sâmbătă, 12 martie 2016

Nibiru – Planeta X – Discul Înaripat – Actualizare Urgentă



De Anna Merkaba

Salutări tuturor, acest mesaj nu va fi o canalizare, ci mai degrabă o explicație a diferitelor transmisii pe care le-am tot primit de ceva vreme și răspunsul la multele voastre întrebări pe care mi le-ați adresat în ultimul timp cu privire la Planeta X.

Se face acum multă publicitate în legătură cu presupusa sosire a lui Nibiru, Planeta X, Discul Înaripat, Steaua Morții sau oricum ați vrea să-i spuneți, în doar câteva săptămâni. În primul și în primul rând, din ceea ce mi s-a spus în urmă cu ceva timp și mi-a fost confirmat recent, influența deplină a lui Nibiru asupra conștiinței umane nu va fi resimțită în totalitate până la jumătatea anului 2017. Și deși mulți raportează că au văzut-o pe cer și au clipuri video și poze pentru a dovedi acest lucru, ea ar trebui să fie cu adevărat vizibilă pe cer cândva începând de pe la mijlocul spre sfârșitul anului 2017.

Ceea ce mi se explică este că acest obiect ceresc cunoscut drept Nibiru aici pe Pământ, este legat la conștientul colectiv uman, care hrănește ”matricea” din care facem parte cu toții. Prin urmare, ea se manifestă în acord cu procesele de gândire și vibrațiile generate de către noi toți cei care suntem pe Pământ. Pe baza tuturor transmisiilor pe care le-am primit de-a lungul ultimilor ani, pot spune că sosirea lui Nibiru poate stimula enorm de mult procesul trezirii umane și să ne ajute să facem acea trecere de la gândirea bazată pe ”EGO” la gândirea bazată pe ”UNIME” aducând cu ea, sub o formă sau alta, schimbarea.

Așa cum propriile noastre celule care ne răspund în mod constant la comenzile pe care noi le dăm prin tiparele noastre de gândire, acționează potrivit gândurilor noastre, acest obiect ceresc primește o comandă de la conștiința cu care este conectat – Conștiința Umană. Această comandă este dată de către energia colectivă a ființelor umane de pe Pământ. Oricare ar fi emoțiile, gândurile și dorințele pe care noi le generăm în legătură cu acest obiect ceresc, sau cu orice altceva în viețile noastre, acesta este tipul de rezultat pe care noi îl vom atrage față de Pământ. Este asemănător cu un proiector.

Așa cum luna sau exploziile solare ne afectează, tot așa va face și acest corp ceresc; noi îl influențăm pe el și el ne influențează pe noi prin amplificarea gândurilor și sentimentelor noastre. De aceea mulți simt diferite stări de disconfort cum ar fi atacurile de panică, tulburări digestive, reflux de acid, constipație, diaree, dureri de cap, probleme legate de vene, artere și inimă, fluctuații ale tensiunii arteriale, modificări severe ale dispoziției, etc. toate problemele noastre pre-existente deja sunt împinse la suprafață pentru ca noi să le vedem și să lucrăm cu ele atât la nivel emoțional cât și fizic. Ni se cere din nou să le curățăm și purificăm astfel încât să putem trimite în afară cele mai pure vibrații care vor fi apoi amplificate și reflectate înapoi spre noi, pentru a continua să ne ajute în acest proces de ascensiune, ajutându-ne să ne întoarcem la însăși esența noastră, să ne găsim echilibrul interior și în cele din urmă să FIM ceea ce suntem cu adevărat.

Este la fel ca și cu orice altceva, ce se aseamănă se atrage. Și aici este același concept. Dacă cădem pradă agendelor bazate pe frică a celor care vorbesc în mod constant despre cataclisme și tsunami-uri, și orice alte rezultate oribile pe care acești profeți le prezic, atunci asta este exact ceea ce vom atrage în existența noastră colectivă de pe această planetă. Dacă, pe de altă parte, ne vom înțelege propria noastră putere, precum și puterea gândirii noastre și modul în care propriile noastre gânduri ne influențează nu numai propriile noastre sine, ci și pe mulți din jurul nostru, putem să o influențăm atunci pe Nibiru în dirijarea unor energii cooperante care să susțină mai departe Ascensiunea și tranziția conștientului colectiv uman în Octavele Mai Înalte ale FIinței.

De noi depinde să facem schimbările necesare pentru a ne susține propriile noastre sine și pe preaiubita noastră Gaia în extragerea celor mai pozitive vibrații din Nibiru în loc să intrăm în toată programarea bazată pe frică pe care diverși oameni încearcă să o inducă prin videoclipuri haotice și profeții oribile despre ceea ce s-ar putea întâmpla. Frica de necunoscut este ceea ce cauzează aceste concepții greșite. Interpretarea greșită a scrierilor și profețiilor străvechi de eoni, ne lipsește de punctul vital a tot ceea ce omologii noștri cerești au așezat cu grijă în fața noastră, iar asta înseamnă să intrăm profund în noi, să ne ascultăm propria noastră intuiție și propriul nostru sine, să intrăm în chiar miezul ființei noastre și să ne dăm seama în cele din urmă că noi stăm la cârma a tot ceea ce se petrece în viața noastră, că Pământul și locuitorii săi călătoresc înapoi în vibrațiile și frecvențele lor originale, ridicând vălul uitării trezindu-se.

Cu ce ne poate ajuta Nibiru este să genereze energii imense care pot trezi brusc un număr enorm de oameni. Așa cum s-a întâmplat în 2012, dar la o scară mult mai mare. Pentru că atât de mulți s-au trezit atunci, am reușit să schimbăm conștiința umană și să înclinăm balanța, singurul lucru care a rămas este să păstrăm această energie constantă și să continuăm să ne deschidem tot mai mult către propriile noastre puteri, înțelegând și folosind tot ceea ce avem la dispoziție pentru a aduce cu adevărat schimbări pozitive, eterne pe această planetă.

Suntem susținuți cu toții de atât de multe ființe de peste tot din Univers și nu numai din acest Univers! Asta dovedește cât de important este ceea ce se petrece pe această planetă în acest moment. Suntem susținuți de dincolo de văl, iar acum și din interiorul vălului, deoarece în fiecare zi sosesc NOII COPII. Am vorbit despre acest lucru acum un an, că în fiecare zi vor sosi noii copii ca să continue schimbarea conștiinței colective și să echilibreze talerele balanței astfel încât să putem în continuare naviga lin prin orice turbulențe ar putea să ne apară în cale.

Nu trebuie să așteptați ca vreun mesia să vină să ne salveze, deoarece adevărații mesia sunteți VOI. VOI sunteți cei care vă puteți salva pe voi înșivă și să-i ajutați pe toți cei din jurul vostru să facă același lucru. VOI sunteți cei care alegeți în fiecare moment al fiecărei zile ca fie să umblați în puterea voastră, fie să o cedați altcuiva. VOI sunteți cei care vă puteți face viața un frumos paradis sau o experiență infernală. În fiecare moment puteți alege, iar acea alegere începe cu gândurile voastre. Orice gândiți, pe orice vă focalizați atenția, este ceea ce veți atrage în viața voastră.

Așa că, vă rog să vă focalizați pe un rezultat pozitiv pentru toți cei implicați. Amintiți-vă de modul în care gândurile voastre influențează tot ceea ce se află în jurul vostru. Gândiți-vă la modul în care apa este influențată de gândurile voastre și la modul în care vibrațiile inimii voastre influențează totul în jurul vostru și amintiți-vă că până și electronii își schimbă vibrația atunci când sunt observați. Am împărtășit informații despre toate acestea deja, dar dacă vreți să citiți mai multe vă rog să-mi vizitați blogul la adresa www.SacredAscensionMerkaba.com.

Încă o dată, amintiți-vă cât de puternici sunteți cu toții și care sunt darurile pe care le aduceți în această lume. Alegeți cu înțelepciune la ce doriți să vă dați energia. Ascultați-vă intuiția indiferent de subiectul peste care dați, puneți totul în inima voastră, chiar și acest mesaj. Gândiți-vă cum vă face să vă simțiți? Rezonați măcar cu el? Și de acolo porniți.


Vă îndemn să fiți întotdeauna sinceri cu voi înșivă. În primul și în primul rând ascultați-vă pe voi înșivă. Conectați-vă cu Sinele vostru Mai Înalt. Umblați în propria voastră putere. Voi toți sunteți ființe uimitoare care sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru a persevera în timp ce vă BUCURAȚI de fiecare pas pe cale. Să FIți în BUCURIE este FOARTE important și simt că noi neglijăm foarte mult acest aspect de a FI. Așa că asigurați-vă că vă îngăduiți să fiți în bucurie și armonie cu voi înșivă. Pot spune și mai mult, dar linia de bază este: VOI SUNTEȚI CO-CREATORII ACESTEI REALITĂȚI ȘI AUTORUL CAPODOPEREI NUMITĂ VOI!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.