marți, 5 aprilie 2016

Conversații cu Arcturienii


Arcturienii și Suzanne Lie

SL: Bună dimineața Arcturienilor.

A: Salutări.

SL: Suzille și cu mine am discutat despre pierderea memoriei și de nevoia de împământare. Puteți vorbi despre asta?

A: De fapt, ceea ce noi i-am spus la Suzille prin Limbajul Luminii a fost că acesta este ACUM-ul pentru pionierii noștri care și-au luat un vehicul pământesc pentru a ajuta la ascensiunea lui Gaia, să se focalizeze într-o altă direcție a expansionării conștiinței lor din ce în ce mai sus.

Acesta este ACUM-ul pentru ca voi, pionierii noștri, să aveți încredere și să știți că ceea ce faceți este pentru binele planetei. Vă cerem ca mai degrabă să vă focalizați pe procesul Ascensiunii Planetei decât pe nevoile personale de a ”ieși de acolo” pe care prea mulți dintre voi încă le mai dețineți.

Această determinare de a vă menține dedicarea față de Mama Pământ este cea care crează împământarea necesară. Când știți că trăiți într-o stare de ”Asta este pentru Mama”, sunteți pe deplin împământați. Apoi, puteți ”da drumul”. Acest proces de ”a da drumul” va fi simțit probabil ca ne-împământat pentru că va fi simțit diferit de ceea cu ce v-ați obișnuit. De fapt, poate fi simțit ca fiind puțin înfricoșător.

Voi, pionierii noștri, este posibil să experimentați urcarea lui Kundalini pe șira spinării. Vă veți simți corpul rezonând ușor diferit și o dificultate în focalizare, mai ales în ceea ce privește sarcinile cotidiene și chiar o dificultate în a vă focaliza pe propriul vostru vehicul Pământesc, iar noi vă recomandăm să încercați să mențineți această conexiune pentru că ea este plasa voastră de siguranță.

Pentru aceia care vor să se întoarcă, vrem să știți că misiunea voastră nu este încă încheiată. De fapt, ea este într-un stadiu destul de periculos. Este un stadiu în care Lumina este mai luminoasă decât oricând, iar întunericul este mai întunecat decât oricând.

Acesta este un stadiu în care avem extreme de Lumină și de Întuneric, iar cei care se află între ele sunt mult prea adesea total inconștienți. Cei care rezonează la realitățile în-între lumina extremă, care poate fi copleșitoare, și întunericul extrem, care este foarte periculos pentru lucrătorii în lumină, adeseori nu sunt nici măcar conștienți de faptul că are loc o schimbare.

Cei care sunt încă prinși în-între nu sunt adeseori conștienți pentru că ei sunt atât de profund atașați de matricea 3D încât sunt incapabili să-și dea seama, perceapă, amintească sau recunoască că ceva foarte diferit intră în corpurile fizice ale oamenilor care sunt dispuși să accepte.

Unii nu-și amintesc încă că ei s-au oferit voluntar să accepte Lumina Mai Înaltă. Prin urmare, ei nu știu ce se întâmplă. Din fericire, unii sunt totuși dispuși să accepte lumina pentru că au încredere. Ei au încredere în ei înșiși și/sau într-o ”putere mai înaltă”. Această încredere i-a făcut să treacă prin multe momente dificile în care au știut că trebuie doar să:

Dea drumul problemei și să descopere soluția.

Asta este ceea ce vă cerem tuturor să faceți ACUM. Vă cerem să DAȚI DRUMUL problemei. Vă cerem să refuzați să participați la problemă. Problema este o iluzie! ”Problema” este adeseori încă una dintre multele, multele iluzii care sunt atașate matricii trei dimensionale.

Vă cerem să ”Dați drumul problemei” ca să puteți ”Da drumul iluziei”.

Suzanne a fost doar implicată într-o problemă, dar acea implicare i-a tras frecvența în jos. Prin urmare, vă reamintim tuturor să vă decuplați de la probleme pentru că:

Problemele sunt particulele rămase de la sinele vostru trei dimensional
Care fie trebuie eliberate, fie invitate cu iubire să se alăture soluției.

Știm că ar putea fi un gând unic că pe măsură ce treceți prin acest proces există straturi peste straturi ale voastre care trebuiesc eliberate. Există straturi peste straturi ale sinelui vostru trei dimensional care NU se vor alătura acelui VOI care a îndrăznit să intre în acest măreț proces de transmutare.

De aceea vă cerem să DAȚI Drumul problemei. În mod surprinzător, atunci când chiar Dați Drumul, s-ar putea să vă simțiți deprimați, neliniștiți, furioși sau înspăimântați. Vă reamintim că vă simțiți astfel pentru că acele  particule ale sinelui vostru pe care le eliberați sunt cele care rezonează la sentimentele pe care le eliberați.

Cu alte cuvinte, în loc să vă ascundeți de dușmanul vostru interior, care în secret și în tăcere vă trage înapoi, îngăduiți-vă vouă înșivă să vă experimentați profund sabotorul interior într-un mod detașat. Pentru că prin această abordare detașată, lipsită de judecată, sunteți în stare să adunați toate acele particule rănite/mai jos dimensionale și să le eliberați apoi pe TOATE în ACUM-ul lui UNU.

În acest fel veți fi mult mai în măsură să ajutați în procesul Ascensiunii Planetare.

·         Unii dintre voi au venit pentru a-i ajuta pe membrii omenirii să se trezească, astfel încât să poată accepta Lumina Mai Înaltă
·         Unii dintre voi au ales să deschidă ”portaluri inter-dimensionale” pentru frecvențele mai înalte și le mențin deschise pentru ca și alții să poată intra în ele
·         Unii dintre voi ați ales să ajutați întreaga viață. Voi veți menține deschise Portaluri de Lumină pentru toate formele de viață
·         Unii dintre voi au ales să deschidă Portalul de Lumină Planetar pentru a ajuta planeta.

Aceia dintre voi care au ales să-i ajute pe alți ascendenți nu este nevoie să fie conectați la o frecvență atât de înaltă sau să fie atât de profund împământați, pentru că voi lucrați cu alții care sunt la fel ca voi.

Aceia dintre voi care au ales să lucreze cu toate formele de viață trebuie să aibă o conexiune mai puternică cu frecvențele mai înalte și să fie mai profund împământați în Planetă.

Apoi, cei care v-ați oferit voluntar să ajutați întreaga planetă trebuie să aveți cele mai înalte, cele mai profunde și mai conștiente conexiuni.

Trebuie să aveți cea mai înaltă, cea mai profundă și cea mai conștientă conexiune:

·         Cu frecvențele mai înalte ale realității
·         Cu trupele noastre Galactice
·         Cu Maeștrii Ascensionați
·         Cu Elohimii și
·         Cu Sinele vostru Mai Înalt

De asemenea, trebuie să aveți CEA MAI PROFUNDĂ conexiune:

·         Cu Miezul lui Gaia, precum și
·         Cu toate ființele mai înalt dimensionale din Miezul planetar al lui Gaia,
·         Cu întreaga viață de pe planetă
·     Trebuie să fiți conștienți de trimiterea Iubirii Necondiționate și a Focului Violet ”celor pierduți” care mai rezonează încă la Puterea Asupra Altora

Voi, preaiubiții noștri Războinici ai Luminii, trebuie să fiți cei mai dedicați, deoarece voi sunteți cei care vor lucra la Ascensiunea întregii Planete.

Vă rugăm să vă amintiți că voi nu vă puteți gândi la procesul vostru în termeni trei dimensionali. În percepțiile voastre mai înalt dimensionale, nu există secvență, așa că nu există proces. Pe de altă parte, din perspectiva trei dimensională a timpului și spațiului, aceasta este o provocare prin aceea că, dacă toți oamenii care sunt pregătiți să ascensioneze părăsesc planeta, planeta Pământ va fi foarte dificil de ascensionat.

Oamenii care au investit doar în ei înșiși, și care nu au investit în planetă, probabil că nu vor fi în stare să ascensioneze pentru că ei nu au intrat în starea de conștiință cinci dimensională în care să știe că întreaga viață este UNA. Acești oameni rezonează numai la dimensiunera a patra înaltă unde încă mai există individualitate.

Prin urmare, ceea ce noi spunem este că există diferite fluxuri ale realității, dar unele dintre aceste fluxuri nu vor fi în măsură să-și continue calea în dimensiunea a cincea. Pentru ca un ”flux al realității” să continue în dimensiunea a cincea, locuitorii acelui ”flux” trebuie să îmbrățișeze întreaga viață cu iubire necondiționată și să trăiască în dedicarea de a lucra pentru binele cel mai înalt a TOT ceea ce înseamnă viață.

SL: Vreți să spuneți că un flux ascendent al realității trebuie să fie în stare să vadă potențialul în întreaga viață și să mențină acel potențial pentru fiecare scânteie de energie vie? Este nevoie, de asemenea, să existe o interacțiune cu aceste potențiale atunci când avem oportunitatea?

A: Da. Cu toate acestea, pionierii noștri trebuie să se protejeze pe ei înșiși. Ei dețin o frecvență foarte înaltă cu care nu sunt pe deplin obișnuiți. Acceptarea și integrarea acestor frecvențe mai înalte de lumină prezintă o provocare pentru propriile lor corpuri fizice și propria lor sănătate fizică.

Prin urmare, dacă văd că nu există un potențial mare în orice situație dată sau persoană, este nevoie ca ei să elibereze acea situație și să-i lase pe alții, care nu dețin cea mai înaltă frecvență, și să lucreze cu cei care au un procent mai mic de potențial.  

Prin ei, lucrând cu cei care un procent mai mic de potențial, chiar dacă nu sunt în măsură să ajute aceste ființe, procentajul potențialului lor crește foarte mult pentru că au intrat în starea de conștiință de a le păsa de alții. Această împărtășire a propriului lor potențial interior, le expansionează starea de conștiință.

Înțelegi ce spunem?

SL: Da, da înțeleg.

A: Le spunem celor care s-au oferit voluntar, care au petrecut mulți ani și/sau celor care tocmai s-au trezit, că trebuie să fiți în primul rând în stare să vă dedicați ascensiunii întregii planete. Vă spunem acest lucru pentru că Gaia are nevoie de un masiv câmp de energie, unit, care să fie cuprins în totalitate în Serviciul Planetar.

În acest ACUM este important să vă focalizați în primul rând pe Pământ și apoi pe oamenii Săi. Vă spunem acest lucru pentru că omenirea este imens polarizată în acest Acum. Prin urmare, focalizarea pe omenire poate coborî conștiința cuiva. Îți dai seama de asta, nu-i așa?

SL: Da, desigur.

A: Polarizarea omenirii pune prea des puterea în mâinile celor care o merită cel mai puțin, și care inițiază violență și frică. Acești oameni sunt conduși de către cei întunecați și NU sunt conștienți de acest fapt. Prin urmare, sunt ușor de manipulat.

Vă cerem celor care lucrați pentru Lumină să trimiteți celor pierduți Iubire Necondiționată. Numai Iubirea Necondiționată este antidotul pentru gradul de frică și putere asupra altora prin care sunt conduși ”cei pierduți”. Vă rugăm să înțelegeți că dacă ei nu ar avea o mare frică, precum și nevoia de ”putere asupra altora”, ei nu ar putea fi folosiți de cei mai întunecați.

Preaiubiții noștri voluntari în a o ajuta pe Gaia, voi sunteți în ”cele mai întunecate ore ale nopții de dinaintea ivirii zorilor”. Acesta este motivul pentru care vă chemăm pe TOȚI în ”serviciul activ” pentru a o servi pe preaiubita voastră Mamă Pământ în modul în care voi ați scris în planul nașterii voastre înainte de a vă asuma această ”Misiune pe Pământ”.

În acest Acum, noi știm că ascensiunea lui Gaia este garantată, dar prețul acesteia pentru locuitorii Ei planetari va fi în mare măsură determinat de oamenii care s-au trezit la, amintit și sunt profund conectați la adevăratul lor SINE Multidimensional.

Amintiți-vă că voi, draga noastră ”echipă la distanță pe Pământ”, ați servit înainte de a ajuta la ascensiunea planetară. Intrați profund în memoria voastră multidimensională pentru a vă aminti cum VOI v-ați servit lumea voastră natală în același mod. Probabil că am fost alături de voi și atunci.

Arcturienii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.