vineri, 18 martie 2016

O oră cu Steve – Descărcarea Luminii Înalte



Steve Beckow / Dr. Suzanne Lie
23.02.2016

Bună seara tuturor și bine ați venit la ”O oră cu un Înger”. Sunt Steve Beckow, redactor șef la Epoca de Aur a lui Gaia. Și astăzi e din nou alături de mine, din fericire, în locul lui Linda Dillon care se află în recuperare după operația la umăr, Suzanne Lie – canal pentru Arcturieni și o scriitoare foarte prolifică. Asta am stabilit eu despre tine în ultimile 2-3 săptămâni, că ești prolifică. Cum mai ești?

Sue Lie: Doar preiau comenzi de la Arcturieni.

Steve Beckow: Da, sigur.

Sue Lie: Și asta este mult din ceea ce ni se cere cu adevărat  să facem în acest Acum și realizăm că în primul rând  a) Suntem și Galactici și alte ființe din dimensiuni mai înalte; b) acel flux al conștiinței merge de la noi în acea frecvență și înapoi și c) unul dintre lucrurile cele mai importante în această încarnare este că în această viață am fost capabili să ne conectăm cu această frecvență mai înaltă a sinelui nostru.

Apoi, după ce obținem informația de la Sinele nostru de frecvență mai înaltă, trebuie să împărtășim acea informație cu alții. Facem acest lucru deoarece ne aflăm într-un moment foarte important în care avem realitatea posibilă de a experimenta o întreagă schimbare planetară.

Steve Beckow: Cu siguranță – cuvântul schimbare, foarte exact, nu transmite magnitudinea a ceea ce se întâmplă. Sunt culturi și civilizații din tot acest Univers și poate chiar din altele care privesc.

SL: Da, cu siguranță.

SB: Știi, Arhanghelul Mihail mi-a spus ceva interesant în una din aceste emisiuni cu destul de mult timp în urmă. Îmi cer scuze, era într-o citire personală. A spus: ”Ești chiar acolo”. Nu am înțeles despre ce vorbea așa că am spus: ”Ce vrei să spui?” Și el a spus: ”Ești chiar acolo în fața ușii Ascensiunii”. Am pus asta în paranteze mici dar despre asta vorbea. Și a spus: ”Dacă nu vei trece prin poartă, lasă-mă pe mine să te port prin ea”.

Râsete

SL: Ce lucru minunat e să știm că suntem susținuți într-o manieră atât de totală.

SB: Da, într-adevăr.

SL: Și o parte din motivul pentru care suntem sprijiniți este că menținem acea energie să se miște circular. Ala că, pe măsură ce energia sosește, noi o distribuim în întreaga lume sau în planetă sau împărtășim cumva acel câmp de energie cu ceilalți și apoi ceea ce se întâmplă este că ”acea energie trimisă în afară este energia care vine înapoi” întreit.

Deci, noi primim această înaltă energie magnifică de la propriile noastre expresii mai înalt dimensionale,  energie care vine în noi, iar noi o împărtășim afară în lumea noastră. Această en energie iese în afară și își face treaba bine și apoi revine la noi amplificată. Așa că suntem realimentați și astfel putem fi prolifici și putem face acest lucru atât de mulți ani.
Pentru că atunci când lucrăm în interiorul acestui cerc de Lumină, acea energie pe care o emitem revine în noi. Și dacă ai privi la un câmp de energie al Iubirii și Luminii, el ar fi un model circular care se reproduce pe sine din nou și din nou.

Dacă ai privi într-un câmp de energie al fricii sau al separării sau al furiei – acea energie se deplasează mai mult liniar deoarece este legată de acel timp trei dimensional. Este o conștiință joasă, este un câmp de energie de vibrație joasă și este o frecvență joasă. Dacă alergați pe pământ, nu puteți face lupinguri. Dar dacă sunteți într-un avion puteți face lupinguri și vă puteți răsuci deoarece sunteți într-un spațiu mai mare - un spațiu mai luminos, mai înalt.

SB: Da, și am experimentat de fapt foarte multe spații diferite în trecut și sunt surprins că, mișcându-mă de la un spațiu la altul, nici măcar nu am avut  idee ce era acel spațiu. Trecând de la Iubire la Fericire la Extaz, de exemplu. Cred că sunt dimensiuni complet diferite, dar este totuși un teritoriu cu totul nou. Nu există un manual de utilizare pentru aceste spații.

SL: Nu.

SB: Nu există un manual de utilizare pentru Fericire sau chiar Iubire Universală.

SL: Da.

SB: Chiar când ne regăsim în aceste spații, începem să învățăm cum să acționăm în aceste spații – corect?

SL: Pentru că suntem pe la începutul acestui ciclu frumos al transmutării spre un sistem operațional în totalitate mai înalt. Dacă privești înapoi la începuturile calculatoarelor, existau sisteme de operare complet diferite față de noile calculatoare pe care le avem acum. La fel este și în cazul creierului uman. Acolo unde creierul uman poate experimenta doar undele Alfa și Beta care sunt –  Beta – viața voastră de zi cu zi și Alfa – poate atunci când vă simțiți bine, când vă plimbați prin parc sau visați frumos – asta era totul. Acestea erau singurele canale. Amintiți-vă că ne întâlnim cu noi înșine aici. Îți amintești Steve de perioada în care erau doar câteva canale TV?

SB: Îmi amintesc când ecranul televizorului era rotund. Îmi pot aminti o mulțime de lucruri.

SL: Da, exact, era grozav.

SB: Ca un calculator.

SL: Și primele calculatoare erau cu ecrane verzi și scris galben. Ce se întâmplă acum este că noi ne deplasăm spre frecvențe din ce în ce mai înalte ale conștientizării. Folosim zone ale creierului nostru care nu au fost folosite de oricare ar fi fost ultima dată când oricare dintre noi a avut o încarnare în care am Ascensionat.

SB: Da.

SL: Deci folosim mult mai mult decât acel mic procent de 3% din creierul nostru și învățăm cum să combinăm creativitatea noastră cu viața noastră de zi cu zi. Și când facem acest lucru ne iubim tot mai mult viața de zi cu zi. Apoi conștiința noastră se expansionează deoarece trăim în Iubire mult mai des. Cu cât mai mult trăim în Iubire, cu atât mai mult ne expansionăm conștiința.  

Așa că în loc de ciclul - să muncim din greu, să ne fie frică, să ne îmbolnăvim, să urâm viața, să tragem de noi, avem ciclul ”Wow, aceasta este o aventură minunată și sunt atât de norocos să fiu în viață în aceste timpuri. Împărtășesc toată această informație minunată și totul devine din ce în ce mai bine.” Atunci această energie mai înaltă circulă tot mai sus în loc de tot mai jos.

SB: Îmi amintesc de noaptea trecută sau de cea de dinaintea ei. Scriam un articol și îmi spuneam ”Iubesc asta, iubesc să scriu și mă distrez atât de bine”. Este ca și cum aș conduce o orchestră sau aș cânta la pian sau ceva asemănător. A devenit extrem de plăcut și s-a întâmplat astfel deoarece eu eram într-o stare de Fericire. Fericirea mi-a permis să gândesc bine, să scriu bine. Nu este un ciclu vicios, este un ciclu ceresc. Una o alimentează pe alta și cealaltă se alimentează de la alta.

SL: Da, și pe măsură ce ne permitem să facem ceea ce Iubim și să Iubim ceea ce facem – acesta este un ciclu care se replică pe sine. Dar bineînțeles că încă suntem trei dimensionali așa că sunt anumite acțiuni pe care trebuie să le facem. Trebuie să ne plătim facturile, taxele – orice altceva.

Prin urmare, aceasta este o provocare aproape ca și de a păși afară din acel cerc în a treia dimensiune deoarece încă nu știm cum să aducem acel cerc în interior. Dar ajungem acolo. Este doar o chestiune de procesare și reamintire că putem alege – ne putem alege starea noastră de conștiință prin toate lucrurile ce le-am folosit și până acum pentru a ne menține conștiința înaltă, cum ar fi: având grijă la dietele noastre, meditând, rugându-ne, distrându-ne, fiind împreună cu oamenii pe care îi iubim, având o misiune personală, împlinindu-ne misiunea – orice altceva.

SB: Da, interesant. Oh, Doamne – am menținut acest gând cel mai mult timp. Nu știu de ce nu am reușit să-l mențin complet acum. Cred că va trebui să renunț la acea întrebare.

SL: Îți vei aminti de la sine.

SB: Da, din păcate. Intenția originală în citarea Arhanghelului Mihail de la început se datorează faptului că el a spus că ne aflăm în pragul Ascensiunii. Și nu știu exact ce înseamnă acest lucru. Aș putea pretinde că știu dar nu știu ce înseamnă să fii în pragul Ascensiunii. În răspunsul tău mă întreb dacă poți vorbi puțin despre asta. Acest proces pare să fie predominant gradual. Pare că desfășurăm energii care apar în pași nedefiniți – trepte ca să le spunem așa. Așa că, cu aceasta în minte, cum de suntem în pragul Ascensiunii.

Arcturienii: Ei bine, oamenii obișnuiau să le numească uși – praguri. Așa că vom privi și noi ușile/pragurile ca fiind unul și același lucru. Ce înseamnă să vă aflați la pragul Ascensiunii? Nu putem răspunde la această întrebare pentru toată lumea, deoarece toți vor percepe acest prag prin propria lor experiență. Dar este un sentiment care apare când cineva simte ca și cum s-ar afla la această ușă, acest prag al Ascensiunii.

Acest sentiment este unul al conexiunii cu o frecvență mai înaltă a propriului vostru sine și totodată o conexiune cu Pământul. Când aveți o conexiune cu Pământul, nu numai că veți putea împământa acea energie, deoarece atunci când cineva aduce înaltele frecvențe ale ființelor mai înalt dimensionale, acel circuit va fi foarte dificil pentru corpul fizic dacă împământarea nu s-a realizat în mod regulat.

O parte din această împământare o reprezintă timpul petrecut în natură și interacțiunea cu planeta. O altă parte a împământării este să o împărtășiți cu alții. Când împărtășiți acel câmp de energie cu alții, îl purtați cu totul în voi. Vă permiteți să fiți un portal deschis. Așa că atunci când aceste câmpuri de energie extatice intră în corpul vostru fizic, în loc de a încerca să fie constrânse în corpul fizic, aceste câmpuri de energie pot trece prin corpul vostru mai departe până în însăși centrul planetei.

Amintiți-vă că aceasta este o frecvență foarte înaltă și are nevoie să fie împământată suficient de mult. Dacă călcați cu fierul de călcat aveți nevoie de două cabluri de împământare, dar dacă realizați unul din aceste filme de lumină va fi nevoie și de al treilea cablu. Așa că cablul de împământare este foarte important. Este important din două motive.
În primul rând este important să vă împământați deoarece frecvențele mai înalte ale luminii sunt mult prea abrazive pentru vehiculul vostru trei dimensional. În al doilea rând, împământați energiile mai înalte deoarece ieșiți afară din propriile voastre nevoi și spuneți ”Sunt o persoană și sunt un membru al acestei minunate planete. Astfel sunt conștient că nu doar oamenii acestei planete Ascensionează, ci Planeta însăși Ascensionează”.

Atunci treceți de la o conștiință personală la o conștiință de grup și mai departe la o conștiință planetară. Când mențineți acea conștiință extinsă, puteți trage chiar și mai multă fericire. Puteți trage chiar și mai multă informație, mai multe direcții și mai multe scrieri. Apoi, puteți trage mesaje mai înalte deoarece v-ați adaptat la propria voastră expresie multidimensională. Apoi, ați trecut dincolo de la a fi doar o persoană la a fi una cu toate persoanele și la a fi UNA cu Planeta.

SB: Am folosit exercițiul tău de împământare în Gaia și am observat acest lucru foarte conștient și cu multă determinare îți poți imagina un cordon micuț, mă pot imagina pe mine ca având o energie care este destul de vastă și o trimit direct în inima lui Gaia și o fixez acolo.

Ce am descoperit este că înainte, când eram în culmea fericirii, aș fi zburat în jurul căpriorilor și aș fi fost peste tot, fericit și bucuros. Dar nu eram capabil să cumpăr pâine și să fiu aici. Când m-am ancorat la Gaia așa cum ai sugerat  și am revenit la suprafață, m-am simțit a avea substanță și fericit.

Nu am pierdut din fericire. Eram plin de fericire. Și m-am simțit și plin de substanță și foarte stabil. Am vrut să-ți ofer acest feedback. Deci chiar am beneficiat de acel exercițiu. Pot vedea acum de ce ar dori cineva să se ancoreze în miezul lui Gaia.

Arcturienii: Da, chiar este important pentru sinele tău personal deoarece astfel sinele tău personal se expansionează în sinele planetar și pe măsură ce tu te expansionezi în sinele planetar primești feedback de la tot ceea ce este în jurul tău. Deci deja te afli în acea experiență de a avea o relație inter-dimensională cu această ființă mai înaltă. Apoi, când o împământezi în planetă, împământezi acest câmp de energie și devii astfel acest portal deschis pentru ca această energie să treacă prin tine pentru a fi împărtășită cu Gaia.

Apoi, pe măsură ce înaltele energii sunt împărtășite cu Gaia, energia Iubirii Necondiționate și înaltele frecvențe ale conștiinței intră direct în planetă pentru a vindeca corpul lui Gaia. Prin urmare, pe măsură ce fiecare persoană își deschide portalul prin ea însăși până în miezul Planetei, ea ajută la vindecarea planetei urcând din miezul planetei până la suprafață.

Este treaba umanității să curățe acele stricăciuni aduse Planetei Pământ. Bineînțeles, NU cei care au produs acele stricăciuni vor face curățarea, ci cei care își pot expansiona conștiința în pregătirea pentru ascensiunea personală și planetară o vor curăța pe Mama lor Gaia.

SB: Cât de important este efortul unei singure persoane?

A:  Ce se întâmplă cu efortul depus de o singură persoană este că atunci când acea ”persoană” ia această energie și o împământează în miezul planetei, planeta mișcă acel câmp de energie în sus spre suprafața întregii planete. Deci, atunci când o persoană împământează acest întreg câmp de energie mai înalt în miezul planetei, acea împământare, acel câmp de energie este împărtășit cu întreaga planetă, peste tot în lume.

Din momentul în care o persoană a trecut dincolo de limitările conștiinței sale trei/patru dimensionale, sau cel puțin dincolo de sentimentul de separare al acelor stări de conștiință, atunci conștiința sa se expansionează în dimensiunea a patra mai înaltă și în dimensiunea a cincea unde separarea nu mai există. Din acest motiv mulți călugări nu doresc să calce pe un gândac sau să facă rău vreunui animal sau plante, deoarece ei nu văd acea separare între ei și aceste expresii ale forței de viață a lui Gaia.

Noi, Arcturienii, și toate celelalte ființe mai înalte care o încercuiesc pe frumoasa Gaia putem vedea că Lumina Mai Înaltă intră în miezul Planetei din toate direcțiile. În Miezul Pământului toate aceste energii diferite, din toate direcțiile se întrepătrund și se întrețes. Prin urmare, ceea ce este trimis de o persoană se contopește cu ceea ce este trimis de toți oamenii.

Apoi acest câmp de energie integrat care a fost trimis în jos de către o persoană, la un moment dat se integrează înntr-UN câmp de energie. Apoi acest UN câmp de energie se deplasează în sus spre suprafața lui Gaia pentru a fi pe deplin integrat, astfel încât toate ființele de pe toată planeta să fie toate în acest UN câmp de energie. Spunem ”ființe” deoarece sunt și altele în afara oamenilor : plantele, cetaceele, delfinii și balenele care sunt atât de importante pentru oceane și elementul apă, la fel ca și păsările și insectele care sunt atât de importante pentru elementul aer, la fel ca toate diferitele forme ale ființelor de pe Pământ care se mișcă în această Conștiință a Unității în care nu există ierarhie a nevoilor.


NU există nici o ființă care să fie ”mai bună decât” o altă ființă și totul se află în Unitatea Iubirii Necondiționate.

link catre articolul original

Traducere Nora Trifan și Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.