vineri, 22 aprilie 2016

Voi Sunteți Copiii - Minune ai Lui Dumnezu



22 aprilie 2012 prin John Smallman

Să așteptați trezirea este foarte greu pentru voi pentru că se pare că ați așteptat prea mult timp –și așa și este – și totuși nu aveți altă opțiune decât să așteptați. Este frustrant și provocator pentru voi, și cei din tărâmurile spirituale fac tot ce pot pentru a vă asista și inspira în aceste momente de final înainte ca marele eveniment să aibă loc, ceea ce cu siguranță se va petrece. 

Prin menținerea Luminii la nivel înalt voi ați făcut ca acest eveniment triumfal să fie posibil. Fără voi nu ar fi putut să se petreacă! Evident, Voința lui Dumnezeu, asistența lui Iubitoare, precum și a noastră, au fost de asemenea necesare pentru a aduce la îndeplinire acest lucru, dar nu este ceva ce vă este oferit pe tavă în timp ce voi stați cu mâinile în sân. Fără intenția și dorința fiecărei ființe, acest lucru nu se putea întâmpla. Ceea ce faceți voi Purtătorii Luminii este cu adevărat uimitor, cât de repede vă eliberați de vechile atitudini și de prejudecățile pe care le-ați îmbrățișat timp de eoni, permițând câmpului energiei Divine a Iubirii să vă umple și apoi să fie transmisă prin voi către toți cei care încă nu sunt treziți și dorm adânc. 

Trezirea la Realitate este destinul divin al umanității, și voi faceți ca aceasta să se întâmple. În timpul ce mai rămâne până la trezirea voastră, rămâneți în certitudinea că ceea ce voi faceți este absolut esențial în procesul care se desfășoară peste tot în jurul vostru. Căutați un punct de legătură cu alții care, asemeni vouă, sunt profund implicați în această nobilă și solicitantă activitate, fie în mod fizic, fie telefonic sau prin intermediul sistemului de comunicare la nivel mondial care permite ca atât de multe informații și știri înălțătoare să fie promovate pe scară largă. Făcând asta, vă veți simți inspirați pe măsură ce-i veți ”întâlni” pe alții aflați pe căi similare cu a voastră, în timp ce voi îi veți inspira pe ei. Sprijinul reciproc este necesar și împuternicitor, el consolidează validitatea cunoașterii voastre interioare și credința voastră că, în ciuda oricăror îndoieli și anxietăți pe care este posibil să le experimentați, toate se petrec în acord cu intenția divină. Și de fapt, cum s-ar putea altfel? Acest sprijin reciproc intensifică extrem de mult puterea energiei pe care voi toți o consumați pentru a aduce recolta divină în pârg. 

Nu se poate să nu vă împliniți destinul divin pentru că acesta este motivul pentru care vă aflați pe Pământ. Sunteți divin asistați tot timpul cât susțineți Lumina ca și călăuze, vindecători și susținători ai celor care, chiar dacă nu s-au trezit, se pregătesc să se elibereze din somnul adânc în care au fost învăluiți. Voi sunteți copiii-minune ai lui Dumnezeu, cei care au ars de entuziasmul inspirat de Voința Sa, și pe care îl împărtășiți constant cu El, pentru că este și al vostru. 

Da, uneori vi se poate părea că sunteți singuri, luptându-vă cu îndoiala și cu anxietatea, în timp ce lumea din jurul vostru, aparent, rămâne neschimbată și nepăsătoare pe același drum care aparent duce la inevitabila sa auto-distrugere. Dar, așa cum bine știți, toate acestea sunt pe cale să se schimbe irevocabil. Deci atunci când auziți de noi necazuri și suferințe, amintiți-vă de acest lucru și rămâneți centrați în Iubirea care vă înconjoară și care vă este constant trimisă de Dumnezeu.

Aceasta este o perioadă de tranziție, un timp al transformării, și minunile care sunt pe cale să fie descoperite vă vor copleși cu bucurie și toate speranțele voastre vor fi împlinite într-un mod magnific. Nu cădeți în sentimentul neajutorării pe care adeseori îl vedeți în jurul vostru, pentru că nu sunteți neajutorați. Voi sunteți transformatori în procesul dizolvării iluziei și aducători ai briliantei Lumini a Realității. Aceasta este Voința Divină, și Ea este de neoprit!


Iubitorul vostru frate, Isus


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.