vineri, 4 martie 2016

Sananda: Eclipsa Solară este Punctul de Cotitură pentru mulți



De Jenny Schiltz

Vin astăzi către voi pentru a discuta recentele schimbări energetice și ce urmează să vină în viitorul apropiat. Vă aflați într-un moment uimitor de renaștere și fiecărui bărbat, femeie și copil îi este oferită posibilitatea de a trece dincolo de tot ceea ce i-a ținut pe loc. Deoarece codurile de aliniere galactică care au venit pe Pământ vă ajută să adoptați schimbări profunde în întreaga voastră ființă. Ființa voastră fizică devine din ce în ce mai cristalină, așa că sunteți în stare să fiți lumină. Acest lucru se înfăptuiește lent, pentru că pe măsură ce voi acceptați din ce în ce mai multă lumină în forma voastră, simultan curățați densitatea.

Aceste coduri care vin acționează ca un amplificator a tot ceea ce nu slujește scopului vostru pe Pământ, precum și ca să vă arate tot ceea ce servește scopului vostru mai înalt. În realitatea voastră fizică lucrurile vor deveni în mod flagrant evidente atunci când ele nu sunt în aliniere. În același mod, aceste frecvențe energetice vă ajută prin revelarea a tot ceea ce este ascuns în straturi, adânc în memoria celulară. Dacă vă vedeți drept un înregistrator gigantic, învățând din toate lucrurile din această încarnare și din cele anterioare, puteți începe să vedeți cât de multe este nevoie să fie integrate. Ați învățat multe din experiența voastră, acum este momentul să-i dați drumul și să vă întoarceți la starea voastră naturală de iubire necondiționată, bucurie și recunoștință.

Înțelegem că acest proces nu este ușor și că mulți se luptă cu rezistența ego-ului și corpului. Acest lucru poate provoca unei persoane durere fizică, mentală și emoțională. Mulți se roagă ca acest moment să se încheie și să nu mai fie mistuiți de acest proces. Cu cât mai multe coduri de lumină se revarsă pe Pământ, cu atât mai mult câmpul magnetic al Pământului este mai dătător de lecții și cu cât lumea este mai polarizată, cu atât mai mult suferă unii. Există o cale pentru a ajuta la ușurarea acestui proces transformator. Găsiți-vă bucuria. Bucuria este starea voastră naturală și cu cât mai mult vă întrupați sufletul, cu atât mai mult este amplificată absența bucuriei.

Gândiți-vă la cineva iubit care revine după o experiență lungă, dificilă. Nu v-ați aștepta ca această persoană să simtă bucurie în fiecare moment deoarece acea experiență dificilă este încă atât de reală pentru el/ea încât îl/o veți iubi necondiționat. Când va simți momente de râs, speranță și pace interioară, veți fi și atunci acolo oferind recunoștință pentru fiecare moment oricât de trecător ar fi. Acum vă cerem să vă oferiți vouă înșivă acest lucru. Iubiți-vă necondiționat pe voi înșivă, fiți răbdători și blânzi cu tot ceea ce apare în interiorul vostru. Când simțiți momentele de bucurie, înțelegeți că acesta sunteți voi în aliniere cu sufletul vostru și fiți profund recunoscători pentru această experiență. Și ca în toate cazurile cu energia, cu cât mai multă recunoștință simțiți pentru bucurie, cu atât mai mult vă aliniați cu frecvența bucuriei. De fiecare dată când intrați în această stare veți fi în stare să rămâneți în ea pentru perioade tot mai lungi.

Apropiata eclipsă solară va fi un punct de cotitură pentru mulți. Fiecare persoană va păși mai departe în sinele său autentic. Pentru unii acest lucru va însemna să aibă curajul și puterea de a face schimbări care nu mai sunt pentru binele cel mai înalt. Unii vor începe să meargă pe deplin în puterea lor, fără să-i mai îngăduie ego-ului să le împiedice procesul. În timp ce alții, ei vor începe să fuzioneze cu următorul strat al sufletului lor, aspectul lor solar.

Fiecare dintre acestea solicită ca voi să fiți în stare să-i îngăduiți luminii să curgă prin fiecare particulă a ființei voastre. Acesta este motivul pentru care munca interioară profundă care are loc este esențială în acest moment. Pentru a facilita acest proces, vă cerem să căutați în mod activ ceea ce vă aduce bucurie. Această transformare care are loc pe planeta voastră și în fiecare dintre voi este uluitoare.

Noi vă ținem în cel mai înalt respect.

Sananda


Conversație personală cu Sananda

Jenny: Matt Kahn s-a referit în glumă la cei care se află pe această cale ca și îngeri cu PTSD (n.t. tulburare de stres post-traumatic). Simt că este ceva adevăr în asta.

Sananda: Da, acesta este motivul pentru care vă cerem fiecăruia dintre voi să fiți blânzi cu voi înșivă și să vă găsiți bucuria.

Jenny: Mulți care se află în acest proces descoperă că intră într-o depresie profundă pe măsură ce-și sortează straturile și credințele și ceea ce le aducea bucurie nu le mai aduce. Acest lucru îi face pe mulți să se simtă confuzi și pierduți.

Sananda: Aceasta este o oportunitate de a explora ceea ce se potrivește sufletului tău. În loc de a vedea că ceva este în neregulă, aceasta poate fi văzută ca o foaie albă pentru a găsi ceea ce aduce bucurie, așa cum ați făcut când erați copii. De fiecare dată când vă extindeți orizontul, acest lucru deschide uși și căi pentru sufletul vostru ca acesta să găsească ceea cu ce rezonează.

Jenny: Mulți se plâng că experimentează din nou o creștere în greutate și balonare. De ce câștigăm în greutate în aceste momente energetice intense?

Sananda: Nu toți o fac, dar este modul în care corpurile încearcă să găzduiască mai multă lumină. Pe măsură ce cineva trece prin transformări celulare profunde, corpul adeseori se umflă, se simte epuizat și deshidratat. Mulți nutrienți vitali lipsesc și acest lucru îi provoacă corpului o stare de stres.

Jenny: Ce lipsește și de ce?

Sananda: Solul vostru este epuizat și nu mai este în măsură să asigure nutrienții pe care îi asigura cândva. Corpul vostru experimentează stres și din cauza bombardamentului chimic.

Jenny: Ce lipsește?

Sananda: Vitamina D și magneziul sunt ingredientele cheie așa cum este și apa alcalinizată. Acest proces, atunci când se combină și cu substanțele chimice din organism îi face pe mulți să fie acidotici.

Jenny: Chiar și cele organice?

Sananda: Da, chiar dacă primiți mai mulți nutrienți în mâncarea organică, aceasta tot nu este în forma sa cea mai pură  așa cum s-a intenționat.


Sper că întrebările și răspunsurile mele v-au ajutat la fel de mult ca și pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții. Mulțumesc tuturor celor care au împărtășit și susținut această muncă. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.

Jenny


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.