marți, 19 aprilie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 17 Aprilie 2016


Prin Marilyn Raffaele

Vorbim omenirii despre multele concepte pe care încă le mai deține în legătură cu Dumnezeu. Credințe și idei superstițioase în ceea ce privește natura unei puteri invizibile care au luat formă atunci când omenirea era foarte ignorantă și incapabilă să înțeleagă adevărul real.

În acel moment conștiința generală era formată în principal din frică și supraviețuire și acești dragi ne-treziți și-au creat pentru ei înșiși lucruri, idei sau oameni despre care au crezut că au puterea să-i salveze și să-i lovească pe dușmanii lor – zei care le-au reflectat propria lor stare de conștiință. Acești zei au fost răzbunători și violenți – forme timpurii ale unui dumnezeu făcut după chipul și asemănarea omului.

Anumite concepte despre Dumnezeu au rămas parte din sistemul de credință uman de la bun început când sufletele care au venit pe Pământ au uitat cine sunt ele – ființe spirituale dansând și făcând experiențe cu materia, crezându-se apoi a fi ele însele materia creând astfel un văl al uitării.

Fiecare suflet caută pe cineva sau ceva care să-i satisfacă dorul de plenitudine pentru că adevărata esență a omului nu a uitat niciodată cine este cu adevărat, că a fost creat întreg și complet din substanța Divină. Căutarea continuă viață după viață, fiecare experiență aducând sufletul tot mai aproape de ceea la ce trebuie să se uite.

Aceasta este povestea Sfântului Graal – ani de căutare și de căutare după care s-au întors acasă pentru a-l găsi agățat într-un copac. Sfântul Graal se află în interior, dar de obicei este găsit numai după vieți de căutare în exterior după care căutătorul epuizat se dă bătut și descoperă în cele din urmă că ceea ce căuta a fost în el tot timpul.

Căutarea a luat multe forme pe parcursul multor vieți. Idolatria este una dintre forme, credința că există putere în vreun obiect, lucru, loc sau persoană căreia i s-au închinat apoi. Mulți oameni de pe pământ nu-și dau seama că sunt idolatri prin venerarea faimei, a puterii sau banilor.

Unii încă îl mai văd pe Dumnezeu ca pe un bătrân patriarhal aflat în cer care caută să se răzbune pe oricine care refuză să-i urmeze setul de reguli stricte. Acesta este Dumnezeul vechiului testament care mai domnește încă pentru mulți care se autointitulează ”Creștini” în ciuda faptului că Isus a declarat că el a adus un ”nou testament”. Acesta este Dumnezeul preferat al celor care găsesc o scuză pentru a-i critica și judeca pe alții sau comite acte de atrocitate în timp ce-și apără cu înverșunare acțiunile cu afirmații biblice greșit interpretate. Mulți dintre cei care fac parte din acest grup afirmă că numai Isus este Divin și i se închină lui. Și aceasta este tot idolatrie.

Unii cred că Dumnezeu poate fi foarte iubitor dacă regulile sale nu sunt încălcate. Și acesta este tot un Dumnezeu făcut după chipul și asemănarea omului. Cei care se simt foarte ”new age”/moderni ar putea chiar să accepte că acest Dumnezeu drăguț ar putea fi femeie. Cu toții ați trăit în alte vieți aceste tipuri de venerare a lui Dumnezeu.

Apoi, sunt cei care în frustrarea de a căuta și a nu găsi, au decis pur și simplu că nu există nici un Dumnezeu.

Vine un moment în care adeptul spiritual trebuie să lase în urmă toți Dumnezeii făcuți după chipul și asemănarea omului și să înceapă să înțeleagă și îmbrățișeze realitatea Divină a tuturor lucrurilor și manifestărilor Conștiinței unice omniprezente, omnisciente și omnipotente care este Dumnezeu. Oameni sinceri din toată lumea până în ziua de azi caută să-l găsească și venereze pe Dumnezeu prin ritualuri proprii făcute de ei, credințe, reguli și un arogant sentiment de corectitudine în ceea ce privește sistemul lor de credințe personal.

Sute de călătorii de-a lungul a sute de vieți îl pregătesc pe fiecare individ să se trezească conștient la un moment dat. După vieți de căutări zadarnice în afara lui însuși, sufletul pregătit pur și simplu abandonează căutarea, adeseori decizând pur și simplu că nu există nici un Dumnezeu. Acesta este cel mai puternic punct de cotitură, sfârșitul căutărilor în afara sinelui care servește la deblocarea și deschiderea conștiinței către locul în care se află totul – în interior.

Dumnezeu nu poate fi niciodată înțeles sau cunoscut cu mintea umană. Sunt cei care cred că pot să o facă, dar Dumnezeu este prea vast pentru a putea fi înțeles sau cuprins de o minte umană limitată, acesta este în primul rând motivul pentru care au fost create atât de multe concepte despre Dumnezeu.

Toți aceia dintre voi care citiți aceste mesaje sunteți pregătiți să treceți dincolo de orice concepte învechite de tipul ”castele în Spania” pe care s-ar putea să le mai dețineți  în ceea ce-l privește pe Dumnezeu. Orice concepte rămase pot acționa ca să blocheze deplina realizare că voi sunteți o expresie a Conștiinței Divine și asta este ceea ce ați căutat vieți după vieți.

Voi nu sunteți un pic de Dumnezeu, voi sunteți plenitudinea Lui, pentru că UNUL nu poate fi divizat. Voi ați acumulat experiența și cunoașterea necesară pentru a înțelege acest lucru, și asta este ceea ce ați căutat. Voi sunteți pregătiți să curățați și să treceți dincolo de orice îndoială și credințe false acumulate despre voi înșivă și despre Dumnezeu.

Omul continuă să fie învățat că este păcătos și în greșeală și că trebuie să urmeze un șir de reguli și ritualuri pentru a fi curățat, altfel va fi pedepsit. Conștiința divină nu înglobează conceptele făcute de om. EA nu recunoaște ceea ce omenirea ar putea alege să viseze deoarece EA cunoaște doar ceea ce este real. Dumnezeu este infinit CEEA CE ESTE și tot CEEA CE ESTE este menținut pentru totdeauna prin Legea Divină.

Ascensiunea se referă la o absolvire în realizarea conștientă a Unimii. Ea are legătură cu cunoașterea faptului că oricare este adevărul în ceea ce-l privește pe Dumnezeu, este adevăr în ceea ce vă privește și pe voi. Este trăirea dintr-o stare de cunoaștere că Conștiința Divină se manifestă pe sine însăși prin fiecare persoană, animal, copac și piatră indiferent de aparențele iluzorii.

Adevărul este tot ceea ce este. Ceea ce voi vedeți ca exterior, bun sau rău, este o interpretare mentală a vreunei idei spirituale. Totul este spiritual, dar este perceput în funcție de starea de conștiință atinsă de fiecare. Sunt cei care văd copacii ca și Lumină vie, iar acea Lumină vie curge de la un copac la altul, în timp ce alții văd copacul ca fiind pur și simplu o masă lemnoasă care poate fi recoltată. Acesta este un univers spiritual populat cu fii ai lui Dumnezeu, chiar dacă pentru ochiul uman nu pare să fie așa.  

Ceea ce aveți voi de făcut acum este să vă trăiți adevărul pe care îl cunoașteți în fiecare clipă. Aduceți-vă aminte că tot ceea ce vedeți, auziți, gustați, atingeți și mirosiți este un concept al unei realități spirituale. Bucurați-vă de frumusețea trandafirului în timp ce vă amintiți că ceea ce vedeți, mirosiți și apreciați este un concept al mereu prezentei perfecțiuni și frumuseți Divine – Sursa revărsându-se în mod continuu în sine însăși într-o infinită varietate de forme.

Energiile puternice ale Luminii se revarsă în/pe planetă în acest moment și sunt disponibile tuturor celor care sunt receptivi. Sunteți pregătiți să începeți fazele următoare, mai profunde ale călătoriei. A fost o călătorie plăcută cu cursuri, discuții și ritualuri, dar acum a sosit momentul să mergeți mai departe.

O lipsă a disponibilității de a trece dincolo de vreo stare de conștiință care a fost depășită va aduce, de obicei, cu sine o experiență de ”chemare la trezire”, nu plăcută, dar eficientă.

Să trăiești adevărul poate fi dificil la început, lucru care poate face pe cineva să aleagă să continue a fi elev/student. Pare a fi mai ușor atunci când cineva îți spune cum să fii ”sfânt”. Trecerea de la student la maestru va veni la un moment dat, fie în această viață fie într-o alta, dar energiile puternice care sunt disponibile în acest moment fac ca acest lucru să fie mai ușor de realizat decât oricând înainte.

Ca maeștri, mulți dintre voi ați descoperit deja că oamenii sunt atrași de energia voastră dorind să afle ceea ce voi știți. Unii dintre ei vor fi pregătiți doar pentru hrana spirituală pentru copii, în timp ce alții vor fi pregătiți pentru ”carnea și cartofii” adevărului. Folosiți-vă întotdeauna discernământul și lăsați-vă ghidați de intuiția voastră în ceea ce privește care din care categorie face parte. Unii se pot descurca doar cu o mică sămânță de adevăr – ceva la fel de simplu ca și cum ați spune ”Cred că într-o viață trecută ...”. O micuță sămânță de adevăr a fost plantată și poate sau nu să prindă rădăcini, dar acest lucru nu trebuie să fie preocuparea voastră.

Preocuparea voastră trebuie să fie doar să trăiți din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă, nu să vă frânați pe voi înșivă în încercarea de a fi pe placul cuiva sau îndoindu-vă de faptul că ceea ce voi știți este chiar adevărul.

Trăirea adevărului este adesori gândită ca fiind o alegere între a te bucura de viață sau a evolua spiritual. Acest concept reflectă doar credințele lumești ale dualității și separării. Energia Bucuriei este cea mai apropiată de energia Divină. Creșterea spirituală nu este sfârșitul distracției, să nu mai faceți lucrurile pe care le iubiți sau să fiți împreună cu alții, cu excepția cazului în care voi așa credeți. Credința că suferința este o calitate a spiritualității este o credință falsă care persistă și care este bazată pe ignoranță și falsa interpretare a adevărului.

Începeți să faceți treptat schimbările care simțiți că este necesar să le faceți. Călătoria spirituală nu este o goană, ci iubitoarea, blânda și treptata conștientizare și integrare a adevărului. Cineva poate recunoaște nevoia de a se înțărca treptat de la a privi sau asculta în mod constant știrile din mass-media, în timp ce un altul și-ar putea da seama că obiceiul său de a căuta în mod continuu să acumuleze cât mai multe ”chestii” este doar credința că acest lucru îi garantează securitatea.

Adeseori, micile obiceiuri, aparent lipsite de importanță, sunt cele care mențin pe cineva blocat în energia veche. Rămânând atenți la orice oameni, activități și credințe care nu mai rezonează cu voi, sunteți în măsură să treceți dincolo de ei/ele.

Liberul arbitru este o lege, veșnic onorată și respectată indiferent de orice alegeri faceți. Toți sunteți profund iubiți și admirați de către cei de pe această parte pentru curajul demonstrat de oameni în fiecare zi. Niciodată nu există și nici nu va exista vreo judecată, pentru că alegerea modului în care voi trăiți și ceea ce credeți nu vă poate fi luată niciodată.

Noi doar vă reamintim că timpul la care ați sperat este aici acum și că voi sunteți pregătiți. Munca grea pe care ați făcut-o de-a lungul multor vieți v-a adus pe pragul unei noi stări de conștiință, pe care ar trebui să o alegeți.


Noi suntem Grupul Arcturian 4/17/2016


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.