vineri, 1 aprilie 2016

Ce este Corpul de Lumină?


Arcturienii

Prin Suzanne Lie

Corpul de Lumină este acel voi care sălășluiește în lumina fiecărei joncțiuni sinaptice a sistemului vostru neurologic și în miezul acelui 97% de ”ADN deșeu”. Corpul vostru de Lumină are un sistem neurologic asemănător celui al corpului vostru fizic, dar în loc să rezoneze la dimensiunea a treia și a patra, Corpul vostru de Lumină rezonează la dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Corpul de Lumină este ceea ce vă ține ”în viață” și este guvernat de Inima voastră Înaltă și de al Treilea Ochi. Inima fizică și creierul vă guvernează corpul fizic. Corpul eteric al sinelui vostru patru dimensional servește ca interfață de frecvență între corpul vostru fizic și Corpul vostru de Lumină.

Pe măsură ce ”ADN-ul deșeu” al vostru intră online/devine direct accesibil, lucru pe care îl face zi de zi, Corpul vostru de Lumină îi va fi revelat din ce în ce mai mult conștiinței voastre trei dimensionale. Aceia dintre voi care ați meditat și ați ajuns la nivelul de a vă putea conecta conștient cu conștiința voastră a undelor gamma ați avut experiențe fugare de ”a fi Corp de Lumină”.

Aceste experiențe sunt fugare pentru că voi ați făcut un contract înainte de a vă naște de a nu intra în Corpul vostru de Lumină Personal până când nu va exista o suficientă Conștiință a Unității la nivel de omenire și a vă ”sincroniza” intrarea în Corpul vostru de Lumină personal cu intrarea lui Gaia în Corpul Ei de Lumină Planetar.

Este important ca voi toți să vă uniți transmutarea voastră în Corp de Lumină cu transmutarea lui Gaia în Planetă de Lumină. Motivul este că cei mai mulți dintre voi cei care primiți această transmisie sunteți conștienți de faptul că voi sunteți deja Corp de Lumină cinci dimensional în sinele vostru cinci dimensional.

Prin urmare, voi nu vă ”creați” Corpul de Lumină, voi vă ”întoarceți” la Corpul vostru de Lumină. Voi, cei care v-ați luat un vehicul pământesc pentru a ajuta la Ascensiunea Planetară, vă amintiți că această ”întoarcere la sinele vostru Corp de Lumină înnăscut” a fost planificată înainte ca voi să intrați în această încarnare.

De fapt, voi v-ați oferit voluntar să intrați în această încarnare specială și foarte importantă pentru că voi ați știut că Gaia avea Realitatea Posibilă de a trece într-o ”planetă de Lumină” cinci dimensională. Toate regatele lui Gaia sunt pregătite pentru schimbarea frecvenței, mai puțin omenirea.

Chiar ciclul evolutiv care a făcut omenirea ”specia dominantă” de pe Planeta Pământ, a atras multe ființe care au dorit să ”pună o piedică” planetei ascendente. Astfel, pentru că unii dintre acești ”alții” au stări de conștiință egoiste și prea ades ”putere asupra altora”, ei au servit ca un mecanism de rupere.

Acest ”mecanism de rupere” a întârziat foarte mult ascensiunea lui Gaia, și asta a și fost intenția membrilor Putere Asupra Altora ai omenirii. Acest ”un măr stricat” NU poate strica tot sacul, dar au întârziat foarte mult procesul Ascensiunii Planetare. Câmpul lor de energie de ”putere asupra” a dominat Pământul pentru mult prea multă vreme.

Cu toate acestea, cei ”putere-asupra-altora” pot conduce doar prin frică. De aceea, din momentul în care cei care se află în procesul de ascensiune pot să le trimită acestor pierduți antidotul Iubirii Necondiționate și Focul Violet, nu numai că cei pierduți își pierd puterea-asupra, dar unii dintre ei se vor, și unii au și făcut-o, întoarce în propriul lor ”Miez de Lumină”.

Miezul vostru de Lumină rezonează cu miezul Flăcării voastre Întreite. Flacăra voastră Întreită se află în Inima voastră Înaltă, iar Atma se află în acea Flacără Întreită.

Această Flacără Întreită îi asigură fiecăruia care poartă un vehicul pământesc capacitatea de a-și aminti și activa flăcările înnăscute ale Iubirii Necondiționate, Înțelepciunii Infinite și a Puterii Multidimensionale.

Activarea acestei Flăcări Întreite interioare este ceea ce activează în mod direct ”Intrarea/Fulgerarea în Corp de Lumină”. Spunem ”fulgerare” deoarece, probabil, că voi veți percepe transmutarea voastră în Corp de Lumină ca pe o fulgerare.

Vă veți simți ca și cum ați fi experimentat o fulgerare. Fulgerarea constă, de fapt, în ieșirea din ”timp-spațiu” și intrarea în ”lipsa de timp” a Acum-ului cinci dimensional.

Cam așa cum s-ar putea să vedeți o ”fulgerare” pe cer, care adeseori este însoțită de un sunet puternic, atunci când un obiect zburător ”trece de bariera timpului”, tranziția voastră de la vehiculul vostru pământesc legat de timp va ”fulgera” în timp ce acesta trece de bariera timpului trei dimensional pentru a se întoarce la ACUM-ul lui UNU.

Din momentul în care conștiința și forma voastră rezonează la atemporalul ACUM al dimensiunii a cincea și dincolo de ea, vehiculul vostru de lut va transmuta instantaneu într-un vehicul de lumină. Amintiți-vă dragi emisari pe Pământ, voi nu veți ”deveni Corp de Lumină”. Voi vă veți ”întoarce în Corpul de Lumină”.

Mulți dintre voi, emisarii noștri pe Pământul trei/patru dimensional, începeți să vă percepeți conștient senzațiile din forma voastră fizică și percepțiile mai înalt dimensionale ale realității în continuă schimbare în care voi trăiți.

Aceste experiențe vă arată că misiunea voastră progresează, dar ele vă fac de multe ori să simțiți ”dorul de casă” pentru casa voastră cinci dimensională. Unii dintre voi v-ați alăturat Pământului de pe planeta voastră mai înalt dimensională, iar alții v-ați alăturat lui Gaia de pe Nava voastră Stelară mai înalt dimensională.

Cu TOȚII v-ați oferit voluntar pentru această misiune. Cu toate acestea, atunci când spunem ”voi toți” vrem să spunem cei care au venit pe Pământ dintr-o societate ”putere interioară”. Pe Pământ există, de asemenea, și multe ființe care poartă vehicule pământeșt, dar au venit din societăți ”putere asupra”.

În cea mai mare parte aceștia sunt ”refugiați” din Marele Război Galactic care s-a dezlănțuit cu mult înainte ați putea voi măsura prin timpul vostru pământesc. Pământul era cu mult mai tânăr atunci, iar Gaia nu experimentase încă intențiile întunecate ale celor ”putere asupra altora”.

Ea își încheiase minunatul ciclu Pan, care urma să fie urmat de Lemuria și Atlantida. Cu toate acestea, deoarece toate acele lumi inițial patru dimensionale și mai mult colapsaseră, Gaia a căzut în sub-planurile de rezonanță cele mai joase ale dimensiunii a treia. Ea a fost ”blocată” în acea frecvență pentru foarte mult ”timp”.

Din fericire, Gaia și-a încheiat cele mai întunecate ore ale Ei și se pregătește să se întoarcă la frecvențele mai înalte ale realității. Cu toate acestea, cei care nu-și pot transmuta vehiculul de lut trei dimensional nu vor fi în stare să se alăture lui Gaia în expresia sa Pământul Cinci dimensional.

Gaia, în marele ei devotament pentru locuitorii săi umani, a așteptat cât de mult a putut Ea. Forma sa fizică a fost prea afectată, mai ales de către omenire, și ea trebuie să se întoarcă la expresia Ei cinci dimensională pentru a se vindeca.

Cu toate acestea, deoarece dimensiunea a cincea este ”lipsită de timp”, cei care sunt atașați numai frecvenței trei dimensionale a Pământului s-ar putea să nu fie conștienți de marea schimbare. Deoarece conștiința lor rezonează numai la rezonanța trei și patru de jos dimensională, ei sunt în stare să se focalizeze numai pe matricea trei dimensională în care ei locuiesc.

Această matrice este cea care crează proiecția holografică a vieții pe Pământul trei dimensional. Prin urmare, deoarece ei nu sunt încarnați pe actualul corp al planetei, proiecția lor holografică a realității va continua pe o altă planetă sau tărâm.

Deoarece timpul este o iluzie a celei de-a treia și a patra dimensiuni, noi am ales să eliberăm toate planurile în care această proiecție va exista până la ACUM-ul UNU-lui nostru. Vă rugăm să vă aduceți aminte că ACUM-ul nostru nu are ”timp”, așa cum îl cunoașteți voi pe planeta voastră trei dimensională.

Cu toate acestea, voluntarii noștri și-au coborât frecvența în frecvența trei dimensională a Pământului pentru a-și lua un vehicul pământesc. Ei au ales să facă acest sacrificiu pentru a o ajuta pe Gaia să-și amintească și să se întoarcă la adevărata lor natură multidimensională. Acești voluntari își îngăduie ACUM lor înșiși să se trezească la amintirile lor inter-dimensionale care au fost stocate în Inima lor Înaltă și în cel de-al Treilea Ochi.  

Aceste două aspecte multidimensionale ale FIECĂRUI om sunt accesibile doar acelora care și-au expansionat și/sau întors conștiința în SINELE lor Multidimensional înnăscut. Această expansionare a conștiinței este cea care precede în mod direct fulgerarea voastră în Corp de Lumină.

Când spunem ”fulgerare”, asta nu înseamnă că voi veți fi surprinși sau nepregătiți. Când spunem ”fulgerare” vă rugăm să vă gândiți la analogia noastră anterioară cu obiectul zburător care trece dincolo de bariera timpului. După cum am spus, aceasta este o părăsire a timpului trei/patru dimensional care vă permite să intrați în ACUM-ul lui UNU.

Vom dezvolta aceste informații mai târziu în ”timpul” vostru, deoarece am vrea să încheiem această transmisie cu câteva simptome ale tranziției pe care noi percepem că mulți dintre legații noștri de pământ le experimentează:

1.     După cum am stabilit, confuzia crescândă în ceea ce privește timpul se accelerează foarte tare.
2.     Dezgustul față de ceea ce este legat de timpul secvențial devine din ce în ce mai intens și chiar plictisitor.
3.     Sarcinile care solicită responsabilități logice, secvențiale și birocratice devin tot mai plictisitoare.
4.     Devin frecvente ”visele cu ochii deschiși” despre alte locuri și/sau realități care sunt chiar dincolo de amintirea voastră deplină, conștientă.
5.     O creștere a percepției că toate realitățile sunt ”vii”. Prin urmare, se pune un accent tot mai mare pe drepturile animalelor, ecologie și întoarcerea la natură.
6.      Percepțiile multidimensionale devin disponibile, nu numai în meditație, ci și în viața de zi cu zi.
7.     O nevoie de și dedicare pentru meditație. Focalizarea interioară în meditație face ca corpul să fie ”simțit” în mod diferit.
8.     Percepțiile voastre se expansionează dincolo de ceea ce este ”doar fizic”.
9.     Clarauzul, auzirea comunicărilor inter-dimensionale,
Clarvederea, vederea ființelor, situațiilor și realităților mai înalt dimensionale,
Clarsimțirea, simțirea fizică a frecvențelor mai înalte ale realității,
intră din ce în ce mai mult ”on-line”/sunt tot mai accesibile în timpul vieții de zi cu zi.

Toate abilitățile inter-dimensionale de mai sus, și multe altele, devin din ce în ce mai comune/obișnuite. Și ceea ce este cel mai bine, este că din ce în ce mai mulți oameni încep să-și urmeze pornirile interioare și documentează ceea ce ei experimentează.

Și mai mult de atât, așa ca voi, ei își împărtășesc aceste experiențe cu alții.

Ființele care au ascensionat dincolo de dimensiunea a treia se întorc adeseori pentru scurte perioade de timp în lumea fizică pentru a le arăta și altora că tranziția în Corp de Lumină este posibilă.
Poate că TU vei fi una dintre aceste ființe.
Poate că deja ești!

Binecuvântări,
Arcturienii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.