vineri, 29 aprilie 2016

Ce vedeți când vă uitați în oglindă? – Consiliul


Prin Ronald Head

Vom discuta astăzi un subiect care pare necesar a fi discutat, deoarece vă vedem că, în unele cazuri, vă pierdeți focalizarea și speranța pentru că nu percepeți în jurul vostru lucrurile pe care le-ați sperat. Dați-ne voie să punctăm câteva lucruri pe care le-ați ratat sau nu le-ați dat suficientă importanță.

Voi vreți să vedeți o schimbare mare și de durată care să izbucnească în lume, rezolvând toate problemele percepute pe care le observați în jurul vostru. Opriți-vă pentru un moment și gândiți-vă cât de catastrofal ar putea fi acest lucru într-un timp atât de scurt. Sinele voastre mai înalte, cele cu care noi lucrăm în mod constant, sunt de acord cu noi, de fapt au cerut, ca deși aceste schimbări sunt necesare, ar fi cu mult mai bine pentru toți cei implicați dacă ele ar fi aduse într-un mod mult mai treptat. Am mai vorbit despre acest lucru. Această implementare mai lentă a schimbărilor, datorită importanței pe care voi le-o dați, și din cauza lentorii percepute a trecerii timpului în această privință, face ca mulți dintre voi să vă gândiți că nimic nu se întâmplă, deși adevărul este că totul se întâmplă. Și asta am mai spus înainte.

Acum, în același timp voi percepeți că schimbarea are loc foarte lent sau deloc. În același timp aveți impresia că timpul trece mai repede decât oricând. Nu-i așa? Asta este cea mai clară indicație că timpul, așa cum voi îl știți, este într-adevăr ceva relativ. Vedeți același fenomen în timp ce observați că timpul zboară sau că stă pe loc în funcție de ceea prin ce treceți în acel moment.

Acum, haideți să ne uităm la oglinda despre care vorbim, oglinda pe care voi o numiți lumea exterioară și care este doar o reflexie a câmpului vostru interior colectiv de energie vibrațională.

În primul rând vă vom întreba dacă sunteți sau nu conștienți de schimbările care au loc în climatul politic pe care-l vedeți. Cu siguranță vedeți acest lucru indiferent de modul în care îl interpretați.

Vedeți astfel de schimbări având loc și în alte țări? Este în vreun fel diferită relația Rusiei cu alte țări? A avut loc o mare schimbare în Canada? S-a schimbat rolul Chinei în lume?

Se ridică indigenii în efortul de a-și apăra lumea?

Este în schimbare structura financiară și economică a lumii în ansamblul ei?

Și, în cele din urmă dar cu siguranță cel mai important, se schimbă în vreun fel propria voastră viață interioară? Toate schimbările pe care le-am menționat mai sus sunt, după cum am spus, într-adevăr numai o oglindă a actualei conștiințe a omenirii.

Vă vom sublinia că sunt schimbări extrem de mari și foarte importante în pregătire chiar în timp ce voi citiți acest mesaj. Privind în urmă, veți ști că întreaga voastră lume a evoluat enorm de mult aproape peste noapte.

Vrem să vedeți că acest lucru se întâmplă ca să puteți înțelege unde au avut loc adevăratele schimbări astfel încât să fiți în stare să vă acordați credit vouă înșivă și să faceți posibil ca acest lucru să se întâmple. Numai această cunoaștere vă va permite să vă însușiți propria voastră putere. Iar luarea înapoi a propriei voastre puteri este unul dintre cele mai importante lucruri pe care este nevoie să le faceți acum. Acest lucru are multe implicații asupra lumii voastre precum și a propriilor voastre vieți. Faptul că timp de milenii ați avut puterea altora exercitată asupra vieților voastre, este cauza tuturor marilor probleme pe care lumea voastră acum le experimentează. Acest lucru devine din ce în ce mai evident. Natura inconfundabilă a acestui lucru este exact ceea ce i-a determinat pe atât de mulți dintre voi să arborați în sfârșit steagul schimbării. Așa cum a fost declarat recent de către unul din liderii voștri, ”Ce-i destul, e destul!”

Deci, vedeți, schimbarea are loc. Are loc destul de rapid. Iar acel punct critic, acel punct din care nu mai există întoarcere, a fost într-adevăr depășit. Sunt interese cărora le-ar place să pună duhul înapoi în sticlă, dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Aceștia sunt cei care ar dori să continue separatismul și propriul interes pe spatele altora, dar Divinul a declarat că acel timp a trecut.

Am dori să înțelegeți acum motivul pentru care este atât de important că ați fost lăsați să faceți acest lucru pentru voi. Trebuie să știți, dincolo de orice îndoială, cine sunteți și ce puteți realiza fiind cine sunteți. Faptul că nu ați fost în stare să știți acest lucru este ceea ce i-a permis lumii voastre să ajungă în starea în care a ajuns pentru atât de multă vreme. Faptul de a ști acest lucru, pune capăt acestei probleme.

Și, mai departe, experimentând ceea ce ați experimentat vă va califica drept profesori în vremuri și locuri pe care încă nu vi le puteți imagina.

Cunoașteți și imensa iubire și respect în care sunteți ținuți în aceste planuri și dimensiuni. Simțiți prezența noastră în timp ce vă susținem. Să știți întotdeauna că niciodată nu sunteți singuri.

O zi bună!

Copyright © Ronald Head



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.