luni, 11 aprilie 2016

Actualizare 11 Aprilie 2016



Am fost trezită azi noapte la ora 0:33 pentru a mi se transmite următoarele două mesaje:

Primul: Este momentul să cereți să vină la integrare Sinele Mai Înalt care este cel mai potrivit pentru voi în acest moment.

Și al doilea: Aveți încredere în corpurile voastre, ele știu ce au de făcut. Ascultați-le, dați-le ceea ce vă cer și astfel vă veți ușura tranziția.

Ce am înțeles eu să vă transmit este că, noi avem mai multe Sine și mai înalt dimensionale și în dimensiunea a treia și în cele de mai jos. Pe scurt, suntem multidimensionali. Datorită condițiilor energetice prin care trecem este nevoie să fim cât mai calmi, liniștiți și încrezători în procesul prin care trecem.

Datorită acestor câmpuri de energie mai înalt dimensională care inundă planeta, foarte multe aspecte ale sinelor noastre mai joase sunt forțate să iasă în față, să le vedem, să le îmbrățișăm cu Iubire Necondiționată și să le dăm drumul. Dacă ne identificăm din nou cu ele, tranziția noastră va fi una dificilă.

Atunci când ne chemăm Sinele Mai Înalt sau Cel Mai Înalt la integrare, atenția noastră este mutată pe o energie mai înalt dimensională care va aduce în noi acea înțelegere, iubire, iertare, acceptare și compasiune care sunt necesare pentru a putea elibera, da drumul, fără a opune rezistență la ceea ce este necesar a fi eliberat.

Astfel, tranziția noastră va fi mult ușurată pentru că perspectiva noastră este una mai înaltă. Așa că, fără să vă întrebați ce, cum, când ... cereți să vă integrați acel Sine care vă ajută cel mai mult să treceți prin această perioadă. Nu este nevoie de formulări pompoase, este suficientă intenția clară, venită din inimă și din dorința sinceră de a merge mai departe cu planeta.

În ceea ce privește corpul, este necesar ca activitatea noastră să se alinieze posibilităților corpului nu să ne forțăm corpul, așa cum am făcut-o până acum, să se alinieze planurilor noastre. Adică, dacă se simte rău, să-l lăsăm să se simtă rău. Este în ”revizie generală” și are nevoie de înțelegere. Să-i acordăm timpul necesar să-și facă treaba.

Corpul nostru este o entitate inteligentă care nu are nici un motiv să se auto-distrugă. Așa că, încrederea noastră în el și asigurarea condițiilor pe care le solicită este imperativ necesară, altfel, ne va pune la pământ pentru că el are o treabă de făcut și o va face.

Indiferent ce schimbări constatați că apar în regimul alimentar, timpul de odihnă, repaus sau somn, onorați-le pentru că nu aveți de unde ști pentru ce are corpul nevoie de aceste alimente, băuturi sau pauze.

Onorați-vă corpul și el vă va duce acolo unde ați ales: la ascensiunea împreună cu forma voastră biologică.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.