 3D este legat de locul în care este plasat vehiculul vostru 3D pe planeta rotitoare a lui Gaia.

De fapt, dacă ar fi să citiți cu toții instantaneu acest mesaj atunci când îl primiți, cei mai mulți dintre voi l-ați citi la momente diferite de timp. Pe de altă parte, voi TOȚI îl citiți simultan în ACUM-ul ”COLECTIVULUI UNU” pe care conștiința unității voastre l-a creat.

Voi toți ați creat un ”test pilot” pentru conștiința unității care va fi necesară pentru ca omenirea să poată crea în mod conștient o realitate pregătită pentru ascensiune. Așa cum sunteți conștienți cu toții, sunt multe forțe ale întunericului care NU doresc ascensiunea planetară pentru că ei știu că nu vor fi în stare să rezoneze la acea frecvență a realității.

Prin urmare, există o luptă ascunsă între forțele luminii și forțele întunericului. Spunem ”luptă ascunsă” pentru că adevăratul motiv pentru majoritatea războaielor și violențelor extinse care au loc în acest ACUM, este ascuns de mințile celor care participă la aceste lupte.

Noi, Familia voastră Celestă și Galactică, regretăm că Gaia trebuie să experimenteze o asemenea violență când Ea este atât de aproape de ascensiune. Dar, după cum am mai spus, Gaia este o Mamă Pământ atât de iubitoare încât vrea să-i ia pe cât mai mulți posbil dintre copii Ei umani în zona sa de habitat extinsă cinci dimensională.

Există mai multe ”zone dimensionale de habitat” în straturile multidimensionale ale corpului planetar al lui Gaia. Atunci când Gaia fulgeră în ”Corpul său de Lumină planetar cinci dimensional”, numai cei care pot și ei fulgera în ”Corpul lor de Lumină cinci dimensional” vor fi în stare să rezoneze la frecvența zonei de habitat cinci dimensională a lui Gaia.

Această zonă de habitat cinci dimensională este adeseori cunoscută sub numele de Noul Pământ. Așa cum ”ascensiunea” omenirii va fi una de fulgerare într-o formă de Corp de Lumină cinci dimensional, așa va fi și ascensiunea lui Gaia în Noul Ei Pământ.

Desigur, Pământul Corp de Lumină cinci dimensional, precum și Corpul nostru uman de Lumină cinci dimensional, există deja în frecvențele mai înalte ale realității. Cele mai înalte frecvențe ale realității există în ACUM. Prin urmare, ele nu sunt create sau distruse. Ele sunt infinte.

Numai atunci când această conștiință individuală (umană în cazul Pământului), dorește să experimenteze o formă mai densă, trei dimensională, își coboară rezonanța în densitatea celei de-a treia dimensiuni.

Din nefericire, odată ce o ființă planetară, sau ființele care populează acea planetă, își ia/iau o rezonanță trei dimensională, este foarte dificil să se întoarcă la expresia sa/lor mai înalt dimensională.

Pe măsură ce voi, voluntarii noștri pe Pământul trei dimensional, ați descoperit polaritățile de bun/rău, iubire/ură, pace/război, ați fost foarte distrași. Multe vătămări fizice și psihologice pot fi făcute în timp ce trăiți în provocările unei realități polarizate care pare a fi limitată la dimensiunea a treia.

De asemenea, după cum din fericire v-ați amintit, voi sunteți ființe multidimensionale care locuiesc ȘI în multe alte lumi mai înalt dimensionale. Prin urmare, dragii noștri, vă mulțumim pentru marele sacrificiu de a vă lua o formă pe corpul ascendent al lui Gaia.

De fapt, pentru a vă pregăti pentru acest ACUM, cei mai mulți dintre voi ați avut nenumărate încarnări pe Gaia. Acest ACUM este AICI, iar noi, membrii Familiei voastre Galactice și Angelice, suntem aici ca să vă spunem,

Vă mulțumim, dragii noștri voluntari pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Sa Planetară.
Suntem alături de voi în fiecare moment al ACUM-ului vostru!
Chemați-ne pentru că noi suntem AICI ACUM!

Arcturienii




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.