duminică, 13 martie 2016

Valul de la mijlocul lunii Martie intră Acum


De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Influxul nostru de energii de la mijlocul lunii martie a început și se simte chiar mai puternic decât se aștepta. Amintiți-vă că suntem monitorizați în ceea ce privește alinierea și puternic susținuți pe măsură ce ne însușim acest Nou nivel și activarea sa ulterioară în întruparea noastră. Câteva sublinieri din ultimul articol legate de schimbările noastre semnificative din luna martie:

Această fază ne cere o interacțiune constantă cu linia temporală mai înaltă a Ascensiunii – Iubire, Serviciu, Fuzionarea Sinelui Mai Înalt cu Sinele Mai Jos, întruparea Conștiinței Cristaline. Unii dintre voi au primit sclipiri a cum va fi; o totală schimbare în vibrație și o gândire, simțire și serviciu conștient. Suntem pe deplin capabili de acest lucru, Preaiubiților.

Mulți întreabă care este cel mai bun mod de a o servi pe Gaia pe perioada acestui pasaj. Auziți asta, simțiți asta: Această lună are legătură cu lansarea noastră în întruparea următorului nivel de conștiință. Ea pune în mișcare cele mai înalte intenții ale noastre de a fi canale pure ale Sursei. Lucratul cu aspectul Solar al rețelelor lui Gaia vă ajută în întruparea propriului vostru aspect Solar. Cu toate acestea, nu vă neglijați transformarea voastră personală focalizându-vă în întregime pe munca la Rețea/munca la Poartă înainte de Echinocțiu. Gaia va beneficia mai mult decât oricine de întruparea noastră, nu este vorba despre noi personal.

Mesajul este consecvent: Întruparea va schimba totul, focalizați-vă pe Învierea Adevăratului Sine chiar acum. Vom avea multe de făcut pe măsură ce valul se apropie. Prioritatea momentului sunt canalele pure de UMani–ca–Sursă, astfel încât relația simbiotică dintre schimbarea dimensională a lui Gaia și schimbarea în conștiința Umană să se poată ridica în tandem. Această relație este simbiotică; nu o neglijați pe una pentru cealaltă.

În maturitatea noastră spirituală, să înțelegem că experiențele dramatice în conștiință care au loc în Tribul nostru de Lumină nu ar fi avut loc decât în cazul în care ar fi avut loc o divizare în experiențe. Vibrați cu pozitivul, găsiți Iubirea, iertați totul, creați bunăvoință. Acum.

Faza de Înviere, în timp ce este profund susținută de colectivul cu o vibrație înaltă, este totuși o experiență profund personală. Orice fel de practici sălbatice și minunate aveți pentru a vă aprofunda conexiunea, acestea sunt câteva săptămâni importante în angajarea pe deplin cu Sinele Spiritual – în mod activ. Ca de obicei, acest lucru nu înseamnă ascetism; este o cale Christică, echilibrată, de fuziune a spiritului cu forma.

Unitatea conștiinței ne cere noi comunicări în Tribul nostru (revedeți acest mesaj de anul trecut). Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de permisiunea de a vă scufunda în fântâna spiritului într-un mod profund, lăsați ca acest lucru să servească ca un ghiont. Este momentul perfect să faceți acest lucru, deciziile noastre sunt amplificate chiar acum.

Energia va fi destul de stimulatoare (deranjantă pentru unii) după Echinocțiu (19 martie la 9:30 pm PT) și Eclipsa Lunară din 23 Martie (punctul culminant la 4:47 am PT), cu acest influx de energie special extins și de-a lungul lunii Aprilie. Cel mai bine este să țineți cont de sfatul Tărâmurilor mai înalte și să faceți treabă bună.

Să aveți săptămâni frumoase de transformare și realizare a Sinelui, Preaiubiților. Vă țin în inima mea. 

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.