miercuri, 16 martie 2016

Mintea voastră Curgătoare



Suzille și Arcturienii

Suntem pe muchia unei mari schimbări. Exact când, unde, ce, cum și la cine vor apărea aceste schimbări va fi determinat în lumile cinci dimensionale care sunt dincolo de ”timp”.

Suntem pe muchia unei mari schimbări. Exact când, unde, ce, cum și la cine vor apărea aceste schimbări va fi determinat în lumile cinci dimensionale care sunt dincolo de ”timp”. Prin urmare, ”când”, care este un termen trei dimensional, va fi ”în ACUM”-ul în care aceste schimbări sunt experimentate.

Acest lucru poate fi derutant pentru mintea voastră trei dimensională. Cu toate acestea, dacă ar fi să experimentați conștient aceste schimbări, conștiința voastră – și prin urmare și percepțiile voastre – va fi nevoie să fie calibrate la acea gamă de frecvențe și tipare de energie ale acelor schimbări.

Vă rugăm să vă amintiți că NU are loc nici o schimbare – doar VOI o experimentați. Și faptul de a experimenta sau nu aceste schimbări va depinde în mare măsură de faptul dacă conștiința voastră este calibrată sau nu la frecvența realității în care această schimbare are loc în ACUM.

Ne dăm seama că ați putea fi derutați de acest mod de conversație 5D. Vorbirea noastră în ACUM-ul ”lipsit de timp” nu o mai derutează pe Suzille. Cu toate acestea, efectul secundar al adaptării ei la acea frecvență a ACUM-ului este că îi este foarte greu să țină evidența experiențelor ei trei dimensionale, legate de timp. Știm că mulți dintre voi aveți această experiență.

Pe măsură ce vă adaptați ”LIPSEI timpului”, care înseamnă ACUM, începeți să trăiți din ce în ce mai mult în mintea voastră multidimensională. În același timp, creierul vostru fizic, conștiința, gândurile și emoțiile încearcă să facă față stimulilor trei dimensionali și stimulilor patru dimensionali.

Acești stimuli trei/patru dimensionali, precum și constructul vieții voastre fizice, dispar din ”alegerea voastră de percepție”. Există o diversitate atât de mare de stimuli în realitatea voastră trei/patru dimensională încât vă puteți pierde în nenumăratele iluzii care apar în acea frecvență a realității.

Vedeți voi, constructul trei dimensional al realității se bazează pe polaritatea și separarea pe care voi o experimentați în lumea voastră fizică. Până și visele voastre pot fi înfricoșătoare și limitatoare. Cu toate acestea, timpul trece mult mai repede în dimensiunea a patra.

Prin urmare, mulți dintre voi învățați să meditați, să aveți vise lucide, să desenați, cântați, dansați și/sau să fiți atleți. Acestea sunt strădanii creatoare care vă activează conexiunea înnăscută cu minunata abilitate creatoare a conștiinței voastre patru dimensionale și astfel gândirea patru dimensională.

Conștiința/gândirea patru dimensională este formată dintr-o realitate mult mai fluidă, în care gândurile și emoțiile voastre pot schimba structura realității voastre. S-ar putea să treceți prin dimensiunea a patra pentru a vă aminti cum să vă fie active stările voastre mai înalte de conștiință.

SAU, dacă sunteți în ”procesul intrării” într-un vehicul pământesc – sau – eliberării vehiculului vostru pământesc, frecvența patru dimensională a realității este foarte diferită de experiența voastră trei dimensională a ceea ce anterior ați crezut a fi ”persoana” sau ”corpul” care a murit.

Desigur, când sunteți în corpul vostru astral sunteți foarte conștienți de faptul că nu puteți muri. Moartea este un concept trei dimensional. În timp ce sunteți în Corpul Astral patru dimensional sau în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional, aveți perspectiva de a vă uita la realitatea voastră trei dimensională din perspectiva unei versiuni mai înalt dimensionale a sinelui vostru.

Nu vrem să spunem că problemele 3D se diminuează. Ceea ce spunem este că grijile și fricile realității voastre trei dimensionale vor scădea în importanță. Pe măsură ce continuați să auziți, vedeți și să simțiți că ”ceva este FOARTE diferit”, percepțiile voastre trei dimensionale par ”mai puțin importante”.

Acum, asta este foarte derutant pentru voi pentru că voi știți că TREBUIE să aveți grijă de viața voastră 3D. Trebuie să plătiți facturi, să mergeți la lucru, să aveți grijă de familia voastră, etc., etc. Da, în acest ACUM încă mai trebuie să păstrați o conexiune puternică cu realitatea voastră trei dimensională pentru că VOI o schimbați.

Dar cum ați putea schimba ceva ce nu înțelegeți cu adevărat? Acesta este un punct foarte important pentru că sunteți chemați să vă expansionați conștientizarea a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe Pământul fizic, astfel încât să puteți lua parte la această schimbare.

Unde

Vom intra acum în aspectul ”unde” al acestei schimbări. Acesta este un răspuns ușor. ”Unde”-le este în VOI – adânc în Miezul vostru! Deoarece voi faceți parte dintre voluntarii noștri care și-au luat un vehicul pământesc pentru a o ajuta mult mai îndeaproape pe Gaia, voi fuzionați pe deplin cu SINELE vostru/al lui Gaia planetar. Prin urmare, ”unde”-le vostru este peste tot pe planeta Pământ.

Asta ne aduce la ”Ce se va întâmpla?” Noi, Familia voastră Galactică și Celestă, vă răspundem cu bucurie ”Orice creați voi!” Dacă este să ascensionați cu Gaia, va fi nevoie să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre.

Dacă observați realitatea numai din dimensiunea a treia, mai mult ca sigur vă veți judeca – MULT! Cu toate acestea, dacă ați învățat să vă Iubiți Necondiționat pe voi înșivă, NU vă veți judeca sinele. În schimb veți asculta multele voci din capul vostru, din inima voastră și din corpul vostru.

Vă sugerăm să vă acordați la vuietul nenumăratelor Ființe Mai Înalte din jurul lumii voastre. Apoi, zilnic și în mod intim conectați-vă cu propriul vostru Sine Mai Înalt care rezonează cu acel ”voi” care a găsit curajul de a asculta realitatea voastră.

Amintiți-vă, dacă le permiteți tuturor simțurilor, percepțiilor, gândurilor și emoțiilor să vă trimită un mesaj inteligibil, va fi nevoie să Uniți toate aceste informații într-o SINGURĂ voce, a propriului vostru SINE Mai Înalt dimensional.

Sunt mulți, mulți dintre bravii noștri voluntari pe Pământ care sunt în procesul comuniunii cu Sinele lor Mai Înalt. Provocarea este că mulți nu-și dau seama că ei intră în comuniune cu propriul lor Sine Mai Înalt.

Ați fost cu toții îndoctrinați de Cei Pierduți că, ”Sunteți doar un om neînsemnat”. Vă cerem ca încetișor să schimbați acest mesaj în ”Eu Sunt o ființă multidimensională foarte importantă.” Pentru a împlini cel mai bine această misiune vă sugerăm să vă transmutați ”înapoi” în ”Corpul vostru Curgător”. Corpul vostru Curgător este o reîntoarcere la vehiculul vostru de lumină cinci dimensional.

Ce

Pentru a vă ajuta cu acea ”întoarcere”, vă vom trimite ACUM ultima noastră transmisie. Am vorbit cu voi în ”interiorul conștiinței voastre”. Dorim să vă ajutăm ACUM să interpretați mesajul nostru într-un mod în care să-l puteți împărtăși cu alții într-un mod în care ei să-l poată înțelege.

Venim la voi în acest ACUM pentru a vă împărtăși că noi, Familia voastră Galactică, suntem în jurul planetei voastre. Prin urmare, suntem în măsură să vă oferim toată protecția și iluminarea pe care voi o puteți accepta. Gaia este o planetă a liberului arbitru, lucru care o întărește și o slăbește în același timp.

Deoarece Gaia a ales să exploreze a fi o realitate în care locuitorii Ei să poată fi directorii propriei lor versuni a realității, Ea a fost în măsură să accepte rezidenți din nenumărate lumi și dimensiuni diferite pe planeta Ei. Cu toate acestea, originile acestor locuitori au fost uitate pe măsură ce ei s-au adaptat la o realitate trei/patru dimensională.

Venim din nou să vă reamintim că ACESTA ESTE ACUMUL pentru voi TOȚI pentru a vă elibera de vechile voastre ”adaptări” la actuala voastră rezonanță trei/patru dimensională și să vă întoarceți la adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Cum

 Toate abilitățile voastre inter-dimensionale, și altele, devin din ce în ce mai obișnuite. Și ceea ce este și mai important, este că din ce în ce mai mulți oameni încep să-și urmeze pornirile interioare și să documenteze ceea ce experimentează. Și mai mult de atât, vă împărtășiți aceste experiențe cu alții.

Să vă amintiți pe deplin sosirea voastră inițială pe planeta Pământ vă va ajuta foarte mult să vă eliberați de adaptările voastre la dimensiunea a treia. Vă rugăm să vă amitiți că voi v-ați bi-locat din dimensiunea a cincea, și dincolo de ea, din adevăratul vostru sine cinci dimensional.

”Bi-locat” înseamnă că expresia voastră cinci dimensională care a ales să-și fuzioneze o componentă din câmpul său de energie cu acel ”voi” care poartă un vehicul pământesc trei dimensional – continuă să rezoneze la dimensiunea a cincea.

Când sinele vostru 3D este conștient de faptul că voi sunteți infinit conectați cu o expresie a voastră care rezonează la dimensiunea a cincea, sinele vostru trei dimensional va fi capabil să fuzioneze cu acest câmp de energie cinci dimensional.

Când expresia voastră trei dimensională fuzionează cu expresia voastră cinci dimensională, SINELE vostru colectiv vă va percepe ca fiind UNA cu TOATE expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional.

Din momentul în care rezonați în mod conștient atât cu SINELE trei/patru dimensional al lui Gaia, cât și cu SINELE vostru cinci dimensional, voi deveniți un portal deschis prin care câmpurile de energie cinci dimensionale ale SINELUI vostru cinci dimensional pot curge în și fuziona cu vehiculul vostru fizic pământesc.

Vehiculul vostru fizic pământesc împărtășește elementele trei/patru dimensionale ale lui Gaia, pământ, aer, foc, apă și eter. Expresia cinci dimensională a SINELUI vostru trimite câmpuri de energie cinci dimensională în jos prin portalul vostru pentru a se întrepătrunde cu vehiculul vostru pământesc trei dimensional.

Acest câmp de energie cinci dimensional fuzionează cu fiecare moleculă a portalului inter-dimensional pe care sinele voastre cinci și trei dimensionale le-au deschis pentru a comunica unul cu celălalt. Deoarece Gaia este o planetă a ”liberului-aribitru” este decizia vehiculului vostru 3D dacă să primească sau nu acest câmp de energie.

Dificultatea constă în faptul că dacă expresia voastră 3D nu poate percepe această conexiune cu portalul, voi nu veți recunoaște ”sentimentul” de cinci dimensional pe care ”sinele vostru mai înalt” vi-l trimite prin portalul conexiunii voastre.

Vă rog să vă amintiți că această energie este menită să treacă prin vehiculul vostru pământesc 3D în corpul planetar al lui Gaia. SINELE vostru cinci dimensional va continua să vă trimită atât de multă lumină cinci dimensională câtă sunteți în măsură să împământați în corpul lui Gaia.

Este vital să vă amintiți că TREBUIE să lăsați această energie să călătorească ”Nu De La Voi – ci PRIN Voi”. Joncțiunile sinaptice ale vehiculului vostru pământesc trei dimensional nu pot tolera interacțiunea continuă cu câmpurile de energie cinci dimensionale.

Dacă nu trimiteți această energie în miezul lui Gaia, vă puteți dăuna foarte mult fragilului vostru vehicul pământesc 3D. Cu toate acestea, în timp ce această energie călătorește prin voi, voi sunteți în măsură să o împărtășiți cu alții prin intermediul a ceea ce oamenii au numit channeling/canalizare.

Atunci când ”canalizați” este vital ca ÎNTOTDEAUNA să vă amintiți:
”Energia circulă PRIN mine nu DE LA mine.”

Dacă încercați să folosiți această frecvență a energiei înainte de a o fi împământat pe deplin în planetă, frecvența mai înaltă neîmpământată poate provoca daune delicatelor sisteme neuronale/electrice ale vehiculului vostru de lut pământesc pe care această expresie a SINELUI vostru Multidimensional o poartă.

Ba mai mult, dacă ego-ul vostru se amestecă sau căutați să folosiți această energie în scopuri egoiste, expresia voastră cinci dimensională va opri folosirea ”Portalului” până când versiunea voastră împământată își va recâștiga conștiința ”serviciu în slujba altora”.

Chiar și atunci când cel împământat menține o stare de conștiință serviciu în slujba altora, vehicul de lut pământesc pe care VOI îl purtați poate fi afectat de lumina care este prea în afara sincronizării cu tunelul/portalul prin care ea circulă.

Din perspectiva sinelui vostru vehicul pământesc veți deveni extrem de obosiți și vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, pot apărea unele vătămări neurologice dacă nu vă ”odihniți” și rămâneți conectați cu VOI-ul vostru mai înalt dimensional. Acest voi mai înalt dimensional seamănă foarte mult cu un ”păpușar”, în timp ce sinele  vostru 3D este păpușa.

Cu toate acestea, această ”păpușă” este de fapt un om foarte evoluat care a urmat alegerile de lumină necesare care vă permit să vă conectați conștient cu propria voastră expresie cinci dimensională (și mai mult) a SINELUI Multidimensional.

Amintiți-vă, sinele vostru cinci dimensional menține deschiderea multidimensională a portalului vostru interior împărtășit. Simultan, sinele vostru trei dimensional menține deschiderea trei/patru dimensională a portalului vostru interior împărtășit.

Aceste două expresii ale voastre rezonează la frecvența conștiinței părții de portal pe care o mențineți. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă din ce în ce mai mult este că expresia voastră trei dimensională permite ca din ce în ce mai multă lumină de frecvență mai înaltă să intre în vehiculul vostru pământesc.

Este nevoie ca expresia voastră fizică să-și dea seama că voi TREBUIE să mențineți o stare de conștiință mai înaltă în mod regulat sau lumina mai înaltă vă poate dăuna vehiculului vostru pământesc. Vă amintim să nu vă alarmați atunci când lumina mai înaltă ”deschide” mesaje mai înalt dimensionale care au fost latente în creierul vostru fizic.

Sinele vostru trei dimensional începe să perceapă în mod conștient aceste mesaje deoarece conștiința voastră legată de pământ s-a expansionalt suficient de mult ca să vă poată activa undele cerebrale mai înalte. Aceste unde cerebrale de o frecvență mai înaltă sunt cele care vă permit să recepționați mesaje din ce în ce mai înalt dimensionale fără să dăuneze creierului vostru fizic.

Acesta este momentul în care sinele vostru cinci dimensional poate trage mesaje din dimensiuni din ce în ce mai înalte ale realității. Simultan, VOI-ul trei dimensional poate împământa aceste mesaje din ce în ce mai profund în corpul planetar al lui Gaia. Sunteți în măsură să percepeți conștient și să împărtășiți aceste mesaje cu alții.

Când VOI-ul vostru trei dimensional la deschiderea 3D a portalului vostru poate în mod conștient recepționa, documenta și împărtăși mesajele pe care VOI-ul vostru 5D le trimite din dimensiunile mai înalte, portalul vostru inter-dimensional se expansionează mult mai profund în miezul lui Gaia, precum și în realități din ce în ce mai înalt dimensionale.  

În cele din urmă acest VOI va fi capabil să elibereze în totalitate toate atașamentele la ”linia temporală holografică” trei dimensională a Pământului și să fuzioneze conștiința sinelui vostru vehicul pământesc personal cu conștiința SINELUI cinci dimensional.

Mai mult de atât, din momentul în care v-ați fuzionat conștiința personală cu conștiința voastră planetară, veți fi pe deplin conștienți de portalul din miezul Pământului. Acesta este momentul în care SINELE vostru bi-locat poate fi în comunicare constantă cu sinele vostru vehicul pământesc.

Când ați intrat în vehiculul vostru pământesc, ați intrat în timp, precum și în toate nenumăratele încarnări posibile, probabile, alternative și simultane ale Pământului. În acest fel voi aveți acces la VOI-ul pe care acum îl considerați probabil ”sinele trecut” al vostru.

Pentru sinele vostru trei dimensional, aceste vieți sunt în ”timpul” trecut. Cu toate acestea, pentru sinele vostru cinci dimensional TOATE aceste vieți rezonează la ACUM-ul lui UNU. Prin urmare, conectarea voastră constantă cu Sinele vostru Mai Înalt vă va ajuta foarte mult să vă expansionați percepțiile asupra realității mult dincolo de cele ale unui om care trăiește într-o singură linie temporală.

Vă cerem acum să intrați profund în undele memoriei pentru multă vreme uitate și să vă amintiți intrarea în vehiculul pământesc pe care îl purtați în prezent. Când vă puteți aminti intrarea în ”această viață”, vă puteți aminti VOI-ul care este adeseori cunoscut drept ”Sinele Mai Înalt” al vostru.

Cine

Din fericire CINE este VOI! Toate abilitățile voastre inter-dimensionale, și mai multe, devin din ce în ce mai comune. Și mai mult de atât, din ce în ce mai mulți oameni încep să-și urmeze pornirile interioare și documentează ceea ce ei experimentează. Și mai mult de atât, voi împărtășiți aceste experiențe cu alții.

Ființele care au ascensionat dincolo de dimensiunea a treia se întorc adeseori pe termen scurt în lumea fizică pentru a le arăta celorlalți că tranziția în Corp de Lumină este posibilă.
Poate că VOI veți fi una dintre aceste ființe.

Poate că, deja sunteți!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.